@Johnny15
Απο το 2012 και μετα, δεν εγινε καμια προσληψη υγιειονομικου, ως μνημονιακη υποχρεωση.
Κατι ψιλα προσπαθησε να προσλαβει ο συριζα απο 2018 κι επειτα, με τη νδ να συνεχιζει τις προσληψεις συμβασιουχων επί κορωνοιου.
Μεχρι το 2018 δεν μπορουσε βα προσλαβει μεσω μνημονιων, επειτα επιχειρησε να προσλαβει, αλλα η διαδικασια μεχρι να προσληφθει καποιος (μονιμος) κραταει 2 χρονια.
Η ΝΔ ακυρωσε αν θυμαμαι καλα την τοτε προκυρηξη του συριζα, προ κοβιντ.
Στο μεσοδιαστημα, εφυγε επιπλεον πολυς λαος στο εξωτερικο.
Οι "τεπατζηδες" δεν ειναι συνηθισμενη ειδικοτητα, ειναι εξειδικευση και ελαχιστοι την παιρνουν/δηλωνουν τετοια θεση γιατι γενικα δεν αξιζει.
Συνηθως καποιος ειδικευομενος (συμβασιουχος) σε αναλαμβανει.
Το τραγικο σε αυτη την κατασταση ειναι οτι οι "προσληψεις" υπερσκελιζονται απο τον πολυ μεγαλυτερο αριθμο οσων βγηκαν σε συνταξη/οσων ειναι να βγουν, αλλα τους κρατανε αναγκαστικα ως τα 67-68-69 γιατι αλλιως δεν θα εχουν προσωπικο.
Η μονη ρεαλιστικη λυση σημερα ειναι να εχεις 10.000ε στην ακρη για οτι προκυψει, γιατι μεσω εοπυ θα εχεις ραντεβου μηνες μετα, ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο.