• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

ilovenature

Νεοφερμένος

Ο ilovenature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 83 μηνύματα.
τί πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία; Σε ρώτησα πάλι και δεν απάντησες.
Δεν απαντησα? πλακα μου κανεις? Διαβαζεις αυτα που γραφω ή απλως τα προσπερνας και λες αυτο που θελεις να πεις? ολοκληρο κατεβατο σου ειχα στειλει με το οτι θα εκανα εγω. Οριστε η απαντηση που σου ειχα δωσει:
Δεν ειμαι εγω αρμοδιος στο να προτεινω αποφασεις που θα επηρεαζαν μια ολοκληρη χωρα, αλλα παρολα αυτα θα σου πω την προσωπικη μου γνωμη, ως μη ειδικος.

Αρχικα, εαν ολα αυτα τα εκατομμυρια που ειχαν πηρει τα καναλια (και με τα εκατομμυρια που ετοιμαζονται να παρουν και τωρα), τα ειχαν επενδυσει στο συστημα υγειας, θα ημασταν σε πολυ καλυτερη κατασταση. Θελετε και πηγες? οριστε και οι πηγες: https://www.lifo.gr/now/greece/meno...-posa-poy-piran-ta-mme-egeirontai-erotimatika
Με ολα αυτα τα εκατομμυρια, θα μπορουσαν να:
1) προσλαβουν επιπλεον εξιδικευμενο προσωπικο.
2) αυξησουν κατα πολυ τις κλινες και τις ΜΕΘ στα ηδη υπαρχοντα νοσοκομεια της χωρας.
3) αγορασουν επιπλεον ιατρικο εξοπλισμο
4) δημιουργησουν εκπομπες, οπου θα ενημερωνουν τον κοσμο για το πως μπορει να ενισχυσει το ανοσοποιητο του συστημα. Μπορει να γελασουν μερικοι με αυτο, αλλα οσο κα και να γελανε, ειναι γεγονος οτι ενα γερο ανοσοποιητικο συστημα μειωνει τις πιθανοτητες στο να περασουμε βαρια καποια ιωση.
Δεν μπορεις (οχι εσυ Himela. γενικα μιλαω αυτην τη στιγμη) να τρως καθημερινα junk food, να εισαι σχεδον ολη μερα στον καναπε,να εισαι ευσομος, να καπνιζεις, να μην κοιμασαι σωστα κλπ κλπ κλπ, και να κατηγορεις μονο τον ιο. Δεν φταιει μονο ο ιος, αλλα φταις και εσυ που με τα habits σου, αυξανεις τις πιθανοτητες στο να αρρωστησεις βαρια, απο τον οποιοδηποτε ιο.
Εχω αδικο? δεν θα μπορουσαν να ειχανε γινει ολα αυτα?
Επειτα, μπορει να βοηθησει ο εμβολιασμος σε εναν Χ βαθμο (δεν θα το κρινω εγω προφανως το ποσο θα βοηθησει), αλλα Π Ρ Ο Ε Ρ Α Ι Τ Ι Κ Α, να εμβολιαζονται οι πολιτες!!!
Οσον αφορα τα μετρα που εχουμε ηδη, ειναι τα περισσοτερα παραλογα, οποτε θα αλλαζα εντελως στρατηγικη πανω σε αυτα.
Οπως βλεπεις, εγω σου ειπα οτι θα προτεινα. Τωρα εαν αυτοι εξαοκολουθουν να δινουν εκατομμυρια στα ΜΜΕ, και αυτα τα εκατομμυρια δεν τα επενδυουν σωστα (στο συστημα υγειας δηλαδη, οπως βλεπεις και στο προηγουμενο μηνυμα), ειναι δικο τους θεμα. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.
Εγω σε ολα εχω απαντησει. Εσυ δεν μου απαντησες για το εαν ειδες στις ειδησεις οτι οι παρενερεγειες ειναι λιγες.
Και ποιος μου λέει ότι είναι τίμιος; Και ποιος μου λέει ότι δεν θέλει απλά views και λεφτά από τις διαφημίσεις; Γιατί χαρακτηρίζεις τίμιο αυτόν στο YouTube κι όχι τον δικό σου γιατρό που τον ξέρεις χρόνια;
Τιμιος, ειναι ενας γιατρος, οπου παρουσιαζει την αληθεια, και δεν προπαγανδιζει ουτε υπερ του εμβολιου, αλλα ουτε και κατα του εμβολιου. Μπορεις να το αποδειξεις αυτο που ισχυριζεσαι? εγω απεδειξα με βιντεο, οτι ειδησεις μερικες φορες λενε fake news. Δικο μου γιατρο δεν εχω, διοτι δεν εχω αρρωστησει σχεδον ποτε στην ζωη μου, οποτε δεν υπαρχει γιατρος που ξερω χρονια. Οποτε, να εμπιστευω ποιον? τον γιατρο που δεν εχω?

