Δεν θα πω ονόματα. Ξέρετε για ποιους θα μιλήσω. Θα τους ονομάσω καλόπαιδα για ευκολία.
Μου κάνει εντύπωση, λοιπόν, ότι τα καλόπαιδα ενεργοποιούνται μόνον όταν το στέκι μαστίζεται από μίσος και θυμό. Όταν υπάρχει έντονη διαφωνία και ανταλλαγή προσβολών, τότε είναι που τα καλόπαιδα θα λάβουν μέρος στην διαμάχη. Όταν, όμως, επικρατεί ηρεμία, ανταλλαγή απόψεων και διάλογος, τότε τα καλόπαιδα παραμένουν σιωπηλά. Μήπως αυτό συμβαίνει επειδή τα άτομα αυτά δεν έχουν σοβαρές απόψεις; Μήπως δεν ξέρουν πώς να διαφωνήσουν με τρόπο ανθρώπινο και ήρεμο, αλλά ξέρουν μόνο να γκαρίζουν και να βρίζουν; Σε εμένα αυτό δείχνει την ποιότητα των ανθρώπων αυτών. Η ιδεολογική τους τοποθέτηση δεν είναι τυχαία. Σχεδόν πάντα θα τους βρείτε να υποστηρίζουν θυμωμένες ιδεολογίες που σκοπό έχουν την βία και το αίμα. Μείνετε μακριά από αυτά τα άτομα, αγαπητοί στεκίτες. Δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε. Θα βράζουν στο ζουμί τους και θα καίγονται από το μίσος τους μέχρι να ωριμάσουν, ή μέχρι να πεθάνουν.
Αλλάζοντας θέμα, η αστυνομία φαίνεται να έχει εντοπίσει τους 8 εμπλεκόμενους στην υπόθεση της επίθεσης κατά του πρυτάνεως του ΟΠΑ. Δεν νομίζω ότι θα σας προκαλέσει έκπληξη αν σας πω ότι οι εμπλεκόμενοι είναι νεαρά παιδαρέλια που ζουν από τον κόπο των γονιών τους. Η αστυνομία "σήκωσε" το απόρρητο της συνομιλίας ενός εκ των εμπλεκομένων. Ο νεαρός φαίνεται να είχε μια επικοινωνία με τη μαμά του, η οποία του ζήτησε να συμμορφωθεί αλλιώς
"θα σταματήσει να του δίνει χρήματα". Βλέπετε, λοιπόν, ποια είναι τα
παλικάρια της μαχητικής ακροαριστεράς... Δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά αδύναμους, θυμωμένους ανθρώπους, οι οποίοι ζουν με την βοήθεια τρίτων. Ως επι το πλείστον φαίνεται να είναι ανίκανοι να σηκώσουν το βάρος της ύπαρξης τους, πόσο μάλλον το βάρος μιας ευνομούμενης και ευδόκιμης κοινωνίας. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον μια δυνατής και ασφαλούς χώρας. Η πανεπιστημιακή αστυνόμευση είναι το
πρώτο βήμα προς την επαναφορά των πανεπιστημίων στην κατοχή των φοιτητών, όχι των τραμπούκων μαμάκιδων που καλύπτουν την κατάθλιψη τους κάτω από βόμβες μολότωφ και άγρια ξεπάσματα. Εσύ που διαβάζεις αυτό το σχόλιο αυτή τη στιγμή, να είσαι δυνατή/ος, να αγαπάς την τάξη, την ειρήνη, την σταθετότητα, την υγεία και την ομορφιά, όχι το χάος και το μίσος. Ανάμεσα σε μια παρακμάζουσα νεολαία, στάσου φωτεινός φάρος.
Περισσότερα για την υπόθεση εδώ:
https://www.kathimerini.gr/society/...M7IhAsAj8VMqPYMHgX_jceSW-POtt8iNT_PWGv6ltu-d0
ΥΓ: Τα καλόπαιδα στα οποία αναφέρθηκα δεν είναι ενεργά μέλη απαραίτητα. Είναι χρήστες που έχουν περάσει από εδώ και μου άφησαν την εντύπωση ανθρώπων συγχυσμένων και αυτοκαταστροφικών.
ΥΓ2: Το παραπάνω σχόλιο δεν έχει σκοπό να αναζωπυρώσει την απογευματινή διαμάχη, γι'αυτό άλλωστε δεν απευθύνεται σε κανέναν επώνυμο (ή ψευδώνυμο).