• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Όσοι θέλετε και άλλα μέτρα μη ξαναβγείτε από το σπίτι σας και αφήστε μας τους υπόλοιπους στην ησυχία μας.
Εμείς που γουστάρουμε το σπίτι δε μας νοιάζει και πολύ αν θα λήξει το lockdown ή όχι. Εγώ προσωπικά είμαι καλύτερα με lockdown και κοινωνική απόσταση γιατί δεν πολυσυμπαθώ τους ανθρώπους και ειδικότερα τους συγγενείς. Οπότε το οτι θέλω κάποτε να λήξει το lockdown το θέλω για ανθρώπους που τους ενοχλεί η κλεισούρα και που θέλουν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους κλπ. Οπότε άκυρη η επιθετικότητα. :/:

Στον Ευαγγελάτο, πριν από λίγο (30 λεπτά περίπου) είπαν πως είχε ρυθμισμένο διαβήτη.
Με ρυθμισμένο διαβήτη υποθέτω οτι μπορείς να ζήσεις άνετα μέχρι τα 70 ή 80 χρόνια.
Δεν ξέρω από πού κι ως πού βγάζουν ιατρικά δεδομένα ανθρώπων και δη νεκρών στην τηλεόραση. Κατά τα άλλα ο @Γατόπαρδος. μετέδωσε πάλι fake news από όσο φαίνεται και καλό είναι να τα βάζουμε στη σωστή διάσταση.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.
αν κατάλαβα καλά λες ότι αν κόλλησε τον ιό σε πάρτι από καθαρά δική της αμέλεια, πειράζει λιγότερο που έχασε την ζωή της;
Ναι , λιγο σκληρο αυτο που ακουγεται
Αλλα για σκεψου εκεινη να μην παθαινε κατι ,αλλα να παθαινε καποιος αλλος κατι απο αμελεια αυτηνης που γουσταρε τα παρτι .
Αλλα αν δεν ξερουμε πως κολλησε τον ιο ,δεν μπορουμε να λεμε ααα ειχε νοσημα αρα νταξ φυσιολογικο που παιθανε .
Δεν ξερω αν με πιανεις
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Προσέξτε πόσο εύκολα κατηγορεί τον ιατρό ο πρώην αρνητής του Κορωνοιού. Λες και μπορούν να διαγνώσουν αν έχει κορωνοιό χωρίς το τεστ :p. Φέρανε το παιδί στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατο όταν δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.

Γι' αυτό οι ιατροί πρέπει να κάνουν όλοι το εμβόλιο. Πρώτα για νομική κάλυψη δική τους και έπειτα για οτιδήποτε άλλο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.
Δεν νομίζω να κανει και τόσο κρύο στην Κούβα...
Αυτο παντως το ακουσα και απο καθηγητη μου αυτο με τις θερμοκρασιες,οτι ισως μας σωσει το καλοκαιρι ,τοτε θυμηθηκα αυτο με την βραζιλια που ειπες αλλα δεν του το ειπα .....που ξερεις ισως με εκοβε στο μαθημα του :rofl:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προσέξτε πόσο εύκολα κατηγορεί τον ιατρό ο πρώην αρνητής του Κορωνοιού. Λες και μπορούν να διαγνώσουν αν έχει κορωνοιό χωρίς το τεστ :p. Φέρανε το παιδί στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατο όταν δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.
Παντως τωρα που διαβαζω ψυχολογια αναφερει το εξης ...''η αναζητηση επαγγελματικης βοηθειας μπορει να καθυστερηση λογω αγνοιας,φοβου και συναισθηματικης ντροπης ''