Εγώ όπως είπα δεν ακούω κανέναν Έλληνα γιατρό. Έχω δει ντοκιμαντέρ από ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή στην παραγωγή του εμβολίου, επιστήμονες ερευνητές που μελετούν χρόνια τους κορονοιους και τα εμβόλια και πώς δουλεύουν κι όλα αυτά και άφησαν τα πάντα στη ζωή τους για να βρουν το εμβόλιο. Αυτοί οι άνθρωποι για μένα δεν έχουν εθνικότητα, είναι απλά επιστήμονες. Αυτούς ακούω. Όπως εσύ διατεινεσαι ότι κάποιοι έχουν συμφέρον να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν (για ποιο λόγο αλήθεια; τι κερδίζει ένας δημοσιογράφος που λέει να κάνουμε εμβόλιο; ) κι εγώ λέω ότι αυτοί που βλέπεις στο YouTube έχουν απώτερο σκοπό τα views και την πελατεία ή απλά το ψώνιο τους. Δε με αφορά κανείς από τους δύο.
Εχω κατανοησει το τι παρακολοθεις. Δεν χρειαζεται να το επαναλμβανεις.
Θα σου αντιστρεξω εγω την ερωτηση σχετικα με τους δημοσιογραφους: Εφοσον πιστευεις οτι δεν εχουν κανενα συμφερον οι δημοσιογραφοι, τοτε γιατι αποδεδειγμενα ελεγαν fake news και παρουσιαζαν οτι δεν τηρουσαμε τα μετρα στα θεοφανεια, ενω το βιντεο αυτο (που ηταν ολοι χωρις μασκες) ηταν βιντεο του 2015?
Δεν διατεινομαι, εγω το απεδειξα οτι οι ειδησεις δεν λενε παντα την αληθεια. Εσυ μπορεις να αποδειξεις αυτα που ισχυριζεσαι?

Y.Γ. παραγραφου: ξαναειπε fake news πασιγνωστος δημοσιογραφος... γιατι αραγε?
πηγη:
στο 1:17 παρουσιαζονται τα fake news του πασιγνωστου δημοσιογραφου. Τι εχεις να πεις για αυτο, τωρα?

Εσύ που βλέπεις όμως αυτά τα καμμένα κανάλια στο YouTube (που ξαφνικά είδαν την ευκαιρία για χρήμα και κοροϊδεύουν αμόρφωτο κόσμο που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από τους επιστήμονες). Επίσης τί νομίζεις ότι είναι τα εμβόλια; Σχέδιο του Billl Gates να μας εξοντώσει για να ζήσει μόνος του στον πλανήτη; Τσιπακια; Όλη τη συνωμοσία την υποστηρίζεις;

