Η επικαιρότητα εν συντομία

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.
Θα το γραφανε το μόνο σίγουρο
jon-hamm-head-nod.gif


Ναι θα το έγραφαν τα συστημικά μέσα και θα κακοκάρδιζαν τους φραγκάτους Βασιλιάδες των γυφτων που φέρνουν κατι εκατονταδες χιλιάδες ψήφους στα συστημικα κόμματα.

Αχ Θεε μου.


 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Μετά την Σουηδία και την Φινλανδία που μπήκαν στο ΝΑΤΟ ακολουθεί η Μολδαβία. Μαντεψτε τις επόμενες δύο χώρες.

 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Και μετα σου λενε γινε δοτης οργανων.Οσο υπαρχουν καθαρματα...ασφαλεια γιοκ λεμε.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!


Ένας άνδρας που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και είχε κηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε την ώρα που οι χειρουργοί πραγματοποιούσαν επέμβαση συγκομιδής των οργάνων του για δωρεά, στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian, που επικαλείται τον ειδησεογραφικό σταθμό του Κεντάκι WKYT , η υπόθεση του Άντονι Τόμας «TJ» Χούβερ II βρίσκεται υπό έρευνα από αξιωματούχους της πολιτείας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Αξιωματούχοι του συστήματος δωρεάς οργάνων των ΗΠΑ επιμένουν ότι υπάρχουν διασφαλίσεις για την αποτροπή τέτοιων επεισοδίων, αν και η οικογένειά του είπε στα μέσα ενημέρωσης η εμπειρία τους υπογραμμίζει την ανάγκη για τουλάχιστον κάποια μεταρρύθμιση.

Η αδερφή του Χούβερ, η Ντόνα Ρόρερ, διηγήθηκε πώς ο Χούβερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίτσμοντ του Κεντάκι, τον Οκτώβριο του 2021 με ανακοπή λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Οι γιατροί είπαν σύντομα στη Ρόρερ και στους συγγενείς της ότι ο Χούβερ δεν είχε αντανακλαστικά ή εγκεφαλική δραστηριότητα και τελικά αποφάσισαν να τον βγάλουν από τα συστήματα υποστήριξης ζωής, όπως σημείωσε η WKYT.

Το προσωπικό του νοσοκομείου φέρεται να είπε στη Ρόρερ και την οικογένειά της ότι ο Χούβερ είχε δώσει την άδεια να δωρηθούν τα όργανά του σε περίπτωση θανάτου του. [?]Για να τιμήσει τις επιθυμίες του, το νοσοκομείο εξέτασε ποια από τα όργανά του θα ήταν βιώσιμα για δωρεά και μάλιστα η διεύθυνσή του έκανε και μία τελετή προς τιμήν του.

Η Rhorer είπε ότι παρατήρησε τα μάτια του Hoover να ανοίγουν και φαινομενικά να παρακολουθεί τις κινήσεις του αγαπημένου του προσώπου, σύμφωνα με το WKYT. «Μας είπαν ότι ήταν απλώς αντανακλαστικά – απλώς κάτι φυσιολογικό», είπε στο πρακτορείο. «Ποιοι είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε το ιατρικό σύστημα;», δήλωσε.
Περίπου μια ώρα αφότου ο Χούβερ μπήκε στο χειρουργείο, για την ανάκτηση των οργάνων του, ένας γιατρός βγήκε και εξήγησε ότι ο Χούβερ «δεν ήταν έτοιμος».


«Ξύπνησε», δήλωσε η Ρόρερ προσθέτοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να πάρει τον αδελφό της στο σπίτι και να τον κάνει να νιώσει άνετα, αν και πιθανότατα δεν θα ζούσε πολύ περισσότερο.
Όπως είπε στο WKYT, φροντίζει τον Χούβερ τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ εκείνος αντιμετωπίζει προβλήματα με το περπάτημα, τη μνήμη και την ομιλία.

