Να κλείσει τα σύνορα της η ΕΕ προς όλους τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες;

Κλείσιμο ευρωπαικών συνόρων για όλους τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 43)
  • Ναι

    Ψήφοι: 30 69.8%
  • Όχι

    Ψήφοι: 13 30.2%

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,657 μηνύματα.
Μέσα απο αυτήν μπορούμε να συζητήσουμε το γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να κλείσουν τα ευρωπαικά σύνορα,αν πιστεύετε ότι θα υπάρξει μεταναστευτική ροή και κυρίως αν θεωρείτε υπαρκτό τον κίνδυνο να αυξηθούν οι τρομοκρατικές ενέργειες στην ΕΕ μετά απο αυτό και ακόμα χειρότερα αν πιστεύετε ότι η ΕΕ θα κινδυνεύσει απο τζιχάντ και προσπάθεια κατάληψης της απο το Ισλάμ και αν θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό το ενδεχόμενο.

Σς περιμένω.:)
Ήδη μετράμε 2 επιθέσεις εναντίον πολιτών.
Μια με Ισραηλινό διπλωμάτη στο Πεκίνο. Και η δεύτερη σε σχολείο στο Παρίσι, όπου ένας καθηγητής έχασε τη ζωή του και δυο τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο δράστης έκραζε "αλαχού άκμπαρ". Σήμερα.
Κι όταν το σπίτι του γείτονα πιάνει φωτιά... ξέρετε...

Για ποιους μετανάστες με "νόμιμα" χαρτιά μιλάτε, την ώρα που κάποιοι από τους τρομοκράτες που είχαν στο παρελθόν δράσει είχαν εντελώς νόμιμα περάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος;

Περισσότερη προσοχή λοιπόν.
Γιατί άλλο να καθόμαστε πίσω από την οθόνη και να αραδιάζουμε θεωρίες κι άλλο εκεί που περπατάμε αμέριμνοι να έρθει ο "αγωνιστής" να μας γαζώσει. Όχι γιατί είμαστε Ισραηλίτες, αλλά γιατί μαζί με τους Ισραηλίτες μοιραζόμαστε τις αξίες του δυτικού πολιτισμού.

Υ.Γ. Ψήφισα να αποκλειστούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες. Ήδη είμαστε σαν χώρα,"αποθήκη" μουσουλμάνων μεταναστών.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,515 μηνύματα.
δεν είναι επιχείρημα είναι το σχόλιο μου για αυτό που βλέπω εδώ πέρα. Και εξηγώ: 1) τσουβαλιάζετε όλους τους μουσουλμάνους σε μια κατηγορία 2) έπειτα βάζετε σε αυτήν την κατηγορία αρνητικό πρόσημο(είναι εγκληματίες, τρομοκράτες, δολοφόνοι κλπ) 3) παρουσιάζετε ως μόνη λύση τον διωγμό της κατηγορίας αυτής. Αυτό είναι το ίδιο με αυτό που έκαναν οι ναζί: 1) τσουβάλιασαν όλους τους Εβραίους σε μια κατηγορία 2) έβαλαν σε αυτή τη κατηγορία αρνητικό πρόσημο(πχ ότι και καλά αυτοί ευθυνόντουσαν για τα προβλήματα των Γερμανών) 3) παρουσίασαν ως μοναδική λύση τον διωγμό της κατηγορίας αυτής και έκαναν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Ελα εδώ και φορά κιπά και κυκλοφορα στους δρόμους. Να δεις εκεί τι ρατισμο θα υποστείς.

Συναγωγές μένουν κλειστές από φόβο από ισλαμιστικές επιθέσεις. Στο κέντρο της Ευρώπης.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Μαζί να απελαθούν και όσοι τους υποστηρίζουν, γιατί αυτοί είναι οι χειρότεροι. Οι άλλοι τουλάχιστον πολεμούν κάτι ξένο για αυτούς και θέλουν να του επιβληθούν προβάλλοντας τις δικές τους "αξίες". Οι "δικοί μας" που τους υποστηρίζουν είναι απλά εχθροί της ίδιας τους της φάρας που απέρριψαν τις δικές τους αξίες και έτρεξαν να συσπειρωθούν με αυτόν που τις πολεμάει.

