• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Τι εννοεις πού το διαβασες?
μετά το 10:00
Η Αγγλία μας δείχνει ότι παρόλο που σαρώνει εκεί η Δελτα, οι νεκροί ειναι ευτυχως ελαχιστοι, το οποιο αναδεικνυει ποσο σημαντικη ειναι η καλυψη των εμβολιων απεναντι σε σοβαρη νοσηση και θανατο λογω της δελτα. Σε αντιθεση με τη Ρωσια.
Η έκθεση μέχρι 21 Ιουνίου από τον Βρετανικό ΕΟΔΥ μας δείχνει ότι τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι έχουν παρόμοια ποσοστά θανάτων.
Αντε παλι με το Ισραηλ, νομιζω το εξηγησα αρκετα εδω. Ποιο ειναι το υποτιθεμενο προβλημα που εχει? Τα 300 κρουσματα σε 9εκατομ πληθυσμου εκ των οποιων τα περισσοτερα ειναι σε ανεμβολιαστους? Και χωρις κανενα νεκρο;
50-50 είναι
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
Το 50-50 δεν το γραφει στο άρθρο που παρέθεσες πουθενά.

Το 50-50 στο Ισραήλ που διαβάζουμε σε ωραίους τίτλους ειδήσεων είναι παιχνίδι της στατιστικής, διάβασε αυτό που ειχα ανεβάσει και θα καταλάβεις. Ακριβώς αυτό εξηγώ στο link που έβαλα για το παραπροχθεσινο ποστ μου που δεν το διάβασες απο,τι φαίνεται.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Το 50-50 δεν το γραφει στο άρθρο που παρέθεσες πουθενά.

Το 50-50 στο Ισραήλ που διαβάζουμε σε ωραίους τίτλους ειδήσεων είναι παιχνίδι της στατιστικής, διάβασε αυτό που ειχα ανεβάσει και θα καταλάβεις. Ακριβώς αυτό εξηγώ στο link που έβαλα για το παραπροχθεσινο ποστ μου που δεν το διάβασες απο,τι φαίνεται.
Δεν διαφωνούμε , το 50% των νέων κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι.
Άρα , εφόσον οι εμβολιασμένοι είναι περισσότερο στην χώρα πρότυπο του Ισραήλ εξάγουμε το εξής σημαντικότατο συμπεράσμα, ότι έχουμε μετάδοση του ιού από εμβολιασμένους (γιατί λοιπόν δεν υπόκεινται σε PCR test ή rapid test εφόσον μπορούν να το μεταδόσουν ; )
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Αυτό που δεν βλέπετε σε χώρες όπως Ισραήλ ,αγγλια και σε πολλές άλλες που θα ακολουθήσουν είναι ότι παρόλο τους εμβολιασμούς τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν (ακα νέα κανονικότητα)


Σε άλλα νέα μελλοντικοί συνάδελφοι μου στην Αμερική μου είπαν οτι ετοιμάζονται να φορέσουν βραχιόλι με qr code .... ξέρω ξέρω δεν είναι ακόμα τσιπαρισμα(κωδικοποίηση δεδομένων για όσους δεν θέλουν να ακουστούν συνομωσιολόγοι :P )

Τι χρωμα θα επιλέξετε το βραχιόλι σας όταν ερθει ? Εγώ μαύρο πάντως αν έχει
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,638 μηνύματα.
Δεν διαφωνούμε , το 50% των νέων κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι.
Άρα , εφόσον οι εμβολιασμένοι είναι περισσότερο στην χώρα πρότυπο του Ισραήλ εξάγουμε το εξής σημαντικότατο συμπεράσμα, ότι έχουμε μετάδοση του ιού από εμβολιασμένους (γιατί λοιπόν δεν υπόκεινται σε PCR test ή rapid test εφόσον μπορούν να το μεταδόσουν ; )
Μα αναμενομενο ειναι να κολλησουν οι εμβολιασμενοι.Η βαρια νοσηση ειναι το ολο ζητημα που εχει αποφευχθει
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.

nicole1982

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Είναι κάποια πράγματα αυτονόητα. Είναι σαν να ζητάς έρευνες ότι αν βγεις έξω δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να σε χτυπήσει αυτοκίνητο, να εγκλωβιστείς σε ασανσέρ ή να σε χτυπήσει κεραυνός ή εγγυήσεις ότι το νέο σπίτι που θα αγοράσεις εντός χρονικού διαστήματος 20 χρόνων δεν θα χτυπηθεί από μετεωρίτη. Κανείς δεν μπορεί να στις δώσει, αλλά είναι αυτονόητο ότι αυτά τα ρίσκα, παρόλο που υπάρχουν, δεν θα τα σκεφτείς πριν κανεις καθημερινες ενεργειες. Μιλάω κυρίως για τη μάσκα.

Δεν είναι μονο τα εμβολια αυτα που θα πρεπει να ρωτας για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Εχεις αναρωτηθει η covid τι μακροπρόθεσμες συνέπειες αφηνει; Λεγεται long covid. Γιατι δεν σε προβληματιζει; Και μαλιστα αυτες ειναι αρκετα σιγουρο οτι θα υπαρξουν. Απο καταθλιψη, αγχος, αυπνιες, πονοκεφαλους, γενικη κουραση και αδιαθεσια, μεχρι χρονια αναπνευστικα προβληματα, επιπλοκες σε καρδια και εγκεφαλο και αυτοανοσο σύνδρομο Guillain-Barre. Τι να μεινει αλλο να σου κανει μετα το εμβολιο απο μονο του; Καρκινο; Εδω λενε επιστρατευουν mRNA τεχνολογια για να νικησουν τον καρκινο, αλλα anyway.

Επειδή είναι πειραματικά τα εμβόλια καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε εναν ενδοιασμο και το σκεφτομαστε. Κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Καλούμαστε να πάρουμε την απόφαση ρίσκο covid vs ρίσκο εμβόλια με βάση το τώρα, με τα στοιχεία που έχουμε. Και δεν γίνεται να υπάρξουν έρευνες για μακροπρόθεσμες συνέπειες, όταν δεν έχει περάσει ένα τέτοιο χρονικό διάστημα. Ακόμα είμαστε στον πρώτο χρονο κυκλοφοριας των εμβολιων. Πώς είναι δυνατον να γνωριζει ο οποιοσδηποτε τις πρακτικες (οχι απλα θεωρητικες) μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτων και μαλιστα για 20 χρονια μετα και μαλιστα να γινει και ερευνα και να υπαρχουν και αποτελεσματα και μάλιστα να σου εγγυηθει καποιος για ολο αυτο; Υπάρχουν προς το παρον ενδείξεις και υποθέσεις και θεωρητικη προσεγγιση με βαση τα οσα γνωριζουμε για την τεχνολογια mRNA και για το πώς θα εξελιχθει. Και η τεχνολογια αυτη η mRNA δεν ειναι καινουργια, εχει ηδη μελετηθει χρονια.

Πηγές για εμβόλια:



Από όσα διαβάζω για τις long term παρενεργειες του εμβολιου (mRNA) δεν βλεπω κατι ανησυχητικο. Ισα ισα, κατανοωντας το πώς δουλευει η τεχνολογια αυτη μπορουμε να δουμε οτι ειναι φυσικα αδυνατο να προκαλεσουν κατι επικινδυνο. Ειδικα οταν ηδη απο τα trials υπαρχουν ατομα που το εχουν κανει εδω και κοντα κανα χρονο. Ο,τι ηταν να προκαλεσει εχει ηδη βγει στην επιφανεια. Αλλα αν τοσο πολυ φοβασαι τα mRNA, εστω οτι και παλι εχεις αμφιβολιες, γιατι δεν κανεις καποιο αλλο απο τα "κλασικα"?

