Ιταλικές εκλογές 2022

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε / πιστεύετε ότι θα νικήσει;;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 9)

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,377 μηνύματα.
Ακριβώς αυτό. Βέβαια και εσύ παρουσίασες κάποια πράγματα εν τελώς μονόπλευρα και απεφάσισες να γίνεις συνήγορος της μίας μεριάς ενώ δεν χρειάζεται συνήγορο. Ακούστηκαν εδώ μέσα πράγματα και για μέχρι ότι θα φοράγαμε κουκούλα το 40 επειδή στηρίζουμε μία πατριώτισσα λες και βγήκαμε με τη προτομή του Μουσσολίνι στον δρόμο.

Η πόλωση της κοινωνίας αυτά φέρνει. Εκσφενδονίζονται ασυναρτησίες από όλες τις μεριές όπως ειπώθηκε από μερικούς ότι θέλουν ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος αυτοί της άλλης μεριάς. Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο απλά έχει κουράσει αυτό το παραμύθι κάθε φορά που βγαίνει εθνικιστής πατριώτης στην εξουσία να έχουμε αναφορές περί δικτατορίας. Στη περίπτωση της Μελόνι οι αριστεροί φαίνεται ξέχασαν το σεβασμό στις γυναίκες και σε όλα αυτά. Σε άλλα social media βλέπεις ξεκάθαρα σεξιστικά σχόλια προς την Μελόνι, μέχρι και «body shaming» για το ύψος της είδαμε και διάφορα κουλά.

Καλά εδώ στην Ευρώπη γίνονται βιασμοί , ξέρουμε από ποια ομάδα, όμως οι αριστερές κυβερνήσεις αδιαφορούν για τις γυναίκες. Όταν στην Σουηδία η χώρα έγινε νο1 σε βιασμούς στην Ευρώπη λόγω της μετανάστευσης εκεί που ήταν η αριστερή κυβέρνηση να προστατέψει τις γυναίκες;; Όταν στην Ελλάδα ο Πακιστανός κακοποίησε την Μυρτω που ήταν οι αριστερά;; Όταν πόλεις όπως η Αθήνα έχουν μετατραπεί σε Ghetto από τους μετανάστες και γίνονται βιασμοί , ληστείες κτλ η αριστερά που είναι να προστατέψει τις γυναίκες και τα παιδιά;; Πουθενά δεν ήταν σε αυτές τις περιπτώσεις η αριστερά, ίσα ίσα αν μια κοπέλα έλεγε ότι βιάστηκε από τους επενδυτές μπορεί να την αποκαλούσαν ρατσίστρια.
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Αν χαίρεστε με το να είναι καταπιεσμένο το 10% του πληθυσμού, τότε κάτι στραβά με εσάς. Η Μελονι ειναι ξεκάθαρα ομοφοβική. Ας αναρωτηθείτε και μερικά μέλη για τον εαυτό σας.

Ποια πλειοψηφία; 26% πήρε η Μελονι. Με νομοθετικά τερτίπια που ψήφισαν οι ίδιοι, έδρες μπόνους κλπ, εξασφαλίζουν την ''πλειοψηφία''. Εφτά εκατομμύρια την ψήφισαν, η Ιταλία έχει πληθυσμό 59 εκ. Λίγο ειρωνικό να μιλάς για πλειοψηφία.