Προδότες. Έξω από την Ευρώπη.
επειδή ανήκω κι εγώ στην κατηγορία ‟όσοι τους υποστηρίζουν‟ σε ποια χώρα θα με στείλετε? Μπορώ τουλάχιστον να διαλέξω? Και θα μπορώ να έρχομαι που και που στη χώρα για να πηγαίνω κανα γήπεδο πχ η θα είναι ολοκληρωτικός ο αποκλεισμός?

Στα σοβαρά τώρα τι να πω, εδώ πέρα μιλάμε για τον ορισμό της χυδαιότητας, του ρατσισμού και της γελοιότητας δε χωράει να πεις κάτι

Όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα απλά αρχίζει να μας λέει όλους οπαδούς του Hitler μπας και βγει από πάνω.
Αδερφέ δεν ξέρω στην κατανόηση κειμένου πως τα πήγαινες, αλλά νομίζω το έχω γραψει ξεκάθαρα ότι δεν έχω σκοπό να επιχειρηματολογίσω. Αυτό έλειπε να κάτσω να γράψω επιχειρήματα σε ένα τέτοιο thread, μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,812 μηνύματα.
να βαφτίζονται υποχρεωτικά χριστιανοί και μετά να μπαίνουν.
καλα παιξε τωρα γλυκε μου..:beachball:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δυστυχώς, ευτυχώς, λίγο με ενδιαφέρουν τα ευτυχώς ή δυστυχώς. Κλείσιμο συνόρων χτες. Αυτό που πρώτιστα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η κοινωνική συνοχή για την Ήπειρό μας.
Όσοι αλληλέγγυοι διαφωνούν, μην τους κρατάμε άλλο.
Μπορουν να πανε εκει να πολεμισουν για την χαμας.
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,093 μηνύματα.
δεν είναι επιχείρημα είναι το σχόλιο μου για αυτό που βλέπω εδώ πέρα. Και εξηγώ: 1) τσουβαλιάζετε όλους τους μουσουλμάνους σε μια κατηγορία 2) έπειτα βάζετε σε αυτήν την κατηγορία αρνητικό πρόσημο(είναι εγκληματίες, τρομοκράτες, δολοφόνοι κλπ) 3) παρουσιάζετε ως μόνη λύση τον διωγμό της κατηγορίας αυτής.
Δεν τζουβαλιάζουμε κανέναν. Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια έχουμε:

1) παρελθόν εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών μαζικών δολοφονιών από μουσουλμάνους σε γηγενείς και αλλόθρησκους (από αυτούς) Ευρωπαίους.
2) Πάρα πολλούς μετανάστες που εισήλθαν λαθραία μαζί με ελάχιστους που ήρθαν νόμιμα ή ήταν όντως πρόσφυγες.
3) Μεγάλο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχόμενων στο ευρωπαϊκό έδαφος ατόμων κάνουν κάθε είδους παρανομίες. Δεν με νοιάζει γιατί και πως, τις κάνουν.
4) Μεγάλο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχομένων στο ευρωπαϊκό έδαφος ατόμων είναι αποκλειστικά άντρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
5) Έχουμε να κάνουμε με τη θρησκεία που -στην σύγχρονη εποχή- οφείλεται για τα μεγαλύτερα θρησκευτικά εγκλήματα.

Τις τελευταίες μέρες, επίσης, έχουμε:

