Onlyfans: Σύγχρονη πορνεία ή σημεία των καιρών;

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,744 μηνύματα.
Ένα άτομο που βιώνει μεγάλο ποσοστό αναπηρίας που το καθιστά σχεδόν αδυνατο να αυτενεργήσει,θα μπορούσε με τη συνδρομή της οικογένειας να να συνεργαστεί με σεξουαλικούς βοηθούς για να ανακαλύψει τρόπους βιωσης της σεξουαλικότητας.. Σίγουρα, μέθοδοι, όπως καταφύγη σε περιεχόμενο τύπου ΟΦ δε προσφέρουν τίποτε απολύτως, πλην οικονομικής ενίσχυσης και συνέχειας της εύκολης κερδοσκοπίας των ατόμων που πουλούν την εικόνα τους
 

giannis8krono

Νεοφερμένος

Ο giannis8krono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Όποιος ψάχνει βρίσκει. Έχουν πατήσει πάνω σε αυτά τα χώματα του περιούσιου τόπου των Ελλήνων, τιτανοτεράστια πνεύματα. Αν οι γονείς ανησυχούν για τα παιδιά τους ας τα θωρακίσουν με ενδιαφέρον, αγκαλιές, χρόνο. Αυτό που πληγώνει τα παιδιά, σωματικά ή πνευματικά δεν είναι οι πληγές αυτές καθ' εαυτές, αλλά ότι μένουν μόνα μαζί τους.
Νομίζω όσοι σε αυτήν τη συνομιλία είναι γονείς πρέπει να ξαναδιαβάσουν αυτό εδώ και να μην τα φορτώνουν στον κόκορα. Το ίντερνετ υπάρχει αλλά οι γονείς υπάρχουν περισσότερο. Οπότε πάρτε το μικρό απο το χεράκι και δείξτε του κατι όμορφο, από τα τόσα που υπάρχουν, μπας και δει άσπρη μέρα ως ενήλικας.
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,550 μηνύματα.
Η πορνεία υπήρχε πάντα. Δεν είναι δημιούργημα του 21ου αιώνα. Απλά με την δημιουργία του διαδικτύου, εξαπλώθηκε κι εκεί και καμία διαφορά δεν έχει το onlyfans από τις άλλες σελίδες που βρίσκουμε πανεύκολα στο διαδίκτυο (πέρα από το γεγονός ότι πληρώνεις άμεσα).

Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κατά της πορνείας. Δεν συμφωνώ, αλλά κατανοώ ότι είναι «μέρος», των ανθρώπινων κοινωνιών και καταλαβαίνω τον λόγο που πολλοί συνάνθρωποί μας εξωθούνται/αναγκάζονται να κάνουν αυτή την «δουλειά». Προφανώς και δεν πρέπει ανήλικα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε onlyfans και να εκθέτουν τον εαυτό τους με τέτοιο τρόπο στο διαδίκτυο. Όταν όμως δεν υπάρχει σεξουαλική παιδεία στα σχολεία και δεν στέλνουν ανθρώπους με γνώσεις να μιλήσουν και να πληροφορήσουν τα παιδιά για τον λόγο που δεν πρέπει να ασχολούνται με αυτά τα πράγματα, τι περιμένουμε ακριβώς;

Δεν θα μιλήσω και για τους γονείς που δεν μιλούν στα παιδιά τους ή απλά εθελοτυφλούν γι' αυτά τα ζητήματα ή τα θεωρούν ακατάλληλα.

Κατά πόσο όλο αυτό έχει πάρει ανεξελκτες διαστάσεις στα πλαίσια της υποστήριξης της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ;
Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,534 μηνύματα.
Τίποτα απο όσα αναφέρεις δεν υπονόησα. Αλλά και πάλι θίχτηκες για κάποιον λόγο, ξαναλέω, είναι πέρα απο μένα οι υπαινιγμοί σου και σου τους επιστρέφω.
Και να με συγχωρείς αλλά θα έχω άποψη είτε ανήκω σε μια ομάδα είτε οχι, λες και δεν βλέπουμε ή δεν ακούμε ή μπορεί να μην έχουμε ανθρώπους που μπορεί να ανήκουν σε ορισμένες ομάδες.

