Η επικαιρότητα εν συντομία

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.

Ινδονησία: Ένας νεκρός και 41 τραυματίες από την έκρηξη του ηφαιστείου Σεμέρου


1638643031722.png

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 41 τραυματίστηκαν σήμερα από την έκρηξη του ηφαιστείου Σεμέρου στη νήσο Ιάβα, ενώ τεράστια σύννεφα καπνού και τέφρας κάλυψαν την περιοχή, έγινε γνωστό από αξιωματούχους.

Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα αξιωματούχοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης διακρίνονται κάτοικοι, μεταξύ αυτών παιδιά, να τρέχουν για να βρουν ασφαλές καταφύγιο, την ώρα που σύννεφα καπνού και τέφρας υψώνονται καλύπτοντας τα διπλανά χωριά στην επαρχία Ανατολική Ιάβα.


Ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιοχής Λουματζάνγκ, Ιντάχ Μασντάρ, είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 41 άνθρωποι έχουν υποστεί εγκαύματα.


Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας της έκρηξης του ηφαιστείου, καθώς ποτάμια λάβας έφθαναν στα χωριά τους.


Οι αρχές στήνουν σκηνές για τους κατοίκους που εκκένωσαν τις εστίες τους, ανέφερε η Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών (BNPB). Ωστόσο, τις επιχειρήσεις εκκένωσης εμποδίζει ο πυκνός καπνός, δήλωσε ο αρχηγός της BNPB Σουχαριάντο.


«Πολλές περιοχές βυθίστηκαν στο σκοτάδι, αφότου καλύφθηκαν από την ηφαιστειακή τέφρα», περιέγραψε ο εκπρόσωπος της BNPB Αμπντούλ Μουχάρι.


Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του Σεμέρου σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. .

 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,080 μηνύματα.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,833 μηνύματα.
Τι άλλο Θεέ μου θα διαβάσω πια. Πόσο θα απογοητευτώ από αυτήν την τωρινή παράνοια που ζούμε. Πρώτα είχα διαβάσει ότι η Barbie είναι το καταπιεστικό πρότυπο " της Λευκής αδύνατης γυναίκας ". Μετά στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μερικά σχολεία απαγορεύεται η διδασκαλία της μεγαλύτερης πολιτιστικής κληρονομιάς αρχαιοτάτων χρόνων, τα Ομηρικά Έπη, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του αρχαίου ανθρώπινου πολιτισμού γιατί παρουσιάζει τις γυναίκες με σεξιστικό τρόπο. Μετά έχουμε σεξισμό και ρατσισμό στους παιδικούς ήρωες.

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΙΑ. Δώστε τέλος στον αριστερόστροφο σύγχρονο Μεσαίωνα και την σύγχρονη " Ιερά Εξέταση " που προβάλλει η Νέα Τάξη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τι άλλο Θεέ μου θα διαβάσω πια. Πόσο θα απογοητευτώ από αυτήν την τωρινή παράνοια που ζούμε. Πρώτα είχα διαβάσει ότι η Barbie είναι το καταπιεστικό πρότυπο " της Λευκής αδύνατης γυναίκας ". Μετά στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μερικά σχολεία απαγορεύεται η διδασκαλία της μεγαλύτερης πολιτιστικής κληρονομιάς αρχαιοτάτων χρόνων, τα Ομηρικά Έπη, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του αρχαίου ανθρώπινου πολιτισμού γιατί παρουσιάζει τις γυναίκες με σεξιστικό τρόπο. Μετά έχουμε σεξισμό και ρατσισμό στους παιδικούς ήρωες.

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΙΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΉ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.
Γιαννη μην εκπλησεσαι κανε μια αναζητηση και για την κοκκινοσκουφιτσα και για πολλα αλλα παραμυθια και για το τι εχουν σκαρφιστεί πολλοι για να καλυψουν την σημερινη αποτυχια της νεολαίας ..

Ας πιασουν καλυτερα τα σημερινα κινουμενα σχεδια και τα προτυπα ή τα μηνύματα που πλασαρονται πλεον μεσα απο αυτα και να αφησουν τις σταθερες αξιες οι οποιες αξιολογουντε απο καθαρα και αγνα μυαλα που ειναι τα παιδια ,εφοσον μεγαλωσαν πολυ πιο ομορφες γεννιες και οχι απο κινήματα και οργανωσεις που δεν ξερουν πλεον απο που να πιαστουν και να βγαλουν τα προσωπικα τους απωθημενα σε πλατες παιδιων ..

