Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: δράστης ο σύζυγος της Καρολάιν για τη δολοφονία

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Έχετε σκεφτεί ποτέ πως οι άνδρες αν βγούν να πούν περιστατικά βίας και κακοποίησης δεν θα τους πιστέψει κανείς;
Παντόφλα!!!
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
εγραψε τέτοια μαλακία ο Τζημερος ; αυτο ειναι ενα μάθημα να ξέρεις να μη γράφεις μαλακιες και να βιάζεσαι. Ισχυει και για πολλους απο εδω μέσα.
Κι αυτός κι ο Πέρρος και άλλοι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το γεγονός και αυτό είναι ασυγχώρητο...
Στο θεμα μας.... ο τύπος δεν βλεπω να επιβιωνει πολυ στη φυλακη , θα αυτοκτονησει μονος του σε κάποια φάση. Αυτο που έκανε ηταν αδιανοητο.
Ο τύπος δολοφόνησε εν ψυχρώ τη μάνα του παιδιού του, κρέμασε από το ίδιο του το λουρί (!!!) το σκύλο της κι από εκεί και πέρα κάθησε και σκηνοθέτησε έγκλημα, έβγαινε ψυχραιμότατος στα κανάλια, έλεγε ψέματα επί 40 σχεδόν μέρες και χρειάστηκαν αμέτρητες κλήσεις από την Αστυνομία και ανάκριση 8+ ωρών απλά και μόνο για να ομολογήσει την ενοχή του!
Όχι, αυτός ο "άνθρωπος" αγαπάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον εαυτό του για να του κάνει κακό...μόνο αν τον φάνε οι συγκρατούμενοί του (πολύ πιθανό δεδομένης και της δημοσιότητας που πήραν οι υποτιθέμενοι Αλβανοί, Γεωργιανοί, Πακιστανοί κ.λπ. δράστες)...
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Έχετε σκεφτεί ποτέ πως οι άνδρες αν βγούν να πούν περιστατικά βίας και κακοποίησης δεν θα τους πιστέψει κανείς;Αν οχι ακούστε το tape της Amber Heard που κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά τον Johhny Depp και 5 χρονια μετα ο δεύτερος δεν έχει βρεί ακόμα το δίκιο του στα δικαστήρια.
Παρόλο που υπάρχουν ντοκουμέντα ηχητικά, οπτικά, μαρτυρίες, κ.ο.κ
Χαρακτηριστικά η πρώτη -leader του κινήματος me too-έχει καταγραφεί να λέει στον J D "Who is going do believe you? Nobody, you are a man."
Kαι εκείνη έκανε καριέρα και έγινε διάσημη εκμεταλλευόμενη ψευδείς κατηγορίες ενώ ο Τζόνι απολύθηκε απο δουλειές και έγινε περίγελος.
All I'm saying είναι πως υπάρχει και αυτή η πλευρά.
Και σήμερα είναι ακατόρθωτο να βγεί ένας άνδρας να πει πως δέχτηκε κακοποίηση.
(και οχι επειδή δεν συμβαίνει)
Ναι τό πιστεύω ότι υπάρχουν εγκλήματα κατά των ανδρών και φυσικά κατακρίνω μία τέτοια αντιμετώπιση. Όμως εδώ υπάρχει η απορία γιατί χαρακτηρίζεται ως γυναικοκτονια καί όχι ως απλή ανθρωποκτονία και προσπάθησα κι εγώ και άλλα άτομα να εξηγήσουμε το γιατί.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τα συμπεράσματα αυτά τα έβγαλες εσύ, και τρομάζω είναι η αλήθεια που το μυαλό σου σταμάτησε εκεί.


Πάμε από την αρχή λοιπόν.


Ένας άντρας 26 χρονών που είναι πιλότος, είναι σε ηλικία που μπορεί να κάνει οικογένεια. Έχει ανδρέψει, έχει δουλέψει, έχει ταξιδέψει, έχει τις κάνει τις σχέσεις του κ.ο.κ.

Ένα κορίτσι 14 χρονών, έχει μόλις σταματήσει να παίζει με τις κούκλες και αρχίσει να καταλαβαίνει τι έχει στο βρακί της.

Όταν ένας άντρας 26 ετών κάνει σχέση με ένα κορίτσι 14 ετών (παραβλέπω εντελώς ότι πρόκειται για borderline παιδοφιλία) το πράγμα βρωμάει από μακρυά πως πρόκειται για μια σχέση εξουσίας και αυτό είναι και ακριβώς που προσέλκυσε τον άντρα αυτόν στο κορίτσι. Το γεγονός ότι είναι 14 και όπως όλα τα κορίτσια στα 14 είναι παρά πολύ εύκολο να τα χειραγωγήσει ένας μεγαλύτερος άντρας, ειδικά αν έρχονται από disfunctional οικογένεια.