Οπότε η αρχική μου τοποθέτηση, με βάση τις δικές μου γνώσεις ισχύει.
Τα λοιπά συμπεράσματα που ξανα έβγαλες αβάσιμα απο όσα είπα, δικά σου για μελέτη.

Όταν σε πιάνουν να λες μια καταφανέστατη αβασιμότητα για να το θέσω ευγενικά, και μάλιστα άνθρωποι που το ζούμε οι ίδιοι (μεγαλύτερη βαρύτητα), και όχι άκουσα είδα έμαθα απο αλλού (μικρότερη βαρύτητα επιχειρηματολογικά), δε θα βγάζεις ούτε γλώσσα, ούτε θα επιμένεις με εξυπνάδες ούτε με αστηριχτους ισχυρισμούς ότι μπορει εεε κι εμείς ξεκάρφωμα και καλά, να έχουμε τέτοια άτομα στο περιβάλλον μας.

Γιατι αμα το παμε ετσι κι εγω εχω μια ξαδέρφη με το τάδε χαρακτηριστικό, δεν την ξερεις απο το χωριο ειναι και μπορω να λεω οτι θελω για ανθρώπους με το ταδε χαρακτηριστικό και να απαιτώ να μη βγει ποτέ κανένας να μου προβάλλει αντίλογο. Δεν παει ετσι ομως, ο καθενας οτι δηλώσει στο φόρουμ.


Δηλαδή τι στην ευχή θα σκαρφιστείτε ακόμα; Ότι πάλι καλά που υπάρχει και η καλλιέργεια μπάφου στο σπίτι για να ικανοποιούνται τα αμέα γιατι δε μπορούν να πάνε στο περίπτερο να πάρουν τσιγάρα; Άρα μην κράζετε το μπάφο ως κατι κακό;

Όταν την κανουμε τη γκάφα δεν ειναι κακό να κανουμε πίσω και να σκεφτόμαστε οτι καποιος άλλος μπορει να έχει μια καλύτερη οπτική για το θέμα από μας. Μόνο οι ανόητοι δεν κάνουν πίσω κι επιμένουν. Και δε θέλω να πιστευω ότι μπορει να είσαι τετοιο άτομο.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Αυτο που είπες είναι αβάσιμο εως και υπό όρους υποτιμητικό. Αμα δεν ξέρεις πως είναι να ζείς έτσι, να μη τα πετας αυτά. Θα τα χα πεταξει εγω πρώτος αμα ήταν αλήθεια.

Ως τέτοιο άτομο, μπορώ να σου πιστοποιήσω ότι ουδεμία χρησιμότητα υπάρχει για το Onlyfans στη ζωή μας.

Εαν κάποιος θέλει να δει περιεχόμενο, υπάρχουν και δωρεαν πορνοταινίες παντού, για επι πληρωμή υπάρχουν και οι συνδρομές σε αξιοπιστες υπηρεσίες όπως το brazzers για τους λάτρεις των double Ds αν και ποτέ δεν πλήρωσα για οποιδηποτε περιεχόμενο εξ αυτών.

Θεωρητικά και οι έσκορτς αμα σου λειπουν χέρια πόδια και δε σε θελουν οι γυναίκες, μπορούν να σε ικανοποιήσουν. Με φυσική παρουσία. Και κάποιες μελέτες λενε πως η φυσική επαφή είναι και ευεργετική για τα άτομα με ειδικές αναγκες.

Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την έκπτωτη woke δυτικίλα, βάζοντας τα αμεα στο κάδρο, γιατί μόνο αμέα δεν είναι πελάτες στο ΟΦ. Κυρίως δικοί σας είναι, κανονικοί, μη αμεα. Μπαρμπάδες, γκόμενοι, καθηγητάδες από το λύκειο και πάει λέγοντας.

Αμεα δε σημαινει απαραιτητα ανίκανος να βρει γυναίκα, ούτε ανόητος να πληρώνει woke μαλακίες όταν το ίδιο και καλύτερο περιεχόμενο μπορεί να το βρει τσαμπα. Ή και να μη μπορει να έλξει γυναίκα για χιλιους δυο λόγους δε σημαινει οτι δε μπορει να φέρει μια outcall στον χώρο του να του προσφέρει μια υπηρεσία χωρίς να μετακινηθεί εκατοστό.

