Υιοθεσία κατοικίδιου

Backdrop

Δραστήριο μέλος

Η Backdrop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 676 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,163 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,737 μηνύματα.
Κόστη ; νόμοι; κάτι από όλα αυτα γνωρίζεις;
είπες δε ξερεις ποσο σου κοστίζει. Πιθανόν και σίγουρα εικάζω θα ξέρουν οι γονείς σου. Αν θελεις, να τους ρωτησεις. Πάνω κάτω ετήσια. Τα έξοδα του. Διατροφή επίσης. Ξηρά τροφή η κανονικό δικό μας φαγητό. Τι επιτρέπεται και τι όχι.
Παρε ενα αδεσποτο σωσε μια ψυχουλα.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! Μην αγορασεις ποτε σου ζωο...τα σκυλια μαλιστα γεννιουνται σε κολαστηρια/εκτροφεια συνηθως απο βουλγαρια τα φερνουν μεσα στην αρρωστια και δεν ζουν πολυ.
Επικοινωνησε με φιλοζωικη ή σε καποιο κτηνιατριο που φιλλοξενει αδεσποτακια υπαρχουν απειρα.

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ και βεβαια να καταχωρυθει το ονομα του ιδιοκτητη στο τσιπακι.
Ετσι ειναι το σωστο και νομιμο.
Κια βεβαια στειρωση και εμβολια.

Οτι θες γραψε μου σε πμ να σε βοηθησω.


ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,..διοτι εκτος του οτι πεθαινουν τοσα αδεσποτα,συμβαλλεις στο κολαστηριο των παρανομων εκτροφειων.Ελαχιστα ειναι τα νομιμα και σωστα.

Κοστιζουν αρκετα τα ζωα,διοτι θελουν εμβολια,ιατρικη περιθαλψη και να εχεις στο νου σου οτι ενδεχεται να αρρωστησει και θα εχει εξοδα,ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ.

Επισης ο σκυλος θελει καθημερινη βολτα δεν ειναι γατουλα.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ειναι πολυ σοβαρη υποθεση.
 

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1,488 μηνύματα.
Ναι το θελω κι εγώ αλλά λίγο αργότερα Να μεγαλώσει λίγο και το μωρό ώστε να μην έχω δυο μωρά ήδη έχω κλατάρει. Να έχω μετά μόνο ένα... Και να με βοηθάνε τα μεγάλα στην ανατροφή του (αν βοηθάνε)
Ναι κι εγώ να υιοθετήσω το σκέφτομαι σοβαρά μετά από τόσα που έχω ενημέρωθει. Βέβαια όσα βλέπω αδέσποτα είναι μεγάλα και σε ηλικια και σε μέγεθος και βγάζουν πολλη τριχα, αυτά θα ήθελα να αποφυγω. Ζω σε διαμέρισμα..
Υσ. Δε θα παρατουσα ποτε ζώο. Είναι σα να εγκατέλειπα μέλος της οικογένειας μου. Εγώ ουτε εχθρο δε θα αφηνα στο έλεος οπότε.... Καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Κι εμένα με λυπεί όσα βλέπω γυρω μου ποσο άσχημα φέρεται ο κόσμος. Στη δική μου πςριπτωση αμα παρω μεγάλο σκυλο σε ηλικία δεν ξέρω πως θα ενταχθεί με τα παιδια. Φοβάμαι και λίγο... Μη τα δαγκώσει, ξέρω γω ;
Ενώ αν ειναι μωρό θα μάθει μαζί μας. Αν είναι μεγάλο σε μέγεθος το σπίτι μου δεν είναι τεράστιο ίσως δε θα νιώθει άνετα. Επίσης η τρίχα παει παντου ειναι κατι που δεν αντέχω. Το καταννοω ζώα είναι απλώς δεν την αντεχω...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,632 μηνύματα.
Κατά πάσα πιθανότητα αν υιοθετήσεις ενήλικο σκύλο θα ξέρεις πάνω κάτω την συμπεριφορά του και το τελικό του μέγεθος. Αν πάρεις ημίαιμο κουτάβι δεν εγγυάται κανείς τίποτα. Ναι θα μεγαλώσει μαζί σας αλλά έχει και δικά του χαρακτηριστικά στο ταπεραμέντο που όπως και να το μεγαλώσετε δεν θα αλλάξουν. Επίσης για την τρίχα, μπορείς κάλλιστα να βρεις σκύλο αδέσποτο που να μην μαδάει. Δεν είναι προνόμιο των καθαρόαιμων αυτό. Ή των μαλτέζ συγκεκριμένα. Και σε παρακαλώ να μην νιώθεις άσχημα αν στην τελική καταλήξεις να αγοράσεις. Εντάξει, τα ‘παμε, τα ξανά ‘παμε, θες κάτι συγκεκριμένο; Θα το ψάξεις καλά, να επικοινωνήσεις με τον ΚΟΕ να σε φέρει σε επαφή με σωστούς εκτροφείς.

