amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.
28-06-25
23:20
Α μάλιστα, δηλαδή σαν να σου λέω πως κάποια μέρα θα πεθάνεις και να με κατηγορείς πως θέλω να σε δολοφονήσω.Η λογική αυτού που λες τα επιτρέπει ολα αυτα καθώς τα κανονικοποιει και τα δεχεται ως φυσιολογικα, ως πραγματα που δεν εχουν και τοσο σημασια επειδη "ξερεις κατι; στο τελος ο πλανητης θα ανακαμψει, ολα καλα, ειτε με ειτε χωρίς εμας".
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.104 μηνύματα.
28-06-25
23:24
Να ανακάμψει απο τι αγόρι μου ; Τι είναι ζωντανή η Γη για να ανακάμψει ;όχι δεν είναι και το εξηγησα αναλυτικα ομως το προσπερασες χωρις καν να το σχολιασεις/καταλαβεις
Να το ξαναβαλω λοιπον:
1) Ποιος σας λεει πως θα ανακαμψει εν τέλει οντως; Στο παρελθόν ήταν φυσικές διεργασίες που προκάλεσαν τέτοιες καταστροφές, δεν ήταν αποτέλεσμα ευφυιας και τεχνολογίας.
Σου είπα εγώ πως θα "ανακάμψει" ; Σου είπα εγώ πως θα γίνει όπως ήταν πριν μιας πιθανής οικολογικής καταστροφής ; Σου είπα εγώ πως ο άνθρωπος θα αναδημιουργηθεί ; Όχι. Εγώ σου είπα πως θα συνεχίσει να υφίσταται απλώς το περιβάλλον, αλλά αλλαγμένο. Όπως και το σύμπαν συνέχιζε να υπάρχει πριν απο εμάς και έτσι ακριβώς θα συνέχιζε να υπάρχει και μετά απο εμάς. Σου είπα εγώ ποτέ όλα είναι εντάξει ας μην πάρουμε κανένα μέτρο καθώς η Γη θα αναπλαστεί ξανά, δεν πειράζει μωρέ ; Όχι, ποτέ, πουθενά. Απο το μυαλό σου τα έβγαλες αυτά και θεώρησες πως ήταν δικές μου θέσεις. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα το πως ερμηνεύεις εσύ τα όσα λεω.
Μπορεί η Γη να έχει παντού φωτιές, τοξικά αέρια κτλπ. αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει, όπως ενδέχεται να υπάρξουν και οργανισμοί που θα αναπτυχθούν μετά απο εκατομμύρια χρόνια σε αυτές τις συνθήκες ή μπορεί να αλλάξει ξανά το κλίμα μετά απο εκατομμύρια χρόνια και να γίνει φιλικότερο. Είπα εγώ, ωραία λοιπόν ας καταστρέψουμε την Γη καθώς υπάρχει μια μικρή αλλά όχι μηδενική πιθανότητα η Γη να αναπλαστεί κάποια στιγμή ; Όχι...ποτέ δεν τα είπα αυτά.
Άστο ρε Τσέστερ ειλικρινά δεν πειράζει. Σου απαντάω σε όλα, λες τα αποφεύγω και συνεχίζεις με άλλα ασυνάρτητα που βγάζεις απο το μυαλό σου τα οποία δεν είπα ποτέ. Είναι κουραστικό και η συζήτηση εντελώς ανούσια. Άστο να πάει στο διάολο αφού δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Καθόμαστε δύο μέρες και λέμε τα αυτονόητα και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι διαβάζετε ούτε στο ελάχιστο.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.961 μηνύματα.
28-06-25
23:53
οχι αλλα ευστοχο παραδειγμα να χρησιμοποιησωΑ μάλιστα, δηλαδή σαν να σου λέω πως κάποια μέρα θα πεθάνεις και να με κατηγορείς πως θέλω να σε δολοφονήσω.
ειναι σα να μου λες επειδη θα πεθανω καποια μερα ετσι κι αλλιως, ε ας με σκοτωσεις τωρα
ή επειδη γενικά υπαρχουν νοσοκομεια που θα με φροντισουν, ας με μαχαιρωσεις , τι σημασια έχει αφου θα θεραπευτω ξερω γω
μπορω να σου φερω κι άλλα παραδειγματα τετοια
φυσικά και ειναι ζωντανή. Συνολικά ένας ζωντανος υπεροργανισμός είναι. The living earth. Περιέχει όλη την έμβια ύλη μέσα. Ανάκαμψη γης σημαίνει να αντιστραφούν όλα τα προαναφερθέντα δεινά που επηρεάζουν χλωρίδα και πανίδα, τα οποία είναι φυσικά ζωντανοί οργανισμοί, πέρα από τον άνθρωπο.Να ανακάμψει απο τι αγόρι μου ; Τι είναι ζωντανή η Γη για να ανακάμψει ;
όπως ξαναείπα, σε μια επικοινωνία όταν ο πομπός δεν μεταδίδει σωστά το μήνυμα που θέλει να μεταδώσει, δεν φταίει ο δέκτης, φταίει ο πομπός στο πώς εκφράζεται. Πάμε παρακάτωΣου είπα εγώ πως θα "ανακάμψει" ; Σου είπα εγώ πως θα γίνει όπως ήταν πριν μιας πιθανής οικολογικής καταστροφής ; Σου είπα εγώ πως ο άνθρωπος θα αναδημιουργηθεί ; Όχι. Εγώ σου είπα πως θα συνεχίσει να υφίσταται απλώς το περιβάλλον, αλλά αλλαγμένο. Όπως και το σύμπαν συνέχιζε να υπάρχει πριν απο εμάς και έτσι ακριβώς θα συνέχιζε να υπάρχει και μετά απο εμάς. Σου είπα εγώ ποτέ όλα είναι εντάξει ας μην πάρουμε κανένα μέτρο καθώς η Γη θα αναπλαστεί ξανά, δεν πειράζει μωρέ ; Όχι, ποτέ, πουθενά. Απο το μυαλό σου τα έβγαλες αυτά και θεώρησες πως ήταν δικές μου θέσεις. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα το πως ερμηνεύεις εσύ τα όσα λεω.
