• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Averkina μου ενα απλο χιαστι ειναι ελεος.125 εκ ατομα με Pfizer 115 εκ με Moderna και 9 εκ με J&J αν θυμαμαι καλα..και οι αναφορες για θρομβωσεις στις ΗΠΑ εμπλεκουν και τα RNA φυσικα αλλα σε μικροτερο ποσοστο απο το J&J (ή το Αστρα στην Αγγλια) .
Ειδες λοιπον ποσο παραπλανητικο μπορει να ειναι αυτο που βαζεις;

Δεν μπορει να πετας νουμερα θανατων χωρις να λες αν αυτα τα νουμερα αφορουν το ιδιο νουμερο δοσεων ή 'οχι.Εδω φαινεται ξεκαθαρα τι εγραψες και ποσο παραπλανητικο ειναι.
125 εκατομ/α ατομα με πφαιζερ , 115 εκατ/ρια μοντερνα και 9 εκατ/ρια τζονσον τι συγκρινεις ακριβως;
Και υπουλα υπουλα τα εβαλες χωρις πουθενα να αναφερεις σε ποσες δοσεις,ποσες φορες επρεπε να σε ρωτησω για να τα βαλεις;
Οσον αφορα τις θρομβωσεις..ΟΧΙ δεν εμπλεκονται τα εμβολια mrna κανεις απολυτο λάθος ΟΧΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Για να ειμαι φεηκ νιους,πρεπει να εχω βαλει κατι φεηκ,καυαρχην ειδηση.Ποια ειδηση εβαλα ρε φιλε ;
Εγω λεω οτι οι ειδικοι και εχω βαλει λινκ.
Τα mrna δεν κανουν θρομβωσεις,αυτα με αδενοιο κανουν βλεπε αστρα και τζονσον.
ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ; Που ζεις;

Τσου...τα πρωτεια δεν στα παιρνει κανενας,
Θα μου απαντησεις τωρα;
Αυτο που εβαλες πριν ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ....και ασε τους χαρακτηρισμους.
Τωρα λοιπον,ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ; ΚΑΙ ΠΗΓΗ!
Καλά καλά ,μην ανεβάζεις αλλά φεικ νιουζ ότι τα mrna δεν κάνουν θρομβώσεις

Άντε ο καθένας στην δουλειά του ,εσύ στο θέατρο και οι επιστήμονες στην επιστήμη :P
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Καλά καλά ,μην ανεβάζεις αλλά φεικ νιουζ ότι τα mrna δεν κάνουν θρομβώσεις

Άντε ο καθένας στην δουλειά του ,εσύ στο θέατρο και οι επιστήμονες στην επιστήμη :P
Ναι..για αυτο απαγορευουν το αστρα και τζονσον σε ηλικιες νεοτερες ναι; ειδες να το κανουν αυτο σε πφαιζερ;
Ρε τι ειστε σεις;
Γεννηθηκατε φεηκ γμτ.

Εσυ στα κουβαδακια σου πληζ.
Εμενα ασε με.Εισαι πολυ λιγος για να μου πεις τι να κανω.

ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΑΚΟΜΑ!
Λογικο!
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,488 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Βρε συ καταρχην η οποια σοβαρη παρενεργεια απο πφαιζερ ειναι παρατηρημενο οτι γινεται στη 2η δοση,μια μερα εκανε πριν το πφαιζερ 1η δοση ,επαθε συγκοπη και φταιει το εμβολιο,ειναι στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας και θα το δειτε.Και απο το ΚΥ το λενε.
Την ίδια ώρα πηγές του Κέντρου Υγείας Αλμυρού που ρωτήθηκαν από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, επιβεβαίωναν ότι πράγματι ο 62χρονος έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου προχθές, ήταν όμως κατηγορηματικοί πως ο θάνατός του αποκλείεται να οφείλεται στον εμβολιασμό. «Δεν είχε προβλήματα υγείας που να δικαιολογούν τόσο άμεσα παρενέργειες που να επιφέρουν τον θάνατο και μάλιστα μία μέρα μετά το εμβόλιο», τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Επισης ας βαλουμε και για τις μυοκαρδιτιδες τι συμβαινει.
Σημερινο αρθρο.
Για το πφαιζερ.