1612378553753.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Εγώ ξέρω ότι οι δικοί μου στη Γερμανία βγαίνουν έξω χαλαρά χωρίς κανένα πρόβλημα και εμείς φοβόμαστε μη μας περιμένει ο μπάτσος στη γωνία. Όσοι θέλετε και άλλα μέτρα μη ξαναβγείτε από το σπίτι σας και αφήστε μας τους υπόλοιπους στην ησυχία μας.
Συμφωνώ απόλυτα.
Επίσης, δεν καταστρέφεις όλη την οικονομία, με πρόσχημα την σωτηρία του συνόλου.
Και λέω πρόσχημα, γιατι ο κόσμος βγαίνει.
Θα μου πείτε με sms, με βεβαίωση, πάντως δεν κάθεται στο σπίτι.
Οπότε, η διασπορά, είιναι δεδομένη. Δηλαδή, είτε υπάρχουν μέτρα, είτε όχι, δεν προστατευόμαστε όπως μας λένε. Αρα, με τα πρόσθετα μέτρα, δεν θα καταφέρουν κάτι το δραστικό όπως έκαναν στις προηγούμενες φορές που μας ξανάκλεισαν μέσα.
Τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν.
Ολη αυτή την ζημία που έχει υποστεί η οικονομία, ποιος θα την επωμιστεί;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
δεν καταστρέφεις όλη την οικονομία, με πρόσχημα την σωτηρία του συνόλου.
Για τη σωτηρία του συνόλου κάνεις τα πάντα. Δεν ξέρω τί ακριβώς εννοείς. Εκτός αν θυσιάζεσαι να πεθάνεις εσύ και οι αγαπημένοι σου ηλικιωμένοι για το καλό της οικονομίας.

είτε υπάρχουν μέτρα, είτε όχι, δεν προστατευόμαστε όπως μας λένε
Γιατί δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση ώστε να τηρηθούν τα μέτρα. Αυτό έλεγα πιο πάνω. Αν κάθε αστυνομικός στην Ελλάδα έχει εντολή να δίνει πρόστιμα και οι μισοί δε δίνουν και διαδοθεί αυτό από στόμα σε στόμα, λογικό είναι τα μέτρα να πηγαίνουν στα σκουπίδια αφού κανείς δεν τα τηρεί. Αν σού πει κάποιος να μην παρκάρεις παράνομα αλλά ξέρεις οτι δε θα σε ελέγξει κανείς, δε θα παρκάρεις παράνομα να κάνεις τη δουλειά σου; Δε θέλω να παίρνει πρόστιμα ο κόσμος, θέλω να ΔΙΑΔΟΘΕΙ οτι δίνονται πρόστιμα ώστε να τηρούνται τα μέτρα και να βγούμε από την καραντίνα μια ώρα αρχύτερα.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Τα πρόστιμα είναι πολύ υψηλά, συνεπώς οι αστυνομικοί είναι διστακτικοί στο να τα κόβουν. Κάποιοι από αυτούς έχουν ακόμα καρδιά.