Όσο για τη γονιμοτητα και τη στειροτητα, δεν υπάρχει καμία απολυτως ενδειξη οτι δημιουργουν προβληματα, ειναι μυθος:




Ζητάς στοιχεία, πηγές και έρευνες. Αν σου παραθέσω για τη μάσκα, θα τις διαβάσεις ή θα χάσω το χρόνο μου? Απ'ό,τι έχω καταλάβει, όσοι έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους για εμβόλια και μάσκες και τη στάση που έχουν επιλέξει να κρατήσουν απέναντι στην πανδημία, όσα επιστημονικά τεκμήρια και να διαβάσουν και να τους παρουσιάσεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη. Επίσης οι έρευνες δεν είναι κρυφές. Άμα ήθελες να ενημερωθείς και να μάθεις τι πραγματικά ισχύει θα το έψαχνες και θα μάθαινες, δεν θα περίμενες να σου το πει κάποιος μη ειδικός σε ένα τυχαίο ελληνικό φόρουμ. Οπότε αν εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχεις φορέσει μάσκα και είσαι ενάντιά τους, ό,τι και να σου παρουσιάσω τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να την φορέσεις και να αλλάξεις γνώμη, το ξέρουμε και οι δύο, οπότε μην προβάλεις κενές δικαιολογίες ότι δεν σου παρουσιάζονται έρευνες, γιατί δεν είναι η ελλειψη στοιχειων ο λογος που δεν κανεις εμβολιο (οποιοδηποτε απο τα διαθεσιμα εναντι της covid) και δεν φορας μασκα. Στοιχεια υπαρχουν και μαλιστα αναριθμητα στο ιντερνετ. Γιατρο εχεις ρωτησει για τις ανησυχιες σου;

Όσο για τη μάσκα, θα πω το πιο απλο. Γιατροι και νοσοκομοι, πολυωρα χειρουργεια, πώς ζουνε με μία και δύο μασκες, χειμωνα καλοκαιρι? Αν ηταν να δημιουργουν τετοια προβληματα θα ειχε φανει αμεσα. Δεν πρεπει να φορας μασκα σε περιπτωση που εχεις ηδη καποιο αναπνευστικο προβλημα και αυτο θα πρεπει να στο πιστοποιησει γιατρος, το οτι δεν κανει. Απο κει και περα, τοσα δις εδω και εναμιση χρονο φοραμε μασκα και δεν εχουμε παθει κατι. Αν δεν μπορεις τις FFP/N95 (εκει ναι, υπαρχουν δυσκολιες και ενδεχομενως κινδυνοι αν δεν ξερεις να τις χρησιμοποιεις σωστα, οποτε αφησε τες αυτες οκ) που ειναι πιο δυσκολες στην αναπνοη, εστω βαλε μια απλη/διπλη χειρουργικη. Ή εστω ακομα και μια απλη υφασματινη για τα τυπικα (αν και δεν ειναι τοσο καλη, απο το τιποτα..). Τωρα για τους φοβους σου οτι σου προκαλει θεματα υγειας, παραθετω τα εξης:
Ναι, είναι αυτονόητα όλα αυτά ότι μπορεί να συμβούν, αλλά δεν ήρθε κανείς να με πιάσει με το ζόρι από το λαιμό και να μου πει στάσου στη μέση του δρόμου για να σε χτυπήσει αυτοκίνητο ή πήγαινε πχ και κολύμπα με καταιγίδες και κρεαυνούς. Αν εγώ πάω και κολυμπήσω και με χτυπήσει κεραυνός, εγώ θα έχω την ευθύνη και κανένας άλλος. Αντίθετα, με το εμβόλιο πλέον σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό και σου λένε ότι αν δεν εμβολιαστείς θα χάσεις τη δουλειά σου. Στο μεταξύ κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη και μάλιστα έχουν ψηφίσει και το ακαταδίωκτο. Επίσης, βάζουν σε δίλημμα καταστηματάρχες αν θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους με παραπάνω πληρότητα ή αν θα δέχονται και ανεμβολίαστους με μικρότερη πληρότητα. Σε αυτές τις ενέργειες θα προβούν με τη θέλησή τους οι μαγαζάτορες;Αυτές οι αποφάσεις δεν είναι εκβιασμός; Άσχετα, βέβαια, με το γεγονός ότι δεν θα επιτρέπεται σε μαγαζί δίπλα δίπλα εμβολιασμένος με ανεμβολίαστο, αλλά στο μετρό και στα λεωφορεία μια χαρά κάθονται δίπλα δίπλα. Ωραίες επιστημονικές αποφάσεις είναι αυτές. Ή μήπως θα απαγορεύσουν σε ανεμβολίαστους να χρησιμοποιούν δήμοσιες συγκοινωνίες τις οποίες χρυσοπληρώνουν μέσω φόρων, όσο τις χρυσοπληρώνουν και οι εμβολιασμένοι;