Το WKYT ανέφερε ότι η Ρόρερ έμαθε όλες τις λεπτομέρειες της χειρουργικής επέμβασης του αδελφού της μόλις τον Ιανουάριο.
Τότε ήταν που ένας πρώην υπάλληλος της οργάνωσης δωρεάς οργάνων του Κεντάκι Kentucky Organ Donor Affiliates (Koda) επικοινώνησε μαζί της πριν στείλει μια επιστολή σε μια επιτροπή του Κογκρέσου που τον Σεπτέμβριο διεξήγαγε μια ακρόαση για τον έλεγχο οργανισμών προμήθειας οργάνων, ανέφερε το NPR.

Η συντάκτης της επιστολής είπε ότι είδε τον Χούβερ να αρχίζει να «τρέμει» στο χειρουργικό τραπέζι και να αρχίζει να «κλαίει ορατά», σύμφωνα με το NPR.
Αν και το νοσοκομείο «Baptist Health», αλλά και η Koda, εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες επιχειρούν να υποβαθμίσουν το γεγονός και να διαβεβαιώσουν ότι όλα έγιναν και γίνονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλά, το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της πολιτείας καθώς και μια ομοσπονδιακή υπηρεσία που βοηθά στην επίβλεψη της προμήθειας οργάνων ερευνούν την υπόθεση του Χούβερ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ;Ειναι ξεκαθαρο οτι απο μ ονοι υους ειπαν οτι θα κανουν δωρεα οργανων...και αυτοι απποφασισαν να τον αποσωληνωσουν ακριβως για αυτο.Τον θεωρησαν ξεγραμμενο.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Ξυπμησε ο ανθρωπς και εκλαιογε απο τον πονο λέμε.
ΝΤΡΟΠΗ.
 

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
Μετά την Σουηδία και την Φινλανδία που μπήκαν στο ΝΑΤΟ ακολουθεί η Μολδαβία. Μαντεψτε τις επόμενες δύο χώρες.


Μόλις τώρα δήλωσες υπέρ παγκόσμιας σύρραξης!
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.986 μηνύματα.
Η εν λόγω έρευνα. Ενδιαφέρον είναι ότι άτομα ηλικίας 30-49 είχαν αποδοχή προς κάποιες ιδέες του Χίτλερ γύρω στο 16%, ενώ κάτω των 29 στο 20%, ενώ όσο μεγαλύτερες ηλικίες, τόσο μικρότερη η αποδοχή. Επίσης, ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μόνο 9% ήταν λευκοί, ενώ 21% μαύροι. Κάποια συμπεράσματα:

1) Είναι λογικό για τους πολύ μεγαλύτερους να θεωρούν αμιγώς κακό τον Χίτλερ, γιατί κάποιοι από αυτούς πολέμησαν κιόλας.
2) Οι ενδιάμεσες γενιές είμαστε ο ορισμός της πλύσης εγκεφάλου ώστε να βγάλουμε τον Χίτλερ έναν καρτουνίστικα κακό χαρακτήρα. Πιστεύουμε ακόμα δημοκρατία - καλό, οτιδήποτε άλλο - κακό (ούγκ.)
3) Η νεότερη γενιά δεν έχει τέτοια κολλήματα και ευτυχώς έχει απεμπλακεί από την επιρροή της προπαγάνδας της αστικής δημοκρατίας και σκέφτεται όντως πιο ανοιχτόμυαλα (γιατί πραγματικά ανοιχτόμυαλος είναι αυτός που αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να μην έκανε έστω και ένα καλό, δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο.)
4) Οι λευκοί είμαστε απίστευτοι χέστες και προδότες της φυλής μας. Πάω στοίχημα ότι πολλοί από αυτούς φοβήθηκαν να πουν τη γνώμη τους μην διαρρεύσουν τα στοιχεία τους. Οι μαύροι, για όσους γνωρίζουν, είναι απίστευτα συντηρητικοί και μου φαίνεται λογικό. Ρωτήστε έναν αφρικανό γνώμη για λοατκι και εβραίους, αν είστε αριστεροί μπορεί να χαλάσετε την εικόνα του άγιου που -για κάποιον λόγο- έχετε χτίσει για αυτούς.
5) Το σημαντικότερο, υπάρχει τάση -επιτέλους- απενοχοποίησης του εθνικισμού και του υπερσυντηρητισμού. Βλέπουμε ότι όλο και περισσότερο στον δημόσιο διάλογο ακούγονται φράσεις όπως «λαθρομετανάστες» κ.λπ. και αυτό, αν και υποκριτικό, δείχνει καλά σημάδια για το μέλλον.
6) Ο κόσμος αηδιάζει με την απίστευτη λογοκρισία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στη Δύση, όπως επίσης και στον βομβαρδισμό μας με λοατκι, μαύρους και άλλες μειονότητες σε κάθε μορφή τέχνης, σε σημείο να μην μπορούμε πλέον να δούμε τίποτα. Προβλέπω ότι η λογοκρισία θα αρχίσει να μειώνεται, ειδάλλως ο κόσμος νομοτελειακά θα ξεσπάσει κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα.