Το ΟΦ λοιπόν δεν είναι λύση για τίποτα που δεν υπάρχει και δεν λύνεται ήδη. Είναι λύση για ανόητους καθημερινούς αρτιμελείς και μη ανθρώπους, για άντρες γενικώς και αορίστως.

Κανονικοί και μάλιστα αρτιμελείς φραγκάτοι τυποι της διπλανής πόρτας που μπορούν να έχουν σεξ κανονικό, επιλέγουν την κατάντια του να παίζουν τον εαυτό τους με το ΟΦ της γειτόνισσας.
Καλά πες σιχαίνεσαι η ντρέπεσαι και προτιμάς εικονικά .

Βέβαια όχι να βλέπεις μόνο , που το βρίσκεις και δωρεάν , να μπορείς να αλληλεπιδράς μαζί με κάποιον σε μια βιντεοκλήση ας πούμε . Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να δεις πορνό.
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,625 μηνύματα.
δε θα βγάζεις ούτε γλώσσα, ούτε θα επιμένεις με εξυπνάδες ούτε με αστηριχτους ισχυρισμούς ότι μπορει εεε κι εμείς ξεκάρφωμα και καλά, να έχουμε τέτοια άτομα στο περιβάλλον μας.
Η άποψη μου δεν αλλάζει και ξαναλέω είναι με βάση αυτό που ξέρω εγώ και δεν μίλησα ποτέ απόλυτα για κανέναν και τίποτα.
Κι αν εσύ θεωρείς πως εκπροσωπείς όλους τους ανθρώπους με όλες τις ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις σε όλο τον κόσμο, that’s something you should look into.
Μπορείς να γράψεις κι άλλα κατεβατά για το πόσο ανάγωγη είμαι ,τα δικά μου γραπτά λένε όσα θέλω να πω, απο κει και πέρα οσα συμπεράσματα βγάζει κανείς δεν είναι δικό μου θέμα.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,534 μηνύματα.
Καλά πες σιχαίνεσαι η ντρέπεσαι και προτιμάς εικονικά .

Βέβαια όχι να βλέπεις μόνο , που το βρίσκεις και δωρεάν , να μπορείς να αλληλεπιδράς μαζί με κάποιον σε μια βιντεοκλήση ας πούμε . Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να δεις πορνό.
Αυτο δε μπορει να το παθει ο καθένας άνθρωπος;

Εδω ντρεπόμαστε να πάρουμε στο σουβλατζίδικο, και ηρθε το efood και μας έλυσε τα χέρια, με ενα κλικ, ούτε μετρητά που σιχαίνεσαι, ούτε τηλέφωνο που ντρέπεσαι.

Υπάρχουν υπηρεσίες βιντεοκλήσης για ερωτικούς σκοπους, δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε. Το Ονλυφανς μας μάρανε;

Εξαλλου δεν μαρκετάρεται έτσι, δεν μπήκε στην αγορά ως τετοιο το ΟΦ, ούτε η ισχυρή του πλειοψηφία ειναι ντροπαλοί σιχασιαρηδες άντρες, ούτε μη αρτιμελείς.

Άντρες υπερανω υποψίας είναι συνήθως. Οι "εγω έχω όποια θέλω" και απλά θέλουν τη γρήγορη ντοπαμίνη οτι η γυναικα στην οθονη τους ανήκει και το κάνει μονο γι αυτούς. Κοροιδα ειναι, άντρες βητα διαλογής, κατα τη γνώμη μου. Παραδειγμα και δεν το πα τυχαια; Ο Ολλανδος μπάρμπας καθηγητης που μολις η μαθητρια του ανοιξε ονλυφανς, έτρεξαν τα σαλάκια και πηγε και την πληρωνε για να τη χαζευει.

Ονλυφανς = τις βλέπουν σαν προιον. Κοροιδα, βαρεμενοι στον εγκέφαλο.

