chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.414 μηνύματα.

01-12-24

12:53

Ο αστυνομικός της Βουλής ελέγχεται και για πτώση παιδιού του από το μπαλκόνι | LiFO
Του είχε αφαιρεθεί το όπλο για ψυχολογικούς λόγους - Η πτώση του παιδιού από το μπαλκόνι το 2020 είχε θεωρηθεί ατύχημα - Ο αστυνομικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία


Φρίκη από τις καταγγελίες για τον αστυνομικό της Βουλής - Με βία ανάγκαζε τη σύζυγό του να ασελγεί στα παιδιά τους - Το ατύχημα που επανεξετάζεται
Κατηγορείται ότι ασελγούσε στις τρεις κόρες του από την ηλικία των 5 ετών - Η σύζυγός του, επίσης αστυνομικός, είναι έγκυος στο 5ο παιδί - Πριν 3 χρόνια το 10 σήμερα αγόρι της οικογένειας είχε πέσει από μπαλκόνι, σώθηκε επειδή προγειώθηκε σε τέντα
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 587 μηνύματα.

03-12-24

19:19
Πιστεύω ότι θα ακούσουμε πολλά ακόμη δυστυχώς 
τι περνούσαν οι ψυχές, και τόσα χρόνια, δεν κατάλαβε (ή καλύτερα δεν είπε) κανείς τίποτα...
https://www.star.gr/eidiseis/ellada...oylh-ta-basanisthria-poy-katethese-h-korh-toy


https://www.star.gr/eidiseis/ellada...oylh-ta-basanisthria-poy-katethese-h-korh-toy
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

20:39
Τι να πουμε τι; Αφωνοι εχουμε μεινει.Κια για ξεπλυμα μαυρου χρηματος.
Στο μεταξυ εγω δενε χω βγαλει ακομα συμπερασμα αν η μανα ειναι τοσο βλαμενη ή συνεργος
Τρελλη δεν ειναι.
ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΥΤΟ.
Το θεμα ειναι η μανα τι ρολο βαραει δεν εχω καταλαβει ακομα.
Στο μεταξυ εγω δενε χω βγαλει ακομα συμπερασμα αν η μανα ειναι τοσο βλαμενη ή συνεργος
Στο μεταξυ παει να βγαλει τρελλη την γυναικα.Θα εξεταστεί αν τα εισοδήματά του συνάδουν με πολυτελή βίο![]()
Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελέγχεται ο αστυνομικός βιαστής - Oι πρώτες δύο καταθέσεις που τον «καίνε» - Zougla
Θα εξεταστεί αν τα εισοδήματά του συνάδουν με πολυτελή βίοwww.zougla.gr
![]()
FacebookXEmailΑνταλλαγή
Στο «μικροσκόπιο» της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος μπαίνει ο αστυνομικός που κατηγορείται για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του και της συζύγου του.
Με εντολή του προέδρου της Αρχής Χαράλαμπου Βουρλιώτη ξεκίνησε έλεγχος για τυχόν αθέμιτο πλουτισμό του, μετά από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πολυτελή βίο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί αν τα εισοδήματά του δικαιολογούν τα ακριβά αποκτήματα που φέρεται να έχει στην κατοχή του βάση όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας ή η απόκτησή τους συνδέεται με αξιόποινες πράξεις όπως ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
Oι πρώτες δύο καταθέσεις που τον «καίνε»
Με δύο καταθέσεις, στις 22 και 26 Νοεμβρίου, η σύζυγος του κατηγορούμενου αστυνομικού της Βουλής , άνοιξε το δρόμο στις αρχές για να αποκαλυφθεί η φρίκη που βίωνε η ίδια και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους για οκτώ ολόκληρα χρόνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο κατηγορούμενος αστυνομικός προβάλλει ως επιχείρημα την ψυχική κατάσταση της συζύγου του αναφέροντας ότι εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει προχώρησε στην καταγγελία. Τον ίδιο ισχυρισμό είχε και στο δικαστήριο για την ενδοοικογενειακή βία.
Στην απολογία του – σύμφωνα με πληροφορίες της Ζούγκλας – προσπαθώντας να αρνηθεί τις κατηγορίες αναρωτήθηκε :
Πως ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι απομονωμένο κοινωνικά , δεν είναι αδύναμο, αλλά αντίθετα είναι πρόσωπο το οποίο εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία ,φέρεται να ομολογεί ότι έκανε κάποιες πράξεις υπό την απειλή ή την πίεση ή επειδή με φοβάται , ότι δεχόταν να κάνει αυτές τις πράξεις που καταγγέλλονται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ποτέ κανείς να αντιληφθεί ή να υποψιαστεί τίποτα και χωρίς ποτέ να ενημερώσει οποιονδήποτε από το κοινωνικό ή επαγγελματικό της περιβάλλον ;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι κόρες του περιγράφουν ασύλληπτα περιστατικά με ξυλοδαρμούς ακόμα και με γκλοπ, βιασμούς, κακοποιητικές συμπεριφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα ήταν παρούσα σε όσα συνέβαιναν στα δύο από τα τρία κορίτσια.
Ο αστυνομικός βιαστής επιχείρησε να διαψεύσει και τα ίδια του τα παιδιά.
«Πως είναι δυνατόν τα παιδιά μου να ζούνε σε μία κατάσταση στο σπίτι σαν αυτή που περιγράφει η μητέρα τους και να μην το έχει καταλάβει κανείς ή να το έχουν πει σε κάποιο συμμαθητή, φίλο, δάσκαλο, ή σε κάποιο συγγενή ;
Όλα αυτά η σύζυγός μου,τα κατήγγειλε εξαιτίας των προβλημάτων ψυχικής φύσεως που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ».
Υπάρχει ιατροδικαστικό εύρημα που καίει τον κατηγορούμενο στο ένα από τα τρία κορίτσια ενώ σημείο κλειδί θεωρείται και η κατάθεση του 14χρονου αγοριού της οικογένειας.
Η υπόθεση προκαλεί φρίκη ενώ ο κατηγορούμενος αστυνομικός καθόλη τη διάρκεια της απολογίας του περιγράφεται ως κυνικός και ψύχραιμος.
Τρελλη δεν ειναι.
ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΥΤΟ.
Το θεμα ειναι η μανα τι ρολο βαραει δεν εχω καταλαβει ακομα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα.

03-12-24

20:41
Διάβαζα χθες για αυτήν την υπόθεση. Τρομακτικό το επίπεδο της ανωμαλίας. Αηδία σε πιάνει. Δεν υπάρχει σωφρονισμός για αυτόν. Δεν μπορεί να σωφρονιστεί ένας τέτοιος άνθρωπος. Καταναγκαστικά έργα μέχρι να πεθάνει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