Το ίδιο βιώνουμε και εδώ, επειδή δύο-τρία εκατομμύρια κυρ παντελήδες και θείες ψήφισαν τον κουλη δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι εφτά συμφωνούμε τους καραγκιόζηδες που κυβερνούν.
Η δημοκρατία είναι η τυρρανία της μάζας. Και με 26% η Μελόνι είναι 1η και χρειάζεται ένα υπόλοιπο ποσοστό για να κυβερνήσει. Ενώ αντιλαμβάνεσαι πώς λειτουργεί το δημοκρατικό πολίτευμα, απορείς όταν ακραίες ιδεολογίες βγαίνουν μπροστά. Και βέβαια παρεξηγήσε όταν μιλάμε για ανατροπή του πολιτεύματος.
Η πλειοψηφία είναι η τεράστια αποχή και το 26% που πήρε η Μέλανι. Και μετά εγώ νόμιζα ότι είμαι ντουβάρι στα μαθηματικά. Η απογοήτευση του κόσμου που ανεβάζουν τέτοια άτομα είναι θλιβερή αλλά εδώ λέμε για το γεγονός ότι πάει πακέτο με το να χαντακωθεί πάρα πολύς κόσμος σε σημείο να συζητάμε αν είναι σοβαρό θέμα η αυτοδιάθεση του σώματος του καθενός.
Και γω αντιλαμβάνομαι με τη σειρά μου ότι είσαι φαν ανθρώπων τύπου Κούλης, Βορίδης, Άδωνις αλλά τι να κάνουμε ο καθένας με τη λόξα του.
Πάμε 1-1:
Η Μελόνι πήρε 26% και βγήκε πρώτο κόμμα στις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι έχει έναν αριθμό βουλευτών στο κοινοβούλιο και πρέπει να βρει όσους της λείπουν, ώστε να αναδειχθεί πρωθυπουργός. Τους επιπλέον βουλευτές του έχει από τις συνεργασίες που έκανε, άρα αφού βγαίνει πρωθυπουργός με τη στήριξή τους, αντλεί στήριξη για τη θέση της από τους πολίτες που ψήφισαν να κόμματα που τη στηρίζουν....
Από τη στιγμή, λοιπόν, που η διαδικασία ακολουθήθηκε και προέκυψε ένα αποτέλεσμα, υπάρχουν δύο επιλογές: είτε το αποδέχεσαι, με ότι αυτό συνεπάγεται, ή δεν το αποδέχεσαι και το ανατρέπεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με ιδεολογικές απόψεις, έχει να κάνει με τη θεμελιώδη δομή του δημοκρατικού πολιτεύματος, ότι εάν εγώ δεν συμφωνώ με το αποτέλεσμα της διαδικασίας, θα το δεχτώ, παρά τις αντιρρήσεις μου.
Άρα, καταλήγουμε στο ερώτημα, το οποίο το γυροφέρνετε, αλλά δεν το απαντάτε:
Η δημοκρατία είναι καλή, όταν φέρνει στην εξουσία ακροδεξιά κομμάτα;
Ή υπάρχουν περιπτώσεις (όπως της Μελόνι) που η φωνή του λαού πρέπει να πνίγεται και να αποφασίζεται διαφορετικά το ποιος θα κυβερνάει;

ΥΓ. Είμαι και φαν της Κεραμέως, του Κυρανάκη και του Αυγενάκη. Και ο Χατζηδάκης με το Σκρέκα καλοί είναι, να πω την αλήθεια. Βέβαια τρέφω και πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Κατρούγκαλο, που αποσύνδεσε την εγγραφή ΤΕΕ και ΕΦΚΑ. :shifty:
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,503 μηνύματα.
Λολ. Κλασική συλλογιστική του τύπου, ναι είμαι δημοκράτης, αλλά μόνο όταν η δημοκρατία βγάζει το αποτέλεσμα που θέλω. Κάπως έτσι ξεκινάνε και οι ΚΚΕδες από το δημοκρατικό αποτέλεσμα και φτάνουν στην πάλη για ανατροπή του πολιτεύματος.