Εγω τουλαχιστον μεγαλωσα με ολα αυτα(και οχι μονο εγω ολοκληρη η γενια μου ) και τιποτε απο ολα αυτα ουτε καν σαν ιδεα δεν μου δημιουργηθηκαν εφοσον δεν υπηρχε ουτε υποβαθρο ουτε δολος ..

Αλλωστε πανω σε αυτα τα κλασικα παραμυθια υπαρχει ολοκληρη αναλυση πως ενας παιδαγωγως θα τα παρουσιασει στα παιδια οταν τα αφηγείται με τετοιο τροπο ωστε να τους περασει πολυ βασικες αξιες οπως προσφορας ,αγαπης ,της ενσυναισθησης και πολλα πολλα αλλα πολυ αγνα και ομορφα συναισθηματα που ειναι απολυτα κατανοητα στις ευαίσθητες ηλικιες που αναφερονται
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.
Συμφωνω απολυτα.Ετσι γαλουχουνται τα παιδια με αυτα τα σκατοπαραμυθια και γινονται οι γυναικες υποτακτικες και οι αντρες εγκληματιες,μαζι και με αλλους παραγοντες.

Κια παω στην ειδηση που ηθελα να βαλω.

Μπαταρίες e-σκούτερ αναφλέγονται - Το Λονδίνο τα απαγορεύει στα ΜΜΜ

Τα ηλεκτρικά σκούτερ απαγορεύονται, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, από το δημόσιο δίκτυο μεταφορών του Λονδίνου, για λόγους ασφαλείας, λόγω σειράς περιστατικών με ανάφλεξη μπαταριών.

Η απαγόρευση θα αφορά τα ιδιωτικά ηλεκτρικά σκούτερ και τα μονόκυκλα ακόμη κι όταν αυτά είναι διπλωμένα ή απλώς μεταφέρονται από τους ιδιοκτήτες τους σε μετρό, λεωφορεία ή τραμ.

Σύμφωνα με την TfL (υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου), έρευνα έχει υποδείξει πλήθος προβλημάτων από ελαττωματικές μπαταρίες που εκρήγνυνται, πιάνουν φωτιά και εκλύουν τοξικό καπνό, συνιστώντας κίνδυνο για τους επιβάτες των μέσων μεταφοράς.

Σε όποιον δεν συμμορφώνεται, μεταφέροντας μαζί του τέτοιες συσκευές στα μέσα μεταφοράς της βρετανικής πρωτεύουσας, θα επιβάλλεται πρόστιμο άνω των 1.000 λιρών.

Η υπεύθυνη ασφαλείας της TfL, Λίλι Μάτσον, ανέφερε πως η υπηρεσία «είναι εξαιρετικά ανήσυχη» μετά τα πρόσφατα περιστατικά εκρήξεων μπαταριών σε δημόσια ΜΜΜ.

«Αν αυτό ξανασυμβεί και ξεσπάσει φωτιά σε κλειστή περιοχή όπως το μετρό ή ένα λεωφορείο, ενδέχεται να υπάρξει κίνδυνος για επιβάτες και προσωπικό, καθώς και τραυματισμοί από ανθρώπους που επιχειρήσουν να διαφύγουν από την περιοχή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα νέα μέτρα έρχονται μετά από συμβάν τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στο σταθμό Parsons Green, όταν μια μπαταρία λιθίου ηλεκτρονικού σκούτερ έπιασε φωτιά σε μετρό. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον συρμό λόγω αναθυμιάσεων. Βίντεο από το σημείο κατέγραψε κάποιους να βήχουν ενώ από το φλεγόμενο σκούτερ έβγαιναν καπνοί.
Είχε προηγηθεί ανάλογο περιστατικό, ξανά με ανάφλεξη μπαταρίας λιθίου, στο Στάνμορ, στις 26 Οκτωβρίου.

Τα ιδιωτικά ηλεκτρονικά σκούτερ παραμένουν παράνομα για χρήση στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, παρότι έχουν πουληθεί ήδη εκατοντάδες χιλιάδες.

Το Λονδίνο βρίσκεται σε πιλοτικό πρόγραμμα ενοικίασης e-σκούτερ από τον περασμένο Ιούνιο. Τα ενοικιαζόμενα αυτά ηλεκτρικά οχήματα είναι τα μόνα που επιτρέπονται στους δρόμους. Ωστόσο, επειδή δεν είναι αναδιπλούμενα, δεν επιτρέπονται ούτε αυτά στα λονδρέζικα μέσα μεταφοράς.