20:43
Και βιασμους με γκλομπς μεχρι να πεθανει.Διάβαζα χθες για αυτήν την υπόθεση. Τρομακτικό το επίπεδο της ανωμαλίας. Αηδία σε πιάνει. Δεν υπάρχει σωφρονισμός για αυτόν. Δεν μπορεί να σωφρονιστεί ένας τέτοιος άνθρωπος. Καταναγκαστικά έργα μέχρι να πεθάνει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ακομα και το πιο πιθανο σεναριο να μην ηθελε οντως η μητερα ολα αυτα και να ηταν τοσο αδυναμη,οσο λεει η εκπροσωπος της αστυνομιας,για μενα Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΙΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ρε συ..οχι δηλαδη να ειναι καμια ανεργη αμορφωτη γυναικα.
![]()
Προφυλακιστέος ο αστυνομικός της Βουλής που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του
Αρνήθηκε τις κατηγορίες - Ζητά τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στη σύζυγό τουwww.protothema.gr
[...]Το βαρύ κατηγορητήριο
Σημειώνεται ότι σε βάρος του 45χρονου συντάχθηκε ένα βαρύ κατηγορητήριο μετά την πρώτη έρευνα των Αρχών με αφετηρία τις καταγγελίες της συζύγου του, που αφορά: βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογεινειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.
Δημογλίδου: Τα παιδιά ανέφεραν σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και από τους δύο γονείς
Για την υπόθεση του αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή και κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του, ενώ χτυπούσε και τη σύζυγό του, μίλησε νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.
Η κυριά Δημογλίδου ανέφερε ότι η σύζυγος του αστυνομικού αντιμετωπίζεται ως θύμα χρόνιας κακοποίσης, σεξουαλικής και σωματικής.
Όπως είπε στο ΣΚΑΪ: «Δεν γνωρίζω αν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης προκύψει κάτι σε βάρος της και ασκηθεί σε βάρος της δίωξη για οποιοδήποτε αδίκημα, γιατί η ίδια αναφέρει ότι συμμετείχε ουσιαστικά σε κάποιες πράξεις σε βάρος των παιδιών».
«Όλα όσα αναφέρει κι η μητέρα στην καταγγελία της δυστυχώς τα επιβεβαιώνουν και τα παιδιά. Μιλάμε για εκτεταμένη κακοποίηση από μικρή ηλικία και από τους δυο γονείς. Ξεκαθαρίζω ότι η μητέρα ουσιαστικά αναφέρει ότι με τη βία την προέτρεπε και την εξανάγκαζε ο άνθρωπος αυτός σε ασελγείς πράξεις και το επιβεβαιώνουν τα παιδιά με τις καταθέσεις τους», υπογράμμισε στη συνέχεια.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν γνωρίζουμε πόσο ψυχικά δυνατή ήταν αυτή η γυναίκα όλη την περίοδο της ζωής της με αυτόν τον άνθρωπο, για να αντισταθεί σε αυτά που την εξανάγκαζε να πράξει, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε πως δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη από την επαγγελματική παρουσία της στην Υπηρεσία ότι βίωνε έναν τέτοιον εφιάλτη.
«Παρόλο που αυτή η γυναίκα κινούταν καθημερινά ανάμεσα σε αστυνομικούς, φυσικά και θα μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να ζητήσει βοήθεια, γνώριζε κι η ίδια ως αστυνομικός τις διαδικασίες, δυστυχώς όμως δεν απευθύνθηκε ποτέ στην Αστυνομία ούτε σε κάποιο οικείο της πρόσωπο για να μεταφερθεί η πληροφορία ότι κάτι συμβαίνει», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.
ΚΑ ΜΙ Α
Παρολα αυτα το ΤΕΡΑΣ ΕΙΝ ΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΑΕΙ ΠΑΛΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.Αυτος ειναι το τερας και για μενα Η ΜΑΝΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα.

03-12-24

20:54
Επαναφορά θανατικής καταδίκης χτες. Πολλοί άνθρωποι το λέμε πλέον, πρέπει να ανοίξει σοβαρά η συζήτηση αυτή. Ειδικά για άτομα που δουλεύουν σε σώματα ασφαλείας οι τιμωρίες πρέπει να είναι πιο σκληρές και παραδειγματικές.
Επίσης, λέει ότι εξανάγκαζε τη γυναίκα του να κάνει αυτές τις ανωμαλίες κι αυτή στα παιδιά. Τι πάει να πει "ανάγκαζε;" Μάνα είναι, έπρεπε να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της.
Τι σιχαμερή υπόθεση, από όπου κι αν την πιάσεις.
Επίσης, λέει ότι εξανάγκαζε τη γυναίκα του να κάνει αυτές τις ανωμαλίες κι αυτή στα παιδιά. Τι πάει να πει "ανάγκαζε;" Μάνα είναι, έπρεπε να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της.
Τι σιχαμερή υπόθεση, από όπου κι αν την πιάσεις.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

