Δεν θα γλυκανω τον λογο μου για να μην κακοφανει σε καποιους η αποψη μου.
Δεν ειναι ρατσιστικη με την εννοια της φυλης τουτεστιν η φυλη φταιει για ολα τα κακα.
Φταινε πολλα..αλλα εχω ζησει ατομα που ξεφυγαν απο το ''γυφτοι''.Τουτεστιν κλεφτες το λιγοτερο.ΝΑΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΥΜΕ.
Το εχω ξαναπει.Ειχα μαθητρια στα Μεγαρα που πηγα για εναν χρονο και ηταν ΘΕΑ.Αψογη.,στηνη Γ γυμνασιου...η απουσιολογος και κλασης ανωτερη απο αλλους ελληναρες που γενικα ηταν απαραδεχτοι στο τμημα της.Ενα αισχος τμημα με μια εξαιρετικη Ρομα.
Οπως και η μητερα της,απο οτι εμαθα απο τους αλλους συναδελφους.Η μητερα της που γνωρισα και ηταν πραγματικα απιθανη...ηταν και αυτη απουσιολογος και ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ σχολειο των μεγαρων.
Ομως..ειχε ξεφυγει απο τις σκηνες...και την ομαδοποιηση.
Ετσι λοιπον βλεπουμε πως οποιος θελει ΜΠΟΡΕΙ.
Οποτε..δεν δεχομαι ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΜΑ ΣΕ ΣΚΗΝΗ...ΟΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ...ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΜΑ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ..και εμεις στη Κορινθο παλευουμε συνεχως να εχουμε τα παιδια/ρομα στα σχολεια..καλουμε εισαγγελεις..τα φερνουν για ενα μηνα και μετα χαιρεται..δεν δεχομαι ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΜΑ Ή ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ...ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ..ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ...και να εξαιρηται του νομου...διοτι ΝΑΙ..αυτο γινεται.
Να εξαιρηται δε....απο την αστυνομια..διοτι παλι αυτο γινεται.
Αν πατε Μεγαρα θα μαθετε οτι οι αστυνομικοι δεν κανουν απολυτως τιποτα ..τους αφηνουν να παρανομουν και να βαρανε ασυστολα πιστολιες...ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΡΟΜΑ..το κανουν ασυστολα αυτο.,.,κανενας δεν κανει τιποτα ενω τους ξερουν...και εγω τωρα θα τους υπερασπιστω για να μην φανω ρατσιστρια;
ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ που ελεγε και ο φιλτατος κατακουζηνος!
Οταν παιρνουν τοσα επιδοματα;
Οταν εισαγγελεις τους αναγκαζουν να φερουν σχολειο τα παιδια τους και αυτοι μετα απο ενα μηνα τα σταματουν;
Οταν εχουμε παραδειγματα που ξεφευγουν απο την αγελη και σπουδαζουν και γινονται μια χαρα ανθρωποι;
Οταν..οταν..οταν;
Ε..ναι..ειμαι ρατσιστρια σε αυτους τους γυφτους.
Οχι σε φυλες.
ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.Που μπορουν να γινουν ανθρωποι...αλλα προτιμουν την πεπατημενη.
Ε ναι...και εγω τους χεζω πατοκορφα.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΔΩ.
Βεβαιως και οποιονδηποτε εγκληματια και παρανομο.
Σορυ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Απριλίου 2022
Ίσως αν είχαν πρόσβαση στην παιδεία να μην είχαν τέτοια συμπεριφορά. Εγώ που μένω κοντα σε τέτοιες περιοχές δεν έχω δει ποτέ αυτά τα παιδιά σε σχολείο .
Ναι...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ..ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΔΕΣ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Απριλίου 2022
Ξέχασα ότι είναι και χριστιανοί Ορθόδοξοι σε αντίθεση με τους μετανάστες που είναι μουσουλμάνοι.
Εχεσθην για το θρησκευμα τους.