Αυτός ο τύπος τώρα είχε σχέση με ένα 14χρονο στα 26 του και την παντρεύτηκε στα 18 και μετά απορείτε ότι ήταν κτητικός, ψυχοπαθής κτλ και αρχίζουν οι βλακείες περί γυναικοκτονίας, λες και δεν μπορεί κανείς να φανταστεί ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν ανισόρροπος. Όλα αυτά μάλιστα τα κάνατε γαργάρα και μου προξένησε τεράστια εντύπωση του ότι δεν αναφέρθηκε κανείς σε αυτό.


Αν εγώ ήμουν ο πατέρας αυτής της κοπέλας και μάθαινα ότι η κόρη στα 14 νταραβερίζεται με 26χρονο πέραν του ότι δε θα επέτρεπα για κανένα λόγο τέτοια σχέση, θα ήμουν και ψυχολογικά ράκος, διότι όλο αυτό θα ήταν τρανό δείγμα ότι έχω αποτύχει πλήρως σαν πατέρας.


Ο πατέρας λοιπόν αυτής της κοπέλας είναι πιθανότατα είτε κάποιο εντελώς παθητικό αδιάφορο ζώο που αποδέχεται τα πάντα στη ζωή του αγόγκιστα, ή ακόμη πιθανότερα ίδιας κατηγορίας με τον άντρα της κοπέλας, και στον πρόσωπο του δεν είδε έναν ψυχοπαθή 26χρονο που κάνει σχέση με την 14αρα κόρη του, αλλά τον άντρα τον σωστό αντίστοιχης πάστας με αυτόν. Είναι πάρα πολύ πιθανό ανάμεσα στους γονείς αυτούς να υπάρχει ένα αντίστοιχο καθεστώς το οποίο και πέρασε στο κορίτσι και άρα το έσπρωξε να θεωρήσει τον 26χρονο κατάλληλο άτομο για σχέση και όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση φυσιολογική.

Ναι λοιπόν, οι γονείς της έχουν τεράστια έμμεση ευθύνη σε όλη αυτή την ιστορία, και αν εσύ δεν το βλέπεις αυτό και το μόνο που βλέπεις είναι δυο αθώα θύματα που χάσαν το παιδί τους λες και πέθανε από καρκίνο η κοπέλα, τότε δεν έχω τίποτα άλλο να πω, παρά το ότι λυπάμαι πάρα πολύ.


Τώρα εσύ μάλλον δεν διάβασες αυτό που έγραψα ή κρατάς αυτό που σε κάνει κυρίαρχο εδάφους στην όλη συζήτηση .

Δεν είναι όμως έτσι και στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ...

Δεν είπα πουθενά ότι αυτοί οι γονείς δεν έχουν μερίδιο ευθύνης ..
Ίσα ίσα ο χαρακτήρας της κοπέλας άλλο δείχνει όταν όλοι μιλάνε για ενα καλοσυνάτο ,ήρεμο και χαρούμενο παιδί ...

έπειτα έχεις δει τα τελευταία χρόνια τα 14χρονα ?
Μάλλον όχι ...
Για ποιες κούκλες μιλάς ?
Αυτές που πλέον τις έχουν παρατήσει από τοτε που ήταν στα νήπια ?

Για τα 14χρονα που ακόμα από το δημοτικό το μυαλό τους είναι στα μεγαλύτερα αγοράκια ?


Αυτό που θέλω να πω και δεν θα σχολιάσω όλο αυτό που γράφεις είναι ότι ακυρώνεται την δουλειά που μπορεί να έχει κάνει ένας γονιός κρατώντας ένα και μόνο γεγονός χωρίς να ξέρετε τα παιδικά χρόνια αυτου του παιδιού ,τα τυχών οικογενειακά θεματακια που μπορεί να υπήρχαν ακόμα και ένα ενδεχόμενο προβληματος υγείας κάποιου μέλους που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία ...

Ξέρεις πόσα προβλήματα μπορώ να σου γράψω που προκύπτουν καθ' όλη την διάρκεια που μεγαλώνεις ένα παιδί και μπορούν να σε παρεκλεινουν από τον στόχο σου, όχι γιατί είσαι αδιάφορος αλλά γιατί είσαι αδύναμος την δεδομένη στιγμή να αντιμετωπίσεις δύο μέτωπα παράλληλα με την ίδια σημασία ...