21:00
Εγω παλι λεω οχι στην θανατικη ποινη..γιατι ειναι μια στιγμη και μετα γλυτωνουν.Ισοβια ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Εκτος αν επαναφερουμε την θανατικη ποινη..αλλα ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ.Να περναει καποιος καιρος..να μην ξερουν πότε θα τους ερθει..να ξερουν οτι θα τους ερθει απροειδοποιητα ο θανατος...να πεθαινουν απο το αγχος.Δηλαδη μας εχουν φτασιε σε σημειο ν σκεφτομαστε σαδιστικα.Επαναφορά θανατικής καταδίκης χτες. Πολλοί άνθρωποι το λέμε πλέον, πρέπει να ανοίξει σοβαρά η συζήτηση αυτή. Ειδικά για άτομα που δουλεύουν σε σώματα ασφαλείας οι τιμωρίες πρέπει να είναι πιο σκληρές και παραδειγματικές.
Επίσης, λέει ότι εξανάγκαζε τη γυναίκα του να κάνει αυτές τις ανωμαλίες κι αυτή στα παιδιά. Τι πάει να πει "ανάγκαζε;" Μάνα είναι, έπρεπε να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της.
Τι σιχαμερή υπόθεση, από όπου κι αν την πιάσεις.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.393 μηνύματα.

03-12-24

21:00
Moυ κανει τρομερη εντυπωση το οτι ειναι και οι δυο αστυνομικοι. Κατι πολυ πιο βρωμικο παιζει
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.623 μηνύματα.

03-12-24

21:02
Τι θα απογίνουν και τα παιδιά αυτά. 
Ελπίζω να υπάρχουν θείοι ή γιαγιάδες σώας τα φρένας να τα υποστηρίξουν.

Ελπίζω να υπάρχουν θείοι ή γιαγιάδες σώας τα φρένας να τα υποστηρίξουν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

21:03
Για μενα πρεπει να πληρωσει και αυτη.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ..ΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕ ΟΝΤΩΣ.Που μαλλον αυτο παιζει..διοτι ηταν λενε αγελαστη..δεν γελαγε ΠΟΤΕ και μαλιστα παιδια φοραγε περουκες.Η γυναικα του.ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!!!!! ΓΟΥΛΙ!!!!!!!Τι πάει να πει "ανάγκαζε;"
Αλλα γμτ αστυνομικος ηταν και ΜΑΝΑ.
ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;Το γατι μου δεν θα αντεχα οχι το παιδι μου.Ελεος δηλαδη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στο οποιοδηποτε ιδρυμα καλυτερα θα ειναι παντως.Τι θα απογίνουν και τα παιδιά αυτά.
Ελπίζω να υπάρχουν θείοι ή γιαγιάδες σώας τα φρένας να τα υποστηρίξουν.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.429 μηνύματα.