Με πληροφορίες από BBC/Guardian

 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.
Απλα η ειδηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! :eek::eek::eek:

Φρίκη στα Γρεβενά – Ο 59χρονος είχε βιάσει την μητέρα του πριν την σκοτώσει​

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στα Γρεβενά, όπου ένας 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του.


Από τις έρευνες της Αστυνομίας αλλά και από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι ο δράστης είχε βιάσει την μητέρα του πριν την πνίξει.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον μητροκτόνο στα Γρεβενά​


Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες και συστηματικές ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ανθρωποκτονία 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 14-12-2021 σε περιοχή των Γρεβενών.


Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (15-12-2021) το μεσημέρι, σε περιοχή των Γρεβενών, 59χρονος ημεδαπός, γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και του βιασμού.


Ειδικότερα, η εμπλοκή του 59χρονου προέκυψε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και ευρημάτων που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και από την ιατροδικαστική εξέταση .


Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες προχθές (14-12-2021) εντός της οικίας τους, ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της μητέρας του, ενώ επιπλέον εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης.


Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.​


Γρεβενά: “Τσακώθηκα με τη μητέρα μου επειδή έκαψε το φαγητό” – Τα πρώτα λόγια του 59χρονου​


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr ο 59χρονος δεν έχει ομολογήσει. Όπως είπε στους αστυνομικούς δεν θυμάται τι συνέβη. Ο 59χρονος περιέγραψε ότι τσακώθηκαν επειδή η 83χρονη έκαψε το φαγητό.


“Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η μάνα μου έκαψε το φαγητό. Τότε βγήκα εκτός εαυτού και τσακωθήκαμε” φέρεται να είπε, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα έπειτα από αυτό.


Όπως έγινε γνωστό ο 59χρονος, είχε σκοτώσει το 1993 και την γιαγιά του. Τότε είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος της ηλικιωμένης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν.

Η… βιαστική κηδεία και τα ευρήματα του ιατροδικαστή​


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, ο γιος της 83χρονης πήγε σε γραφείο τελετών, ζητώντας να γίνει η κηδεία της μητέρας του… βιαστικά.


Ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε πρώτα να πάει στην αστυνομία ώστε να έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να τελεστεί η κηδεία. Ο 59χρονος ουσιαστικά αναγκάστηκε να μεταβεί στις αστυνομικές Αρχές για να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας του αργά χθες το βράδυ. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, γιατί ενώ η μητέρα του είχε πεθάνει από το πρωί, εκείνος ενημέρωσε το βράδυ τις Αρχές με καθυστέρηση άνω των 12 ωρών, ο 59χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.


Επειδή ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένος ήταν αιφνίδιος, δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που έδειξε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός.

 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.
Στο Θεο σας..το σιχαμα που βιασε και σκοτωσε τη μανα του και ειχε σκοτωσει και τη γιαγια του παλιοτερα...ειχε διοριστει αναπληρωτης καθηγητης γυμναστικης σε σχολειο της Κορινθου!!!!!!!!!!!


Στη φυλακή ο γυμναστής σχολείου της Κορίνθου για τη δολοφονία και το βιασμό της μητέρας του


«Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου». Αυτό είχε υποστηρίξει ο 59χρονος σήμερα, ο οποίος το 1993 είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του, ενώ μετά το φόνο είχε διοριστεί και σε σχολείο! Ο 59χρονος πριν από λίγες ημέρες σκότωσε και τη μητέρα του, την οποία πρώτα είχε βιάσει.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα και εκτός από την ανθρωποκτονία και τον βιασμό κατηγορείται για βία κατά υπαλλήλων. Κι αυτό γιατί όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον προσαγάγουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ο 59χρονος αντιστάθηκε όχι μόνο απωθώντας τους αλλά και χτυπώντας τους.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε τον περασμένο Αύγουστο από την ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε παραμείνει για νοσηλεία 10 μέρες, ο 59χρονος σε καθημερινή σχεδόν βάση πήγαινε στο καφενείο του χωριού του, στα Γρεβενά. Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά ενώ προσπαθούσαν να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κουβέντα, προκειμένου να μην εκνευριστεί.

Εκείνες τις ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, ο 59χρονος τους άφησε όλους άφωνους όταν άρχισε να τους περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη γιαγιά του του 1993 αναφέρει το thesstoday.gr. «O διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου», είπε για το έγκλημα που διέπραξε σε ηλικία 31 ετών. Για τη δολοφονία της μητέρας του φέρεται να είπε πως «τη σκότωσα γιατί είχε κάψει το φαΐ».

