Θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία;

τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον ολικό αφανισμό
ο ολικός αφανισμός θα είναι φυσικό επακόλουθο των συσσωρευμένων συνεπειών από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Όλες οι ενέργειες αυτές έχουν γαμήσει το περιβάλλον, το κλίμα, τα ζώα και τον ίδιο τον άνθρωπο. Όλα προέκυψαν απο αιώνιες πρακτικές βιαιότητας και κανιβαλισμού.

Αλλά όπως και σε αυτό το θέμα όπως και σε όλα άλλωστε, για τα μικρομέγαλα αγοράκια αυτού του φόρουμ φταίνε οι γυναίκες, η θηλυκή ενέργεια το πως πούστεψαν οι άντρες και άλλα παρεμφερή.

κόμπλεξ κόμπλεξ κόμπλεξ
 
Τελευταία επεξεργασία:
Με λίγα λόγια, τόσους αιώνες κυριαρχούσαμε σε όλο τον κόσμο και τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον ολικό αφανισμό.


Εγώ δεν θα πληρώσω τα σπασμένα του δυτικού ιμπεριαλισμού που στο όνομα του κέρδους διαλύει έθνη και λαούς. Άλλωστε οι ίδιοι που ξεσπιτώνουν αυτούς τους λαούς είναι που προσπαθούν να σε πουλήσουν το παραμύθι του πολυπολιτισμού ώστε να εκμεταλλεύονται το εισαγόμενο εργατικό δυναμικό.

Άσε τους Άγγλους να πληρώσουν που δε μας έκαναν και λίγα.
 
Αλλά όπως και σε αυτό το θέμα όπως και σε όλα άλλωστε, για τα μικρομέγαλα αγοράκια αυτού του φόρουμ φταίνε οι γυναίκες, η θηλυκή ενέργεια το πως πούστεψαν οι άντρες και άλλα παρεμφερή.

κόμπλεξ κόμπλεξ κόμπλεξ
Γεια!
Τι κάνεις;😊
 
Ακραία Θηλυκή ενέργεια.
Πέρα ότι δεν έχουν καμία λογική όσα γράφεις αφού ο πόλεμος δεν εξαρτάται μόνο απο μια πλευρά,
Και σε ατομικό επίπεδο το αποτέλεσμα αυτής της στάσης ζωής οδηγεί στην πλήρη παράδοση στην θέληση του ισχυρού, στην υποταγή.
Aκραιοι αρσενικοι νεαντερνταλισμοι που μας εχουν οδηγησει εδω που ειμαστα.ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
 
Άσε τους Άγγλους να πληρώσουν που δε μας έκαναν και λίγα.
Αν πέσει ένας, πέφτουν όλοι. Οι Ευρωπαίοι απειλούνται ως είδος. Αν αφήσουν μυωπικούς εθνικισμούς να τους διασπούν τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Ο εθνικισμός του 21ου αιώνα, για τα ευρωπαϊκά έθνη, δεν αφορά μόνο το καθένα μεμονωμένα αλλά όλα μαζί εντός μιας ευρύτερης λευκής ευρωπαϊκής οικογένειας.
 
Aκραιοι αρσενικοι νεαντερνταλισμοι που μας εχουν οδηγησει εδω που ειμαστα.ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
Που είμαστε?
Ο άνθρωπος πάτησε φεγγάρι, τεχνολογία πετάει, συνθήκες ζωής καλύτερες από ποτέ.

Ολα αυτά επί Πατριαρχίας
 
Ο άνθρωπος πάτησε φεγγάρι
IMG_5377.jpeg



γαμημένη θηλυκή ενέργεια:angry:


btw τη λατρεύω αυτή τη συζήτηση
 
Που είμαστε?
Ο άνθρωπος πάτησε φεγγάρι, τεχνολογία πετάει, συνθήκες ζωής καλύτερες από ποτέ.

Ολα αυτά επί Πατριαρχίας
Ναι λογικά αυτό είναι, όχι ότι μερικοί άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου αφιέρωσαν όλη τους την ζωή μέσα στα εργαστήρια και στην μελέτη για να υπάρξει αυτή η πρόοδος που απολαμβάνουμε σήμερα...
 
Να δω να γράφει για θηλυκή ενέργεια η amarelia και να απαντάει η nimbus.:rolleyes::whistle: :P

Πόλεμος με την Τουρκία θα γίνει όταν πέσει το κεφάλι του Ερντογάν, είτε με φυσικά ή αφύσικα αίτια. Δεν θα κρατήσει πολύ όμως, καμία χώρα απ' τις δυο δεν αντέχει σε παρατεταμένο πόλεμο.
 
