γενικόλογα των δημοσιογράφων για μια ακόμη φορά.
άλλη ηταν η αιτία του εγκεφαλικού.... πιθανότατα ειχε κάποιο ανεύρυσμα που έσπασε, καποιο διαχωρισμο κοκ. Επίσης δεν μας λένε τι είδους αιμορραγία επαθε (διαφέρει από το ένα από το άλλο).
αν φταιει καποιος ειναι το σύστημα υγείας ανάλογα με την περίπτωση πρέπει να δράσεις αμέσως.
γιατρέ, ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου, αλλά στο ανεύρισμα δε φταίει το σύστημα υγείας, νομίζω. Αν δεν το γνώριζε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 09:16
δε βλέπω διαφορά με την καθηγήτρια στο λουτράκι με το 6 χρονο που κατάγγειλε (και εκει μπουλιγκ ετρωγε) αλλά εκεί επειδή οι δημοσιογράφοι ειχαν άλλη αποψη εσυ ακολουθησαν οι περισσότεροι την αποψη των δημοσιογράφων
έχει διαφορές: το παιδάκι ήταν 6 δίχως πονηριά. Τα αλάνια ήταν λυκειόπαιδα, δηλ 15 ως 18, ήταν πολλά και αν είναι πολλοί οι ταραξίες, γίνονται ομάδα και δεν αφήνουν την τάξη να λειτουργήσει. Αν είναι ένας ο ταραξίας, αντιμετωπίζεται, αν είναι ομαδικό το μπούλινγκ, θέλει ομαδική αντιμετώπιση.
Νομίζω οι δημοσιοκάφροι, σωστά το τοποθέτησαν αυτή τη φορά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 09:32
χρειάζεται πλέον σοβαρή αξιολόγηση στο ποιοι διευθύνουν σχολικές μονάδες....
και γω δίνω το άδικο στη διευθύντρια και στην προϊστάμενη β' βάθμιας εκπαίδευσης.
Και απορώ, εσείς που είστε ακόμα ενεργοί εκπαιδευτικοί: Είναι πλέον συνηθισμένο, οι διευθυντές να <<κρεμάνε>> τους εκπαιδευτικούς;
Όσο ήμουν ενεργή, οι διευθυντές ΠΑΝΤΑ στήριζαν τους εκπαιδευτικούς και αυτό ήταν δεδομένο. Φαντάσου, να κάνει κάποιος/οι φασαρία και να τον/τους στείλεις στο διευθυντή. Το παιδί θα πάει, εκείνη την ώρα ο διευθυντής δε γνωρίζει το περιστατικό. Το ακούει απ τον <<τιμωρημένο>> μαθητή. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι, για να πιστέψει πως το παιδί τα λέει όλα αντικειμενικά και δηλαδή ο καθηγητής τον τιμώρησε, επειδή ήταν ο ίδιος χαζός; Κάντε το εικόνα. Είναι αυτονόητο σε όλα τα σχολεία του κόσμου, ότι ο μαθητής θα πει τη δική του εκδοχή στον διευθυντή, αυτός θα πιστέψει ελάχιστα, θα τον μαλώσει και θα του πει, να μην κάνει φασαρία. Αυτό ήταν το μοτίβο μέχρι το 2020 σε όλα τα σχολεία του κόσμου.
Τώρα δηλαδή πώς γίνται; Ειλικρινά ρωτώ κυρίως τις ενεργές κυρίες
@Πουπουλίνα και
@glayki .
Φυσικά οι μαθητές ήταν τζόγλανοι, δεν το συζητώ!
Αλλά περισσότερο φταίνε οι γονείς τους, που όπως είδαμε στο ποστ 2 ήταν, αμέσως έτρεξαν να τα <<ξεπλύνουν>> με απειλέςπρος όποιον τολμήσει να <<θίξει την αξιοπρέπειά τους>>! Δηλ. το να φτύνουν, το να κάνουν σαν αγρίμια αουυυυ, είναι αξιοπρεπές!
Άχρηστοι και επικίνδυνοι γονείς!