Πώς οι αρχές εξιχνίασαν το έγκλημα

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε χάρη στην οξυδέρκεια του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών στα Γρεβενά, στο οποίο απευθύνθηκε ο 60χρονος την Τρίτη για να αναλάβει την κηδεία της μητέρας του. Όπως του είπε, την είχε βρει νεκρή στο κρεβάτι της. Όμως, η περίεργη σπουδή που έδειξε ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ταφή, κίνησε υποψίες στον τελετάρχη που ενημέρωσε την Ασφάλεια.

Το έγκλημα ίσως παρέμενε στο σκοτάδι, αν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός που θυμήθηκε ότι ο γιος της θανούσης είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 χρόνων! Μάλιστα, είχε κριθεί ψυχοπαθής και νοσηλεύτηκε αρκετά χρόνια σε ψυχιατρική κλινική. Έτσι, η Ασφάλεια ενημέρωσε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών και εκείνος έδωσε εντολή να γίνει νεκροτομή στην σορό της Βικτωρίας Παπαστεργίου.

Πράγματι, ο ιατροδικαστής στην Θεσσαλονίκη διαπίστωσε πως η ηλικιωμένη είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας το βράδυ της Τρίτης και ότι ο θάνατός της είχε επέλθει από ασφυξία, πιθανότατα με κάποιο μαξιλάρι που έφραξε τις αναπνευστικές οδούς! Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και διέταξε την σύλληψη του γιου του θύματος. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον αναζήτησαν στο σπίτι του, αλλά δεν τον βρήκαν κι έτσι «χτένισαν» επί ώρες την ευρύτερη περιοχή, ώσπου τελικά εντόπισαν τον 60χρονο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θεωρείται βέβαιο ότι θα διαταχθεί και πάλι η εξέτασή του από ψυχίατρο που θα κρίνει αν είναι σε θέση να προφυλακιστεί ή αν θα πρέπει να εγκλειστεί σε ίδρυμα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την πνευματική του υγεία.

Διορίστηκε ως αναπληρωτής σε σχολείο της Κορίνθου

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση (διορισμός ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου).

 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Ολικό lockdown η Ολλανδία, όλα τα καταστήματα πέρα από φαρμακεία καί σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά (μαζί και αυτό που δούλευα) απο αύριο και ψάχνω έναν λόγο που δεν έκατσα Ελλάδα τις γιορτές και γύρισα για να δουλέψω πέρα από τό γεγονός ότι χθες έδινα μάθημα...
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,790 μηνύματα.
Ολικό lockdown η Ολλανδία, όλα τα καταστήματα πέρα από φαρμακεία καί σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά (μαζί και αυτό που δούλευα) απο αύριο και ψάχνω έναν λόγο που δεν έκατσα Ελλάδα τις γιορτές και γύρισα για να δουλέψω πέρα από τό γεγονός ότι χθες έδινα μάθημα...
Κουράγιο κορίτσι. Έχεις κόσμο να περάσεις τις γιορτές τουλάχιστον;
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Κουράγιο κορίτσι. Έχεις κόσμο να περάσεις τις γιορτές τουλάχιστον;
Έχω ευτυχώς κάποια άτομα εδώ, τελικά απ'ότι κατάλαβα θα έχουμε κάτι σαν click away οπότε θα δουλεύω κάποιες μέρες, ελπίζω περισσότερες από 5 ώρες/ εβδομάδα για να πάρω κάποια εξτραδακια. Μου είχαν βάλει έξτρα βάρδια αύριο που την ήθελα από τη μία για τα έξτρα χρήματα, από την άλλη κάνω εργασία καί ήθελα επιπλέον χρόνο, τώρα θά τόν έχω φαντάζομαι
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,080 μηνύματα.
Ξέρω οτι δεν είναι αστείο αλλά μπορώ να το φανταστώ! :rofl:
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.
Ξέρω οτι δεν είναι αστείο αλλά μπορώ να το φανταστώ! :rofl:
Η οποια μπριζιτ...ειναι ΘΕΑ.Απο τις πρωτες σταρ...που ηταν εναντια στη γουνα.Εχει δωσει τεραστιους αγωνες υπερ των δικαιωματων των ζωων.Καμια σχεση με το στυλ που της προσαπτουν καποιοι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α.,..ελα μωρε..μπριζιτ μπαρντον ειχα στο μυαλο μου...παει..ξεκουτιανα... :hehe:
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,890 μηνύματα.
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Liberation, βασικό ρόλο στη μεγάλη διασπορά αυτού του ψέματος έχουν παίξει ακροδεξιοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα και πολεμούν τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ενώ αρνούνται την ύπαρξη του κορονοϊού.
...
Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από ακροδεξιούς εκτός από φεηκ νιουζ και γελοιοτητες. Υποθέτω πως και πολλοί ακροαριστεροί λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.
Χαιρομαι πραγματικα με αυτη την ειδηση.Και παλι το ΜΙΝΙΟΝ!
Δεν ξερετε οι παλιοτεροι τι ηταν το ΜΙΝΙΟΝ και τι σημαινε ειδικα για τα παιδια,ποιυ ειμασταν τοτε εμεις!