Και κάτι τελευταίο ,όταν με το καλό αποφασίσεις να γίνεις πατέρας μην ξεχάσεις μαζί με την γέννηση του παιδιού σου να πάρεις και το χαρτί σωστών οδηγιών χρήσεως που θα σου δώσουν από το μαιευτήριο ώστε να γίνεις άψογος γονιός ..

Μάλλον όλοι οι υπόλοιποι, που εσείς κατακρίνεται ,ξεχάσαμε να το πάρουμε αλλιώς δεν δικαιολογούνται τα τυχών λάθη που μπορεί και να έγιναν κατά την διάρκεια όλου αυτού του αγώνα που κάνουμε για να βγάλουμε σωστά και οχυρωμένα παιδιά στην κοινωνία .

Εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις λέει μια παροιμία ,για αυτό κράτα μικρό καλάθι...
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Καί νά προσθέσω εδώ το ότι επειδή εξηγώ γιατί κάτι τέτοιο θεωρείται γυναικοκτονια δε σημαίνει ότι είμαι υπέρ όλων αυτών που συμβαίνουν στους άντρες προφανώς
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Παντόφλα!!!

Ναι ρε μαλάκα, παντόφλα. Γιατί ένας άντρας που έχει ψυχολογικά προβλήματα και ανέχεται λεκτική βία, εξευτελισμούς, χειραγώγηση, σωματική βία κτλ από μια γυναίκα είναι απλά ο περίγελος του χωριού από όλους τους υπόλοιπους "Γκοτζαμάν άντρας κάθεσαι και τις τρως?" Και άμα εν τέλει της ρίξει και καμία θα σηκωθεί όλο το σύμπαν εναντίον του τοξικού αρσενικού. Ισότης 2021.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Πιστευω και οχι μονο εγω,αλλα και αστυνομικοι που βγαινουν σημερα και μιλανε οτι δεν ειν αι εν βρασμο ψυχης αλλα ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ,απλα αυτος σιγουρα θα επικαλεστει οπως ηδη κανει το εν βρασμο ψυχης για λιγοτερη ποινη.
Αν η καρτα της καμερας βγηκε πριν τον φονο ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ.
Απλα και λιτα.
Είπαμε, τον κώλο του να χτυπάει κάτω αυτό το τομάρι τα ισόβια τα έχει εξαφαλίσει, τη γυναίκα την έπνιξε προφανώς στον ύπνο της αφού μιλάμε για τέτοιες ώρες (περίμενε να ησυχάσει και να κοιμηθεί ή της έδωσε κανένα "ηρεμιστικό" να πιεί) και όλα τα στοιχεία τον "καίνε"!
Όσοι μιλούν για "εν βρασμώ ψυχής" εδώ μέσα ή τους διαφεύγουν στοιχεία της υπόθεσης ή έχουν μπανανοζελέ στο κεφάλι αντί για μυαλό...
 

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 425 μηνύματα.
Δεν είμαι ψυχολόγος και δυσκολεύομαι αρκετά να κατανοήσω ή να αποδεχτώ τον όρο "γυναικοκτονία", ωστόσο θεωρώ ότι μικρή σημασία έχει καθώς:

1) Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν είναι ψυχικά υγιής. Στην πραγματικότητα θεωρώ ότι οι περισσότεροι προμελετημένοι φόνος δε μπορεί να γίνουν από ψυχικά υγιείς ανθρώπους. Είναι άτομα που, αν μη τι άλλο, τους λείπει η ενσυναίσθηση, δεν έχουν θετικά αισθήματα για τους γύρω τους κλπ. Πολύ, δε, περισσότερο όταν παίζουν θέατρο μετά, αρκετά επιτυχημένα.

2) Αν και η σχέση δύο ατόμων με σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι προβληματική, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι σε ορισμένες κοινωνίες, ειδικά επαρχιακές, τα πράγματα τα βλέπουν αλλιώς. Πετυχημένος πιλότος, οικονομικά ευκατάστατος, όμορφος, με αισθήματα απέναντι στην κόρη τους, ευκαιρία να ξεφύγει από τη μιζέρια του νησιού, να ζήσει όμορφα στη ζωή της. Οι γονείς δεν είναι ψυχολόγοι κι ενδεχομένως δε μπορούν να δουν κάποια πράγματα

3) Πολλοί είχαμε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν μη τι άλλο γιατί σε τέτοιου είδους εγκλήματα οι "συνήθεις ύποπτοι" είναι τα κοντινά πρόσωπα στα θύματα και όχι άσχετοι.