Έπρεπε τα πρόστιμα να είναι 50 ευρώ για να μπορεί να δίνονται πιο εύκολα.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Για τη σωτηρία του συνόλου κάνεις τα πάντα. Δεν ξέρω τί ακριβώς εννοείς. Εκτός αν θυσιάζεσαι να πεθάνεις εσύ και οι αγαπημένοι σου ηλικιωμένοι για το καλό της οικονομίας.
Είναι σαφής η στάση μου απο τις προηγούμενες τοποθετήσεις μου.
Θεωρώ, πως είναι δυσανάλογη η χρήση των μέτρων σε σχέση με την ζημία που προκαλούν.
Γιατι απο την μια οι απώλειες του κορονοϊού και απο την άλλη οι απώλειες της οικονομικής καταστροφής που προκαλούν τα μέτρα.
Επίσης, έχω πει οτι όταν ως αποτέλεσμα των μέτρων είναι η απώλεια όλης της οικονομικής χρήσης ενός έτους ή και ποιο πολύ, μένει να το δούμε πού θα φτάσουν τα μέτρα και η αποζημίωση είναι ένα αναγκαστικό δάνειο, το βρίσκω απαράδεκτο.
Γιατι απο το αναγκαστικό δάνειο, το τραπεζικό σύστημα παράγει χρήμα μέσω της διαδικασίας της μόχλευσης.
Εξαθλιώνει και άλλο όσους έχουν αντέξει στην δεκαετία που πέρασε.
Δηλαδή, έχουμε θύματα απο δύο μέρη. Απο τον κορονοϊό και απο τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Γιατι όταν παίρνεις μέτρα για τον κορονοϊό, επιβάλλεται να μην βλάπτουν και μεγαλώνουν το πρόβλημα.
Αρα, αν τα μέτρα παρουσιάζουν ελλείψεις, σημαίνει πως δεν επαρκούν.
Θα επαρκούσαν αν αποζημίωνε με το μοχλευμένο χρήμα (αέρα) όλους όσοι δέχονται αυτά τα μέτρα, (κλείσιμο του λιανεμπορίου).
Εδώ φαίνεται πως απο τα ελλειπή μέτρα αποζημίωσης, αναμένουμε και άλλα παράπλευρα θύματα του κορονοϊού.
Ολους όσοι θα πτωχεύσουν και θα υποστούν, απο τον αναγκαστικό δανεισμό που τους υπέβαλλαν, οικονομικό αποκλεισμό και κατ' επέκταση πλειστηριασμούς κ.λ.π.
Εν ολίγοις, δεν είναι και τόσο εύκολη η κρίση στην παρούσα κατάσταση.
Πόσα θα ήταν τα θύματα αν δεν έκλεινε το λιανεμπόριο;
Πόσα θα είναι τα θύματα της οικονομικής καταστροφής που θα υποστεί σύντομα η οικονομία της χώρας;
Η γνώμη μου συνοψίζεται με τρεις λέξεις.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ...
Γιατί δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση ώστε να τηρηθούν τα μέτρα. Αυτό έλεγα πιο πάνω. Αν κάθε αστυνομικός στην Ελλάδα έχει εντολή να δίνει πρόστιμα και οι μισοί δε δίνουν και διαδοθεί αυτό από στόμα σε στόμα, λογικό είναι τα μέτρα να πηγαίνουν στα σκουπίδια αφού κανείς δεν τα τηρεί.
Πιστεύεις οτι δεν έχουν τα μέσα έτσι ώστε να αναλύουν την πραγματική κατάσταση και σε χρόνο dt;
Τα έχουν. Δορυφορικά και ηλεκτρονικά. Και μέσω κινητών. Και με την όποια πολιτική βούληση. Οπότε, μάλλον δεχόμαστε απο την μια τα μέτρα και απο την άλλη την επιείκεια τους, για τους δικούς τους λόγους που μόνο σκέψεις μπορούμε να κάνουμε και όχι να πλησιάσουμε το σκεπτικό τους.
Τώρα ετοιμάζονται να πάρουν ποιο σκληρά μέτρα.
Γιατί επέτρεψαν την χαλάρωση; δεν φαίνεται χαζό;
Ομως, παρά το γεγονός οτι φαίνεται χαζό σαν απόφαση, ΧΑΖΟΙ σίγουρα δεν είναι. Κανένας τους. Και ο τελευταίος.
Αν σού πει κάποιος να μην παρκάρεις παράνομα αλλά ξέρεις οτι δε θα σε ελέγξει κανείς, δε θα παρκάρεις παράνομα να κάνεις τη δουλειά σου; Δε θέλω να παίρνει πρόστιμα ο κόσμος, θέλω να ΔΙΑΔΟΘΕΙ οτι δίνονται πρόστιμα ώστε να τηρούνται τα μέτρα και να βγούμε από την καραντίνα μια ώρα αρχύτερα.
Οσα πρόστιμα και αν δοθούν, ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ μας, ήρθε για να μείνει. Και είναι λυπηρό.
 

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
himela καλα τα λες εσυ που μπορεις να κατσεις ευκολα μεσα... αλλα ενα ατομο οπως ο volkswagen που εχει μεινει 3 μηνες μεσα και εχει αρχισει να περνει αγωγη ειναι η αλλη οψη του νομισματος... δεν μπορει ενας φυσιολογικος ανθρωπος να ειναι κλεισμενος καθε μερα για 200 μερες στο σπιτι και να βγαινει μονο για σουπερ μαρκετ..θα φλιπαρει ..δεν ειναι αμαρτημα να παει στο βουνο η στη θεαλασσα η να δει ενα φιλο του ... αν δηλαδη αυτο συνεχιστει δυο χρονια σημαινει οτι δυο χρονια δε θα βλεπουμε συγγενεις και φιλους μια στο τοσο ? ( δλδ οποτε μας λεει η κυβερνηση θα τους δουμε?) . Επισης ειναι σκληρη εποχη και θα υπαρχουν παραπλευρες απωλειες...δεν μπορεις για το 5% του πληθυσμου που κινδυνευει πολυ να καταστρεψεις οικονομικα το υπολοιπο 95 οπως και ψυχικα .. η λυση δεν ειναι ο εγκλισμος αλλα η σημαντικη αυξηση των τεστ ( ας γινει υποχρεωτικο και να πηγαινει κυκλικα ) και η απομονωση αυτων που εχουν κοβιντ
 