Κορονοϊός: Φαρμακοεπαγρύπνηση και εμβόλια

Από τον Μάρτιο του 2020 οπότε και άρχισαν οι πρώτες κλινικές μελέτες των εμβολίων έναντι της COVID-19 έως σήμερα αρκετές μελέτες φάσης ΙΙΙ έχουν ολοκληρωθεί και μια πλειάδα εμβολίων με διαφορετικούς μηχανισμούς (εμβόλια mRNA, με αδρανοποιημένους φορείς, ανασυνδυασμένη πρωτεϊνη ή αδρανοποιημένο ιό) έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους ρυθμιστικούς οργανισμούς και χορηγούνται σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Μεταξύ αυτών, συγκαταλέγεται το BNT162b2 (Pfizer-BioNTech COVID-19 εμβόλιο) το οποίο αποτελείται από ένα λιπιδιακό νανοσωματίδιο που περιέχει το mRNA και εκφράζει την πρωτεϊνη ακίδα του ιού. Η ανοσογονικότητα του εμβολίου το οποίο χορηγείται σε δύο δόσεις, επιβεβαιώθηκε με τις μετρήσεις εξουδετερωτικών αντισωμάτων ακόμα και σε περιπτώσεις μεταλλάξεων του ιού, σε τυχαιοποιημένες μελέτες φάσης Ι/ΙΙ. Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αποδείχθηκε σε μελέτη φάσης ΙΙΙ και επιβεβαιώθηκε σε αναλύσεις βάσεων δεδομένων από χώρες με ευρεία εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού όπως το Ισραήλ.


Όλα τα εμβόλια έναντι της COVID-19 έχουν λάβει επείγουσα έγκριση με βάση μελέτες με δείγμα πληθυσμού δεκάδων χιλιάδων ατόμων ευρέως ηλικιακού φάσματος. Κατά τον εμβολιασμό όμως του γενικού πληθυσμού σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιθανό να καταγραφούν. Μετά την έγκριση τους οι ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) καθώς και ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA), παρακολουθούν συνεχώς τις ανεπιθύμητες ενέργειες σε άτομα που εμβολιάζονται. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ανίχνευση πιθανών κινδύνων και η άμεση αντιμετώπισή τους. Πολλές πηγές δεδομένων αναλύονται, όπως εκθέσεις από ασθενείς και επαγγελματίες υγείας (μέσω υποβολής Κίτρινης Κάρτας), κλινικές μελέτες, ιατρική βιβλιογραφία και πληροφορίες που προέρχονται από άλλες ρυθμιστικές αρχές. Επιπλέον οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές αξιολογούν με πολλή προσοχή ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες για να προσδιορίσουν εάν αυτές συνδέονται ή όχι με το εμβόλιο. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείεται η πιθανότητα οι ανεπιθύμητες ενέργειες να οφείλονται σε σύμπτωση ή σε παράγοντες που δεν συνδέονται με τον εμβολιασμό. Τέτοιοι παράγοντες μπορεί να είναι μια άλλη υποκείμενη νόσος ή το προκληθέν άγχος λόγω του εμβολιασμού.

Κατόπιν αναφορών προερχόμενες από την εθνική βάση καταγραφής του Ισραήλ, στις 17 Μαϊου, το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων των Η.Π.Α. (CDC) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ένας μικρός αριθμός περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας (φλεγμονής του μυοκαρδίου) έχουν αναφερθεί σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, κυρίως άνδρες, συνήθως εντός 4 ημερών μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) (https://www.cdc.gov/vaccines/acip/work-groups-vast/technical-report-2021-05-17.html). Η πλειοψηφία των περιπτώσεων χαρακτηρίζεται από ήπια, αναστρέψιμη προσβολή της καρδιάς ενώ τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας δε φαίνεται να ξεπερνούν τα αναμενόμενα για την εποχή. Η μυοκαρδίτιδα είναι συνήθως αποτέλεσμα λοίμωξης από συγκεκριμένους ιούς και αφού το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν περιέχει ιό η αιτιολογική σύνδεση του με περιστατικά μυοκαρδίτιδας παραμένει υπο διερεύνηση.
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας ανεξαρτήτως αιτιολογίας, η φλεγμονή του μυοκαρδίου είναι ασυμπτωματική. Σε μια μειοψηφία ασθενών, η μυοκαρδίτιδα εκδηλώνεται ως καρδιακή ανεπάρκεια σε συνδυασμό με αρρυθμίες ή και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Δεν έχουν αναφερθεί τέτοια περιστατικά συνδεόμενα με το εμβόλιο BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) μέχρι σήμερα. Συνοψίζοντας, οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής Επίκουρος Καθηγητής Αλέξανδρος Μπριασούλης και Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) επισημαίνουν πως το κέντρο ελέγχου και πρόληψης ασθενειών των Η.Π.Α (CDC) επιβεβαιώνει το όφελος του εμβολίου, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ τον αμφισβητούμενο κίνδυνο σπάνιων ανεπιθύμητων παρενεργειών. Δεδομένη και επιτακτική κρίνεται η συνεχής φαρμακοεπαγρύπνηση με κύριο άξονα τις αναφορές των επαγγελματιών του τομέα της υγείας και με μοναδικό γνώμονα την ορθή και επιστημονική ανάλυση όλων των διαθέσιμων δεδομένων.

 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Καλησπερα! Παιδια μη βγαζετε πορισματα τι δεν φταιει ενα εμβολιο για παραδειγμα κι ας ειναι και mRNA.
Σε οσους εκαναν ή θα κανουν Φαιζερ εχω μια συμβουλη αν θελετε την ακουτε αν οχι την πετατε στο καλαθι των αχρηστων. Επειδη αυτα τα δυο περιστατικα τα εζησα απο κοντα. Το πρωτο ενας γειτονας 70 ανω εκανε με φαιζερ πριν ενα μηνα, ειχε κανει αξονικη και δεν ειχε τιποτα πριν, και τωρα εμφανισε υγρο στον πνευμονα και θα πρεπει να χειρουργηθει αμεσα. Και το δευτερο η γνωστη μου που σας ειπα που εκανε το φαιζερ πηγε ενα μηνα μετα να κανει το καθιερωμενο τσεκ απ στον καρδιολογο της και της βρηκε ελαχιστο βεβαια υγρο στην καρδια αλλα υπαρχει. Οποτε το παρακολουθει. Και της ειπε ο καρδιολογος ισως να το προκαλεσε το εμβολιο σαν παρενεργεια /αποτελεσμα.
Η συμβουλη μου ειναι σε οσους θελουν να κανουν ενα τσεκ απ απλα καντε το, στον καρδιολογο ας πουμε αυτη πηγε το βρηκε ξερει πια, χαμενος δεν θα βγει κανεις με καταλαβαινετε.
Απλα γενικα ολα εχουν επιδρασεις/αποτελεσματα καλο ειναι ενα τσεκ απ. Κακο δεν ειναι.
Ηδη διαβασα της επιτροπης ειπαν εχουμε στειλει 1500 κιτρινες καρτες στον εοφ και κατ επεκταση στις φαρμακευτικες.
Δεν το γραφω να φοβισω το γραφω επειδη το εζησα σε αυτα τα δυο ατομα που σας ειπα, κι εγω ενα μηνα μετα τη δευτερη δοση θα παω για ενα τσεκ απ.
Κακο δεν ειναι. Καλο ειναι απλα βλεπεις τη γενικη σου εικονα.
Σας ευχαριστω, να περνατε ομορφα!
Χαιρετω! 👍😊
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,488 μηνύματα.
1622302527453.png

Η έρευνα με τα δεδομένα του Ισραήλ δημοσιεύθηκε τον Μάιο. Και κανείς δεν ανέφερε χιλιάδες. 62 άτομα νομίζω λέει.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Αυτο δεν μου δειχνει την πηγη του πινακα που μου εβαλες,
Απλα μου δειχνεις ενα σαιτ σχετικο
Καλα για τοσο ηλιθιους μας περνας;
Τον εαυτο σου υποτιμας.
Και πολυ πληκτρολογημα χαλασα μωρε.
Εγω φταιω που ασχολουμε με τον καθενα.



Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 81759
Η έρευνα με τα δεδομένα του Ισραήλ δημοσιεύθηκε τον Μάιο. Και κανείς δεν ανέφερε χιλιάδες. 62 άτομα νομίζω λέει.
Γενικα γινεται της ποπης.Ο καθενας βαραει και απο ενα πινακακι ,μερικοι τα φτιαχνουν και μονοι τους,βλεπε νικολακι και νομιζουν οτι μας δουλευουν.
Τι γινεται ωρε;
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,848 μηνύματα.
View attachment 81759
Η έρευνα με τα δεδομένα του Ισραήλ δημοσιεύθηκε τον Μάιο. Και κανείς δεν ανέφερε χιλιάδες. 62 άτομα νομίζω λέει.
Nαι τώρα είδα ότι έβαλα παλιό άρθρο.
Αναφερομουν γενικότερα στην χρήση του vaers.
People may misinterpret VAERS, which is easily searchable, as a catalog of actual side effects, rather than possible or suspected ones. And it’s easy to pull data out of context. “For those who are out to scare, there’s a lot of material there,” says Heidi Larson, director of the Vaccine Confidence Project at the London School of Hygiene & Tropical Medicine.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Η φάση που το VAERS είναι επίσημος φορέας και τκν βγάζουμε και αυτό φεικ επειδή έτσι μας βολεύει...καλά τα λέω εγώ άντε ο καθένας στην δουλειά του και να αφήσει τους επιστήμονες να κάνουν δουλειά :P :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτο δεν μου δειχνει την πηγη του πινακα που μου εβαλες
Για αυτο σου είπα ,κάνε δουλειά σου στο θέατρο και άσε αυτούς που ξέρουν να χειριστούν την κατάσταση.....κάτι τέτοιο κανει και ο Κούλης και τα έχει ισοπέδωσει όλα
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Η φάση που το VAERS είναι επίσημος φορέας και τκν βγάζουμε και αυτό φεικ επειδή έτσι μας βολεύει...καλά τα λέω εγώ άντε ο καθένας στην δουλειά του και να αφήσει τους επιστήμονες να κάνουν δουλειά :P :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Για αυτο σου είπα ,κάνε δουλειά σου στο θέατρο και άσε αυτούς που ξέρουν να χειριστούν την κατάσταση.....κάτι τέτοιο κανει και ο Κούλης και τα έχει ισοπέδωσει όλα
Ακου κατι και ασε τα ψοφια σε εμενα διοτι δενε χεις ιδεα.
Οταν βαζουμε κοπυ απο ενα αρθρο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ βαζουμε ενεργο λινκ ,οχι γενικα του σαιτ που βρηκαμε το αρθρο,αλλα ενεργο λινκ το οποιο πατωντας το μας οδηγει κατευθειαν στο κοπυ που βαλαμε.Μονο ετσι ειναι εγκυρη και νομιμη η πηγη.

ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.Δεν εχεις ιδεα.

Εγω λοιπον λεω οτι η ασπιρινη προκαλει καρκινο σε ποσοστο 10% οσων την παιρνουν,φτιαχνω και ενα πινακακι.
Εσυ μου ζητας πηγη και σου λεω το VAERS.
Χωρις να σε οδηγω σε κανενα πινακακι που να δειχνει οτι η ασπιρινι σε 10% που την λαμβανουν παθαινουν καρκινο.Απλα σου πεταω μια σχετικη ιστοσελιδα.
Ειναι εγκυρο;
Το καταλάβες τωρα ή ουτε και αυτο;

Δεν εβγαλα την σελιδα φεηκ..εσυ εισαι ολοκληρος ενα φεηκ.
Ακομα και αυτο το καταλάβες λαθος,η το λες εσκεμενα ψεμματα.