Τόσους αιώνες τα κάνουμε όλα με την αρσενική ενέργεια. Ας δοκιμάσουμε λίγο και τη θηλυκή, έτσι για αλλαγή βρε αδελφέ!
Ό,τι να' ναι, εν τω μεταξύ δεν πιστεύετε καν σε τέτοιες έννοιες. Κι αυτό που σου λέμε είναι ότι χρειάζεται μία ισορροπία και όχι να δαιμονοποιείς κάποια φυσικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου όπως ο ανταγωνισμός, να χωρίζεται σε ομάδες που μισούν η μία την άλλη, η κτητικότητα, ο έλεγχος των δικών μας πάνω στους άλλους κ.λπ.

Απλά δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν πρόκειται να φύγουν από τον άνθρωπο και αν ένας πολιτισμός προσπαθήσει να τα αποβάλει από τον μέσο πολίτη του (όπως ο δικός μας) τότε θα βρεθεί ένας άλλος και θα τον κατακτήσει. Η Ευρώπη είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου ήλεγχε και διαφέντευε ολόκληρο τον κόσμο -επειδή είμαστε οι ικανότεροι διαχρονικά σε αυτό και ακόμα κι όταν άλλαξε η πρωτοκαθεδρία στον κόσμο τη σκυτάλη την πήραν οι απόγονοι των Ευρωπαίων (λευκοί Αμερικάνοι)- και τώρα μόνη της αφήνεται να κυριευθεί γιατί οι άντρες της εκθηλύνονται και ευνουχίζονται από το τρέχον ηθικό πλαίσιο.

Αυτή την ανισορροπία έρχεται η φύση να τη διορθώσει, έτσι αντικαθίστανται τα κακέκτυπα των αντρών με κανονικούς άντρες, που όμως έχουν πολύ άσχημα ποιοτικά χαρακτηριστικά και δεν καταναλώνουν την ενέργειά τους στο να πάει μπροστά ο κόσμος μέσω του ανταγωνισμού, της κτητικότητας κ.λπ. που γράφω παραπάνω αλλά στην αλληλοεξόντωση, έτσι όπως έμαθαν στα μέρη προέλευσής τους. Άρα η λευκή φυλή και θα αντικατασταθεί και θα γίνει κάποια στιγμή shithole εξαιτίας των παραπάνω.
 
Αφερωμενο στα εθνικιστικα/χαυγιτικα κνωδαλα που υποστηριζχουν την τουρκια.διοτι κατα βαση αυτην υποστηριζουν οταν ειναι εναντια στο ισραηλ...απο την τουρκια θα την βρειτε


Ουαι και αλιμονο αν ο ερντο επιτεθει στο ισραηλ....αλλα τι να πεις για τους εθνικοφασιστες που πανε με το μερος των τουρκων.
 
Αφερωμενο στα εθνικιστικα/χαυγιτικα κνωδαλα που υποστηριζχουν την τουρκια.διοτι κατα βαση αυτην υποστηριζουν οταν ειναι εναντια στο ισραηλ...απο την τουρκια θα την βρειτε


Ουαι και αλιμονο αν ο ερντο επιτεθει στο ισραηλ....αλλα τι να πεις για τους εθνικοφασιστες που πανε με το μερος των τουρκων.
Πραγματικά τι σκατά πιστεύετε μωρέ; Ναι, όπως ήρθε εδώ μέσα σε μια νύχτα έτσι θα πάει να πάρει την Ιερουσαλήμ.

Λόγια λόγια λόγια. Από πράξεις τι έχουμε ρε παιδιά; Όλη αυτή η πολεμική ρητορική ενάντια στο Ισραήλ τι πράξεις έχει ακριβώς; Πότε ακριβώς η Τουρκία στράφηκε ενάντια στο Ισραήλ ανοικτά; Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως πριν από δύο χρόνια η Τουρκία προσέφερε στο Ισραήλ μια μεγάλη γεωπολιτική νίκη με την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία που ήταν φιλοϊρανικό και μέλος του Άξονος της Αντίστασης. Έχει προκληθεί τεράστιο πρόβλημα στην επικοινωνία Ιράν-Χεζμπολλάχ από τότε που ανατράπηκε το καθεστώς Άσαντ.