Στεφανος56

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.
himela καλα τα λες εσυ που μπορεις να κατσεις ευκολα μεσα... αλλα ενα ατομο οπως ο volkswagen που εχει μεινει 3 μηνες μεσα και εχει αρχισει να περνει αγωγη ειναι η αλλη οψη του νομισματος... δεν μπορει ενας φυσιολογικος ανθρωπος να ειναι κλεισμενος καθε μερα για 200 μερες στο σπιτι και να βγαινει μονο για σουπερ μαρκετ..θα φλιπαρει ..δεν ειναι αμαρτημα να παει στο βουνο η στη θεαλασσα η να δει ενα φιλο του ... αν δηλαδη αυτο συνεχιστει δυο χρονια σημαινει οτι δυο χρονια δε θα βλεπουμε συγγενεις και φιλους μια στο τοσο ? ( δλδ οποτε μας λεει η κυβερνηση θα τους δουμε?) . Επισης ειναι σκληρη εποχη και θα υπαρχουν παραπλευρες απωλειες...δεν μπορεις για το 5% του πληθυσμου που κινδυνευει πολυ να καταστρεψεις οικονομικα το υπολοιπο 95 οπως και ψυχικα .. η λυση δεν ειναι ο εγκλισμος αλλα η σημαντικη αυξηση των τεστ ( ας γινει υποχρεωτικο και να πηγαινει κυκλικα ) και η απομονωση αυτων που εχουν κοβιντ
Πέρα από το οικονομικό που είναι βαρύ πλέον για παρά πολύ κόσμο το ψυχικό δεν το τπολογιζουν ...την οργή την απόγνωση την στενογχωρια το άγχος του κόσμου ....είναι σαν να παίζεις με βόμβα που μπορεί να σκάσει στα χέρια σου σε δευτερόλεπτα εγώ αυτό νομίζω ....
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.


Μετά από αυτό οι πολίτες τι περιμένετε να κάνουν?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

himela καλα τα λες εσυ που μπορεις να κατσεις ευκολα μεσα... αλλα ενα ατομο οπως ο volkswagen που εχει μεινει 3 μηνες μεσα και εχει αρχισει να περνει αγωγη ειναι η αλλη οψη του νομισματος... δεν μπορει ενας φυσιολογικος ανθρωπος να ειναι κλεισμενος καθε μερα για 200 μερες στο σπιτι και να βγαινει μονο για σουπερ μαρκετ..θα φλιπαρει ..δεν ειναι αμαρτημα να παει στο βουνο η στη θεαλασσα η να δει ενα φιλο του ... αν δηλαδη αυτο συνεχιστει δυο χρονια σημαινει οτι δυο χρονια δε θα βλεπουμε συγγενεις και φιλους μια στο τοσο ? ( δλδ οποτε μας λεει η κυβερνηση θα τους δουμε?) . Επισης ειναι σκληρη εποχη και θα υπαρχουν παραπλευρες απωλειες...δεν μπορεις για το 5% του πληθυσμου που κινδυνευει πολυ να καταστρεψεις οικονομικα το υπολοιπο 95 οπως και ψυχικα .. η λυση δεν ειναι ο εγκλισμος αλλα η σημαντικη αυξηση των τεστ ( ας γινει υποχρεωτικο και να πηγαινει κυκλικα ) και η απομονωση αυτων που εχουν κοβιντ
Απαγόρευση εξόδου των 55 και ανω ,απλό αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Πού θα απομονώσεις τους θετικούς στον ιό; Να ανοίξει το κράτος ξενοδοχεία και να τους βάλει μέσα. Θα το κάνει; Θα το δεχτεί ο κόσμος;

Στην κατάσταση αυτή δεν μπορούν όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Αν τηρούνταν τα μέτρα καλύτερα, ίσως τώρα είχαμε άρει κάποια. Αλλά ο ελληναρας θέλει να το παίζει ξερολας και να αμφισβητεί ακόμα και μια παγκόσμια πανδημία.