Πάρτε το:


Η άποψη μου δεν αλλάζει και ξαναλέω είναι με βάση αυτό που ξέρω εγώ και δεν μίλησα ποτέ απόλυτα για κανέναν και τίποτα.
Κι αν εσύ θεωρείς πως εκπροσωπείς όλους τους ανθρώπους με όλες τις ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις σε όλο τον κόσμο, that’s something you should look into.
Μπορείς να γράψεις κι άλλα κατεβατά για το πόσο ανάγωγη είμαι ,τα δικά μου γραπτά λένε όσα θέλω να πω, απο κει και πέρα οσα συμπεράσματα βγάζει κανείς δεν είναι δικό μου θέμα.
Καλα, δεν βγάζει άκρη κανείς. Έχεις δίκιο σε όλα, είσαι η καλύτερη, καληνύχτα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,579 μηνύματα.
Το ονλι φανς είναι μια ακόμα εκδοχή πορνοσάιτ, δεν καταλαβαίνω γιατί το έχετε κάνει τέτοιο θέμα. Ίσα ίσα που ακριβώς επειδή είναι ιδιωτικό μαγαζάκι του καθενός, δεν έχει τους ίδιους κινδύνους που έχουν οι οργανωμένες βιομηχανίες και ο καθένας δείχνει ο,τι θέλει και όσο θέλει χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κάποιον τρίτο. Όσοι επιλέγουν να συμμετάσχουν πέρα από καταναλωτές, είναι προφανώς τις περισσότερες φορές γιατί είναι πιο εύκολα λεφτά χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να προβείς σε ερωτικές πράξεις με κάποιον (αν και αρκετοί το κάνουν, αλλά και πάλι επιλέγουν με ποιον). Αν μπορούσαν να το κάνουν πριν 50 χρόνια και πάλι θα το έκαναν γιατί η κινητήρια δύναμη είναι το χρήμα, απλά θα το έκαναν πιο κρυφά. Δεν ξέρω που κολλάνε άλλες κοινότητες ή πάλι αυτοί οι γουοκ (απορώ αν ξέρετε πλέον τι σημαίνει αυτή η λέξη).
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,832 μηνύματα.
Νταξει ρε φιλε δεν το καναμε εμεις θεμα..η Κατια το ανοιξε και ειπαμε να πουμε και καμια κουβεντα ετσι..για απαντηση...:wheel:
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,128 μηνύματα.
Το onlyfans είναι, ουσιαστικά, η απενοχοποίηση της πορνείας, τουλάχιστον μιας ελαφριάς μορφής αυτής. Γιατί, το να δίνεις στη φόρα σεξουαλικό περιεχόμενο και να πληρώνεσαι γι' αυτό είναι πορνεία, τουλάχιστον από την ηθική πλευρά. Βασικά αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της εκτράχυνσης των ηθών και του καπιταλισμού. Όλοι και όλα πωλούνται και αγοράζονται...
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,744 μηνύματα.
Το ότι έχουμε ψηφιοποιήσει μέχρι και την ανθρώπινη σεξουαλικότητα με τρόπο απρόσωπο, προκλητικά ωμό αυτό, θα έπρεπε να μας προβληματίζει και δείχνει κάτι για την πορεία των σχέσεων . Ο καθένας πουλάει ότι έχει , εμπόρευμα η εικόνα
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,832 μηνύματα.
Το onlyfans είναι, ουσιαστικά, η απενοχοποίηση της πορνείας, τουλάχιστον μιας ελαφριάς μορφής αυτής. Γιατί, το να δίνεις στη φόρα σεξουαλικό περιεχόμενο και να πληρώνεσαι γι' αυτό είναι πορνεία, τουλάχιστον από την ηθική πλευρά. Βασικά αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της εκτράχυνσης των ηθών και του καπιταλισμού. Όλοι και όλα πωλούνται και αγοράζονται...
Το ότι έχουμε ψηφιοποιήσει μέχρι και την ανθρώπινη σεξουαλικότητα με τρόπο απρόσωπο, προκλητικά ωμό αυτό, θα έπρεπε να μας προβληματίζει και δείχνει κάτι για την πορεία των σχέσεων . Ο καθένας πουλάει ότι έχει , εμπόρευμα η εικόνα
Στο μεταξυ αν τα λες αυτα που λετε εσεις...ειστε και ξεπερασμενοι και συντηρητικοι λενε καποιοι κυκλοι ΔΗΘΕΝΙΑΣ...τσ...τσ...τσ....δεν ειστε προχω...απαπαπαππα...
Σε αυτην την καταντια εχουμε φτασει.
 