03-12-24

21:34
Διάβαζα λίγο την υπόθεση και πραγματικά αηδίασα. Εκτος από οτι και οι 2 γονείς βίαζαν τα παιδιά, τραβούσαν video ώστε να το βλέπουν μετά. Το χειρότερο είναι ότι έβαζαν τον αδελφό να βιάζει τις αδελφές του, καθώς άρεσε στον πατέρα. Πραγματικά αηδία και φρίκη, φυλάκιση με βασανιστήρια τώρα στον πατέρα. Βέβαια και η μητέρα πρέπει να πάει μέσα, καθώς συμμετείχε και η ίδια σε αυτήν την παράνοια. Μακάρι τα παιδιά να βρεθούν σε σωστά χέρια, ενώ σίγουρα θέλουν ψυχολογική στήριξη μετά από αυτά που περνούσαν τόσα χρόνια.
Τρομάζω ότι έχουμε τέτοια τέρατα στα σώματα ασφαλείας και είναι υπεύθυνα για την ασφάλεια μας.
Σαφώς και πρέπει να πλήρωση και η μητέρα, καθώς φάνηκε ανίκανη στο να προστατέψει τα παιδιά της ενώ παράλληλα συμμετείχε και η ίδια στις αρρωστημένες πράξεις. Τι πάει να πει ότι φοβήθηκε?? Επειδή δήθεν φοβήθηκε κακοποίουσε τα παιδιά της ενώ παράλληλα έβλεπε τον γιο της να βιάζει τις αδελφές του και δεν έλεγε τίποτα τόσους μήνες??
Αηδία, ότι πιο αρρωστημένο έχω δει.
Τρομάζω ότι έχουμε τέτοια τέρατα στα σώματα ασφαλείας και είναι υπεύθυνα για την ασφάλεια μας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για μενα πρεπει να πληρωσει και αυτη.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ..ΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕ ΟΝΤΩΣ.Που μαλλον αυτο παιζει..διοτι ηταν λενε αγελαστη..δεν γελαγε ΠΟΤΕ και μαλιστα παιδια φοραγε περουκες.Η γυναικα του.ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!!!!! ΓΟΥΛΙ!!!!!!!
Αλλα γμτ αστυνομικος ηταν και ΜΑΝΑ.
ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;Το γατι μου δεν θα αντεχα οχι το παιδι μου.Ελεος δηλαδη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στο οποιοδηποτε ιδρυμα καλυτερα θα ειναι παντως.
Σαφώς και πρέπει να πλήρωση και η μητέρα, καθώς φάνηκε ανίκανη στο να προστατέψει τα παιδιά της ενώ παράλληλα συμμετείχε και η ίδια στις αρρωστημένες πράξεις. Τι πάει να πει ότι φοβήθηκε?? Επειδή δήθεν φοβήθηκε κακοποίουσε τα παιδιά της ενώ παράλληλα έβλεπε τον γιο της να βιάζει τις αδελφές του και δεν έλεγε τίποτα τόσους μήνες??
Αηδία, ότι πιο αρρωστημένο έχω δει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

21:45
Δεν καταλαβες.Ο πατερας εβαζε τον γιο να βιαζει και την μανα.Το χειρότερο είναι ότι έβαζαν τον αδελφό να βιάζει τις αδελφές του
Δηλαδη...οκ...δεν υπαρχει ολο αυτο.

03-12-24

21:46
Εχω ακούσει διάφορες παρόμοιες ιστορίες αλλά αυτή η συγκεκριμένη με έχει αηδιάσει σε απίστευτο βαθμό. Πραγματικά ανατριχιάζω, ανακατεύομαι.
Υπάρχουν όμως αρκετά που δεν καταλαβαίνω. Η μάνα αστυνομικός ήταν, πως γίνεται να μην το έκανε θέμα; Όσα μέσα και να είχε ο άλλος για να το κουκουλώσει, δεν θα έβγαινε παντού να το φωνάξει;
Και συγγνώμη κιόλας, στην θέση της ούτε καν στα δικαστήρια δεν θα έτρεχα, θα τον σκότωνα χωρίς δεύτερη σκέψη, όσο τραβηγμένο κ να ακούγεται.
Υπάρχουν όμως αρκετά που δεν καταλαβαίνω. Η μάνα αστυνομικός ήταν, πως γίνεται να μην το έκανε θέμα; Όσα μέσα και να είχε ο άλλος για να το κουκουλώσει, δεν θα έβγαινε παντού να το φωνάξει;
Και συγγνώμη κιόλας, στην θέση της ούτε καν στα δικαστήρια δεν θα έτρεχα, θα τον σκότωνα χωρίς δεύτερη σκέψη, όσο τραβηγμένο κ να ακούγεται.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

21:47
Τιποτα..δεν ξερω...δηλαδη αυτος ειναι τερας...δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα με την μανα τι παιζει.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.429 μηνύματα.

