τί πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία; Σε ρώτησα πάλι και δεν απάντησες.
Δεν απαντησα? πλακα μου κανεις? Διαβαζεις αυτα που γραφω ή απλως τα προσπερνας και λες αυτο που θελεις να πεις? ολοκληρο κατεβατο σου ειχα στειλει με το οτι θα εκανα εγω. Οριστε η απαντηση που σου ειχα δωσει:
Δεν ειμαι εγω αρμοδιος στο να προτεινω αποφασεις που θα επηρεαζαν μια ολοκληρη χωρα, αλλα παρολα αυτα θα σου πω την προσωπικη μου γνωμη, ως
μη ειδικος.
Αρχικα, εαν ολα αυτα τα εκατομμυρια που ειχαν πηρει τα καναλια (και με τα εκατομμυρια που ετοιμαζονται να παρουν και τωρα), τα ειχαν επενδυσει στο συστημα υγειας, θα ημασταν σε πολυ καλυτερη κατασταση. Θελετε και πηγες? οριστε και οι πηγες:
https://www.lifo.gr/now/greece/meno...-posa-poy-piran-ta-mme-egeirontai-erotimatika
Με ολα αυτα τα εκατομμυρια, θα μπορουσαν να:
1) προσλαβουν επιπλεον εξιδικευμενο προσωπικο.
2) αυξησουν κατα πολυ τις κλινες και τις ΜΕΘ στα ηδη υπαρχοντα νοσοκομεια της χωρας.
3) αγορασουν επιπλεον ιατρικο εξοπλισμο
4) δημιουργησουν εκπομπες, οπου θα ενημερωνουν τον κοσμο για το πως μπορει να ενισχυσει το ανοσοποιητο του συστημα. Μπορει να γελασουν μερικοι με αυτο, αλλα οσο κα και να γελανε, ειναι γεγονος οτι ενα γερο ανοσοποιητικο συστημα
μειωνει τις πιθανοτητες στο να περασουμε βαρια καποια ιωση.
Δεν μπορεις (οχι εσυ Himela. γενικα μιλαω αυτην τη στιγμη) να τρως καθημερινα junk food, να εισαι σχεδον ολη μερα στον καναπε,να εισαι ευσομος, να καπνιζεις, να μην κοιμασαι σωστα κλπ κλπ κλπ, και να κατηγορεις
μονο τον ιο. Δεν φταιει μονο ο ιος, αλλα φταις και εσυ που με τα habits σου,
αυξανεις τις πιθανοτητες στο να αρρωστησεις βαρια, απο τον οποιοδηποτε ιο.
Εχω αδικο? δεν θα μπορουσαν να ειχανε γινει ολα αυτα?
Επειτα, μπορει να βοηθησει ο εμβολιασμος σε εναν Χ βαθμο (δεν θα το κρινω εγω προφανως το ποσο θα βοηθησει), αλλα
Π Ρ Ο Ε Ρ Α Ι Τ Ι Κ Α, να εμβολιαζονται οι πολιτες!!!
Οσον αφορα τα μετρα που εχουμε ηδη, ειναι τα περισσοτερα παραλογα, οποτε θα αλλαζα εντελως στρατηγικη πανω σε αυτα.
Οπως βλεπεις, εγω σου ειπα οτι θα προτεινα. Τωρα εαν αυτοι εξαοκολουθουν να δινουν εκατομμυρια στα ΜΜΕ, και αυτα τα εκατομμυρια δεν τα επενδυουν σωστα (στο συστημα υγειας δηλαδη, οπως βλεπεις και στο προηγουμενο μηνυμα), ειναι δικο τους θεμα. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.
Εγω σε ολα εχω απαντησει. Εσυ δεν μου απαντησες για το εαν ειδες στις ειδησεις οτι οι παρενερεγειες ειναι λιγες.
Και ποιος μου λέει ότι είναι τίμιος; Και ποιος μου λέει ότι δεν θέλει απλά views και λεφτά από τις διαφημίσεις; Γιατί χαρακτηρίζεις τίμιο αυτόν στο YouTube κι όχι τον δικό σου γιατρό που τον ξέρεις χρόνια;
Τιμιος, ειναι ενας γιατρος, οπου παρουσιαζει την αληθεια, και δεν προπαγανδιζει ουτε υπερ του εμβολιου, αλλα ουτε και κατα του εμβολιου. Μπορεις να το
αποδειξεις αυτο που ισχυριζεσαι? εγω
απεδειξα με βιντεο, οτι ειδησεις μερικες φορες λενε fake news. Δικο μου γιατρο δεν εχω, διοτι δεν εχω αρρωστησει σχεδον ποτε στην ζωη μου, οποτε δεν υπαρχει γιατρος που ξερω χρονια. Οποτε, να εμπιστευω ποιον? τον γιατρο που δεν εχω?