Φρικαλεότητες των μουσουλμάνων έναντι των εβραίων, τις οποίες ακολούθησε πανηγύρι μουσουλμάνων ανά την Ευρώπη και σε υπόλοιπες μουσουλμανικές χώρες. Δηλαδή, δεν μιλάμε αποκλειστικά για μάχη των Παλαιστινίων έναντι των Εβραίων, αλλά των Μουσουλμάνων έναντι των αλλόθρησκών τους. Για όλους αυτούς τους λόγους, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε τους άντρες, τις γυναίκες και τα παιδιά μας.
Αυτό είναι το ίδιο με αυτό που έκαναν οι ναζί: 1) τσουβάλιασαν όλους τους Εβραίους σε μια κατηγορία 2) έβαλαν σε αυτή τη κατηγορία αρνητικό πρόσημο(πχ ότι και καλά αυτοί ευθυνόντουσαν για τα προβλήματα των Γερμανών) 3) παρουσίασαν ως μοναδική λύση τον διωγμό της κατηγορίας αυτής και έκαναν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης
Ναι, ακριβώς το ίδιο κάνουν και τώρα οι μουσουλμάνοι με τους εβραίους. Ολόσωστος.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,295 μηνύματα.
Και ίσως περισσότερες πιθανότητες να οργανώσει εγκλήματα που θα διαπράξουν άλλοι γι' αυτόν.
Τί λόγο έχει ένας άνθρωπος που ήταν δάσκαλος ή γιατρός ή οτιδήποτε άλλο στη χώρα του ξαφνικά να έρθει στην Ελλάδα να διοργανώνει εγκλήματα; Βαριέμαι να μιλάω για εξαιρέσεις, μιλάω για στατιστικά. Εσύ τώρα αν θες να κολλήσεις στην εξαίρεση, δε θα ασχοληθώ.
Έχει γιατί δεν περνάνε ιδιαίτερα καλά στις μουσουλμανικές χώρες οι γκέι.
Άσχετο. Το να είναι γκέι μπορεί θεωρητικά να το κρύψει. Το να πέφτουν βόμβες στο κεφάλι σου δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Θες τώρα να με βγάλεις οτι είμαι ευαίσθητη και αριστερή όπου με συμφέρει; Δε θα πάρω αγαπητέ. Αν θες να κάνουμε συζήτηση που έχει νόημα, εντάξει, αλλιώς τίποτα άλλο.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,152 μηνύματα.
επειδή ανήκω κι εγώ στην κατηγορία ‟όσοι τους υποστηρίζουν‟ σε ποια χώρα θα με στείλετε? Μπορώ τουλάχιστον να διαλέξω? Και θα μπορώ να έρχομαι που και που στη χώρα για να πηγαίνω κανα γήπεδο πχ η θα είναι ολοκληρωτικός ο αποκλεισμός?

Στα σοβαρά τώρα τι να πω, εδώ πέρα μιλάμε για τον ορισμό της χυδαιότητας, του ρατσισμού και της γελοιότητας δε χωράει να πεις κάτι
Είχα πάντα μεγάλη περιέργεια να δω τι θα κάνατε σε μία ισλαμιστική χώρα είναι η αλήθεια. Θα βρίζατε το Ισλάμ και θα πολεμούσατε την θρησκόληπτη πατριαρχία εκεί; Και αν ναι τότε μάλλον θα καταλαβαίνατε πόσο τυχεροί είσθε που ζούσατε στην Δύση, την μόνη ήπειρο που έχει δώσει πάτημα δημόσιας έκφρασης -σε επίπεδο κυριαρχίας- στους ίδιους της τους εσωτερικούς εχθρούς που μαίνονται κατά κάθε συνεκτικών δεσμών. Γιατί στις ισλαμικές χώρες δια τις οποίες είσθε τόσο ευαίσθητοι δεν επρόκειτο ποτέ να έτρωγαν cancel τα σχόλια που κρίνετε ως «ομοφοβικά/τρανσφοβικά», «θρησκόληπτα», «πατριαρχικά» και ό,τι άλλο εν πάσει περιπτώσει λέτε.