4) Η τεχνολογία μάς βοηθά. Πολλά στοιχεία εναντίον του δράστη συγκεντρώθηκαν από κινητά, smartwatch και κάμερες. Παλιά κάτι τέτοιο δε θα ήταν εφικτό. Επιπλέον να πούμε ότι όταν θέλει η αστυνομία εκμεταλλεύεται τα στελέχη της και κάνει καλή δουλειά. (Θυμάμαι ότι κάποτε είχα διαβάσει, τη δεκαετία του '80, μετά από μια δολοφονική ενέργεια της 17Ν, όταν είχαν βρει το μηχανάκι διαφυγής, ο αστυνομικός άρχιζε να το καθαρίζει (!!!) για να μην πάει βρώμικο, είπε, στα εργαστήρια!!!)...
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Ναι ρε μαλάκα, παντόφλα. Γιατί ένας άντρας που έχει ψυχολογικά προβλήματα και ανέχεται λεκτική βία, εξευτελισμούς, χειραγώγηση, σωματική βία κτλ από μια γυναίκα είναι απλά ο περίγελος του χωριού από όλους τους υπόλοιπους "Γκοτζαμάν άντρας κάθεσαι και τις τρως?" Και άμα εν τέλει της ρίξει και καμία θα σηκωθεί όλο το σύμπαν εναντίον του τοξικού αρσενικού. Ισότης 2021.
Στίχοι Λοΐζου;
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τώρα εσύ μάλλον δεν διάβασες αυτό που έγραψα ή κρατάς αυτό που σε κάνει κυρίαρχο εδάφους στην όλη συζήτηση .

Δεν είναι όμως έτσι και στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ...

Δεν είπα πουθενά ότι αυτοί οι γονείς δεν έχουν μερίδιο ευθύνης ..
Ίσα ίσα ο χαρακτήρας της κοπέλας άλλο δείχνει όταν όλοι μιλάνε για ενα καλοσυνάτο ,ήρεμο και χαρούμενο παιδί ...

έπειτα έχεις δει τα τελευταία χρόνια τα 14χρονα ?
Μάλλον όχι ...
Για ποιες κούκλες μιλάς ?
Αυτές που πλέον τις έχουν παρατήσει από τοτε που ήταν στα νήπια ?

Για τα 14χρονα που ακόμα από το δημοτικό το μυαλό τους είναι στα μεγαλύτερα αγοράκια ?

Όχι δεν γνωρίζω. Δεν έχω ούτε παιδιά στο δημοτικό, ούτε κυνηγάω 14χρονες. Έχω γράψει επανελειμμένα πως είμαι κατά αυτής της σημερινής υπερσεξουαλικοποίησης και έχω γράψει και τους λόγους στους οποίους πιστεύω ότι οφείλεται.

Αυτό που θέλω να πω και δεν θα σχολιάσω όλο αυτό που γράφεις είναι ότι ακυρώνεται την δουλειά που μπορεί να έχει κάνει ένας γονιός κρατώντας ένα και μόνο γεγονός χωρίς να ξέρετε τα παιδικά χρόνια αυτου του παιδιού ,τα τυχών οικογενειακά θεματακια που μπορεί να υπήρχαν ακόμα και ένα ενδεχόμενο προβληματος υγείας κάποιου μέλους που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία ...

Ξέρεις πόσα προβλήματα μπορώ να σου γράψω που προκύπτουν καθ' όλη την διάρκεια που μεγαλώνεις ένα παιδί και μπορούν να σε παρεκλεινουν από τον στόχο σου, όχι γιατί είσαι αδιάφορος αλλά γιατί είσαι αδύναμος την δεδομένη στιγμή να αντιμετωπίσεις δύο μέτωπα παράλληλα με την ίδια σημασία ...

Δε μετράει η δουλειά στην ζωή. Μετράει το αποτέλεσμα.

Και κάτι τελευταίο ,όταν με το καλό αποφασίσεις να γίνεις πατέρας μην ξεχάσεις μαζί με την γέννηση του παιδιού σου να πάρεις και το χαρτί σωστών οδηγιών χρήσεως που θα σου δώσουν από το μαιευτήριο ώστε να γίνεις άψογος γονιός ..