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 339 μηνύματα.
Ο τίτλος του θέματος είναι προβληματικός κατ'εμέ και βρωμάει πουριτανισμό. Τι σημαίνει ο όρος σύγχρονη πορνεία; Από την δημιουργία του ίντερνετ υπήρχαν ιστοσελίδες πορνογραφίας και προσωπικά ιστολόγια όπου σεξεργατ@ πωλούσαν προσωπικό περιεχόμενο απλά πλέον έχει γίνει ευρέως γνωστότερο και είναι πιο εύκολος ο έλεγχος του περιεχομένου/εισοδήματος. Τι είναι τα σημεία των καιρών; Το ότι πλέον έχει μειωθεί ο στιγματισμός της σεξεργασίας κατά κάποιο βαθμό και τα πράγματα γίνονται πιο ασφαλή για όσ@ επιλέγουν αυτό τον επαγγελματικό προσανατολισμό;
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,128 μηνύματα.
Ο τίτλος του θέματος είναι προβληματικός κατ'εμέ και βρωμάει πουριτανισμό.
Δεν είναι πουριτανισμός το να πιστεύεις ότι η πώληση του κορμιού σου (με οποιονδήποτε τρόπο) είναι κάτι άσχημο. Κάποιοι άνθρωποι έχουν άλλη οπτική για τον έρωτα, τι να κάνουμε τώρα; Και δεν το πάω ηθικοπλαστικά, το πολύ απλό θα πω, ότι δεν γουστάρω (προσωπικά) να το βλέπω σαν εμπόριο ή σαν εργασία. Ε, όταν βλέπω ότι αυτό γίνεται πλέον μαζικά, προφανώς και θα το στηλιτεύσω.
σεξεργατ@ όσ@ σεξεργασίας
Για όσους αναρωτιούνται τι είναι το «woke.»
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,534 μηνύματα.
Ο τίτλος του θέματος είναι προβληματικός κατ'εμέ και βρωμάει πουριτανισμό. Τι σημαίνει ο όρος σύγχρονη πορνεία; Από την δημιουργία του ίντερνετ υπήρχαν ιστοσελίδες πορνογραφίας και προσωπικά ιστολόγια όπου σεξεργατ@ πωλούσαν προσωπικό περιεχόμενο απλά πλέον έχει γίνει ευρέως γνωστότερο. Τι είναι τα σημεία των καιρών; Το ότι πλέον έχει μειωθεί ο στιγματισμός της σεξεργασίας κατά κάποιο βαθμό και τα πράγματα γίνονται πιο ασφαλή για όσ@ επιλέγουν αυτό τον επαγγελματικό προσανατολισμό;
Δεν ειναι το ίδιο αγαπητέ μου.

Όταν το 1994 η Danni Ashe αν δεν κανω λάθος ήταν η πρωτη γυναίκα πορνοσταρ που δημιούργησε σέρβερς και σαιτ και κοινότητα, πρωτοπόρος στο να πουλάει ιντερνετικά ερωτικό περιεχόμενο, ήξερες για να το πω με την ορολογία σου ότι αυτό πρόκειται για σεξεργασία.

Το σημερινό, παρεισφρύει στον μέσο πολίτη ως side-hustle, σαν ένα πιο πικαντικο σόσιαλ μίντια που αντικειμενοποιεί τη γυναίκα σε στυγνό βαθμό και δημιουργεί μια εξαρτητική σχέση μεταξύ thirsty beta males και female providers, διαλύοντας κάθε κοινωνική συνοχή στην υπερδιογκωμένη του διάσταση.

Αν φτάνουμε στο σημείο, να τον παίζουμε επι πληρωμή με τη μαθήτριά μας όπως ο κύριος πιο πάνω, που στην τελική 20 χρονων εγινε πήγαινε και μίλα της, αντί να διαχωρίζουμε τι είναι σεξεργασία και τι όχι, τότε μάλλον τα όρια έχουν γίνει υπερβολικά θολά.