Γίνεστε μάγκες πάνω στις δικές μας πλάτες πολεμώντας την ίδια σας την ήπειρο/φυλή/θρησκεία. Πουθενά σε όλες τις άκρες των ωκεανών και των ηπείρων δεν συμβαίνει αυτή η σήψη που συμβαίνει σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Να υπάρχει περίοδος όπου οι ίδιοι ιθαγενείς λαοί να προβάλλουν απόψεις υβριδικού πολέμου σε βάρος τους. Πουθενά σε όλη την ιστορία. Μέχρι και οι Ινδιάνοι έχασαν λόγω τεχνολογίας, όχι γιατί έλεγαν έλα πάμε για αγκαλιές με τους δυτικολαθροέποικους.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,738 μηνύματα.
Όχι. Τα σύνορα οφείλουν να μείνουν ανοικτά όπως και θα γίνει.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,812 μηνύματα.
Αχ παιδιά όταν σας λέγαμε από το 2017 ότι η μαζική μετανάστευση από τις Μουσουλμανικες χώρες θα έχει άσχημη κατάληξη μας δείχνατε σαν ρατσιστές. Σ
Οχι Φωτη...δεν θα μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι.Εγω ποτε δεν ειπα μπατε σκυλοι αλεστε,Εγω ε΄λεγα ΜΟΝΟ για προσφυγες και πραγματικους προσφυγες.Για λαθρομετανάστες ποτε δεν ειπα να ερθουν και μαλιστα ελεγα οτι ακομα και για προσφυγες δεν τα εχει κανει καλα η ΕΕ που τοσο σθεναρα υποστηριζεις παντα γιατι εμεις τρωμε τα σκατα στη μουρη/Ελεγα αυστηρα προσφυγες ΚΙΑ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕ/
Τοτε ετσι ηταν το σωστο.
Τωρα ομως πλεον ουτε κουνουπι μουσουλμανικο απο εκει καιε χω εξηγησει τλους λογους στο πρωτο ποστ.
Κια θα το ξαναπω.
Δεν μπορει οι παλαιστινιοι να αφηνουν μια ισλαμικη τρομοκρατικη οργανωση να τους καταπονει και να τους καταστρεφει.ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ Ή ΠΈΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ κατσπυνσ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ με την κοσμικη κυβερνηση της φαταχ ,μαζι με Ισραηλ αλλα και 3ον παιχτη//πχ τον ΟΗΕ που επιτελους ας του δωσουμε τον ρολο που του αξιζει,να βρουν μια λυση που βασικα ειναι οφθαλμοφανεστατη και την εχω περιγραψει.

Αλλα επιτελους δεν μπορει ο ευρωπαικος ΛΑΟΣ,εχεσθην για τις κυβερνησεις,να σηκωσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ το βαρος.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.
Αν εξαφανιστει το ισραηλ ουαι και αλιμονο θα λετε.
Η ΕΕ θα ειναι ο επομενος στοχος να το καταλαβετε αυτο.ΤΖΙΧΑΝΤ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
Διαβαστε και λιγο γμτ καποιοι.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,234 μηνύματα.
Το ερώτημα είναι κάπως χωρίς αντίκρυσμα γιατί η Ευρώπη δεν έχει ανοιχτά τα σύνορα για μουσουλμάνους πρόσφυγες.

Οι μόνοι πρόσφυγες για τους οποίους τα ευρωπαϊκά σύνορα είναι ανοιχτά είναι οι Ουκρανοί.

Οι υπόλοιποι αν καταφέρουν να μπουν είναι παράνομα και επικίνδυνα διασχίζοντας ποτάμια, την μεσόγειο με καΐκια κλπ.

Η άποψη "οκ μπήκαν, όσοι δικαιούνται άσυλο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να τους δώσουμε τους άλλους να τους γυρίσουμε πίσω" είναι σωστή αλλά στην πράξη φαίνεται ανεφάρμοστη.

Όταν οι χώρες τους δεν συνεργάζονται για να τους γυρίσεις πίσω ή δεν ξέρεις καν ποια είναι η χώρα τους(έρχονται χωρίς χαρτιά και λένε ότι θέλουν) ούτε δέχονται να τους πάρουν πίσω οι χώρες που ήταν πριν μπουν στην Ευρώπη(Τουρκία, Λιβύη, Αίγυπτος) που ακριβώς θα τους γυρίσεις και πως;