Θα ήθελα να έβλεπα εσένα ποσό θα αγαπούσες τον Χιτλερ και τον κάθε χιτλερ , τρώγοντας σκατα στο μέτωπο επι μήνες, βλέποντας να ψοφάνε συμπατριώτες και συμπολεμιστές σου σωρηδον, να εξολοθρεύεται η οικογένεια σου , να πεθαινεις από μια απλή βακτηριακή λοίμωξη κοκ.


Η βλακεία του σύγχρονου αριστερού χώρου μ όλες τις εκφάνσεις του (φεμιναζισμος, γουοκισμος κοκ) είναι ένα θέμα, το γεγονός ότι πολλοί νέοι βλέπουν τον Χιτλερ- και για να προλάβω τους γνωστούς- και άλλους αιμοσταγείς δικτάτορες και με «καλό» μάτι, δείχνει απλά ότι ζούμε σε μια κοινωνία άνεσης και υπερκορεσμου. Κοινώς, αχρεία Ράμπο του πληκτρολογίου, που δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από την ιστορία και από το παρελθόν και τολμάν να εκφέρουν και άποψη, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
 

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.559 μηνύματα.
Θα ήθελα να έβλεπα εσένα ποσό θα αγαπούσες τον Χιτλερ και τον κάθε χιτλερ , τρώγοντας σκατα στο μέτωπο επι μήνες, βλέποντας να ψοφάνε συμπατριώτες και συμπολεμιστές σου σωρηδον, να εξολοθρεύεται η οικογένεια σου , να πεθαινεις από μια απλή βακτηριακή λοίμωξη κοκ.
Από όλο αυτό το λογύδριο κατάλαβες ότι αγαπώ τον Χίτλερ; Την έρευνα την ανέβασα για να δείξω την κατάρρευση της αστικής δημοκρατίας στη συλλογική συνείδηση και δη του νέου.
Κοινώς, αχρεία Ράμπο του πληκτρολογίου, που δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από την ιστορία και από το παρελθόν και τολμάν να εκφέρουν και άποψη, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Σε παρακαλώ, Ταλιμπάν του πληκτρολογίου (για εμένα τουλάχιστον) :laugh:
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.986 μηνύματα.
Από όλο αυτό το λογύδριο κατάλαβες ότι αγαπώ τον Χίτλερ; Την έρευνα την ανέβασα για να δείξω την κατάρρευση της αστικής δημοκρατίας στη συλλογική συνείδηση και δη του νέου.

Σε παρακαλώ, Ταλιμπάν του πληκτρολογίου (για εμένα τουλάχιστον) :laugh:


Το να θεωρείς ότι ο χιτλερ ότι εκανε εστω και κάτι καλό είναι γελοίο και δεν έχει καμία σχέση με την κριτική ή την κατάρρευση της αστικής δημοκρατίας. Απλά δείχνει ότι κάποιος δεν έχει ιδέα από ιστορία και τίποτα περισσότερο .