Προσωπικά, δεν έχω ακούσει ότι ο ιός προκαλεί κατάθλιψη και αυπνίες, αντιθέτως έχω ακούσει ότι οι περισσότεροι έχουν κατάθλιψη και αυπνίες, λόγω καραντίνας, λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας, που δεν μπορούσαν να πάνε ένα ταξίδι στο εξοχικό τους να ξεσκάσουν, βέβαια αυτό δεν ισχύει για άλλους, αν είσαι πολιτικός ή τραγουδιστής ή δημοσιογράφος άνετα μπορείς να κάνεις ταξίδια σε Ικαρία και Ντουμπάι και να διοργανώνεις βαφτίσεις, επίσης αν είσαι αστυνομικός έχεις τα μέσα να γυρνοβολάς σε όλη την Ελλάδα για ταξιδάκια. Επίσης, έχω ακούσει από γνωστό μου ηλικίας 75 ετών ότι καμιά 10αρια φίλοι του ίδιας ηλικίας περάσανε τον ιό και δεν καταλάβανε τίποτα, με πολύ ήπια συμπτώματα. Και τώρα, τί; Θέλουν να με κάνουν να πιστέψω ότι για μια μετάλλαξη που βγαίνει ο Γώγος και λέει ότι τα συμπτώματα είναι συνάχι, πονοκέφαλος και βήχας θα λάβουν απόφαση για την προστασία του λαού να εμβολιάσουν μέχρι και τα 2χρονα;


Μάσκα φοράω σε σούπερ μάρκετ και μέχρι εκεί. Όχι, όταν περπατάω μόνη μου στα στενά δεν τη φοράω. Βλέπεις έχω στραβό διάφραγμα και δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά. Μπορείς να με πει κάποιος και αρνήτρια, λοιπόν, μάσκας, όμως κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει τον τρόπο που θα αναπνέω. Επίσης, ξέρω και από τα παιδιά μου, ειδικά τον τελευταίο μήνα που έπιασαν οι ζέστες που σχεδόν κάθε μέρα γυρνούσαν από το σχολείο με σπυριά στο πρόσωπο. Κάλλιστα θα μπορούσαν να μου πάθουν έναν σταφυλόκοκκο, το έχω ακούσει να συμβαίνει. Ποιός θα τα έτρεχε τα παιδιά στον γιατρό ύστερα; Ο δάσκαλος που έχει καταντήσει να κάνει τον χωροφύλακα; Ο νοσηλευτής και ο χειρουργός είναι η δουλειά τους αυτή και οι ίδιοι την επέλεξαν. Επίσης, ξέρω απο γνωστούς μου ότι πολλές φορές ο γιατρός στο χειρουργείο έχει άτομα γύρω του και του κάνουν αέρα. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, ένα υγιές άτομο που δεν έχει επαφή με νοσοκομεία και έναν επαγγελματία που όπως λες από το πρωί μέχρι το βράδυ έρχεται σε επαφή με ασθενείς.