Την επομενη φορα που θα πεις να ασχοληθω με κατι αλλο,θα τα ακουσεις πολυ χοντρα.
Ουτε εσυ εισαι λοιμοξιολογος ή εμβολιολογος ΟΠΟΤΕ ΚΟΦΤΟ.
Δεν θα μου πεις ΕΣΥ που θα γραφω,επειδη σε ξεσκεπαζω.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Ακου κατι και ασε τα ψοφια σε εμενα διοτι δενε χεις ιδεα.
Οταν βαζουμε κοπυ απο ενα αρθρο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ βαζουμε ενεργο λινκ ,οχι γενικα του σαιτ που βρηκαμε το αρθρο,αλλα ενεργο λινκ το οποιο πατωντας το μας οδηγει κατευθειαν στο κοπυ που βαλαμε.Μονο ετσι ειναι εγκυρη και νομιμη η πηγη.

ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.Δεν εχεις ιδεα.

Εγω λοιπον λεω οτι η ασπιρινη προκαλει καρκινο σε ποσοστο 10% οσων την παιρνουν,φτιαχνω και ενα πινακακι.
Εσυ μου ζητας πηγη και σου λεω το VAERS.
Χωρις να σε οδηγω σε κανενα πινακακι που να δειχνει οτι η ασπιρινι σε 10% που την λαμβανουν παθαινουν καρκινο.Απλα σου πεταω σχετικη ιστοσελιδα.
Ειναι εγκυρο;
Το καταλάβες τωρα ή ουτε και αυτο;
Δεν εβγαλα την σελιδα φεηκ..εσυ εισαι ολοκληρος ενα φεηκ.
Την επομενη φορα που θα πεις να ασχοληθω με κατι αλλο,θα τα ακουσεις πολυ χοντρα.
Ουτε εσυ εισαι λοιμοξιολογος ή εμβολιολογος ΟΠΟΤΕ ΚΟΦΤΟ.
Σου δίνω έτοιμο τον πινακα επειδή ξέρω ότι δεν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιείς αν δεν ψαχτεις λίγο και τον βγάζεις φεικ .Σου βάζω πηγή ,το βγάζεις φεικ

Ε οκ λοιπόν ,η φαιζερ είναι η πιο γαμάτη χωρίς παρενέργειες

ΥΓ .έχω συμβάλει στο τοίχο Ανό(η)σιας μαζί με τον Μάξιμο με φυσικό τρόπο :P
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Σου δίνω έτοιμο τον πινακα επειδή ξέρω ότι δεν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιείς αν δεν ψαχτεις λίγο και τον βγάζεις φεικ .Σου βάζω πηγή ,το βγάζεις φεικ

Ε οκ λοιπόν ,η φαιζερ είναι η πιο γαμάτη χωρίς παρενέργειες

ΥΓ .έχω συμβάλει στο τοίχο Ανό(η)σιας μαζί με τον Μάξιμο με φυσικό τρόπο :P
Δινεις εναν πινακα που εφτιαξες εσυ και που δεν υπαρχει πουθενα και εισαι ο ορισμος του φεηκ και βγαινεις και απο πανω;Γελανε και οι ρεγγες.
Αλλα συνηθισες τοσο καιρο να βαζεις δικιες σου μαλακιες και να μην το ψαχνει κανενας.Ε...πιαστηκες ευτυχως.Μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη..την τριτη καιγεσαι.
Αρκετα πια,μας εχεις φλομωσει εσυ και κανα 2 αλλοι στο φεηκ.Εχει ξεφτυλιστει το θεμα.
Δεν εχεςι βαλει καμια πηγη που να οδηγει ΠΟΥΘΕΝΑ.Ευτυχως ολοι εχουν ματια και βλεπουν.

Το μονο αληθινο που εγραψες ειναι το παρακατω:
ΥΓ .έχω συμβάλει στο τοίχο Ανό(η)σιας μαζί με τον Μάξιμο με φυσικό τρόπο :P
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Αλλα συνηθισες τοσο καιρο να βαζεις δικιες σου μαλακιες και να μην το ψαχνει κανενας.Ε
Μα οτι λέω γίνεται .Απλά σας βοηθάω να δείτε και εσείς το μέλλον μέσο της σωστής ενημέρωσης που έχω