Μην ανησυχείς, πάντα ήμουν αρκετά σκληρός κριτής του εαυτού και ποτέ δεν έλεγα δικαιολογίες, και ούτε τις αναζητούσα στους άλλους. Όταν και αν τα σκατώσω σε τέτοιο βαθμό θα έχω πλήρη επίγνωση των πράξεων μου και δεν θα περιμένω να μου πουν οι άλλοι "ε όλοι έτσι είματε μωρέ,είναι δυσκόλο να μεγαλώνεις παιδιά". Χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
 

Eclipse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,665 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.
Ο Γιάννης θα ήταν μαυρισμένος και φυλακή
και ας έλεγε η κόρη ότι ήθελε

το 50 αν ένας άνδρας σκότωνε την γυναίκα του δεν θα τιμωρούνταν?
ακόμα και τότε στην κακή πατριαρχία αναγνώριζε την γυναίκα ως άνθρωπο και δεν υπήρχε διαχωρισμός ούτε στις λέξεις ούτε στις ποινές. σε αντίθεση με αυτό που πάτε να κάνετε σήμερα.

το να θυμάσαι να αλλάζεις αυτές τις έννοιες το 2021 όπου υπάρχει ισότητα, ουσιαστικά εξυπηρετεί συγκεκριμένη προπαγάνδα με σκοπό να ρίξει καύσιμο στα gender fights..
χωρίς αυτά τα ανούσια genter fights δεν θα υπήρχε και λόγος ύπαρξης των φεμινάζι άλλωστε
Κοιτα δυστυχως δεν μπορω να σε κανω ουτε πιο σοφο,ουτε να μαθεις να διαβαζεις διοτι τιποτε δεν διαβαζες απο αυτα που σου εβαλα

Θεσατε παιδικα ερωτηματα,τα τεκμηριωσα κανονικοτατα και ακριβως με αρθρα ανρθωπων που εχουν ασχοληθει με την ορολογια ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ,δεν θα σας παρω απο το χερακι να σας κανω πιο εξυπνους ή πιο σωστους.,
Δεν εχω τετοιο ρολο.Αλλα οταν λετε απλοικα πραγματα οφειλουμε να απανταμε.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
1) Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν είναι ψυχικά υγιής. Στην πραγματικότητα θεωρώ ότι οι περισσότεροι προμελετημένοι φόνος δε μπορεί να γίνουν από ψυχικά υγιείς ανθρώπους. Είναι άτομα που, αν μη τι άλλο, τους λείπει η ενσυναίσθηση, δεν έχουν θετικά αισθήματα για τους γύρω τους κλπ. Πολύ, δε, περισσότερο όταν παίζουν θέατρο μετά, αρκετά επιτυχημένα.

2) Αν και η σχέση δύο ατόμων με σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι προβληματική, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι σε ορισμένες κοινωνίες, ειδικά επαρχιακές, τα πράγματα τα βλέπουν αλλιώς. Πετυχημένος πιλότος, οικονομικά ευκατάστατος, όμορφος, με αισθήματα απέναντι στην κόρη τους, ευκαιρία να ξεφύγει από τη μιζέρια του νησιού, να ζήσει όμορφα στη ζωή της. Οι γονείς δεν είναι ψυχολόγοι κι ενδεχομένως δε μπορούν να δουν κάποια πράγματα
1)Διευκρίνιση: οι περισσότεροι προμελετημένοι φόνοι οικείων!
Όταν μιλάμε γι' ανθρώπους που π.χ. σου έχουν κάνει τη ζωή κόλαση εκεί αλλάζει το πράγμα...