Σε ότι έχει να κάνει με το ρίσκο, ακριβώς αυτό λένε και όσοι χαρακτηρίζονται ψεκασμένοι. Ας αφήσουν, λοιπόν, οι κυβερνώντες τους ανθρώπους να αποφασίσει ο καθένας μόνος του τι θα κάνει και όχι να εκτοξεύουν απειλές και να εκβιάζουν δωροδοκόντας νέους με 150 ευρουλάκια, όταν αυτοί οι νέοι με πτυχία και μεταπτυχιακά εργάζονται σερβιτόροι παίρνοντας μισθό της πείνας και δουλεύοντας υπερωρίες.
Όταν εγώ ήθελα πριν μερικά χρόνια να κάνουν τα παιδιά μου το εμβόλιο του επικίνδυνου τύπου μηνιγγίτιδας που κόστιζαν 400Ε οι δύο δόσεις, δεν είχαν λεφτά να μου δώσουν, έπρεπε να τα σκάσω από την τσέπη μου, πράγμα που βέβαια δεν μπόρεσα τελικά να κάνω γιατί ήμουν άνεργη, πνιγμένη στους φόρους, ΕΝΦΙΑ και αύξηση τιμών των προιόντων, που δεν μπορούσα να σκάσω μονομιάς 800Ε. Τώρα, έχουν λεφτά να μοιράζουν.
Δεν έχω πρόβλημα με τους νέους που θα αποφασίσουν "τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν", αλλά μη μου ζητήσουν κάποιοι να πληρώνω εγώ μέσω φόρων ένα ποσοστό των συγκεκριμένων χρημάτων, γιατί...δε νομίζω ότι όλα αυτά τα κονδύλια δίνονται δωρεάν.

Ναι, όντως, την άποψή μου για τον ιό την έχω σχηματίσει μετά την πρώτη καραντίνα. Κλείστηκα τρεις μήνες μέσα για να προστατέψω τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες και μέχρι να βελτιωθεί το σύστημα υγειας. Οι "μενουμεσπιτάκηδες" μας έπρηξαν τόσο καιρό μιλώντας για προστασία αυτών των δύο κατηγοριών. Από τη στιγμή που βγήκαν τα εμβόλια, οι δύο αυτές κατηγορίες είναι προστατευμένες. Εκτός και αν το ποσοστό των εμβολιασμών δεν είναι αυτό που περίμεναν, δεν είναι αυτα που δείχνουν στις στατιστικες, αλλά πολύ μικρότερο, οπότε δεν έχουν κανέναν άλλον τρόπο να προωθήσουν τον εμβολιασμό παρά μόνο δίνοντας προνόμια και εκβιάζοντας.
Επίσης, την άποψή μου την έχω σχηματίσει εδώ και καιρό γιατι δεν μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωποι που έχουν χρεωκοπήσει τη χώρα, που υπογράφουν εδώ και 10 και παραπάνω χρόνια μνημόνια και επιβάλλουν συνεχώς φόρους, ενω οι ίδιοι συνεχίζουν και τρώνε με χρυσά κουτάλια, άνθρωποι που ξεπουλάνε τη χώρα παραχωρώντας σε αλλούς ονομασίες και σε άλλους σε λίγο καιρό 2-3 νησάκια, ανθρώπους που εξαιτίας τους είμαι άνεργξ, ότι ενδιαφέρονται για την υγεία μου.

Τώρα...ο καθένας έχει δικαίωμα να συνφωνει με τα μέτρα, να είναι υπερ του εμβολίου και να προχωρήσει και στον εμβολιασμό του. Αλλά όχι να βρίζει τον άλλον και να τον ανεβοκατεβάζει αρνητή και ψεκασμένο, επειδή, ο ίδιος με τη θέλησή του πήγε και εμβολιάστηκε και ενώ γνώριζε όπως λες κι εσύ ότι αυτά τα εμβόλια είναι πειραματικά, και να θέλει με το ζόρι να βάλει και τους υπόλοιπους στο παρεάκι του, στο όνομα της υπευθυνότητας και τους χρέους απέναντι στην κοινωνία. Όχι να ρίχνει τις ευθύνες στον διπλανό του και να του απαγορεύει πχ χρήση ΜΕΘ αν χρειαστεί, τη στιγμή που όλοι φορολογούμαστε τόσα χρόνια για αυτές ΜΕΘ. Να ρίξει τις ευθύνες σε αυτούς που πρέπει που εδώ και ενάμισι χρόνο δεν βελτίωσαν καθόλου το σύστημα υγείας και που έχουν κλειστα νοσοκομεία στα οποία έβαλαν λουκέτο, αφού μάλλον δεν τα είχαν ανάγκη.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
https://www.insider.gr/politiki/179...fthoyn-xana-gia-na-prostateythoyn-oi?utm_term