03-12-24

21:48
Δεν καταλαβες.Ο πατερας εβαζε τον γιο να βιαζει και την μανα.
Δηλαδη...οκ...δεν υπαρχει ολο αυτο.
Αλήθεια?? Στην τηλεόραση είπαν οτι ο γιος εκτός από την μάνα βίαζε και τις αδελφές, με απειλές του πατέρα φυσικά. Ότι και να ισχύει όμως μιλάμε για αηδία και φρίκη με όλη την σημασία της λέξης. Και σκέψου ότι αυτό το άτομο ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια μας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

21:50
Ειπαν επισης οτι βιαζε και την μανα και η ΜΑΝΑ ασελγουσε στα παιδια.Οποτε ισως κι στις κορες... Η ΜΑΝΑ.μιλαμε για την απολυτη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.Δεν δεχομαι με τιποτα τον φοβο στη μανα για να μην μιλαει..οταν βιωναν ηδη τον χειροτερο βασανισμο.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.Αλήθεια?? Στην τηλεόραση είπαν οτι ο γιος εκτός από την μάνα βίαζε και τις αδελφές, με απειλές του πατέρα φυσικά. Ότι και να ισχύει όμως μιλάμε για αηδία και φρίκη με όλη την σημασία της λέξης. Και σκέψου ότι αυτό το άτομο ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια μας.
Μπορουσε να παρει τα παιδια,να εξαφανιστει και ταυτοχρονα να τα καταγγειλει ολα αυτα.ΕΧΟΒΤΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.393 μηνύματα.

03-12-24

21:55
Δεν γίνεται αστυνομικός στη ΓΑΔΑ και να φοβάται να μη μιλήσει. Σίγουρα και οι δύο μπλέκονται και κατηγορούν ο ένας τον άλλον για να σώσουν τον κώλο τους. Τα παιδιά λυπάμαι ρε γαμώτο με αυτά τα κτήνηΔεν δεχομαι με τιποτα τον φοβο στη μανα για να μην μιλαει..οταν βιωναν ηδη τον χειροτερο βασανισμο.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
Μπορουσε να παρε τα παιδια,να εξαφανιστει και ταυρτχρονα να τα καταγγεθλει ολα αυτα.ΔΕΝ ΥΤΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