Αστα τα καμμενα καναλια. Δεν μιλαμε γενικα και αοριστα. Μιλαμε για το συγκεκριμενο καναλι του συγκεκριμου γιατρου. Μπορεις να αποδειξεις αυτο που ισχυριζεσαι πως το κανει απλα και μονο για το χρημα και πως κοροιδευει τον κοσμο? Εφοσον ισχυριζεσαι πως κοροιδευει τον κοσμο, βρες μου εστω και μια φραση του, που ειναι ψευτικη ή παραπλανητικη ή αντιμεβολιαστικη. Ισχυριζεσαι κατι, αλλα δεν το τεμκηριωνεις με επιχειρηματα. Δεν δεχομαι κανεναν ισχυρισμο, που να μην τεκμηριωνεται με επιχειρηματα. Εγω οτι σου ειπα, στο τεκμηριωσα με επειχηρηματα και εστειλα και ολες τις πηγες που τα διαβασα.
Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο για τα εμβολια, ουτε υποστηριξα καμια θεωρια συνομωσιας. Αυτα ολα ειναι δικες σου εικασιες.
Δηλαδη, οποιος ειναι επιφυλακτικος με το συγκεκριμενο εμβολιο, παει να πει οτι ειναι συνομοσιολογος και οτι πιστευει στο τσιπαρισμα και δεν ξερω εγω τι αλλο? ετσι σας βολευει να λετε?
Επισης εγω οοτε δεν εσπρωξα κανεναν ουτε απο την μια πλευρα, ουτε απο την αλλη. Ο καθενας ας κανει οτι θελει. Δεν ειναι δικη μου δουλεια να σπρωξω κανεναν προς καποια πλευρα. Ο καθενας αποφασιζει για τον ευατο του.

Υ.Γ. το αμορφωτος δεν ξερω πως το συμπερανες... Αποκαλεις αμορφωτους ανθρωπους που δεν γνωριζεις καν, προσωπικα? πως το κρινεις αυτο, δηλαδη? το ποσο μορφωμενος ειναι κανεις, δεν εξαρταται απο το ποιες εκπομπες παρακολουθει σχετικα με την πανδημια. Η μορφωση προκυπτει μεσα απο τα προσωπικα μας βιωματα, τις καταστασεις που ζουμε, και γενικα απ ολα τα habits που <<γυμναζουν το μυαλο>> (διαβασμα βιβλιων, εις βαθος συζητησεις για την ζωη κλπ κλπ κπ) και πανω απ ολα, ο μορφωμενος φαινεται απο τον τροπο που μιλαει και συμπεριφερεται στους αλλους ανθρωπους.
Σου συνηστω να αναθεωρησεις τον ορισμο σου σχετικα με την λεξη <<αμορφωτοι>>
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Ούτε 1 δεν θα γίνει απο αυτά.

Θα κουνάει ο άλλος το 50 ευρώ και θα λεει ο μαγαζάτορας οχι.

Τα πανεπιστήμια επίσης όχι.
Και μόνο ο εκβιασμός, φτάνει και περισσεύει για να βγάλει κανείς το συμπέρασμα.
Οταν η κάθε εξουσία φανερά εκβιάζει, είναι ξεκάθαρο οτι έχει φτάσει στο τέρμα της.
Αδυνατεί να προχωρήσει ποιο πέρα.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Ενα 60% αν φτάσεις είσαι καλα σε εμβολιασμούς. Απλά το υπόλοιπο 40% είναι υπολογίσιμο σε οικονομική αξία.

Για τα πανεπιστήμια, πρέπει να εμβολιασεις όλους τους εφήβους του λυκείου. Αδύνατο! Εκτός και εαν ο εμβολιασμός γίνει ετήσιος. Θα πρέπει να εμβολιασεις και τους κάτω των 25 που δεν είναι ολοι προθυμοι.

ΥΓ : ορισμένοι γιατροί ειναι διστακτικοι για τον εμβολιασμό των νεων. Ο οικογενειακός γιατρός αλλα και γονείς φίλων που είναι γιατροί μου πρότειναν να το αφήσω για το Φθινόπωρο καιβεαν. Εν τω μεταξύ μπορω να κλείσω τέλη Ιουλίου και ηδη μπηκα στη λίστα για Moderna/pfizer
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ακόμα και αν με τα όσα μέτρα και την υποταγή όλων σας κατα προτεραιότητα και μας κατα παραβίαση όλων των ελευθεριών που έχει κερδίσει με αιματηρούς αγώνες ο άνθρωπος, εφαρμοστούν, δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ο ιός φάντασμα.