2)Πρώτα απ' όλα τι σχέση έχει μια Βρετανοφιλιππινέζα με την Ελληνική επαρχία και τα "ήθη" της (δε γνωρίζω το backstory τους για να είμαι ειλικρινής);
Έπειτα, εξαρτάται και για ποιες ηλικιακές κατηγορίες μιλάμε: άλλο ένας 48χρονος με μια 36χρονη κι άλλο ένας 26χρονος με μια 14χρονη!
Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για δύο ώριμους διαμορφωμένους κ.λπ. ανθρώπους και στη δεύτερη για έναν ψυχάκια και μια ανήλικη!
Ειλικρινά, ΠΟΙΟΣ σοβαρός πατέρας θ' ακούσει από τη 14χρονη κόρη του "μπαμπά τα έχω με έναν 26χρονο, είναι ο άντρας της ζωής μου και μόλις ενηλικιωθώ θα τον παντρευτώ" και δε θα πάει να τον βρει την αμέσως επόμενη στιγμή να τον σαπίσει στο ξύλο ή/και να τον καταγγείλει στην αστυνομία;!
Οι συγκεκριμένοι γονείς συμπάθα με αλλά τη μαύρη τους την τύφλα δε μπορούσαν να δουν, για να μην πω τίποτα χειρότερο...
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,496 μηνύματα.
Είπαμε, τον κώλο του να χτυπάει κάτω αυτό το τομάρι τα ισόβια τα έχει εξαφαλίσει, τη γυναίκα την έπνιξε προφανώς στον ύπνο της αφού μιλάμε για τέτοιες ώρες (περίμενε να ησυχάσει και να κοιμηθεί ή της έδωσε κανένα "ηρεμιστικό" να πιεί) και όλα τα στοιχεία τον "καίνε"!
Όσοι μιλούν για "εν βρασμώ ψυχής" εδώ μέσα ή τους διαφεύγουν στοιχεία της υπόθεσης ή έχουν μπανανοζελέ στο κεφάλι αντί για μυαλό...
Βασικά νομίζω είναι εφικτό να διαπιστώσουν αν τα τελευταία λεπτά πριν τη σκοτώσει κοιμοταν, από την ανάλυση των βιολογικών δεδομένων παλμού του smartwatch/activity tracker που φορούσε. Δηλαδή αν είχε χαμηλό πλήθος παλμών στο τυπικό εύρος όταν κοιμόμαστε υποθέτω. Ανάλογα με το ανά πόσα λεπτά ήταν ρυθμισμένη η συσκευή να μετράει αυτόματα παλμούς.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Βασικά νομίζω είναι εφικτό να διαπιστώσουν αν την ώρα που τη σκότωσε κοιμοταν, από την ανάλυση των βιολογικών δεδομένων παλμού του smartwatch/activity tracker που φορούσε. Δηλαδή αν είχε χαμηλό πλήθος παλμών στο τυπικό εύρος όταν κοιμόμαστε υποθέτω.
Το κυριότερο είναι ότι η γυναίκα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ΔΕΝ αντιστάθηκε στον πνιγμό της, εκεί τελειώνει κάθε συζήτηση για "εν βρασμώ ψυχής"...όλα τ' άλλα είναι ψιλά γράμματα!
Πετυχημένος πιλότος, οικονομικά ευκατάστατος, όμορφος, με αισθήματα απέναντι στην κόρη τους, ευκαιρία να ξεφύγει από τη μιζέρια του νησιού, να ζήσει όμορφα στη ζωή της.
Δε ζούμε το 1950, πρέπει κάποτε και η τελευταία βλαχούτσα (Ελληνικής ή άλλης καταγωγής) να μπορεί να καταλαβαίνει πολύ βασικά πράγματα όπως π.χ. ότι ένας πιλότος που είναι υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας όσα και να του δίνουν ως μισθό ΔΕΝ γίνεται να συντηρεί τέτοιο "παλάτι" σε τέτοια περιοχή της Αθήνας ούτε να ζει με τον πλουσιοπάροχο τρόπο που ζούσε, από κάπου ΑΛΛΟΥ τα βγάζει!
Κι όταν αυτό το "αλλού" δεν φαίνεται τότε το χρήμα είναι βρώμικο, άρα υπάρχει κίνδυνος, άρα μακριά κι αγαπημένοι!
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όχι δεν γνωρίζω. Δεν έχω ούτε παιδιά στο δημοτικό, ούτε κυνηγάω 14χρονες. Έχω γράψει επανελειμμένα πως είμαι κατά αυτής της σημερινής υπερσεξουαλικοποίησης και έχω γράψει και τους λόγους στους οποίους πιστεύω ότι οφείλεται.
Δειξε μου ενα γονιο που ειναι υπερ ....
Δε μετράει η δουλειά στην ζωή. Μετράει το αποτέλεσμα.
Και πως εισαι τοσο σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα ειναι το σωστο ..
Πονταρεις σε λαθος αλογο φιλε μου .Αφηνεις εξω απο αυτο το παιχνιδι την εξωτερικη επιρροη και μαλιστα την τυχη που σε ριχνει στο δρομο μιας τετοιας προσωπικοτητας ....
Και μην μου πεις δεν αφηνω τιποτα στην τυχη γιατι ενταξει ,αυτα τα αναμασαμε χρονια τωρα ...
Μην ανησυχείς, πάντα ήμουν αρκετά σκληρός κριτής του εαυτού και ποτέ δεν έλεγα δικαιολογίες, και ούτε τις αναζητούσα στους άλλους. Όταν και αν τα σκατώσω σε τέτοιο βαθμό θα έχω πλήρη επίγνωση των πράξεων μου και δεν θα περιμένω να μου πουν οι άλλοι "ε όλοι έτσι είματε μωρέ,είναι δυσκόλο να μεγαλώνεις παιδιά". Χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
Δεν υπαρχει χειροτερος κριτης απο εναν γονιο που κανει την αυτοκριτικη του ..Οταν φτασεις σε αυτο το σημειο ελα να μιλησουμε για τις τυχων αδυναμιες της στιγμης ,τα τυχων απροσεκτα λαθη σου που οδηγησαν μια κατασταση εξω απο τα ορια σου και πολλα πολλα αλλα ...

Σωστος και αλανθαστος γονιος ειναι μονο ο γονιος που θα μεγαλωσει το παιδι του μεσα σε μια γυαλα με κλειστα ματια και αυτια ..
Αντιλαμβανεσαι νομιζω τι εννοω .

Προσεχε ομως και το αλλο ..Γονιος που μεγαλωνει τελείως διαφορετικα τα παιδια του ,με αυστηροτητα ,παραβατικοτητα οταν αυτο ξεπερνα τα ορια και γενικα μεσα σε ενα πλαισιο που εκεινος μονο αντιλαμβανεται οτι ειναι σωστο καταλληγουν σε παιδια οπως ο πιλοτος ..

Αληθεια γι αυτους τους γονεις γιατι δεν λεει κανεις κατι ?

Και εκεινοι ζουν μια απωλεια αυτη την στιγμη ,οχι την ιδια βεβαια ,αλλα ο θανατος εχει πολλες μορφες και οχι μια ...
Λες αυτοι οι γονεις να ηθελαν να βγαλουν ενα τετοιο χαρακτηρα στην κοινωνια ?
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εν τω μετάξυ πως πνιγείς τον άλλο εν βρασμό ψυχής αλήθεια; Τι είναι ο πνιγμός μπουνιά που την ρίχνεις και ζαλίζεται ο άλλος και πέφτει και χτυπάει το κεφάλι; Ενας άνθρωπος για πεθάνει από πνιγμό θέλει από λεπτό και πάνω, όπου θα παλεύει και θα φωνάζει. Οσα νεύρα και να έχεις δεν γίνεται να πνίξει κάποιο. Εν βρασμό.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,496 μηνύματα.
Το κυριότερο είναι ότι η γυναίκα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ΔΕΝ αντιστάθηκε στον πνιγμό της, εκεί τελειώνει κάθε συζήτηση για "εν βρασμώ ψυχής"...όλα τ' άλλα είναι ψιλά γράμματα!
Ναι αυτην ειναι αλλη μια απορια που εχω.. Ακόμα και στον υπνο της να ηταν, οταν την επνιγε δεν ξυπνησε? Δεν το καταλαβε? Ακομα και τοτε δλδ γιατι δεν εβαλε αντισταση με τα χερια?
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Εν τω μετάξυ πως πνιγείς τον άλλο εν βρασμό ψυχής αλήθεια; Τι είναι ο πνιγμός μπουνιά που την ρίχνεις και ζαλίζεται ο άλλος και πέφτει και χτυπάει το κεφάλι; Ενας άνθρωπος για πεθάνει από πνιγμό θέλει από λεπτό και πάνω, όπου θα παλεύει και θα φωνάζει. Οσα νεύρα και να έχεις δεν γίνεται να πνίξει κάποιο. Εν βρασμό.
Είπαμε, αν κουβαλάς εντός του κρανίου σου μπανανοζελέ αντί εγκεφάλου όλα γίνονται!
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,496 μηνύματα.

Στο κλιπακι από την πρώτη του συνέντευξη παρατηρούμε την πλήρη απουσία συναισθημάτων, και ειδικά λύπης, θρήνου και θλιψης για τον χαμό της γυναίκας του.

Καθ`όλη την διάρκεια (30 sec) που διαρκεί η συνέντευξη υπάρχει πλήρης απουσία εμφάνισης του grief muscle – του χαρακτηριστικού “ζαρώματος” του μετώπου όταν αισθανόμαστε θλίψη – το μέτωπό του παραμένει χωρίς καμία απολύτως αλλαγή (στο x0,25 playback speed είναι εμφανέστατο)

Εδώ στο 00:12 – 00:24 η σοκαρισμένη και τρεμάμενη φωνή της μητέρας της Καρολάιν, δείχνει τι σημαίνει θλίψη και πόνος στην φωνή που συνοδεύει τον χαμό ενός αγαπημένου προσώπου…

Στις δύο ερωτήσεις που του κάνουν οι ρεπόρτερ (“Τι ζητάτε τώρα;” και “Τους παρακαλέσατε;” ουσιαστικά ή δεν απαντάει ξεκάθαρα (non answer statement) ή αυτά που λέει είναι πολύ μπερδεμένα (ambiguity statements) όπως η χρήση του “δεν περιγράφεται” ή του “να μην ξαναγίνει”…
Και οι δυο παραπάνω ενδείξεις σχετίζονται με παραπλανητική συμπεριφορά βάσει της βιβλιογραφίας.
Μία ακόμα σημαντική ενδείξη παραπλανητικής συμπεριφοράς είναι και τα confirmation glances του (00:11, 00:15, 00:24, 00:33, 00:38) μετά από τις απατήσεις που (δεν) δίνει…