Το ρεύμα του "δικαιωματισμού" στην Ευρώπη ανατρέπεται από την άνοδο της ακροδεξιάς. Γιατί η πολυτέλεια να ενδιαφερόμαστε για το δικαιώματα των "άλλων" προκύπτει από το ατομικό πλεόνασμα. Σε περιόδους κρίσης, όπως είδαμε και στην Ελλάδα με την άνοδο της ΧΑ, ο δικαιωματισμός εκλείπει και ο κόσμος στρέφεται σε λαϊκιστές που αντιλαμβάνονται πως μπορούν να αντλήσουν δύναμη από το θυμό και την οργή. Δεν το επικροτώ, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έτσι είναι.
Δεν ήξερα ότι στη δημοκρατία δεν μπορούμε να ασκήσουμε κριτική ή ότι πρέπει να σιωπαίνουμε σε αδικίες επειδή το ζήτησε η "πλειοψηφία", που ξαναλάεω 7 εκ στα κοντά 60 δεν είναι ούτε κατά το ελάχιστο η πλειοψηφία, από όσο θυμάμαι από τα μαθηματικά μου. Αλλιώς, με την ίδια λογική περιμένω να δεχθείς σιωπηλά κάθε μέτρο και από τις δικές μας κυβερνήσεις.

Η συγκεκριμένη κριτική δεν έχει να κάνει με το ακροδεξιό ή δεξιό κομμάτι του αποτελέσματος, ούτε φυσικά θα καθόταν κανείς μας να δεχθεί τέτοιες αντιλήψεις από τους αριστερότερους των αριστερών (που επίσης αρκετοί έχει τύχει να σταθούν εναντίων σε τέτοια θέματα όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσουν). Οπότε βγάζουμε στην άκρη λέξεις που δεν έχουν καν ειπωθεί στη συζήτηση όπως ανατροπή του αποτελέσματος και δεξιές/αριστερές κυβερνήσεις και κρατάμε το ότι καμιά πολιτική μεριά δεν μπορεί να δικαιολογήσει την κακομεταχείρηση συμπολιτών μας. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο αν δεν θέλουμε να μοιάζουμε στα θεοκρατικά καθεστώτα που καταδικάζουμε ως "πολιτισμένοι ευρωπαίοι". Τελεία.

Στην Ιταλία η Μελόνι δεν έχει ούτε τη δύναμη του Ορμπάν της Ουγγαρίας, ούτε τη κοινωνία της Πολωνίας για να επιτεύξει κάτι τέτοιο. Και το να ασχοληθεί στα σοβαρά με το να στερεί δικαιώματα ανθρώπων την ώρα που έρχεται οικονομικός και ενεργειακός Αρμαγεδδώνας στην Ευρώπη είναι τουλάχιστον αστείο. Με όλα αυτά που ήδη ανέφερα και με τη σκέψη του πόσου δύσκολου χειμώνα θα έχουμε θεωρώ περιττό να αγχωνόμεθα για το αν η Μελόνι με όλα αυτά αποφασίσει να επιτεθεί στα γυναικεία και στα lgbt δικαιώματα.

Εκτός του ότι αυτός που θέλει μια χαρά βρίσκει χρόνο (όπως συνέχιζαν να περνάνε νόμους εν μέσω πανδημίας) να τα βάλει και με αυτά, το ότι μάλλον δεν θα την αφήσουν οι πολιτικοινωνικές συνθήκες να τα διαλύσει τελείως δεν θα έπρεπε να είναι και τόσο παρηγορητικό. Δηλαδή οκει, δεν θα σε πατήσω και από πάνω, αλλά κάτσε πόνα και άλλο και αυτή τη φορά με τις ευλογίες και τις χαρές της ίδιας της κυβέρνησης που δεν αργεί να αρπάξει την ευκαιρία να ξεφτιλίσσει συμπολίτες της δημόσια. Η Ιταλία δεν διαφέρει τόσο με εμάς για να στέκει το "περιττό να αγχωνόμαστε" λες και μέχρι τώρα όλα κυλούσαν ομαλά.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,858 μηνύματα.
Οι Μελόνι θα έχει την τύχη του Τσίπρα. Προσέξτε ότι ο Κούλης και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες δεν της έδωσαν καν συγχαρητήρια. Οι Ευρωπαίοι θα στραγγίξουν την Ιταλία όπως έκαναν και με την Ελλάδα επί Τσίπρα, εκτός αν αυτά που έχει πει μείνουν μόνο στα λόγια.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Θυμίζει λίγο την απόφαση Λιγνάδη/Φιλιππίδη/Μπίκα η φάση.
Δε χαίρεσαι με το αποτέλεσμα και το εκφράζεις -> δε σέβεσαι το χ θεσμό -> θες να γίνονται μπάχαλα -> θες να φέρεις το χάος.