Αυτό να το πεις, σε κάποιο άτομο εδώ μέσα που με εκβίαζε και έλεγε οτι αν δεν εμβολιαστώ εγώ και τα χούφταλα, θα εμβολιάσουν τα παιδιά.
Το παράδοξο είναι οτι σήμερα βλέπουμε σε χώρες να εμβολιάζουν παιδιά απο τα 12 έως 15 στην Σερβία και στην Αμερική. Δεν ψάχνω για άλλες. Οποιος αμφιβάλλει να ψάξει.
Δεν γίνεται να έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα απαξίωσης η κρίση μας.
Για να δείτε καλά, φτάνει να επιστρέψετε στην προ ιού εποχή και σταδιακά να βλέπετε την ενημέρωση σας.
Σκαλί-σκαλί, κατεβήκαμε τόσα πατώματα που χάσαμε την μέτρηση.
Τίποτα σήμερα δεν είναι όπως το ακούμε και το βλέπουμε.

Αφού ο ιός δεν εξαλείφεται και θα υπάρχει μαζί μας, επίσης τα εμβόλια θα συνεχίσουν να ψάχνουν εθελοντές να εμβολιαστούν, ποιος είναι ο λόγος να εφαρμόσουν δικτατορικές μέθοδες;
Σε τί διαφέρει η δικτατορία απο τέτοιες αποφάσεις;

Υ.Γ. Κάποιοι εδώ μέσα θα γελάνε αντί να κλαίνε.

Παρ' όλ' αυτά, η αλήθεια είναι εκεί και περιμένει.
Μάξιμε, απο ότι κατάλαβα δεν το πολυγουστάρεις το εμβόλιο.
Θα σε ρωτήσω με δεδομένο τα όσα έχεις πεί το λοιπόν εχεις παιδιά.
Τα παιδιά σου εμβολιάστηκαν;
Αν ναι, πως δέχεσαι να εμβολιάστηκαν τα παιδιά σου και οχι εσύ;
Θέλω να πω αν για παράδειγμα δεν εμβολιάζεσαι λόγω πιθανών παρενεργειών πως δέχεσαι τα δικά σου παιδιά να γίναν το πειραματόζωο ας πούμε σε όλες αυτας τις πιθανές παρενέργειες και εσυ να απέχεις;
Αναγνωρίζω πως αυτή μου η πρόταση εμπεριέχει πολλές αυθαιρεσίες δεδομένου οτι παρακολουθώ το θέμα αποσπασματικά και περιμένω να με διορθώσεις.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,498 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Και ποιος μου λέει ότι είναι τίμιος; Και ποιος μου λέει ότι δεν θέλει απλά views και λεφτά από τις διαφημίσεις; Γιατί χαρακτηρίζεις τίμιο αυτόν στο YouTube κι όχι τον δικό σου γιατρό που τον ξέρεις χρόνια;

Εγώ όπως είπα δεν ακούω κανέναν Έλληνα γιατρό. Έχω δει ντοκιμαντέρ από ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή στην παραγωγή του εμβολίου, επιστήμονες ερευνητές που μελετούν χρόνια τους κορονοιους και τα εμβόλια και πώς δουλεύουν κι όλα αυτά και άφησαν τα πάντα στη ζωή τους για να βρουν το εμβόλιο. Αυτοί οι άνθρωποι για μένα δεν έχουν εθνικότητα, είναι απλά επιστήμονες. Αυτούς ακούω. Όπως εσύ διατεινεσαι ότι κάποιοι έχουν συμφέρον να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν (για ποιο λόγο αλήθεια; τι κερδίζει ένας δημοσιογράφος που λέει να κάνουμε εμβόλιο; ) κι εγώ λέω ότι αυτοί που βλέπεις στο YouTube έχουν απώτερο σκοπό τα views και την πελατεία ή απλά το ψώνιο τους. Δε με αφορά κανείς από τους δύο.