Confirmation glance είναι ουσιαστικά ο τρόπος που κλειδώνει με τα μάτια του τον ρεπόρτερ για να σιγουρευτεί ότι αυτά που λέει γίνονται όντως πιστευτά…

Στην ερώτηση “Τι ζητάτε τώρα;” απαντάει με το “Να μην γίνει σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά, τίποτα άλλο, τα παιδιά ξέρουν την δουλειά τους, θα τους πιάσουν, και αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει κανά, ξανά ,κανείς ποτέ”

Η απάντηση αυτή είναι πολύ προβληματική για τον πιλότο καθώς περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, το λεγόμενο psychological distancing που θεωρείται στην βιβλιογραφία ως μιας από τις κυριότερες ενδείξεις παραπλανητικής συμπεριφοράς…

Αντί δηλαδή να κάνει άμεση αναφορά ο πιλότος στην “δολοφονία” απαντάει ότι (θα ήθελε) “αυτό” να μην ξαναγίνει σε κανέναν… χωρίς να κάνει αναφορά στο αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας… επίσης σε ΚΑΜΙΑ συνέντευξή του μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει το όνομά της

Στο “Τι ζητάτε τώρα;” συνεχίζει ο πιλότος “τα παιδιά ξέρουν την δουλειά τους… θα τους πιάσουν..” θα παρατηρήσει κάποιος ότι η απάντηση αυτή δεν περιέχει το παραμικρό ίχνος θυμού, μίσους και εκδικητικότητας απέναντι στους (υποτιθέμενους) δράστες…

…ακροβατώντας στα όρια της άκρας ευγένειας (politeness) για κάποιους που αφαίρεσαν την ζωή της μάνας του παιδιού του…την στιγμή που σε όλη την κοινωνία ακούγονται απόψεις μέχρι και για ισόβια…όπως επίσης ότι δεν πρόκειται να τους αναλάβει κανένας συνήγορος υπεράσπισης – το politeness εδώ, όταν μιλάμε για μία τόσο αποτρόπαια δολοφονία, αποτελεί ακόμα μια σημαντική ενδείξη παραπλανητικής συμπεριφοράς σύμφωνα με την βιβλιογραφία…

Στην ίδια πρόταση συνεχίζει ο πιλότος “και αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου” δείχνοντάς ακόμα περισσότερο distancing αποκαλώντας την “δολοφονία” ως “αυτό”.

Στην φράση του αυτή όμως, θα παρατηρήσει κάποιος την πλήρη απουσία αναφοράς στο τι πρέπει να πέρασε η γυναίκα του, που ήταν το θύμα της αποτρόπαιας δολοφονίας αυτής…

Στο 00:15 μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ένα single shoulder shrug (ανασήκωμα μόνο του ενός ώμου – αριστερά) όταν εξηγεί ότι “δεν περιγράφεται” η κατάσταση…μια σημαντική ένδειξη παραπλανητικής συμπεριφοράς σύμφωνα με την βιβλιογραφία που σχετίζεται με εσωτερική δυσπιστία.

Επίσης, στο 00:32, με παγωμένο βίντεο, μπορεί να παρατηρήσει κανείς μια ξεκάθαρη ασυμμετρία έκφρασης, το δεξί μισό πρόσωπό του πιλότου έχει μία έκφραση ενώ το αριστερό μισό του έχει μία εντελώς διαφορετική έκφραση.

Το φαινόμενο αυτό στην βιβλιογραφία λέγεται Chirality και στην ουσία μας δείχνει ότι υπάρχουν καταπιεσμένα συναισθήματα ή/ και μία προσπάθεια να κρυφτούν οι πραγματικές προθέσεις κάποιου.


Στο 00:40 μπορεί να παρατηρήσει κανείς και το λεγόμενο “chin thrust”, μία έκφραση του προσώπου που βάσει της βιβλιογραφίας δείχνει ότι υπάρχουν υποβόσκοντα συναισθήματα, που συνήθως συνδέονται με θυμό

Τέλος η έκφραση του πιλότου στο τέλος “συγγνώμη πρέπει να φύγω” είναι overapologizing, κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα ή θα θεωρούσε ότι είναι αγενής αν απλά άνοιγε την πόρτα και έμπαινε στο αμάξι του, ακόμα μια ένδειξη παραπλανητικής συμπεριφοράς
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top