Κι όχι μόνο σε αποφάσεις δικαιοσύνης βασικά, χοντρικά αυτή είναι η τακτική της εδώ κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό. Σε οποιαδήποτε διαφωνία/κριτική το χαρτί "αυτό είναι το αποτελέσμα που βγήκε από θεσμικές/δημοκρατικές διαδικασίες κι αφού εσύ το κριτικάρεις, δε το σέβεσαι και θες μπάχαλα".
Τα 'χει καταφέρει να μας μολύνει κι επί άλλων θεμάτων αυτή η ρητορίκη φαίνεται.

Άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο. Κάποιοι χαίρονται που η τύπισσα βγήκε επειδή έχει όποια οικονομική/εθνική/whatever ατζέντα έχει (ή και επειδή επικροτούν κάποιες ακραίες θέσεις και λεγόμενα της), κάποιοι σιχτιρίζουν επειδή ακριβώς βγήκε μια τύπισσα που έχει πει πράγματα που καλό θα ήταν το 22 να μην ακούγονται (well, και να μην πιστεύονται).
Αμφότεροι έχουν δικαίωμα να λένε ότι θέλουνε, period.

Από κει και πέρα, αν και ίδεα από κατάσταση σε Ιταλία δεν έχω, κρίνοντας κι από άνοδο ΧΑ εδώ, θα υποθέσω ότι η κατάσταση ήτανε τριμπούρδελο οπότε στράφηκε κόσμος σε τόσο δεξίες/εθνικιστικές φωνές, το 'χουμε ξαναδεί το έργο.
Εύχομαι οι όποιες απόψεις κατά κάποιων δικαιωμάτων που απ' ότι φαίνεται έχει εκφράσει να μην εφαρμοστούν, είτε λόγω κοινωνικής πίεσης, είτε λόγω κάποιας πίεσης από ΕΕ ενδεχόμενως.
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,001 μηνύματα.
Το πεπόνι μελώνει,
Η Μελόνι δεν πεπόνι

Κατά τα άλλα ζούμε εποχές δυσκολες. Η αριστερά που θα έπρεπε να είναι παρούσα και να αποτελεί λύση, έχει ξεπέσει στα μάτια του κόσμου, ο οποίος γίνεται όλο και πιο συντηρητικός και χαζός. Κρίμα.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,377 μηνύματα.
Το πεπόνι μελώνει,
Η Μελόνι δεν πεπόνι

Κατά τα άλλα ζούμε εποχές δυσκολες. Η αριστερά που θα έπρεπε να είναι παρούσα και να αποτελεί λύση, έχει ξεπέσει στα μάτια του κόσμου, ο οποίος γίνεται όλο και πιο συντηρητικός και χαζός. Κρίμα.

Το ότι η αριστερά αποτελεί λύση να φανταστώ ότι το λες καθαρά επειδή είσαι αριστερός εσυ σωστά;; Καθώς στην Ελλάδα , Ισπανία και σε άλλες χώρες που είχαν αριστερά δεν είδαμε καμία λύση. Δεν σχολιάζω καν που χαρακτηρίζεις χαζούς ανθρώπους επειδή ψηφίζουν δεξιά και όχι τα κόμματα που σου αρέσουν.
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,070 μηνύματα.
Γενικότερα, παρόλο που η αριστερά φημίζεται για τον κοινωνικό της φιλελευθερισμό, εγώ το αντίθετο βλέπω από πληθώρα θιασωτών της.
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,001 μηνύματα.
Το ότι η αριστερά αποτελεί λύση να φανταστώ ότι το λες καθαρά επειδή είσαι αριστερός εσυ σωστά;; Καθώς στην Ελλάδα , Ισπανία και σε άλλες χώρες που είχαν αριστερά δεν είδαμε καμία λύση. Δεν σχολιάζω καν που χαρακτηρίζεις χαζούς ανθρώπους επειδή ψηφίζουν δεξιά και όχι τα κόμματα που σου αρέσουν.