Αντε για να κοβονται μερικα χαζογελακια σιγα σιγα..
Χαχαχαχ ο σκερτσος ....κάνει επιχειρηματικές και στατιστικές εκτιμήσεις .... αλήθεια δεν ξέρω τι γνώσεις μαθηματικών, στατιστικών,φυσικής έχει κάποιος που θεωρεί το 85% κοντά στο 100% (-15 μονάδες κλαίνε οι επιχειρηματίες)


Ερώτηση : τι έχει σπουδάσει ο σκερτσος? ( αν βρείτε την απάντηση θα καταλάβετε τι εκτιμήσει έκανε και για το τι έρχεται το φθινόπωρο)
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,638 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Γιατι δεν αρρωσταινουν βαρια και δεν φορτωνουν τα νοσοκομεια.
Δεν απαντάς στην ερώτησή μου. Ο εμβολιασμένος δεν μεταδίδει τον ιό ; Γιατί δεν ελέγχεται με pcr-test ; Γιατί δεν απομονώνεται σε 14ημερη καραντίνα ;

@Paragontas7000 πόσες εισαγωγές κάτω των 25 είχαμε αυτά τα 2 χρόνια ;
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Γιατί μόνο rapid test ή PCR στους μικτούς χώρους και όχι self test? Δεν τα εμπιστευόμαστε;
Δεν υπάρχει ζήτημα εγκυρότητας αλλά βεβαίωσης για το αληθές της δήλωσης από ανεξάρτητο τρίτο καθώς πρόκειται για μη ουσιώδη δραστηριότητα άρα ο κίνδυνος ψευδούς δήλωσης είναι πιο αυξημένος. Ο έλεγχος θα γίνεται μέσω της ψηφιακής εφαρμογής.
Άρα σωστά είχα καταλάβει ότι το self test δε γίνεται δεκτό.
Ο κίνδυνος ψευδούς δήλωσης δε μας απασχόλησε από τον Απρίλη μέχρι τώρα για σχολεία/δουλειές/πτήσεις εσωτερικού βέβαια.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Τι εννοεις πού το διαβασες?

Η Αγγλία μας δείχνει ότι παρόλο που σαρώνει εκεί η Δελτα, οι νεκροί ειναι ευτυχως ελαχιστοι, το οποιο αναδεικνυει ποσο σημαντικη ειναι η καλυψη των εμβολιων απεναντι σε σοβαρη νοσηση και θανατο λογω της δελτα. Σε αντιθεση με τη Ρωσια.

Αντε παλι με το Ισραηλ, νομιζω το εξηγησα αρκετα εδω. Ποιο ειναι το υποτιθεμενο προβλημα που εχει? Τα 300 κρουσματα σε 9εκατομ πληθυσμου εκ των οποιων τα περισσοτερα ειναι σε ανεμβολιαστους? Και χωρις κανενα νεκρο;
Ακριβώς ο,τι θα έγραφα!
@Paragontas7000
Μα αναμενομενο ειναι να κολλησουν οι εμβολιασμενοι.Η βαρια νοσηση ειναι το ολο ζητημα που εχει αποφευχθει
Και έχει μια χαρά αποφευχθεί στο Ισραήλ κ την Βρετανία.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,638 μηνύματα.
Δεν απαντάς στην ερώτησή μου. Ο εμβολιασμένος δεν μεταδίδει τον ιό ; Γιατί δεν ελέγχεται με pcr-test ; Γιατί δεν απομονώνεται σε 14ημερη καραντίνα ;

@Paragontas7000 πόσες εισαγωγές κάτω των 25 είχαμε αυτά τα 2 χρόνια ;
Γιατι να ελεγχθει?Αφου δεν διατρεχει κανεναν κινδυνο η ζωη του.Αμα κολλησει τον ψεκα ο ψεκας θα τρεχει στις μεθ οχι ο εμβολιασμενος.Το κρατος δεν γινεται να φροντιζει για παντα τους ψεκες λανσελοτ καταλαβε το.Καμια εισαγωγη τα τελευταια 2 χρονια κατω των 25 ειχαμε.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.