Σημασία έχει το μήνυμα που περνάς. Και αυτό που περνάς ως λογική είναι ακριβώς αυτό που έγραψες γλαφυρά και πριν:
"Ο πλανήτης υπήρχε, και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο και να γαμήσουμε τα πέταλα στις τωρινές ισορροπίες του."
Να το επαναλάβω:
"όσο και να γαμήσουμε τα πέταλα στις τωρινές ισορροπίες του"
Αυτό έγραψες χωρίς να το σκεφτείς καν. Αυτό τι σημαίνει αν το αναλύσει κανείς; Πως ό,τι κακό και να κάνουμε στον πλανήτη εν τέλει δεν πειράζει, επειδή στο τέλος η φύση θα τα εξισορροπήσει όλα τα δεινά μακροπρόθεσμα. Άρα η λογική ακολουθία σε αυτό είναι "οπότε γιατί τότε να μην το κάνουμε; Ας το κάνουμε."
Πρέπει να προσέχεις περισσότερο τι γράφεις. Όλα αυτά υπάγονται στην αρχική συζήτηση περί του τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Εσύ θεωρείς πως όλα αυτά είναι φυσιολογικά και δεν έχουν και πολλή σημασία. Όμως σαφώς και έχουν σημασία. Αν εσύ αποδέχεσαι και θέλεις να μείνεις άπραγος όσο τα δάση καταστρέφονται, όσο διάφορα είδη πανίδας εξαφανίζονται, όσο η ατμόσφαιρα, οι θάλασσες και το περιβάλλον μολύνεται και η γη υπερθερμαίνεται, είσαι ελεύθερος να το κάνεις, στο πνεύμα μιας δήθεν νιχιλιστικής, μοιρολατρικής ιδεολογίας ότι ο πλανήτης εν τέλει θα συνεχίσει να υπάρχει οπότε τίποτα δεν έχει σημασία από όλα αυτά, τα συζητάμε μόνο επειδή ο άνθρωπος δεν θα μπορέσει να επιβιώσει σε ένα τέτοιο μη βιώσιμο δυστοπικό περιβάλλον.
Η όλη συζήτηση για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή δεν είναι θεωρητική. Ο κύριος σκοπός είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση, η δράση για αλλαγή στις καταστροφικές μας συνήθειες. Να το επαναλάβω, η δράση. Αν εσύ βγαίνεις έξω και λες αυτά τα πράγματα στον κόσμο, τι πιστεύεις πως θα καταλάβει ο κόσμος; Να σου πω εγώ τι θα καταλάβει: πως ό,τι κακό και να κάνουμε στο περιβάλλον, δεν πειράζει από περιβαλλοντικής πλευράς επειδή στο τέλος η φύση, η γη, ο πλανήτης μας θα αυτορρυθμιστεί, θα ανακάμψει και θα συνεχίσει να υπάρχει, άρα μικρό το κακό. Και το κυριότερο πως έχουμε περιθώρια να επαναπαυτούμε, δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα όπως μας τα δαιμονοποιούνε. Αυτά δυστυχώς θα καταλάβουν εσφαλμένα. Και σε αυτό δεν θα φταίνε αυτοί που θα τα καταλάβουν έτσι διαστρεβλωμένα, αλλά εσύ που τα λες με λάθος τρόπο.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.535 μηνύματα.
02-07-25
13:43
Άκου "θερμικό στρες" ρε μαλάκα, τι άλλο θα δούμε. Στάνταρ θα το βάλουν και στο DSM κάποια στιγμή. Εμπόριο τρόμου στα καλύτερά του.Το πιο σημαντικο στο τελος υπογραμμισμενο/
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ που πλεον το λενε ολο και πιο συχνα οι επιστημονες.
Μετα εσυ εξυπνακια ελα πεσμου ξανα τις μαλακιες που λες.
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.528 μηνύματα.
02-07-25
16:48
"Θερμικός θόλος" λέγεται...
www.zougla.gr
«Ηeat dome»: Βράζει η Ευρώπη - Μπλακ άουτ στην Ιταλία - Zougla
Θάνατοι και λιποθυμίες από τον παρατεταμένο καύσωνα - «Αυτή είναι πλέον η νέα κανονικότητα», λέει ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
02-07-25
17:54
Αναρωτιεμαι στην Κυπρο που ειναι τρις χειροτερη η ζεστη σε συνδυασμό και με την υγρασία "Θερμικό στρες" γιατί δεν έχουν και όλα δουλεύουν ρολόι;
Μήπως οι μπάτσοι που έκαναν σεξακι στην ύπαιθρο απο το Θερμικό στρες ήθελαν να ξεφύγουν ;
Χιονίζει στην Αθήνα;
Πάει χαμός!
Πάνω από 40 η Αθήνα;
Χανόμαστε!
Τι άλλη παπατζα ταμπέλα θα βγάλουν για να τρομοκρατησουν τον κόσμο εκεί στην Αθήνα...
Μήπως οι μπάτσοι που έκαναν σεξακι στην ύπαιθρο απο το Θερμικό στρες ήθελαν να ξεφύγουν ;

