Παραμονή της 17ης Νοεμβρίου...
Σε μία χώρα και ήπειρο που έχει αρχίσει εδώ και καιρό να αμφισβητεί, έως και να γελοιοποιεί την αστική δημοκρατία, αυτή η επέτειος κάποιων συμβάντων έξω από το Πολυτεχνείο το 1973 είναι περιέργως επίκαιρη, για να μας θυμίζει πάντα το γιατί μπλέξαμε σαν χώρα και γίναμε περίγελος του κόσμου. Οι λόγοι, συνοπτικά:
1) Το ότι κάποιοι αιώνιοι φοιτητές, επειδή φώναξαν «Εδώ Πολυτεχνείο» και έβγαλαν τη μετεφηβική τους αντίδραση, ένας ολόκληρος λαός αναγκάστηκε να τους υποστεί να τον κυβερνούν και να τον διοικούν από καίρια για τη χώρα πόστα.
2) Αυτοί οι ίδιοι οι αιώνιοι φοιτητές, αποδείχτηκαν τα μεγαλύτερα Πασοκολαμόγια, τα οποία έφαγαν ό,τι μπορούσαν να φάνε και ταυτόχρονα φέσωσαν τη χώρα, οδηγώντας τη στα μνημόνια.
3) Όλος αυτός ο μύθος του Πολυτεχνείου, συνετέλεσε στη δημιουργία της λεγόμενης «γενιάς της μεταπολίτευσης», της χειρότερης γενιάς από σύστασης Ελληνικού Κράτους, της πιο δουλοπρεπούς στη Δύση, της πιο υποτακτικής στην Τουρκία και της -πέραν πάσης αμφιβολίας- πιο διεφθαρμένης.
4) Οι ταραχές του Πολυτεχνείου οδήγησαν σε τέτοια μεγάλη αναστάτωση τη χώρα, τον προδότη Ιωαννίδη να κάνει το δεύτερο πραξικόπημα και παρέα με τον Καραμανλή να ξεπουλάνε την Κύπρο.
5) Στον ιδεολογικό τομέα, εγκαθίδρυσε τη λεγόμενη «ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς» στη χώρα. Ξάφνου, όλοι ήταν αριστεροί και το να είσαι αριστερός ήταν -για κάποιον περίεργο λόγο- αρετή. Μέχρι και ακροδεξιοί έλεγαν «εγώ κατά βάθος αριστερός είμαι.» Μιλάμε για τέτοιο brainwashing.
6) Αυτά τα παράγωγα του Πολυτεχνείου και της γενιάς της Μεταπολίτευσης μπήκαν όλα στο δημόσιο, κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα με την τεμπελιά τους, αριστεροποίησαν την εκπαίδευση και μόλυναν τα μυαλά των παιδιών με τα νοσηρά ιδεολογικά αφηγήματά τους.
7) Με ψέματα, απίστευτες υπερβολές και ιδεολογική φόρτιση, έφτιαξαν τον μύθο του Πολυτεχνείου, τον οποίον προσπάθησαν να κάνουν μέχρι και Εθνική Εορτή (ευτυχώς δεν συνέβη ποτέ τέτοιο ανοσιούργημα και, αφού δεν έγινε μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.)
Για όλους τους παραπάνω λόγους, η 17 Νοέμβρη είναι μία μέρα που συμβολίζει την αρχή του κακού, της καταστροφής και της σήψης της κοινωνίας στην Ελλάδα. Ποτέ ξανά αριστερά στη χώρα μας.