Η αστική δημοκρατία επέφερε και αρκετά θετικά - αν και δεν την θεωρώ σε καμία περίπτωση τέλεια και ούτε αποτελεί το ιδανικό σύστημα διακυβέρνησης . Εδω ακόμα και η σύγχρονη Κίνα πχ έχει στοιχεία μιας αναπτυγμένης κοινωνίας ανεξάρτητα ότι κυβερνάται διδακτορικά. Άλλο αυτό και άλλο το γεγονός ότι κάποια ανιστόρητα σκατιαρικα δηλώνουν ο,τι να ναι χωρίς να ξερουν γι το τι πράγμα μιλάνε.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Κλασσικη ελληνικη επιχειρηματικοτητα σε ολο της το μεγαλειο..ελλαδισταν ολε!

Διασηλωνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης νοσηλεύεται ένας 48χρονος, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των 14 ατόμων που δηλητηριάστηκαν σε ξενοδοχείο στο Αμύνταιο Φλώρινας, έπειτα από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα.

Ο 48χρονος είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους υπόλοιπους, ενώ σε νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και η σύζυγός του. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, από τα 14 άτομα, τα 8 μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Φλώρινας, 5 στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και ο 48χρονος σε εκείνο της Κοζάνης.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δηλητηρίαση προήλθε από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα λόγω ατελούς καύσης στο σύστημα θέρμανσης του ξενοδοχείου που βρίσκεται στην περιοχή του Λιμνοχωρίου.


Το ξενοδοχείο είναι μια νέα επιχείρηση και μετά το συμβάν ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και η μονάδα έκλεισε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Οταν λεω οτι οι δημοι εχουν καταντησει εγκληματικες οργανωσεις..το εννοω.
Δεν υπαρχει αυτο που ζουμε.

 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Αγιος ανθρωπος..της εκκλησιας λεμε

 

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.
Δεν γνωρίζω αν αυτά που ειπώθηκαν (αν εφαρμοστούν φυσικά) θα λύσουν ή προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα, ωστόσο ένα ενδιαφέρον αυτές οι δηλώσεις σίγουρα το έχουν.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
 

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.
 

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.435 μηνύματα.
Έλληνας γιατρός στην Αγγλία πρωτοπόρησε με επέμβαση αφαίρεσης όγκου εγκεφάλου μέσω του φρυδιού, παρά μέσω κρανιοτομης.
Συγχαρητήρια στους επιστήμονες μας που μονίμως αριστεύουν στο εξωτερικό και επιβεβαιώνουν ότι ήμασταν και θα ειμαστε λαός που εξάγουμε πολιτισμό και επιστήμη.

Μπράβο!

 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Αααααα είναι και μαγεία η πίστη...

Γιατί δεν το βουλώνουν, να πάρει η ευχή ; Γιατί μιλάνε ; Μα κι αν το κάνουν, γιατί λένε τέτοιες μαλακίες ;
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα.
Αααααα είναι και μαγεία η πίστη...

Γιατί δεν το βουλώνουν, να πάρει η ευχή ; Γιατί μιλάνε ; Μα κι αν το κάνουν, γιατί λένε τέτοιες μαλακίες ;

Έχει φάση. :P Σκέψου τον Σταμάτη καθισμένο σε έναν καναπέ να σου λέει ... έχω πετάξει μαζί σου και μετά να σου λέει, περίμενε σε βλέπω ιπτάμενη.

Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι ασματοποιοί της νύχτας πιστεύουν τόσο πολύ στο Χριστό και την Παναγία;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι ασματοποιοί της νύχτα πιστεύουν τόσο πολύ στο Χριστό και την Παναγία;
Δεν έχει να κάνει με το επάγγελμά τους. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα πίστευαν...

Το να μπερδεύεται ο Χριστός και η Παναγία με...ιπτάμενα χαλιά, είναι το μεμπτό...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top