Γενικά δε διαφωνώ στα περισσότερα απ όσα λες. Αυτό που είπα, είναι μια γενικότερη άποψη, του περί <συγνώμης> των πολιτικών.
Έγραψα, πως είμαι υπέρ των κρατικών πανεπιστημίων, όμως δεν μπορούν και δεν πρέπει να αποκλείεται η έρευνα και η συνεργασία των πανεπιστημίων αυτών με ιδιωτικά κέντρα και με εταιρίες. Πανεπιστήμιο σημαίνει νέα γνώση με έρευνα και συνεργασία και με ιδιώτες
Θα διαφωνήσω μόνο στα περί <,αριστεράς> κλπ. Ποια αριστερά; Του πασοκ; Άσε βρε nPb!
A, είπες <συστημική αριστερά>. Αν εννοείς μ΄αυτό την <κατα φαντασία αριστερά>, τότε συμφωνώ
Καλη μου τουβλο δεν υπαρχει ιδιωτικη πανεπιστημιακη εκπαιδευση... ειναι πολυ πολυ ακριβο σπορ.
Οπως δεν υπαρχει ιδιωτικη υγεια ουτε ενεργεια κλπ.
Οι τελευταιοι ρομαντικοι που πιστεψαν πραγματικα σε αυτη εχουν λιωσει.. Μετσοβιτες , Παντος , Χαροκόπος, Ζαπας, Ζωσιμαδες, Ιωνιδης .. αλλα και αυτοι παλι , εχτισαν ,αρχισαν και μετα ειπαν δημοσιο συνεχισε.
Η εκπαιδευση ειναι πολυ ακριβη για να δινει και κερδος.
Δες τι παιζει με τα κολλεγια ...πουλανε ψεματα για να επιβιωσουν.
Δεν το κορυφαιο harvard των 100Κ το χρονο διδακτρων, εχει και το παραμαγαζο των τεραστιων δωρεων για τα παιδια των πολιτικων κλπ.
Απτο παραδειγμα εχεις μπροστα σου.
Στην ιδιωτικη υγεια εκει που την αρχισε ο Θεοχαρακης εχει αλλαξει τα ποσα funds δεν ξερω..μπες στο Μετροπολιταν και πες εχω πονοκεφαλο ...μεχρι και pet scan των 1500€ θα σε περασουν για να δουν τον ογκο που δεν εχεις στον εγκεφαλο.
Πηγα στα χειρουργεια του Μετροπολιταν που εχουν και da vici...ουτε 100 τμ..για πηγαινε στα xειρουργεια του ευαγγελισμου του λαικου του γεννηματα ..απειρα .. κλειστα ομως μερικα αλλα και χωρις da vici.
Πριν μερικες μερες ειχε στην βουλη συζητηση για την εξωστρεφια και κοκορευοταν το εκπα και το απθ οτι εχει σχολη ιατρικης στα αγγλικα των 30 ατομων και μαλιστα ενα απο αυτα ελεγε οτι πηρε επιπλεον και 60 καθηγητες για αυτο ...!!! ποιος λες να τους πληρωσε?
Βγηκε και το εμπ και λιγο πολυ τους ειπε εγω προπτυχιακο στα αγγλικα δεν κανω και να φατε καπαμα.
Ειπαμε λεει να κανουμε διπλο πτυχιο με το κολουμπια ...οκ ολα καλα να το κανουμε ...αλλα αυτο ειπε τωρα οτι θελει 100Κ διδακτρα το χρονο ανα παιδι ...να φαει και αυτο καπαμα.