Χιονίζει στην Αθήνα;
Πάει χαμός!
Πάνω από 40 η Αθήνα;
Χανόμαστε!
Τι άλλη παπατζα ταμπέλα θα βγάλουν για να τρομοκρατησουν τον κόσμο εκεί στην Αθήνα...
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.
02-07-25
19:00
Μλκ είναι δυνατόν να προσπαθούμε να πείσουμε ανθρώπους πως υπάρχει κλιματική αλλαγή;
Δηλαδή πόσο λάχανα είναι ρε γαμώτο; Δεν το πιστεύω τι ζούμε
σε αυτό το είδος αξίζουν όλα όσα έρχονται
Δηλαδή πόσο λάχανα είναι ρε γαμώτο; Δεν το πιστεύω τι ζούμε
σε αυτό το είδος αξίζουν όλα όσα έρχονται
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.373 μηνύματα.
02-07-25
19:03
Σε παρακαλω θερμα ..για να μην πλακωθουμε//ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ τα λάχανα πληζ!Μλκ είναι δυνατόν να προσπαθούμε να πείσουμε ανθρώπους πως υπάρχει κλιματική αλλαγή;
Δηλαδή πόσο λάχανο είναι ρε γαμώτο; Δεν το πιστεύω τι ζούμε
σε αυτό το είδος αξίζουν όλα όσα έρχονται