Θα τους βάλεις σε ένα αεροπλάνο και θα τους πετάξεις με αλεξίπτωτο στο Πακιστάν ή δεν ξέρω που;
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Τί λόγο έχει ένας άνθρωπος που ήταν δάσκαλος ή γιατρός ή οτιδήποτε άλλο στη χώρα του ξαφνικά να έρθει στην Ελλάδα να διοργανώνει εγκλήματα; Βαριέμαι να μιλάω για εξαιρέσεις, μιλάω για στατιστικά. Εσύ τώρα αν θες να κολλήσεις στην εξαίρεση, δε θα ασχοληθώ.
Πάντα οι εξαιρέσεις διαμορφώνουν τους κανόνες. Και κάποτε οι εξαιρέσεις γίνονται κανονας.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,385 μηνύματα.
Θα συμφωνήσω με την Himela γενικά.
Κατά τα άλλα ο πλήρης αποκλεισμός είναι απάνθρωπος και άδικος.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Άσχετο. Το να είναι γκέι μπορεί θεωρητικά να το κρύψει. Το να πέφτουν βόμβες στο κεφάλι σου δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Δεν μπορεί εύκολα συχνά να το κρύψει. Αλλά και να μπορεί προφανώς δε θα αντέξει και πολυ. Γι' αυτό και καταφεύγουν μαζικά στις δυτικές χώρες. Ίσως μάλιστα να είναι οι πρώτοι που φεύγουν μαζικά.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,812 μηνύματα.
μπήκα σε χρονοκάψουλα και ξύπνησα στη Γερμανία το 1933?
Μπηκα σε χρονοκαψουλα οταν ειδα τα μηνυματα σου και νομισα οτι ειμαι στην δεκαετια του 80 με τον Αραφατ,
Χαλοουυυυυυ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2023,απο τοτε εχει μεσολαβησει κατι πολυ σημαντικο.
-11η σεπτεμβριου
-Απειρα τρομοκρατικα χτυπηματα των τζιχαντ στην ΕΕ
-Η χαμας εξελιχθηκε σε θρησκευτικη τρομνοκρατικη οργανωση
-Ο φανατισμος για τζιχαντ εχει φτασει στα υψη
-Η χαμας ελεχγει την γαζα και τροκοκρατει καθε παλαιστινιο που δεν εστερνιζεται τα δικα της.

Η προταση μου να απαγορευετουν οι μουσουλμανοι προσφυγες στην ΕΕ το ξεκαθαριζω απο την αρχη.Δεν αφορα κανενος ειδους ρατσισμου και βαλε στο μυαλο σου οτι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
Μακαρι να μπορουσαμε να απαγορευσουμε την εισοδο μονο στους φανατικους και δυνητικα τζιχαντιστες.

Μπορουμε να το ξερουμε;
Θα βαλουμε την γυαλα και θα δουμε ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οποτε αναγκαστικα,και ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΠ σε μουσουλμανους,οχι λογω ρατισμου ουτε λογω του οτι ΟΛΟΙ οι μουσουλμανοι ειναι τζιχαντ,.ουτε για πλακα,αλλα εξαιτιας του οτι οι τζιχαντ προερχονται απο το ισλαμ..,δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος θα κανει τι...ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΕ πλεον σαν προσφυγες.η μεταναστες.Αν οι τζιχαντ ηταν απο την ιουδαικη θρησκεια ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Και το εχουμε αυτο το δικαιωμα.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ...οπως θελει να κανει η χαμας με το ισραηλ.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ.


Ναι..ναι..σε ευχαριστω,το ξερω οτι τα λεω σωστα.. να εισαι καλα φιλουμπες.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,093 μηνύματα.
Έχω να πω ότι, όσοι έχουμε ασχοληθεί με το προσφυγικό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, γνωρίζουμε από μαρτυρίες πως:

1) Το ποσοστό αντρών που εισέρχονται είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των γυναικών και παιδιών
2) Εισέρχονται πάρα πολλοί από χώρες που δεν έχουν καμία σχέση με εμπόλεμες ζώνες και δεν δικαιούνται ασύλου
3) Από όσες γυναίκες έχουν έρθει, υπάρχουν πολλές καταγγελίες για ένα σωρό εγκλήματα που αυτές υπέστησαν στη χώρα προέλευσής τους.