Δεν απαντάω. Βαριέμαι και θα βγούμε εκτός θέματος.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,377 μηνύματα.
Γενικότερα, παρόλο που η αριστερά φημίζεται για τον κοινωνικό της φιλελευθερισμό, εγώ το αντίθετο βλέπω από πληθώρα θιασωτών της.

Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός της αριστεράς είναι να αφήνουμε ανοικτά σύνορα και να μπουκάρουν όλοι μέσα, να λέμε οκ στους βιασμούς από μετανάστες , να επικροτούμε την αναρχία στα πανεπιστήμια και γενικά να επιδιώκουμε ένα χάος στην κοινωνία.

Οικονομικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι είναι γνωστή η αποτυχία της αριστεράς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν απαντάω. Βαριέμαι και θα βγούμε εκτός θέματος.

Βασικά δεν έχεις να πεις τίποτα. Αν η αριστερά ήταν η λύση δεν θα έχανε απανωτές εκλογές. Όταν η αριστερά καταλάβει τα λάθη της ίσως πάει μπροστά μέχρι τότε καθήστε να λέτε τους κεντρώους και τους δεξιούς χαζούς. 😉😉
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,900 μηνύματα.
Εκτός του ότι αυτός που θέλει μια χαρά βρίσκει χρόνο (όπως συνέχιζαν να περνάνε νόμους εν μέσω πανδημίας) να τα βάλει και με αυτά, το ότι μάλλον δεν θα την αφήσουν οι πολιτικοινωνικές συνθήκες να τα διαλύσει τελείως δεν θα έπρεπε να είναι και τόσο παρηγορητικό. Δηλαδή οκει, δεν θα σε πατήσω και από πάνω, αλλά κάτσε πόνα και άλλο και αυτή τη φορά με τις ευλογίες και τις χαρές της ίδιας της κυβέρνησης που δεν αργεί να αρπάξει την ευκαιρία να ξεφτιλίσσει συμπολίτες της δημόσια. Η Ιταλία δεν διαφέρει τόσο με εμάς για να στέκει το "περιττό να αγχωνόμαστε" λες και μέχρι τώρα όλα κυλούσαν ομαλά.
Ναι ρε μεμε αλλά είναι και ποιες προτεραιότητες θέτεις πάντα. Με τι κριτήρια ρίχνεις τη ψήφο σου κάπου. Προσωπικά δεν θα ψήφιζα Μελόνι για να επιτεθεί στα δικαιώματα των γυναικών και των LGBT αλλά γιατί θα ήθελα μία εθνική κυβέρνηση που να οργανώσει την εξωτερική πολιτική της χώρας μου με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι να είμαι μαριονέττα των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Για εμένα το κύριο κριτήριο για να δώσω κάπου τη ψήφο μου είναι το εθνικό συμφέρον. Το τι απόψεις έχω για LGBT και φεμινιστικά ζητήματα είναι γνωστά. Ας πούμε το ίδιο θα έκανα και αν ήμουν Ούγγρος. Θα ψήφιζα στις εκλογές Βίκτωρ Ορμπάν αλλά στο δημοψήφισμα για τους LGBT που διενεργήθηκε θα ψήφιζα κατά των προτάσεων του.
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,503 μηνύματα.
Ναι ρε μεμε αλλά είναι και ποιες προτεραιότητες θέτεις πάντα. Με τι κριτήρια ρίχνεις τη ψήφο σου κάπου. Προσωπικά δεν θα ψήφιζα Μελόνι για να επιτεθεί στα δικαιώματα των γυναικών και των LGBT αλλά γιατί θα ήθελα μία εθνική κυβέρνηση που να οργανώσει την εξωτερική πολιτική της χώρας μου με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι να είμαι μαριονέττα των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Για εμένα το κύριο κριτήριο για να δώσω κάπου τη ψήφο μου είναι το εθνικό συμφέρον. Το τι απόψεις έχω για LGBT και φεμινιστικά ζητήματα είναι γνωστά. Ας πούμε το ίδιο θα έκανα και αν ήμουν Ούγγρος. Θα ψήφιζα στις εκλογές Βίκτωρ Ορμπάν αλλά στο δημοψήφισμα για τους LGBT που διενεργήθηκε θα ψήφιζα κατά των προτάσεων του.
Μα δεν αναφέρθηκα στους λόγους που υποστηρίζετε την εν λόγω κυβέρνηση. Είπα ότι αυτά τα σχόλια που κάνετε για να δικαιολογήσετε την κατάσταση ότι δεν είναι παρηγορητικά. Δεν είναι η κατάσταση ε και τι έγινε, μην αγχωνόμαστε, ούτε το εκμηδενιστικο έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα λες και μια κυβέρνηση δεν έχει εκλεγεί για όλους τους πολίτες (ειδικά μια που θέλει να αποκαλείται πατριωτική και ότι κανένας δεν μένει πίσω). Η δε τόση χαρά ενώ υπάρχουν τέτοια μελανά σημεία και οι εκφράσεις τύπου νίκη του λαού επίσης δεν βλέπω να στέκουν όπως εξηγήθηκε παραπάνω, αλλά θα σταθώ κυρίως στα εκμηδενιστικα σχόλια. Αυτοί ειδικά που υποστηρίζουν τέτοια κόμματα πρέπει με τα σημεία που είναι κάθετοι να είναι οι μεγαλύτεροι επικριτές τους, αλλιώς το χειροκρότημα περνάει ως αποδοχή και ενίσχυση τέτοιων αντιλήψεων πλέον και κυβερνητικά.

