Μου έχουν ζαλίσει τα @@ ένα χρόνο τώρα με τις καταστροφές και το φτωχό καταστηματάρχη. Ο κάθε κατακαημένος γράφει την αποψούλα του και λέει την μαλακιούλα του ελαφρά τη καρδία χωρίς να το δει εμπειρικά, χωρίς καν να διαβάσει περισσότερες γνώμες από αυτή που του σερβίρουν στο δελτίο των 8. Επειδή κάποιος δεν θέλει να κινητοποιηθεί και του αρέσει να βρίζει το σύστημα και όποτε τον βολεύει να το εκμεταλλέυεται, βάζει στο μικρό του το κεφαλάκι ότι στις πορείες τα σπάνε και δεν πρέπει να πηγαίνει σαν νοικοκύρης που είναι. Οι μπάτσοι απλώς αντί να συλλάβουν τους διάφορους προβοκάτορες και τα εξτρεμιστικά στοιχεία λόγω της ανικανότητας τους, πετούν αδιακρίτως χημικά στο πλήθος.
Έχω νέα για μερικούς. Εκτός από αυτούς που τα σπάνε, στις πορείες πηγαίνει και αρκετός κόσμος που διαδηλώνει ειρηνικά. Σοκαριστικό ε; Τρελάθηκα όταν το άκουσα.

Επίσης, δεν τα σπάνε όλοι οι αναρχικοί υπάρχουν ριζοσπάστες οι οποίοι αποδέχονται την βία, άλλοι οι οποίοι απλώς βρίζουν τους μπάτσους οι οποίοι με την αδιακρισία τους περικυκλώνουν τις διαδηλώσεις και άλλοι με περισσότερο μετριοπαθείς απόψεις. Φυσικά κανείς δεν είδε το λινκ της Μελιώς με τους κουκουλοφόρους δίπλα στους μπάτσους στην Κρήτη αφού αυτό μας χαλάει την θεωρία ότι η διαμαρτυρία είναι πάντα βίαιη και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδήλωσης.
Καταντά εκνευριστική η ημιμάθεια και τα κολλήματα μετά από ένα σημείο.
Επίσης, που βρίσκεται η κουβέντα; Να καταδικάσουμε τα βίαια γεγονότα; Ναι, όλοι τα καταδικάζουν απορώ αν έχετε συναντήσει άνθρωπο που δεν τα καταδικάζει στον περίγυρο σας. Θα πεταχτεί τώρα κάποιος και θα γράψει ότι έχει ακούσει ανθρώπους να υποστηρίζουν τα επεισόδια. Ναι ανόητε γορίλα, τα υποστηρίζει μια μικρή μειοψηφία και τι σημαίνει αυτό; Ο λόγος που τα αναφέρετε ποιος είναι; Να ξεσπάσετε; Μπράβο σας, όλοι μας αηδιάζουμε με την βία, ας κάτσουμε μέσα και ας πιούμε ένα τζόνι για να μας περάσει. Όταν ένας άνθρωπος συζητά ένα θέμα στο οποίο όλοι θα συμφωνήσουν, δεν θα βγει κανένα συμπέρασμα και απομακρύνεται από το κεντρικό ζήτημα είναι αυτό που λένε και οι ιντερνετάδες off topic (και off side).
4)Οκ οι μπάτσοι θα πώ ότι ειναι γουρούνια συχάματα θα συμφωνήσω σε καθίκια, οκ? είπα ότι θέλετε για αυτούς και μετά; θέλετε να εξαφανηστούν; και μετά; ποιός θα σώσει την κατασταση; όταν τρωνε οι αναρχικοί τοσο ξύλο και το ξανακάνουν τι θα γίνει αν δεν υπήρχαν αυτοί; θα μας τρώγανε, θα κατασπάραζαν την Ελλάδα όπως έκαψαν και την σημαιούλα μας, ποιός απο σας δεν θύμωσε όταν έκαψαν την Ελληνική σημαία; προσωπικά ήθελα να μπώ μέσα στην οθόνη μου και να τον σακατέψω με μια ξυλάρα.
Ναι Μάνια οι αναρχικοί έχουν σκοπό να κατασπαράξουν τους πάντες είναι πανύψηλα πλάσματα με γαμψά νύχια και κόκκινα μάτια. Κάνουν βουντού καίγοντας σημαίες και έχουν σαν στόχο την εξολόθρεση του φτωχού καταστηματάρχη. Ειλικρινά θες σοβαρή απάντηση σε μη-σόβαρη ερώτηση;
Τέλος, κατανοώ τον φετιχισμό μερικών με τα αντικείμενα (η σημαία είναι πιο σημαντική από την κρατική βία και την ανασφάλεια για το αύριο), δεν τον ενστερνίζομαι όμως είναι κακό αυτό; Εγώ δεν θύμωσα Μάνια, που έκαψαν την ελληνική σημαία (απλώς αδιαφόρησα θεωρώντας το δευτερεύων ζήτημα), αν παύαμε να δίνουμε σημασία στα πανιά και βλέπαμε τους ανθρώπους θα είμασταν καλύτερα όλοι, πίστεψε με...