Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
307033452_10223887901085468_1732808021994099594_n.jpg
 
Νοικοκυριό με μέση μηνιαία κατανάλωση 400ΚWh/μήνα:

Θα πλήρωνε χωρίς τις επιδοτήσεις: 236 ευρώ
Με την επιδότηση θα πληρώσει τελικά: 62 ευρώ
Νοικοκυριό με μέση μηνιαία κατανάλωση 700ΚWh/μήνα:

Θα πλήρωνε χωρίς τις επιδοτήσεις: 413 ευρώ
Με την επιδότηση θα πληρώσει τελικά: 118 ευρώ και
αν εξοικονομήσει 15%, θα πληρώσει 108 ευρώ
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν ξέρω αλλά αν πράγματι αυτό συμβαίνει, θεωρώ ότι είναι πολύ καλή είδηση για την οικονομία της Ελλάδας.
 
444.png


Ιστορικό χαμηλό η Τούρκικη λίρα. Κατά τα άλλα κάποιοι λένε πόσο καλή διπλωματία έχει η Τουρκία. Αντί να το εκμεταλευτεί αυτό η κυβέρνηση να υπογράψει καμιά συμφωνία για το Αιγαίο προσπαθεί να μαζέψει ψήφους από πατριώτες που δεν σκέφτονται.
 
Τελικά σε ένα πράγμα είχατε δίκιο. Είστε όντως ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
 
Πιστεύω πως αν το ήξεραν δε θα το έκαναν. Κατά τα άλλα τους βρίσκω πλέον πολύ βαρετούς (παίρνουν ένα θέμα και το τραβάνε, το τραβάααανε...). Όσο για τη σάτιρά τους είναι ό,τι πιο ανώδυνο ειδικά για την κυβέρνηση. Σε άλλη περίπτωση δε θα πείραζε αλλά είχαν πλασαριστεί αλλιώς.
 
Πιστεύω πως αν το ήξεραν δε θα το έκαναν. Κατά τα άλλα τους βρίσκω πλέον πολύ βαρετούς (παίρνουν ένα θέμα και το τραβάνε, το τραβάααανε...). Όσο για τη σάτιρά τους είναι ό,τι πιο ανώδυνο ειδικά για την κυβέρνηση. Σε άλλη περίπτωση δε θα πείραζε αλλά είχαν πλασαριστεί αλλιώς.
Έγινε 8 χρόνια πριν και δεν έχουν ζητήσει ακόμη συγγνώμη οι αριστερο - ευαισθητούληδες
 
Ο Ερντογάν πάντως έχει μηνύμα από ΗΠΑ...
 
Μεγάλη διαφορά έχουν πλέον οι Labour στη Βρετανία έναντι του κυβερνώντος κόμματος ( Conservative) που έχει χάσει 10 μονάδες σε σχέση με το 2019. Αν και είμαι με τους Conservatives η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια έχουν φέρει πολλά αρνητικά στην Βρετανία , μερικά όπως είναι το Brexit , αύξηση φόρων , κατακρήμνιση της Στερλίνας , μικρότερη ανάπτυξη σε σχέση με 15 χρόνια πριν , αύξηση του ποσοστού φτώχειας καθώς και αμφιβολίας για την ενότητα της Βρετανίας. Υπό αυτές τις συνθήκες θα έδινα μια ευκαιρία στους Labour να κυβερνήσουν. Δυστυχώς το ιστορικό Συντηρητικό κόμμα που έβγαλε τους 2 καλύτερους πρωθυπουργούς της σύγχρονης Βρετανίας [ Churchill και Thatcher ] τα τελευταία χρόνια έβγαλε 3 μέτριους πρωθυπουργούς (Cameron, May και Johnson) με αποτέλεσμα να προκαλείται αρκετά προβλήματα στη Βρετανία.


4A06F436-433B-4C99-950E-E8538BC565CE.png
 
Ανακοινώθηκε η μείωση φόρων στη Βρετανία. Η κλίμακα εισοδήματος θα πάει έτσι.

92B49557-9387-483D-9B64-81117A95A966.jpeg
 
Τι συμβαίνει στην Κίνα; :hmm:

Κάτι περίεργο έχει αρχίσει να συμβαίνει στην Κίνα αρχής γενομένης από προχθές 22 Σεπτεμβρίου.

Κύμα ακυρώσεων πτήσεων στην Κίνα προκαλούν φήμες στο διαδίκτυο για το τι συμβαίνει στη τεράστια αυτή χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες έχουν ακυρωθεί πάνω από 6.000 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, χωρίς κάποια επίσημη δικαιολογία.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες για μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων στο Πεκίνο, ενώ κάποιοι αναφέρουν ακόμη ότι ο Κινέζος πρόοδος Σι Τζινπίνγκ βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό χωρίς όμως τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Λέτε να έχουμε πραξικόπημα;

 
Πάλι συνωμοσιολογικες ειδήσεις από το Προνιουζ θα είναι... Το οσφραίνομαι. Φαίνεται πως ορισμένοι δε βάζουν ποτέ μυαλό...
 
Ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δωθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση ότι θα διαθέσει ως στήριγμα στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του υψηλού πληθωρισμού.

Για να καταλάβετε τα μεγέθη το πρόγραμμα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτανε τα 5,7 δισεκατομμύρια ενώ εδώ μιλάμε για πάνω από 220 δις.

 

Μπράβο Στάλ. Εισαι ωραίος τύπος !

Μα ειναι δυνατον να τρέχεις με εναν ανθρωπο που ηταν κομματι της ζωης σου στα δικαστηρια να σας λυσουν τις διαφορες ; κάνε μια αξιοπρεπη υποχωρηση , τιμώντας το παρελθόν βάλε μια τελεια και προχώρα. Στη ζωη δεν υπάρχουν μονο ευκολες στιγμές.

Αυτο με το οτι κάποιες κ κάποιοι κραζουν τους πρωην τους ας μη το σχολιάσω κάν. Ειναι τραγικό απλά.
 
Ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δωθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση ότι θα διαθέσει ως στήριγμα στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του υψηλού πληθωρισμού.

Για να καταλάβετε τα μεγέθη το πρόγραμμα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτανε τα 5,7 δισεκατομμύρια ενώ εδώ μιλάμε για πάνω από 220 δις.


...Μετα τους Ελληνες θα "την κουδουνανε" και οι Βρετανοι τουτο τον χειμωνα :P

 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top