Ο καθένας είναι προφανώς ελεύθερος να ψηφίσει ό,τι κρίνει καλύτερο και καταλαβαίνω τις προσωπικές προτεραιότητες. Αρκεί βέβαια να καταλαβαίνεις ότι δεν αποτελεί και ιδιαίτερο δείγμα υποστήριξης έμπρακτα, τουλάχιστον όχι σε θεσμικό επίπεδο καθώς δεν πρόκειται να ρωτάνε κάθε φορά αν συμφωνούν όλοι.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,377 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,900 μηνύματα.
Ρόιδο θα τα κάνει η Μελόνι. Δεν πρόλαβε να βγει η Ρωσσία έκοψε για τρεις ημέρες τις παραδόσεις φυσικού αερίου στην Ιταλία. Στις επόμενες εκλογές θα πάρει πόδι αν δεν κάνει κάτι σύντομα. Όσο υπακούει τις αμερικανικές εντολές τόσο πιο πολύ θα εξαθλιώνει τον λαό της και θα συρρικνώνει τη δύναμη της. Ο δρόμος είναι ένας, ο δρόμος του Βίκτωρ Ορμπάν.

Τελειώστε την Αμερικανική κατοχή της Ευρώπης. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ευρώπης είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,900 μηνύματα.
Δόθηκε εν τέλει η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Αύριο η Μελόνι θα γίνει και επίσημα Πρωθυπουργός Ιταλίας μέσω της ορκωμοσίας της. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η εθνική επανάστασις είναι πλέον γεγονός και αρχίζει από την Ιταλία. Παντού οι εθνικές δυνάμεις αυξάνονται. Επιστρέψαμε λοιπόν.

 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,900 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,900 μηνύματα.
Δεν το κρίνω απίθανο. Η Μελόνι είναι φουλ νατοϊκή και δεν πρόκειται να κρατήσει μια σωστή στάση όπως η Ουγγαρία και η Τουρκία. Αν παγώσει τον λαό της πάει η εξουσία. Ας ευχηθούμε να τα καταφέρει γιατί μετά ανοίγουν οι δρόμοι για εθνική νίκη σε Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία. Και τότε τελείωσαν τα πολλά πολλά. Ο εθνικισμός επέστρεψε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,967 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,900 μηνύματα.
Top