Άρα σωστά είχα καταλάβει ότι το self test δε γίνεται δεκτό.
Ο κίνδυνος ψευδούς δήλωσης δε μας απασχόλησε από τον Απρίλη μέχρι τώρα για σχολεία/δουλειές/πτήσεις εσωτερικού βέβαια.
Βέβαια ο εργαζόμενος με selft-test πάει στην δουλειά...
Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ισχύει μόνο για τους κλειστούς χώρους. Ποιοι είναι οι υπαίθριοι ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γιατι να ελεγχθει?Αφου δεν διατρεχει κανεναν κινδυνο η ζωη του.Αμα κολλησει τον ψεκα ο ψεκας θα τρεχει στις μεθ οχι ο εμβολιασμενος.Το κρατος δεν γινεται να φροντιζει για παντα τους ψεκες λανσελοτ καταλαβε το.Καμια εισαγωγη τα τελευταια 2 χρονια κατω των 25 ειχαμε.
Καταλαβαίνεις την ερώτησή μου ή έχεις πρόβλημα κατανόησης ;

Έχω 2 ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν σε ένα ελληνικό νησί. Ο ένας εμβολιασμένος, ο άλλος ανεμβολίαστος. Γιατί μόνο ο δεύτερος υποβάλλεται σε pcr test ; Εφόσον και ο πρώτος μεταδίδει.

Ο έλεγχος δεν γίνεται για να μην διατρέξει κίνδυνο η ζωή του. Ο έλεγχος γίνεται για την διασπορά.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
@Lancelot πως ακριβώς τα ΜΜΕ θα λένε μετά ότι ο ιός χτυπάει τους κάτω των 30 ? (Για να το χαψουν κάποιοι πολίτες και να εμβολιαστούν )

Ευτυχώς κάποια ΜΜΕ και ιατροί έχουν αλλάξει στάση


Ο καθηγητής (και πρύτανης ΕΚΠΑ)λέει όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ότι χτυπάει τις ευάλωτες ομάδες
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Γιατι να ελεγχθει?Αφου δεν διατρεχει κανεναν κινδυνο η ζωη του.Αμα κολλησει τον ψεκα ο ψεκας θα τρεχει στις μεθ οχι ο εμβολιασμενος.Το κρατος δεν γινεται να φροντιζει για παντα τους ψεκες λανσελοτ καταλαβε το.
Φάνηκε ξεκάθαρα από τα σκληρά μέτρα που πήρε ο Πούτιν μετά τις πρόσφατες εκατόμβες νεκρών.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
@Lancelot πως ακριβώς τα ΜΜΕ θα λένε μετά ότι ο ιός χτυπάει τους κάτω των 30 ? (Για να το χαψουν κάποιοι πολίτες και να εμβολιαστούν )

Ευτυχώς κάποια ΜΜΕ και ιατροί έχουν αλλάξει στάση


Ο καθηγητής (και πρύτανης ΕΚΠΑ)λέει όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ότι χτυπάει τις ευάλωτες ομάδες
Μα έχει επικρατήσει η σύγχυση.

Στο εστιατόριο διαχωρισμός εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, στα ΜΜM όλοι μαζί.

Και το πιο σημαντικό που δεν έχουν απαντήσει : Ο εμβολιασμένος γιατί φοβάται τον ανεμβολίαστο ;
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Τα άτομα στο στέκι : ΣΟΣ ο ιός χτυπάει τα κατοικίδια ,γρήγορα εμβολιασμό για να χτίσουμε τοίχος ανοσίας :wheel:

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top