Για να ξέρεις ,τώρα παίρνουμε ανάσες .Μέσα Αύγουστου με αρχές Σεπτέμβρη ,αρχίζουμε ξανά απ' την αρχή με στόχο τον τουρισμό του 2022 γιατί το 2021 τελείωσε το πλάνο ότι έγινε έγινε
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Μα οτι λέω γίνεται .Απλά σας βοηθάω να δείτε και εσείς το μέλλον μέσο της σωστής ενημέρωσης που έχω

Για να ξέρει ,τώρα παίρνουμε ανάσες .Μέσα Αύγουστου με αρχές Σεπτέμβρη ,αρχίσουμε ξανά απ' την αρχή με στόχο τον τουρισμό του 2022 γιατί το 2021 τελείωσε το πλάνο ότι έγινε έγινε
Ενταξει,τωρα το εδειξες ξεκαθαρα ποσο φεηκ εισαι.
Aπλα κατανταει αηδιαστικο αυτο που κανεις,καπου σε βαρεθηκαμε και καταντας το νημα αναξιοπιστο και καργα φεηκ.ΚΡΙΜΑ.
Εσυ μπορεις να λες οτι μαλακια θες,αρκει να λες οτι ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ.

Το να βαζεις ομως δικα σου πινακακια ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ για να πεις εντελως φεηκ και ψεμματα,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ και ειναι και παρανομο καθως διαδιδεις φεηκ νιους.
Αν λοιπον κανεις κοπυ πρεπει να βαζεις ενεργο λινκ που να οδηγει κατευθειαν στο αρθρο ή πινακα που εβαλες.
Και οχι να λες αηδιες δικες σου.
Οπως και ο αλλος χτες.Εβαλε ενα κοπυ ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ και μεσα πεταξε και δικες του αηδιες.Οταν η ΟΔ εβαλε την πηγη,φανηκαν ξεκαθαρα οι δικες του βλακειες.Ναι..για τον Μαξιμο λεω το ποστ υπαρχει.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Ενταξει,τωρα το εδειξες ξεκαθαρα ποσο φεηκ εισαι.
Aπλα κατανταει αηδιαστικο αυτο που κανεις,καπου σε βαρεθηκαμε και καταντας το νημα αναξιοπιστο και καργα φεηκ.ΚΡΙΜΑ.
Θα αποθηκεύσω τα μηνύματα μου αλλά και το δικό σου για να στο δείξω σε 2-3 μήνες ....για να μην κάνεις πως τα ξεχνάς 😝
(ΥΓ αλλά σε παρακαλώ σταμάτα να είσαι τόσο φεικ νιουζ )

Όταν έλεγα ότι η Αγγλία δεν είναι και τόσο καλά και οτι παρόλο τους εμβολιασμούς είναι ακόμα αναστατωμένοι με έλεγες φεικ
@Volkswagen Fan για δείξε στην αβερκινα τι νούμερα έχει η Αγγλία σήμερα
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,418 μηνύματα.
Θα αποθηκεύσω τα μηνύματα μου αλλά και το δικό σου για να στο δείξω σε 2-3 μήνες ....για να μην κάνεις πως τα ξεχνάς 😝

Όταν έλεγα ότι η Αγγλία δεν είναι και τόσο καλά και οτι παρόλο τους εμβολιασμούς είναι ακόμα αναστατωμένοι με έλεγες φεικ
@Volkswagen Fan για δείξε στην αβερκινα τι νούμερα έχει η Αγγλία σήμερα
Δεν θα το ξαναπω.Πεξτο οσο Πυθια θες,χεστ@με.
Δεν εχεις κανενα δικαιωμα ομως να φτιαχνεις πινακακια ΔΙΚΑ ΣΟΥ και να τα κοτσαρεις σαν αποδεικτικα οτι η πφαιζερ κανει περισοτερες θρομβωσεις απο αστρα και τετοια καργα φεηκ και να λες οτι ειναι ειδηση και οταν σου ζηταμε πηγη να λες μια ιστοσελιδα.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΗΝ Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αν το συνεχισεις.
Δικια σου αποψη βαζε,δεν μπορει ομως να κατασκευαζεις δικα σου παραπλανητικα πινακακια και να τις κοτσαρεις σαν ειδησεις.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top