Εσύ που βλέπεις όμως αυτά τα καμμένα κανάλια στο YouTube (που ξαφνικά είδαν την ευκαιρία για χρήμα και κοροϊδεύουν αμόρφωτο κόσμο που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από τους επιστήμονες) τί πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία; Σε ρώτησα πάλι και δεν απάντησες. Επίσης τί νομίζεις ότι είναι τα εμβόλια; Σχέδιο του Billl Gates να μας εξοντώσει για να ζήσει μόνος του στον πλανήτη; Τσιπακια; Όλη τη συνωμοσία την υποστηρίζεις;
Παντως και οι Έλληνες επιστήμονες μεταξύ τους διαφωνούν.
Γιατί να ακούσει κάποιος τον Βασιλακοπουλο και οχι τον Κουβελα ή τον Ιωαννιδη;
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,886 μηνύματα.
Άμα μας έρθει κάποια άγρια μετάλλαξη στο μέλλον κοντά στο φθινόπωρο, πράγμα που το απευχομαστε όλοι πιστεύω, όλες οι ψέκες θα τρέχουν να εμβολιαστούν σαν τρελοί. Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν τόσα πολλά εμβόλια αν υπάρξει κορεσμός στις αιτήσεις.
Άλλωστε θα πρέπει να ξαναεμβολιαστουν και αυτοί που εμβολιαστηκαν πρώτοι πρώτοι γιατί με το πέρασμα του χρόνου το εμβόλιο δε θα έχει την ίδια δυναμική.
(Εμείς που πήραμε την απόφαση να εμβολιαστούμε πρώτοι θα πρέπει να έχουμε πάλι προτεραιότητα ως αναγνώριση της βοήθειας μας να περιοριστεί το πρόβλημα :P. )
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Μάξιμε, απο ότι κατάλαβα δεν το πολυγουστάρεις το εμβόλιο.
Εχω πει οτι νόσησα τον Νοέμβριο και μετά κάνοντας τεστ αντισωμάτων, είχα 8300.
Την προηγούμενη εβδομάδα επανελαβα το τεστ. 1300 αντισώματα.
Εχω ρωτήσει εδώ αυτούς που τα γνωρίζουν όλα και κουνάνε το δάχτυλο τους, να ψάξουν και να δούν μελέτες με βάση τις οποίες θα μπορούσαν να μου προτείνουν οτι καλό θα είναι να εμβολιαστώ.
Δεν τον φοβάμαι γιατι τον πέρασα με τον όποιο τρόπο.
Αλλά, αν έβλεπα μία έρευνα σχετική, ΔΕΝ είμαι ανεγκέφαλος τόσο όσο ιδιαίτερα μία εδώ μέσα με έχει χαρακτηρίσει.
Είμαι ΑΝΟΙΧΤΟΣ.
Θα σε ρωτήσω με δεδομένο τα όσα έχεις πεί το λοιπόν εχεις παιδιά.
Τα παιδιά σου εμβολιάστηκαν;
Εμβολιάστηκε η σύζυγος μου, τα δύο παιδιά μου και η σύζυγος του ενός απο τα παιδιά μου.
Γίνεται φανερό, οτι ΔΕΝ είμαι απόλυτος στην οικογένεια μου. Ούτε και εδώ προσπαθώ να επιβάλλω απόψεις.