Και ξέρεις, οποτε ενα όριο γίνεται επίτηδες θολό, είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος για έλεγχο στον πληθυσμό. Όταν χάνεις το σημείο αναφοράς, τι είναι τι, χάνεις και καθε δυνατοτητα αντιστασης απέναντι σε ενα αδηφάγο καπιταλιστικο καθεστώς που έχει κάνει τον άνθρωπο προιον και κρέας στα διάφορα σοσιαλ και στο ΟΦ, αλλά και ζώο για να πληρώνει και να διαιωνίζει την προιοντοποίηση του ανθρώπου.


Και βάσει αυτού, χάνουν και τη σημασία τους οι δια ζώσης σεξεργάτριες ή και αλλάζουν οι κανόνες.

Και θα σου φέρω για παράδειγμα τις έσκορτς στην ελλάδα που απο τη στιγμή που άρχισαν να προωθούν Ονλυφανς, αύξησαν περισσότερο την ταρίφα του δια ζώσης, ειναι παρατηρημένο φαινόμενο.

Άρα μιλάμε και για μια δημιουργία χάσματος στο βωμο του ευκολου χρήματος.
 

giannis8krono

Νεοφερμένος

Ο giannis8krono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Ο τίτλος του θέματος είναι προβληματικός κατ'εμέ και βρωμάει πουριτανισμό. Τι σημαίνει ο όρος σύγχρονη πορνεία; Από την δημιουργία του ίντερνετ υπήρχαν ιστοσελίδες πορνογραφίας και προσωπικά ιστολόγια όπου σεξεργατ@ πωλούσαν προσωπικό περιεχόμενο απλά πλέον έχει γίνει ευρέως γνωστότερο. Τι είναι τα σημεία των καιρών; Το ότι πλέον έχει μειωθεί ο στιγματισμός της σεξεργασίας κατά κάποιο βαθμό και τα πράγματα γίνονται πιο ασφαλή για όσ@ επιλέγουν αυτό τον επαγγελματικό προσανατολισμό;

Ο όρος "σύγχρονη πορνεία" σημαίνει αυτο που λεει, "σημεια των καιρών" ειναι τα σημεία των καιρών.
Ποιός και γιατί να θέλει να κάνει σεξ για να μπορεί να φάει? Αυτό που πολύ στοχευμένα κατ'εμενα απασχολεί τη συζήτηση είναι οτι τα βαφτίσαμε όλα υπηρεσίες. Και το ονλι φανς εχει επιτρεψει την περαιτέρω κανονικοποίηση της εμπορευματοποίησης. Δηλαδή δεν χρειάζεται καν να το κάνεις καριερα, μπορείς να πουλάς και για χομπυ.
Βέβαια νομίζω οτι το ζήτημα άσκοπα περιορίζεται στο ονλι φανς και στις τσόντες. Αυτο ειναι αλλη μια έκφανση της εμπορευματοποίησης των παντων. Δηλαδή, το τικ τοκ πιο επικίνδυνο είναι και εκεί σεξουαλικότητα πουλιέται.
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,744 μηνύματα.
Ο τίτλος του θέματος είναι προβληματικός κατ'εμέ και βρωμάει πουριτανισμό. Τι σημαίνει ο όρος σύγχρονη πορνεία; Από την δημιουργία του ίντερνετ υπήρχαν ιστοσελίδες πορνογραφίας και προσωπικά ιστολόγια όπου σεξεργατ@ πωλούσαν προσωπικό περιεχόμενο απλά πλέον έχει γίνει ευρέως γνωστότερο και είναι πιο εύκολος ο έλεγχος του περιεχομένου/εισοδήματος. Τι είναι τα σημεία των καιρών; Το ότι πλέον έχει μειωθεί ο στιγματισμός της σεξεργασίας κατά κάποιο βαθμό και τα πράγματα γίνονται πιο ασφαλή για όσ@ επιλέγουν αυτό τον επαγγελματικό προσανατολισμό;
Καταρχήν η ίδια η σεξεργασία αποτελεί πορνεία ( βιοπορισμος μέσω πορνείας, απλά του δώσαμε ένα πιο σύγχρονο όρο που απ ενοχοποιεί κάπως το στιγματισμό)
Για την ασφάλεια τη σωματική συμφωνώ , καθώς μέσω εφαρμογών και σελίδων αν μη τι άλλο δεν εκθέτεις σε κίνδυνο το σώμα , με τα δεδομένα όμως τα προσωπικά ;το αποτύπωμα μένει και κανείς δεν σου εγγυάται πως είσαι ασφαλής μακροπρόθεσμα
 