ΜΙΝΙΟΝ: Το ιστορικό πολυκατάστημα της Αθήνας έβαλε τα γιορτινά του

1640337620909.png


[...]Το πρώην πολυκατάστημα είναι συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ. και στόχος είναι -μόλις ολοκληρωθεί το έργο της ανακατασκευής του σε ένα πρότυπο βιοκλιματικό κτιριο γραφειακών και εμπορικών χώρων – «να αναδειχθεί σε έναν ελκυστικό προορισμό που θα συμβάλλει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης και στην αναβίωση της Πατησίων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του κέντρου των Αθηνών».


«Το ΜΙΝΙΟΝ που έχει ταυτιστεί με την ιστορία της πόλης. Το ΜΙΝΙΟΝ που φέρει τα συναισθήματα, τα βιώματα γενεών και γενεών Αθηναίων, ξαναγεννιέται και μαζί έχουμε μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για όλη την ευρύτερη περιοχή, τον άξονα της Πατησίων, έναν ιστορικό άξονα της πόλης, ο οποίος μπορεί και πρέπει να ξανανιώσει», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
1640337686019.png


Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων δύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι «Όταν αναλάβαμε την ανάπλαση του ΜΙΝΙΟΝ, θεωρήσαμε ότι πρόκειται για ένα ακόμη κτίριο. Όμως οι αντιδράσεις του κόσμου, μας έκαναν να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι της ιστορίας των Αθηναίων, αλλά και των περισσότερων Ελλήνων». Και συμπλήρωσε: «Με την ανάπλαση του ΜΙΝΙΟΝ οι παλαιότεροι θα αναβιώσουν ευχάριστες αναμνήσεις και οι νεότεροι θα έχουν νέες παραστάσεις και εμπειρίες».

1640337731394.png


Σημειώνεται ότι οι συντελεστές του έργου είναι: Concept, Art Direction & Production Execution:YARD, Lighting Design: George Tellos, Lighting Programmer: Panagiotis Tsevrenis, Graffiti Artist: Soteur, Photo Credits: Nikos Daniilidis, Elias Joidos.


Και να ξερετε οτι,η περιοχη της ομονοιας αρχισε την κατρακυλα της μετα το κλεισιμο του ΜΙΝΙΟΝ.
Φακτ.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,890 μηνύματα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.

Βρετανία: Συναγερμός για τη βασιλική οικογένεια – Συνελήφθη ένοπλος εισβολέας στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Συναγερμός στη Βρετανία ανήμερα των Χριστουγέννων. Ένας ύποπτος ένοπλος εισβολέας συνελήφθη στην περιοχή του Κάστρου του Ουίνδσορ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


Ο 19χρονος ύποπτος που φέρεται να είχε όπλο, κρατείται. Δεν κατάφερε να μπει σε κανένα κτίριο πάντως, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας.


Σημειώνεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο Κάστρο του Ουίνδσορ, μαζί με τον γιο της Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα. Μαζί τους είναι επίσης ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του Σόφι, καθώς και τα παιδιά τους, Λουίζ και Τζέιμς.


Η αστυνομία ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια γνωρίζει το περιστατικό, ενώ η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.


“Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για παραβίαση ή καταπάτηση προστατευόμενου χώρου και κατοχή όπλου. Αυτή τη στιγμή παραμένει υπό κράτηση” δήλωσε η επιστάτης Rebecca Mears


“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι διαδικασίες ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο του άνδρα στους χώρους και δεν μπήκε σε κανένα κτίριο. Μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος για το κοινό” συμπλήρωσε.


Η βασίλισσα δεν πήγε σήμερα το πρωί στη λειτουργία στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ωστόσο άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολούθησαν κανονικά τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.


Η απουσία της βασίλισσας ήταν προσωπική επιλογή και εντάσσεται στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει τους τελευταίους έξι μήνες.


Πηγή: dailymail


 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,459 μηνύματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top