Επιθυμώ μόνο ένα. Να κάνω διάλογο κοιτώντας στα μάτια τον όποιον έχω απέναντι μου.
Εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο αυτό στην πράξη, (γιατι ο διάλογος είναι γραπτός) αλλά κατάλαβες τι εννοώ.
Αν ναι, πως δέχεσαι να εμβολιάστηκαν τα παιδιά σου και οχι εσύ;
Με βάση αυτά που έγραψα ποιο πάνω, νομίζω πως θα ήμουν πολύ χαζός για να υποβάλλω τον εαυτό μου σε ένα εμβόλιο για να αποκτήσω το 1/4 των αντισωμάτων που ο οργανισμός μου σήμερα λόγω της νόσησης μου διαθέτει.
Θέλω να πω αν για παράδειγμα δεν εμβολιάζεσαι λόγω πιθανών παρενεργειών πως δέχεσαι τα δικά σου παιδιά να γίναν το πειραματόζωο ας πούμε σε όλες αυτας τις πιθανές παρενέργειες και εσυ να απέχεις;
Οταν νόσησα, ήρθα αντιμέτωπος με το δίλημμα,(πεθαίνω εννοώ) φεύγω και μάλιστα τώρα.
Σήμερα και λόγω των αντισωμάτων, νοιώθω πως είμαι θωρακισμένος για όσο διαρκέσουν αυτά. Ισως και να υπάρχει μνήμη στην ανοσοαπόκριση του οργανισμού μου. Αυτό είναι σημείο που με ενδιαφέρει και το ψάχνω σε οποιαδήποτε επίσημη έρευνα.
Απο αυτό να καταλάβεις πώς βλέπω τον ιό. Υπαρκτότατο. Βλέπω όμως και την αμέλεια στην πρόληψη, που και αυτή είναι υπαρκτή.
Αναγνωρίζω πως αυτή μου η πρόταση εμπεριέχει πολλές αυθαιρεσίες δεδομένου οτι παρακολουθώ το θέμα αποσπασματικά και περιμένω να με διορθώσεις.
Καλή μου Χριστίνα, είμαι 62 και τα παιδιά μου 31 και 36.
Δεν άλλαξα την γνώμη τους, ούτε και θα μπορούσα γιατι είναι αυτόβουλα άτομα.
Επίσης, όσα γράφω δεν τα γράφω για να διορθώσω ή να επηρεάσω κανέναν και καμία.
Ο άνθρωπος έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές για να αναζητήσει την κάθε αλήθεια.
Στην αρχή θα είναι ποιο άστοχος, σταδιακά όμως μπορεί να αποκτήσει την ευθυκρισία εκείνη που χρειάζεται.
Αυτό είναι κοπιαστικό και δεν έχει όριο το τέλος.
Εχει μόνο ΑΡΧΗ... η οποία φαίνεται καθαρά στο ΑΝ του Κίπλινγκ.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Άμα μας έρθει κάποια άγρια μετάλλαξη στο μέλλον κοντά στο φθινόπωρο, πράγμα που το απευχομαστε όλοι πιστεύω, όλες οι ψέκες θα τρέχουν να εμβολιαστούν σαν τρελοί. Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν τόσα πολλά εμβόλια αν υπάρξει κορεσμός στις αιτήσεις.
Άλλωστε θα πρέπει να ξαναεμβολιαστουν και αυτοί που εμβολιαστηκαν πρώτοι πρώτοι και το εμβόλιο δε θα έχει την ίδια δυναμική.
Εδώ τι πήγε λάθος;

 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,886 μηνύματα.
Κρούσματα θα υπάρχουν ακόμα κι αν όλοι εμβολιαστουμε. Η νόσηση ομως δεν θα είναι βαριά επειδή θα είμαστε εμβολιασμενοι. Αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που έγραψα πριν.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,286 μηνύματα.