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 339 μηνύματα.
Κατά πόσο όλο αυτό έχει πάρει ανεξελκτες διαστάσεις στα πλαίσια της υποστήριξης της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ;

https://voicenews.gr/neo-chydaio-propagandistiko-minyma-apo-to-mega/#
Επίσης η υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων τι έχει να κάνει καν με όλο αυτό; Πρώτο σφάλμα στη πρόταση σου: το αν υποστηρίζουμε ή όχι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα σαν ερώτημα αναφέρετε στο αν εμείς σαν τρίτοι δεχόμαστε αν θέλουμε κάποια ομάδα ανθρώπων να έχουν βασικά δικαιώματα ή όχι, οπότε πως μπορεί η λεγόμενη υποστήριξη να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις;;
Δεύτερον, εγώ είδα το βίντεο και ο όρος "θα πουλήσω της πατούσες μου στο ονλιφανς" είναι ένα γνώστο meme (ιντερνετικό αστείο, ελληνιστί) που κυκλοφορεί γενικά για να σχολιάσει το γεγονός ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά φρικιά (στην πλειοψηφία τους άντρες) που δίνουν υπέρογκα ποσά για να αγοράσουν αρκετά "κουλό" περιεχόμενο πράγμα που συνδέεται με την αντικειμενοποίηση των θηλυκοτήτων. Ουσιαστικά σαν φράση το "θα πουλήσω πατούσες" σχολιάζει το ότι αφού υπάρχουν άντρες που σεξουαλικοποιούν οτιδήποτε άσχετο/σχετικό με την ύπαρξη μιας θηλυκότητας οπότε γιατί να μην τους το χρεώσουμε κι όλας; Βέβαια στο συγκεκριμένο σποτάκι δεν έχει πάρει τέτοια έκταση αλλά και πάλι ειρωνικά χρησιμοποιείται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν ειναι το ίδιο αγαπητέ μου.

Όταν το 1994 η Danni Ashe αν δεν κανω λάθος ήταν η πρωτη γυναίκα πορνοσταρ που δημιούργησε σέρβερς και σαιτ και κοινότητα, πρωτοπόρος στο να πουλάει ιντερνετικά ερωτικό περιεχόμενο, ήξερες για να το πω με την ορολογία σου ότι αυτό πρόκειται για σεξεργασία.

Το σημερινό, παρεισφρύει στον μέσο πολίτη ως side-hustle, σαν ένα πιο πικαντικο σόσιαλ μίντια που αντικειμενοποιεί τη γυναίκα σε στυγνό βαθμό και δημιουργεί μια εξαρτητική σχέση μεταξύ thirsty beta males και female providers, διαλύοντας κάθε κοινωνική συνοχή στην υπερδιογκωμένη του διάσταση.

Αν φτάνουμε στο σημείο, να τον παίζουμε επι πληρωμή με τη μαθήτριά μας όπως ο κύριος πιο πάνω, που στην τελική 20 χρονων εγινε πήγαινε και μίλα της, αντί να διαχωρίζουμε τι είναι σεξεργασία και τι όχι, τότε μάλλον τα όρια έχουν γίνει υπερβολικά θολά.

Και ξέρεις, οποτε ενα όριο γίνεται επίτηδες θολό, είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος για έλεγχο στον πληθυσμό. Όταν χάνεις το σημείο αναφοράς, τι είναι τι, χάνεις και καθε δυνατοτητα αντιστασης απέναντι σε ενα αδηφάγο καπιταλιστικο καθεστώς που έχει κάνει τον άνθρωπο προιον και κρέας στα διάφορα σοσιαλ και στο ΟΦ, αλλά και ζώο για να πληρώνει και να διαιωνίζει την προιοντοποίηση του ανθρώπου.