Φταίει πρωτίστως η κυβέρνηση βέβαια που θέλει να φτιάξει ομελέτα χωρίς να πολυσπασει αυγά. Να έχει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες. Έτσι δεν παίρνονται πολιτικές αποφάσεις τέτοιου τύπου Κούλη...

Τα πολύ συναισθηματικά σόρρυ αλλά δεν τα μπορώ. Πεθαίνει κόσμος σε εντατικές μόνος του, χωρίς ένα αντίο από τους συγγενείς τους. Μπορούμε να αντέξουμε λίγο καιρό ακόμα στην άνεση του σπιτιού μας με 2 μικρές βολτιτσες την ημέρα.
 

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,666 μηνύματα.
Τα πρόστιμα είναι πολύ υψηλά, συνεπώς οι αστυνομικοί είναι διστακτικοί στο να τα κόβουν. Κάποιοι από αυτούς έχουν ακόμα καρδιά.

Έπρεπε τα πρόστιμα να είναι 50 ευρώ για να μπορεί να δίνονται πιο εύκολα.

Με φωτογραφία.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Το θεωρώ λάθος που έχετε απαγόρευση κυκλοφορίας και παράλληλα sms. Η κάνεις καθολική απαγόρευση ή δεν κάνεις. Επίσης θεωρώ λάθος την μάσκα σε εξωτερικούς χώρους με εξαίρεση όταν δεν είναι εφικτό να κρατήσεις απόσταση. Δηλαδή αν κάτσεις σε μια παραλία με 3-4 φίλους και κρατάτε αποστάσεις δεν υπάρχει θέμα. Δυστυχώς λόγω ανυπακοής πιστεύω ότι αναγκάστηκε η κυβέρνηση να πάρει σκληρά μετρα
 

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,666 μηνύματα.
Το θεωρώ λάθος που έχετε απαγόρευση κυκλοφορίας και παράλληλα sms. Η κάνεις καθολική απαγόρευση ή δεν κάνεις. Επίσης θεωρώ λάθος την μάσκα σε εξωτερικούς χώρους με εξαίρεση όταν δεν είναι εφικτό να κρατήσεις απόσταση. Δηλαδή αν κάτσεις σε μια παραλία με 3-4 φίλους και κρατάτε αποστάσεις δεν υπάρχει θέμα. Δυστυχώς λόγω ανυπακοής πιστεύω ότι αναγκάστηκε η κυβέρνηση να πάρει σκληρά μετρα

Γι΄αυτό είπα πρόστιμα με φωτογραφία για να φαίνονται αυτές οι περιπτώσεις.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Γι΄αυτό είπα πρόστιμα με φωτογραφία για να φαίνονται αυτές οι περιπτώσεις.
Βασικά ίσως τσουχτερά πρόστιμα μαζί με τις φωτογραφίες για παραδειγματισμό. Είναι τραγικό να κλείνουν ολόκληρη την χώρα μέσα εξαιτίας ορισμένων ηλίθιων. Εγώ βγαίνω συχνά για περίπατο με φίλες. Παίρνουμε καφέ στο χέρι και πάμε για περίπατο. Κάποιες φορές τρώμε και σε εστιατόριο. Δεν μπορώ να διαννοηθω να μου τα κόψουν αυτά. Ειδικά τον περίπατο.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,666 μηνύματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.
Μπορούμε να αντέξουμε λίγο καιρό ακόμα στην άνεση του σπιτιού μας με 2 μικρές βολτιτσες την ημέρα.
Παμε γεραααα! Θα αντέξουμε ,άσε τους αστυνομικούς να κάνουν κορονοπαρτι .
Μόνο ένα περιστατικό βγήκε στις ειδήσεις ,ξέρεις πόσα άλλα τέτοια περιστατικά υπάρχουν ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άν είναι 5-6 μαζί με φωτογραφία, ένα 50άρι στον καθένα μαζεύεται το 300άρι.
Δεν γίνεται να σε βγάζει ο αστυνομικός φωτογραφία έξω αν δεν συμφωνήσεις εσύ !
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top