03-12-24

21:57
Κια βεβαια βλεπουμε οτι το αγορι ακολουθει τις οδηγιες του παΤΕΡΑΣ καθως λεει οτυι τιποτα κακο δεν συνεβαινς στο σπιτι.![]()
Tο ανατριχιαστικό SMS που φέρεται να έστειλε ο αστυνομικός της Βουλής στον 14χρονο γιο του
«Ευτυχώς το βασανιστήριό μας τελείωσε» λέει η 35χρονη σύζυγος τουwww.newsbomb.gr
Ενα μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο 45χρονος αστυνομικός στον 14χρονο γιο του αποκάλυψε το Mega.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ο αστυνομικός φέρεται να έστειλε αυτό το μήνυμα μία ημέρα πριν τα παιδιά του εξεταστούν από παιδοψυχολόγο. «Πες στα κορίτσια να μην πουν τίποτα» φέρεται να έστειλε ο 45χρονος προτρέποντας τον γιο του να πείσει τις αδελφές του να μην μιλήσουν.
Η 35χρονη σύζυγος του αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του και φέρεται να εξανάγκαζε την ίδια να ασελγεί σε βάρος τους, νωρίτερα είχε καταγγείλει ότι ο 45χρονος που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρική κλινική κατάφερε να βρει τρόπο και να της τηλεφωνήσει τα μεσάνυχτα της Κυριακής με σκοπό να την εκφοβίσει.
«Ευτυχώς το βασανιστήριό μας τελείωσε. Τα παιδιά μου επιτέλους είναι προστατευμένα. Ελπίζω να τελειώσουν όλα αυτά όσο πιο γρήγορα γίνονται. Ένιωσα απροστάτευτη. Με το που βρήκα την ευκαιρία, βρήκα το θάρρος να τα αναφέρω όλα. Τον Φεβρουάριο τον κατήγγειλα αλλά τον άφησαν ελεύθερο και γύρισε στο σπίτι. Τότε, ζήτησα ποινική διαμεσολάβηση γιατί ήρθε στο σπίτι και με απειλούσε να με σκοτώσει. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά», ανέφερε η ίδια μιλώντας στο Mega.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο 45χρονος αστυνομικός στο παρελθόν είχε κάνει και άλλο γάμο. Μάλιστα ο αστυνομικός φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει την πρώην σύζυγό του η οποία είχε κάνει καταγγελία για τον συμβάν. «Ήταν ξαναπαντρεμένος, μια Δ. που έμενε στη Μεταμόρφωση και δούλευε στο Δημαρχείο Αθηνών. Ούτε χρόνο νομίζω δεν είχανε κάτσει, του έκανε καταγγελία από τον ξυλοδαρμό, αυτή θα ήταν η καλύτερη μάρτυρας» ανέφερε μάρτυρας.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο 45χρονος πριν από την προνομιακή θέση του στη Βουλή κάλυπτε αντίστοιχα προνομιακές θέσεις καθώς ήταν οδηγός σε υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας.
Τέλος, σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός θα κληθεί να απολογηθεί αύριο Τρίτη (3/12) και αναμένεται να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες παραδεχόμενος μονάχα μια κατηγορία ενδοοικογενειακής απειλής για την οποία άλλωστε έχει ήδη καταδικαστεί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν εχουν την ιδια ευθυνη.Πιστευω οτι ακριβως επειδη ηταν ξυρισμενη γουλι και αγελαστη..ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ..ΔΕΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤ0Ν ΡΟΛΟ ΤΗΣ.Δεν γίνεται αστυνομικός στη ΓΑΔΑ και να φοβάται να μη μιλήσει. Σίγουρα και οι δύο μπλέκονται και κατηγορούν ο ένας τον άλλον για να σώσουν τον κώλο τους. Τα παιδιά λυπάμαι ρε γαμώτο με αυτά τα κτήνη
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ..σορυ και ελεος .
Αυτη δεν φαινεται οτι τα ηθελε..φαινεται οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.393 μηνύματα.

03-12-24

22:05
symfwnw δεν είπα ποτέ πως έχουν την ίδια ευθύνη, για όνομα του Θεού.Δεν εχουν την ιδια ευθυνη.Πιστευω οτι ακριβως επειδη ηταν ξυρισμενη γουλι και αγελαστη..ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ..ΔΕΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤ0Ν ΡΟΛΟ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ..σορυ και ελεος .
Αυτη δεν φαινεται οτι τα ηθελε..φαινεται οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Απλά δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν ένα άτομο που είναι αστυνόμος στη ΓΑΔΑ να περνάει τέτοιο μαρτύριο και να μην ενημερώνει άμεσα τις αρχές, αν μη τι άλλο θα ήτανε πανεύκολο για αυτή.
Και απορώ, πως πήρε το θάρρος ξαφνικά, μετά από τα μύρια πάθη που τράβηξαν απο αυτό το κτήνος όλη η οικογένεια;;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα.

03-12-24

22:08
100%. Απ' τα χέρια της έπρεπε να πάει και ας γινόταν ό,τι ήθελε μετά.Και συγγνώμη κιόλας, στην θέση της ούτε καν στα δικαστήρια δεν θα έτρεχα, θα τον σκότωνα χωρίς δεύτερη σκέψη, όσο τραβηγμένο κ να ακούγεται.
Εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα, ειδικά η μάνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- American Economist
- teacher_40
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- touvlo
- Kate1914
- nearos
- Scandal
- Reader
- xakounaamatata
- Memetchi
- taketrance
- back2967
- Joji
- charmander
- Ilma
- Αντικειμενικός
- iiTzArismaltor_
- thenutritionist
- Jack of Spades
- Ryuzaki
- Libertus
- Giorgosvr
- Μήτσος10
- fourkaki
- Fernando_A
- johnsala
- fockos
- giannhs2001
- vasilis123321
- Εριφύλη
- iew
- J.Cameron
- camil
- A350
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.