Υ.Γ. Δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις βέβαια απ’ όσο βλέπω. Π.χ. φύλαξη κ.ο.κ. οπότε καλύτερα ψάξε πρώτα για αδέσποτο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, it shouldn’t be hard.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,684 μηνύματα.

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,956 μηνύματα.
Για όσους ζουν σε διαμερίσματα και θέλουν μικρό σκυλάκι, να ξέρετε ότι υπάρχει η εκπληκτική φυλή των κοκονιων, τα οποία θα βρεις σε πολλές φιλοζωικες. Αν θέλεις να κάνεις μια καλύτερη πράξη παραπάνω, να προτιμήσεις μαύρο σκυλάκι που δεν βρίσκουν σπιτάκι εύκολα επειδή είναι "άσχημα" (σου διαβεβαιώνω ότι είναι κουκλάκια, το σκυλάκι που υιοθέτησα είναι μαυρουλικο)

Εγώ προσωπικά στο πατρικό μου στην επαρχία υιοθετήσαμε ένα αδέσποτο κουταβάκι το οποίο λυπήθηκε η ψυχή μου.
Είναι ένα υπέροχο σκυλι. Χωρίς κανένα γενετικό πρόβλημα/ δυσπλασίες.
Όπως σε βλέπει το αδέσποτο που το μάζεψες δεν σε βλέπει κανένα άλλο σκυλί.
Είναι τόσα πολλά που θέλουν ένα σπιτάκι, είναι κρίμα να υποστηρίξεις το βάρβαρο σύστημα των εκτροφείων.

Όταν είσαι έτοιμη και σίγουρη τότε να υιοθετήσεις. Ειδικά τα κουτάβια είναι σα να έχεις παιδί στο σπίτι😂.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,911 μηνύματα.
Όποιος θέλει ζώο η καλύτερη επιλογή είναι ένα γατί. Καθαρά ζώα και κυρίως αυτόνομα. Τα σκυλιά είναι ευθύνη καθώς θέλουν καθημερινές βόλτες (που ελάχιστοι τις κάνουν όσο πρέπει) και προσφέρουν ηχορύπανση στη πόλη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,737 μηνύματα.
Όποιος θέλει ζώο η καλύτερη επιλογή είναι ένα γατί. Καθαρά ζώα και κυρίως αυτόνομα. Τα σκυλιά είναι ευθύνη καθώς θέλουν καθημερινές βόλτες (που ελάχιστοι τις κάνουν όσο πρέπει) και προσφέρουν ηχορύπανση στη πόλη.
Ολα ειναι ευθυνη αλλα τα σκυλια ειναι σαφως πιο δυσκολο για να γινονται σωστα τα πραγματα.Κια βολτες και οπως πρεπει σωστα,οχι δεμενα μονιμως σε αυλες,ΟΧΙ σε μπαλκονια και ταρατσες κλπ εγκληματικα ,ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΓΙΑ και παιει λεγοντας.

Το να υιοθετησεις ενα ζωακι πρεπει να ειναι αποφαση ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ,να ξερουμε για ποιον λογο το κανουμε,δεν ειναι παιχνιδια να τα δωριζουμε,ουτε μπουμπακια να καθονται στον καναπε ,να μην μαδανε ,να μην θελουν γιατρο και να πηγαινουν για υπνο οποτε εμεις θελουμε...ΟΥΤΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΑΤΟΥΣ,βλεπε ωραιο αμαξι.

Πρεπει να ξερουμε οτι θα εχουν καποια εξοδα,ενιοτε και σημαντικα,οτι σε δεσμευουν σε περιπτωση διακοπων κλπ.
Ειναι βασικα αποφαση ζωης.Δεν ειναι παιξε γελασε.

Αλλιως καταληγουν στα σκουπιδια.Ή νεκρα.

Καλυτερα να μην κατεχουν ζωο οσοι δεν το ''εχουν'' ή οσοι το κανουν για εγωιστικους λογους ή λογους ''κοκορεματος'

Κια το σημαντικοτερο.Οι φιλοι και τα μελη της οικογενειας ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.Υιοθετουνται.Τα αντικειμενα αγοραζονται.
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,632 μηνύματα.
Καλησπέρες! Το βάζω εδώ διότι θεωρώ πως ταιριάζει καλύτερα. Την προσοχή σας παρακαλώ.

IMG_1107.jpeg

Αυτός είναι ο Καλμολ. Ο Καλμολ είναι ένας φοβικός σκύλος που περιμένει το αφεντικό του να γυρίσει. Μόνο που εκείνος δεν θα γυρίσει, γιατί πέθανε λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο του.

Ο σκυλάκος θα χρειαστεί έναν περιφραγμένο χώρο και κάποιον να τον αγαπήσει. Αναλαμβάνουμε όλα του τα έξοδα (στείρωση, τσιπάρισμα κτλ.). Βρίσκεται σε χωριό, 40 λεπτά από την Πάτρα. Στείλτε μου πμ αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον κούκλο ή ακόμα καλύτερα, αν τον θέλετε στην ζωή σας.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top