Πιάνεστε διαρκώς από δηλώσεις που είναι να είχαμε να λέγαμε. Και επειδή μιλάτε για εθνοφασίστες, εμάς ακόμα και ένας τέτοιος πόλεμος πως ακριβώς θα μας ωφελήσει; Ή τώρα από το θα μας χαρίσει την Πόλη το ξανθό γένος πήγαμε στο να μας τη χαρίσει το περιούσιο γένος; Ελληνοραγιάδες που μια ζωή ζούνε με την ελπίδα ότι κάποιος άλλος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα... Κάθονται και περιμένουν τώρα το Ισραήλ να χτυπήσει την Τουρκία όπως για αιώνες περίμεναν τη Ρωσσία.
 
Τι έγινε παιδιά; Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν θα αναγεννηθεί αυτό το θρεντ;

Η Τουρκία φαίνεται να κατοχυρώνει τις διεκδικήσεις του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» ως εσωτερικό νόμο του κράτους.

Το ανησυχητικό βέβαια δεν είναι μην ξεσπάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος αλλά μην χάσουμε τα πάντα για άλλη μία φορά αμαχητί. Πόλεμος δεν θα γίνει, κρίσεις μπορεί και οι κρίσεις είναι δυστυχώς χειρότερες του πολέμου διότι λήγουν πάντα με δική μας υποχώρηση (κατόπιν παρέμβασης των δυτικών συμμάχων) και μερικής ικανοποίησης των τουρκικών διεκδικήσεων.

Η Τουρκία δεν είναι ανόητη χώρα, εφόσον μπορεί να κερδίσει πράγματα με την τακτική των κρίσεων ανά τα χρόνια τότε δεν χρειάζεται να σκεφτεί την πιθανότητα να αρχίσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο μαζί μας, που θα είναι και αβέβαιος. Κόντρα στο τι πιστεύουν κάποιοι η Ελλάδα ΔΕΝ είναι πιο αδύναμη από την Τουρκία στρατιωτικά. Τα έχουμε αναφέρει πολλάκις βέβαια αυτά και εδώ και σε άλλα θρεντ. Οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν πως η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αποκρούσει μία τουρκική επίθεση. Παρ'όλα αυτά, εύχομαι να μην αρχίσει πάλι η καταστροφολογία από τους γνωστούς άγνωστους που κάθε χρόνο προβλέπουν Γ'ΠΠ ή ελληνοτουρκικό. Στο μέλλον είμαι σίγουρος πως θα γίνει κάποτε μία κρίση όμοια με αυτή των Ιμίων όμως για πόλεμο θα έλεγα: εξαιρετικά απίθανο.
 
2 χωρες του νατο δεν γινετε να κανουν πολεμο μεταξυ τους. Παμε παρακατω.
 
Την ώρα που η Ελληνική αριστερά ασχολείται 24/7 με την Παλαιστίνη, βάζοντας σημαιούλες ως δήθεν συμπαράσταση, δεν έχει βγάλει άχνα για την προκλητική στάση της Τουρκίας απέναντι στην ίδια τους τη χώρα. Και όχι μόνο δεν λένε κάτι, αλλά πριν λίγες εβδομάδες ήθελαν να ακυρωθεί η συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας, προχθές δυσαρεστήθηκαν με την επικύρωση της συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ, ενώ συνέχεια φωνάζουν να ακυρωθούν οι συμφωνίες που έχουμε το Ισραήλ. Μάλιστα η Τουρκία επιβράβευσε τη στάση της Ελληνικής αντιπολίτευσης σχετικά με τα εξοπλιστικά της Γαλλίας.

 
Απο μικρός παρακολουθώ τα νεά και από τις δυο χώρες. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι αρκετά θερμό.

Ο στρατός στα παράλια έχει αυξηθεί
Καθημερινά γίνονται ασκήσεις απόβασεις σε νησιά
Στρατός απο το Κυργκιστάν έχει πάει στη Τουρκία για ασκήσεις όπου η Λήμνος φαίνεται πίσω στην Οθόνη.
Πάνε ενάντια σε οτιδηποτε Ελληνικό με την αλλαγή της ονομασίας του Αιγαίου σε θάλασσα των νησιων
Και αρκετά άλλα.


Πόλεμος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει αλλά σίγουρα θα χάσουμε κάτι, μάλλον τα μικρά νησάκια και την ΑΟΖ προς τα Ανατολικά. Αν γίνει πόλεμος και κλείσει το Αιγαίο, ο πλανήτης δεν θα αντέξει την οικονομική κρίση που θα προκαλέσει αλλά σίγουρα θα χάσουμε

)Ο Τραμπ αποκαλεί τον Ερντογάν δύναμη της περιοχής όπως και ο Πουτιν, οι μεγάλες δυνάμεις έχουν την Τουρκία ως τον ηγέτη της περιοχής και δεν τους ενδιαφέρει αν η Ελλάδα, η χώρα του τουρισμού, χάσει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top