19 άτομα απο τους 42 που πεθαναν στην Βρετανια απο την Ινδική μετάλλαξη ΕΙΧΑΝ κανει το εμβολιο. Δηλαδη τα εμβολια ειναι μουφα απέναντι σε αυτην την μεταλλαξη??
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Άμα μας έρθει κάποια άγρια μετάλλαξη στο μέλλον κοντά στο φθινόπωρο, πράγμα που το απευχομαστε όλοι πιστεύω, όλες οι ψέκες θα τρέχουν να εμβολιαστούν σαν τρελοί.
Ποιοι είναι οι ψέκες βρε Βασίλη, είμαι και παππούς.
Χώρια που δεν μπορώ και να τρέχω.
Οτι είναι να έρθει, ας έρθει.
Να πάρω ταξί(για να προλάβω) για να εμβολιαστώ τώρα, αποκλείεται.
Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν τόσα πολλά εμβόλια αν υπάρξει κορεσμός στις αιτήσεις.
Άλλωστε θα πρέπει να ξαναεμβολιαστουν και αυτοί που εμβολιαστηκαν πρώτοι πρώτοι γιατί με το πέρασμα του χρόνου το εμβόλιο δε θα έχει την ίδια δυναμική.
Α, τώρα κατάλαβα και λίγα ακόμα. Δεν θα φτάνει ένας εμβολιασμός και θα πρέπει να ψάχνω τις επόμενες εταιρίες.
Προς το παρόν, ούτε για αστείο.
Εμείς που πήραμε την απόφαση να εμβολιαστούμε πρώτοι θα πρέπει να έχουμε πάλι προτεραιότητα ως αναγνώριση της βοήθειας μας να περιοριστεί το πρόβλημα
Εσείς όταν μοίραζε ο Θεός μύτες, νομίζατε οτι μοιράζει πίττες και βουρ τρέξατε.
Τώρα που θα γίνεται πινόκιοι, να σας δω... :teasing: :teasing: :teasing:
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,886 μηνύματα.
@Μάξιμος , δεν έχεις βαρεθεί να σχολιάζεις τον καθένα ενώ όλοι μας σε αγνοούμε ή δεν σε καταλαβαίνουμε;
Παρακαλώ λοιπόν να με αγνοείς όπως εγώ. Άλλωστε σχεδόν ποτέ δεν καταλαβαίνω τι λες. Και εγώ και πολλοί άλλοι. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.

19 άτομα απο τους 42 που πεθαναν στην Βρετανια απο την Ινδική μετάλλαξη ΕΙΧΑΝ κανει το εμβολιο. Δηλαδη τα εμβολια ειναι μουφα απέναντι σε αυτην την μεταλλαξη??
Δηλαδή, περίπου το 46% των θανόντων, ήταν εμβολιασμένοι.
Κρούσματα θα υπάρχουν. Η νόσηση ομως δεν θα είναι βαριά επειδή θα είμαστε εμβολιασμενοι.
46% των θανόντων, ήταν εμβολιασμένοι.
Αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που έγραψα πριν.
Δεν γράφω μη σε μπερδέψω και άλλο...
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,886 μηνύματα.
Όταν λέτε ότι 46% των θανόντων, ήταν εμβολιασμένοι, να βάζετε πηγή. Αλλιώς είναι φεηκ νιουζ.
Αντίθετα ξέρουμε ότι το από 84 έως 98% των θανόντων ήταν ανεμβολιαστοι και έχουμε βάλει πηγή.
Δεν γράφω μη σε μπερδέψω και άλλο...
Σ' ευχαριστώ.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Όταν λέτε ότι 46% των θανόντων, ήταν εμβολιασμένοι, να βάζετε πηγή. Αλλιώς είναι φεηκ νιουζ.
Αντίθετα ξέρουμε ότι το από 84 έως 98% των θανόντων ήταν ανεμβολιαστοι και έχουμε βάλει πηγή.

Σ' ευχαριστώ.
Τολμάς και μιλάς για fake news όταν αυτό που γράφεις (επανειλημμένως ) είναι παραπλανητικό ;

Έχεις διαβάσει τι αναφέρει η πηγή σου ;

«Την προηγούμενη εβδομάδα, στους άνω των 65 ετών, το 92% των νοσηλευομένων και το 98% όσων χάθηκαν λόγω κορωνοϊού δεν είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,886 μηνύματα.
Υπάρχουν δύο πηγές. Στην δεύτερη (όντως) ο τίτλος ήταν παραπλανητικός. Θα βρω και άλλες για ποσοστό ανεμβολιαστων στις ΜΕΘ που είχαμε ποσταρει νωρίτερα.
Πάντως που γράφει ότι το 46% των νεκρών είναι εμβολιασμενοι; Έχεις πηγή εσύ;
Στο πρώτο άρθρο διαβαζουμε
Δυστυχώς, όπως ανέφεραν οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνέντευξη Τύπου, η μεγάλη πλειονότητα των ασθενών που νοσηλεύθηκαν σε ΜΕΘ (75%) ή κατέληξαν από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη (84%) δεν είχαν εμβολιαστεί, παρόλο που ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για την οποία συστήνεται εμβολιασμός για την εποχική γρίπη.
Εντιτ.
Το "και οι 398" τι ποσοστό είναι; Μάλλον αυτό με έκανε να μην προσέξω το δεύτερο άρθρο κ με παρέσυρε ο τίτλος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Εξηγήστε μου κάτι οι μη ψέκες.

1) Μεταδίδουν την νόσο οι εμβολιασμένοι ;
2) Μπορούν να νοσήσουν οι εμβολιασμένοι ;
3) Για ποιο λόγο δεν υποβάλλονται σε έλεγχο pcr εφόσον μπορούν να μεταδώσουν τον ιό ;
4) Για ποιο λόγο να τους δοθεί πρόσβαση σε δραστηριότητες ενώ οι ίδιοι μπορεί να είναι φορείς του ιού ;
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Όταν λέτε ότι 46% των θανόντων, ήταν εμβολιασμένοι, να βάζετε πηγή. Αλλιώς είναι φεηκ νιουζ. Αντίθετα ξέρουμε ότι το από 84 έως 98% των θανόντων ήταν ανεμβολιαστοι και έχουμε βάλει πηγή.

Volkswagen Fan

#16,412

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.reader.gr/diethni/375364/megali-bretania-43-thanatoi-me-ti-metallaxi-delta?amp&ved=2ahUKEwjeqJzMpZLxAhUUA2MBHafUAUUQyM8BMAB6BAgMEAM&usg=AOvVaw0T7TFWIkPYLHajPmKLaZRF&ampcf=1

Αν κάνεις πράξεις θα δεις οτι η αναλογία % είναι αυτή. Και ας έχει 1+-% δεν είναι ικανό να ταράζεσαι τόσο.

Υ.Γ. απο καιρό χτυπούν τα όργανα, κανείς τους δεν ακούει.
Κανείς τους δε χορεύει.

Κανείς δε βλέπει το θεριό,
κανένας δεν τ'ακούει,
μονάχα ο Διγενής εκάθισε,
τον ίσκιο του καλεί.

Καβάλεψε και σάλεψε, τ'ανέμου το σπαθί.
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,886 μηνύματα.
Τι να πω. Φαίνεται πως στις ελληνικές ΜΕΘ δεν έχουμε αυτήν την μέταλαξη. Πιστεύω ότι θα ξέρουμε πολύ σύντομα γιατί εγώ για την Γαλλία ακούω τα ίδια περίπου με την Ελλάδα. Ότι οι εμβολιασμενοι νεκροί είναι ελάχιστοι έναντι των μη εμβολιασμενων.

Επίσης στο ίδιο άρθρο διαβάζουμε
Η υγειονομική αρχή της Βρετανίας έκρινε ωστόσο ενθαρρυντικό το ότι παρατηρεί πως η αύξηση αυτή δεν συνοδεύεται από μια αύξηση των νοσηλειών στα ίδια ποσοστά. Περίπου χίλιοι ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό βρίσκονται σήμερα στα βρετανικά νοσοκομεία.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζει να μετριάζει τον αντίκτυπο αυτού του παραλλαγμένου στελέχους στους πληθυσμούς στους οποίους ο αριθμός των ανθρώπων που έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού είναι αυξημένος, όπως υπογράμμισε η Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας.

Πάντως η εμβολιασμένη Βρετανία συνεχίζει να έχει πολύ λιγους νεκρους στην Ευρώπη.
Χθες ειχε 17.
1623511752103.png

Προχθές είχε 7
1623511878334.png

Αναμένουμε σήμερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top