Και βάσει αυτού, χάνουν και τη σημασία τους οι δια ζώσης σεξεργάτριες ή και αλλάζουν οι κανόνες.

Και θα σου φέρω για παράδειγμα τις έσκορτς στην ελλάδα που απο τη στιγμή που άρχισαν να προωθούν Ονλυφανς, αύξησαν περισσότερο την ταρίφα του δια ζώσης, ειναι παρατηρημένο φαινόμενο.

Άρα μιλάμε και για μια δημιουργία χάσματος στο βωμο του ευκολου χρήματος.
Δεν είπα ότι το ονλιφανς και η σεξεργασία δεν συνδέονται με πολλά άλλα κοινωνικά προβλήματα. Ωστόσο προσωπική επιλογή του καθενός είναι να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

giannis8krono

Νεοφερμένος

Ο giannis8krono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Επίσης η υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων τι έχει να κάνει καν με όλο αυτό; Πρώτο σφάλμα στη πρόταση σου: το αν υποστηρίζουμε ή όχι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα σαν ερώτημα αναφέρετε στο αν εμείς σαν τρίτοι δεχόμαστε αν θέλουμε κάποια ομάδα ανθρώπων να έχουν βασικά δικαιώματα ή όχι, οπότε πως μπορεί η λεγόμενη υποστήριξη να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις;;
Εγώ είδα το βίντεο και ο όρος "θα πουλήσω της πατούσες μου στο ονλιφανς" είναι ένα γνώστο meme (ιντερνετικό αστείο, ελληνιστί) που κυκλοφορεί γενικά για να σχολιάσει το γεγονός ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά φρικιά (στην πλειοψηφία τους άντρες) που δίνουν υπέρογκα ποσά για να αγοράσουν αρκετά "κουλό" περιεχόμενο πράγμα που συνδέεται με την αντικειμενικοποίηση των θυληκοτήτων κλπ κλπ αλλά δεν θέλω να επεκταθώ.
Ρε μπρο, δεν μπορείς να καταλάβεις οτι το προβλημα ειναι συστημικό?
Εσύ ψάχνεις τωρα να υποστηρίξεις τους πωλητές έναντι των αγοραστών?
Δεν καταλαβαίνεις οτι και οι δύο χαμένοι βγαίνουν?
Δεν είναι ελευθερία το ονλι φανς, μια φυλακή με ροζ ταπετσαρία είναι.
 

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,675 μηνύματα.
Ο τίτλος του θέματος είναι προβληματικός κατ'εμέ και βρωμάει πουριτανισμό. Τι σημαίνει ο όρος σύγχρονη πορνεία; Από την δημιουργία του ίντερνετ υπήρχαν ιστοσελίδες πορνογραφίας και προσωπικά ιστολόγια όπου σεξεργατ@ πωλούσαν προσωπικό περιεχόμενο απλά πλέον έχει γίνει ευρέως γνωστότερο και είναι πιο εύκολος ο έλεγχος του περιεχομένου/εισοδήματος. Τι είναι τα σημεία των καιρών; Το ότι πλέον έχει μειωθεί ο στιγματισμός της σεξεργασίας κατά κάποιο βαθμό και τα πράγματα γίνονται πιο ασφαλή για όσ@ επιλέγουν αυτό τον επαγγελματικό προσανατολισμό;
Και πολύ επιεικής είναι ο τίτλος. Θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερος. Θα του άξιζε να είναι και πολύ χειρότερος, για να είμαι πιο ακριβής...

Αλλά και χωρίς τα συνοδευτικά, μόνο Onlyfans να έγραφε, πάλι θα 'βρωμούσε'. Αρκεί κάποιος να δει τί μπορεί να κάνουν κάποιοι/ες για το χρήμα. Ως πού μπορούν να φτάσουν. Κι άλλοι πόσοι/ες ως που μπορούν να ξεπέσουν, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη, για να δουν ό,τι τραβά η 'όρεξή' τους. Σε αυτά βλέπω 'βρωμιά'...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top