Αυτο θα το δουμε μετα απο 15 μερες ακομα δεν τα εμαθες βρε φωτη;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2021
Δεν βγαζεις ακρη.Ο συγκεκριμενος Κανει ''αρνητικη διαφημιση'' ας το πω ετσι.Δηλαδη σου λεει ΚΑΛΑ ΝΕΑ...ΕΠΙΤΗΔΕΣ και σου πετατει ενα αρθρο που βασικα ειναι μουφα και το θεωρει ο ιδιος ΑΡΝΗΤΙΚΟ,αλλα σε εμας λεει οτι ειναι ΘΕΤΙΚΟ για να μην τον κραξουμε και να μας ξεγελασει.
Προσωπικο μπλογκ της φουτσας και του κ@λου τα ενιαμερα αλλα την δουλιτσα τους θελουν να κανουν ολοι οι μουφατζιδες!Και δια του πονηρου.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ,ενω ειναι αρνητικα!
Το επιασες καμαρι μου; Καιρο το κανει αυτο.
Γμτ μην σας πιανουν κοροιδα.Θα κοιτατε παντα τα αρθρα διοτι πετανε ενα λινκ και δεν βαζουν ολο το αρθρο,οπως το κανω εγω,και οι περισσοτεροι δεν τα διαβαζουν,βαζουν μπλογκ της φουτσας,ξενα αρθρα για να δυσκολευεται ο αλλος να διαβασει,ΑΡΘΡΑ ΠΑΛΙΑ,αλλα νταλλων πινακακια βλεπε νικ,μαεστρος σε αυτο,,που αλλα λεει οτι δειχνουν και αλλα δειχνουν,πινακακια απο αιωνες πριν ,ο αλλος εβαζε αρθρα κοπυ ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΥ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΚΙΑ..μιλαμε για μεγαλη μουφα!
Μην γινεστε προβατα γμτ και πεφτετε στην παγιδα.