Γι' αυτό, θα ήταν σωστό αυτό που αναφέρθηκε, δηλαδή να γίνονται δεκτά γυναικόπαιδα.
Πρέπει, όμως, να γίνουν αρκετά πράγματα για τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ και αλληλέγγυων στην Ευρώπη όσον αφορά στις πιέσεις που ασκούν για να μπαίνει παράνομα ο καθένας μέσα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,812 μηνύματα.
Το προβλημα με τα γυναικοπαιδα ειναι οτι οταν ερχονται εδω..ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ για επανενωση των οικογενειων.ΦΑΚΤ.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Γίνεστε μάγκες πάνω στις δικές μας πλάτες πολεμώντας την ίδια σας την ήπειρο/φυλή/θρησκεία. Πουθενά σε όλες τις άκρες των ωκεανών και των ηπείρων δεν συμβαίνει αυτή η σήψη που συμβαίνει σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Να υπάρχει περίοδος όπου οι ίδιοι ιθαγενείς λαοί να προβάλλουν απόψεις υβριδικού πολέμου σε βάρος τους. Πουθενά σε όλη την ιστορία. Μέχρι και οι Ινδιάνοι έχασαν λόγω τεχνολογίας, όχι γιατί έλεγαν έλα πάμε για αγκαλιές με τους δυτικολαθροέποικους.
Κατά βάθος βέβαια και η αυτοκριτική είναι κομμάτι της δυτικής κουλτούρας .
Για αυτό δεν συμβαίνει ''πουθενά αλλού''.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,812 μηνύματα.
Όχι μόνοι άντρες χωρίς να μπορούν να αποδείξουν οτι στην πατρίδα τους είχαν κάποιο πτυχίο ας πούμε και δεν ήταν κακοποιά στοιχεία
Δες ο πνευματικος αρχηγος της στρατιωτικης πτερυγας της και ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ χαμας ποσα πτυχια εχει.
Γεννήθηκε το 1965 με το όνομα Μοχάμεντ Μάσρι στον Προσφυγικό Καταυλισμό Χαν Γιούνις, που ιδρύθηκε μετά τον αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1948, και έγινε γνωστός ως Μοχάμεντ Ντέιφ αφού εντάχθηκε στη Χαμάς κατά την πρώτη Ιντιφάντα, την παλαιστινιακή εξέγερση που άρχισε το 1987.

Συνελήφθη από το Ισραήλ το 1989 και πέρασε περίπου 16 μήνες στην φυλακή, σύμφωνα με πηγή στη Χαμάς.

Πήρε πτυχίο στις φυσικές επιστήμες από το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο στη Γάζα, όπου σπούδασε φυσική, χημεία και βιολογία. Έδειξε κλίση προς τις τέχνες, ηγήθηκε της επιτροπής ψυχαγωγίας του πανεπιστημίου και πήρε μέρος σε κωμικές θεατρικές παραστάσεις.
Και μην ξεχναμε ποσοι φοιτητες εγιναν ΜΑΡΤΥΡΕΣ με αποστολες αυτοκτονιας σε επιθεσεις τρομοκρατικεσ.
Μην λεμε οτι θεμε.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,152 μηνύματα.
Κατά βάθος βέβαια και η αυτοκριτική είναι κομμάτι της δυτικής κουλτούρας .
Για αυτό δεν συμβαίνει ''πουθενά αλλού''.
Άλλο η κριτική όμως και άλλο το αυτομαστίγωμα. Οι δυτικοί κόλλησαν στην αποικιοκρατία και στο Ολοκαύτωμα. Και έτσι πλέον -αγνοώντας τα παρόμοια εγκλήματα άλλων φυλών/πολιτισμών κλπ- νιώθουν πως πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να υποστούν την ταπείνωση της εξ αφανίσεως των.

Πουθενά αλλού δεν συμβαίνει αυτό. Να πάνε λευκοί δεμένοι με ταμπέλλες "we are sorry" στην Αφρική... Ξεφτιλίκια.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,812 μηνύματα.
Γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, αν κάτι χρίζει αναφοράς, αυτό είναι το σχόλιό σου, ως υπεύθυνο συμπάθειας προς τρομοκρατικές ομάδες σε περίοδο κρίσης.
Τωρα το ειδα αυτο.
Ολοσωστος.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top