Εγώ όπως είπα δεν ακούω κανέναν Έλληνα γιατρό. Έχω δει ντοκιμαντέρ από ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή στην παραγωγή του εμβολίου, επιστήμονες ερευνητές που μελετούν χρόνια τους κορονοιους και τα εμβόλια και πώς δουλεύουν κι όλα αυτά και άφησαν τα πάντα στη ζωή τους για να βρουν το εμβόλιο. Αυτοί οι άνθρωποι για μένα δεν έχουν εθνικότητα, είναι απλά επιστήμονες. Αυτούς ακούω. Όπως εσύ διατεινεσαι ότι κάποιοι έχουν συμφέρον να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν (για ποιο λόγο αλήθεια; τι κερδίζει ένας δημοσιογράφος που λέει να κάνουμε εμβόλιο; ) κι εγώ λέω ότι αυτοί που βλέπεις στο YouTube έχουν απώτερο σκοπό τα views και την πελατεία ή απλά το ψώνιο τους. Δε με αφορά κανείς από τους δύο.
Εχω κατανοησει το τι παρακολοθεις. Δεν χρειαζεται να το επαναλμβανεις.
Θα σου αντιστρεξω εγω την ερωτηση σχετικα με τους δημοσιογραφους: Εφοσον πιστευεις οτι δεν εχουν κανενα συμφερον οι δημοσιογραφοι, τοτε γιατι
αποδεδειγμενα ελεγαν fake news και παρουσιαζαν οτι δεν τηρουσαμε τα μετρα στα θεοφανεια, ενω το βιντεο αυτο (που ηταν ολοι χωρις μασκες) ηταν βιντεο του
2015?
Δεν διατεινομαι, εγω το απεδειξα οτι οι ειδησεις δεν λενε παντα την αληθεια. Εσυ μπορεις να αποδειξεις αυτα που ισχυριζεσαι?
Y.Γ. παραγραφου: ξαναειπε fake news πασιγνωστος δημοσιογραφος... γιατι αραγε?
πηγη:
στο 1:17 παρουσιαζονται τα fake news του πασιγνωστου δημοσιογραφου. Τι εχεις να πεις για αυτο, τωρα?
Εσύ που βλέπεις όμως αυτά τα καμμένα κανάλια στο YouTube (που ξαφνικά είδαν την ευκαιρία για χρήμα και κοροϊδεύουν αμόρφωτο κόσμο που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από τους επιστήμονες). Επίσης τί νομίζεις ότι είναι τα εμβόλια; Σχέδιο του Billl Gates να μας εξοντώσει για να ζήσει μόνος του στον πλανήτη; Τσιπακια; Όλη τη συνωμοσία την υποστηρίζεις;
Αστα τα καμμενα καναλια. Δεν μιλαμε γενικα και αοριστα. Μιλαμε για το συγκεκριμενο καναλι του συγκεκριμου
γιατρου. Μπορεις να
αποδειξεις αυτο που ισχυριζεσαι πως το κανει απλα και μονο για το χρημα και πως κοροιδευει τον κοσμο? Εφοσον ισχυριζεσαι πως κοροιδευει τον κοσμο, βρες μου εστω και μια φραση του, που ειναι ψευτικη ή παραπλανητικη ή αντιμεβολιαστικη. Ισχυριζεσαι κατι, αλλα δεν το τεμκηριωνεις με επιχειρηματα. Δεν δεχομαι κανεναν ισχυρισμο, που να μην τεκμηριωνεται με
επιχειρηματα. Εγω οτι σου ειπα, στο τεκμηριωσα με επειχηρηματα και εστειλα και ολες τις πηγες που τα διαβασα.
Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο για τα εμβολια, ουτε υποστηριξα καμια θεωρια συνομωσιας. Αυτα ολα ειναι δικες σου εικασιες.
Δηλαδη, οποιος ειναι επιφυλακτικος με το
συγκεκριμενο εμβολιο, παει να πει οτι ειναι συνομοσιολογος και οτι πιστευει στο τσιπαρισμα και δεν ξερω εγω τι αλλο? ετσι σας βολευει να λετε?
Επισης εγω οοτε δεν εσπρωξα κανεναν ουτε απο την μια πλευρα, ουτε απο την αλλη. Ο καθενας ας κανει οτι θελει. Δεν ειναι δικη μου δουλεια να σπρωξω κανεναν προς καποια πλευρα. Ο καθενας αποφασιζει για τον ευατο του.
Υ.Γ. το αμορφωτος δεν ξερω πως το συμπερανες... Αποκαλεις αμορφωτους ανθρωπους που δεν γνωριζεις καν, προσωπικα? πως το κρινεις αυτο, δηλαδη? το ποσο μορφωμενος ειναι κανεις, δεν εξαρταται απο το ποιες εκπομπες παρακολουθει σχετικα με την πανδημια. Η μορφωση προκυπτει μεσα απο τα προσωπικα μας βιωματα, τις καταστασεις που ζουμε, και γενικα απ ολα τα habits που <<γυμναζουν το μυαλο>> (διαβασμα βιβλιων, εις βαθος συζητησεις για την ζωη κλπ κλπ κπ) και πανω απ ολα, ο μορφωμενος φαινεται απο τον τροπο που μιλαει και συμπεριφερεται στους αλλους ανθρωπους.
Σου συνηστω να αναθεωρησεις τον ορισμο σου σχετικα με την λεξη <<αμορφωτοι>>