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.961 μηνύματα.
02-07-25
19:14
*πως υπάρχει ανθρωπογενής κλιματική αλλαγήείναι δυνατόν να προσπαθούμε να πείσουμε ανθρώπους πως υπάρχει κλιματική αλλαγή;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
02-07-25
19:34
Τι σχέση έχει η συσχέτιση της κλιματικής αλλαγής με τον άκυρο όρο Θερμικό άγχος;

Ότι διαθέτει ο καθένας από νοητικό φίλτρο...

Ότι διαθέτει ο καθένας από νοητικό φίλτρο...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.373 μηνύματα.
02-07-25
20:05
Σωστα αν και παραπανω ειδαμε καποια ψυχη καν να μην δεχεται την κλιματικη αλλαγη...για δες*πως υπάρχει ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή
ΔΗΛΛΔΗ ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙς ΛΕΜΕ.Αναρωτιεμαι στην Κυπρο που ειναι τρις χειροτερη η ζεστη σε συνδυασμό και με την υγρασία "Θερμικό στρες" γιατί δεν έχουν και όλα δουλεύουν ρολόι;
Μήπως οι μπάτσοι που έκαναν σεξακι στην ύπαιθρο απο το Θερμικό στρες ήθελαν να ξεφύγουν ;
Χιονίζει στην Αθήνα;
Πάει χαμός!
Πάνω από 40 η Αθήνα;
Χανόμαστε!
Τι άλλη παπατζα ταμπέλα θα βγάλουν για να τρομοκρατησουν τον κόσμο εκεί στην Αθήνα...

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ξερεις ποσο συμφωνω.Ότι διαθέτει ο καθένας από νοητικό φίλτρο...

Βραβειο παπαντζας λεμε παιρνεις.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
02-07-25
20:08
Ωχ ήρθε η σειρά μου σήμερα....
Δεν σε παρεξηγώ πλέον είναι που φταίει και η κλιματική αλλαγή



Δεν σε παρεξηγώ πλέον είναι που φταίει και η κλιματική αλλαγή



chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.961 μηνύματα.
10-07-25
17:06
και για τους οικονομολόγους του φορουμ της drill baby drill φιλοσοφιας:
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.961 μηνύματα.
05-09-25
14:44
Για παμε λιγο δυνατά 
(Δεν εχω προλάβει να το δω ακομα, το βράδυ ή αύριο, αλλά ειμαι σίγουρος πως θα συμφωνώ 99%+ σε όσα λέει, είναι πολυ καλός στο debunking και στην επιστημονικη ανάλυση ο Στάμος)
(Δεν εχω προλάβει να το δω ακομα, το βράδυ ή αύριο, αλλά ειμαι σίγουρος πως θα συμφωνώ 99%+ σε όσα λέει, είναι πολυ καλός στο debunking και στην επιστημονικη ανάλυση ο Στάμος)
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.961 μηνύματα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.961 μηνύματα.
10-11-25
13:57
Πολύ χρήσιμα δεδομένα από Copernicus EU, για την COP30 για την κλιματική αλλαγή, η οποία ξεκινάει σήμερα στη Βραζιλία:
1) Τα τελευταία 10 χρόνια (2015-2024) ήταν τα 10 θερμότερα που έχουν καταγραφεί ποτέ.
2) Ανάλογα με τη θερμοκρασία που θα επικρατήσει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, το 2025 θα είναι είτε το δεύτερο είτε το τρίτο θερμότερο έτος που έχει καταγραφεί ποτέ.
3) Για πρώτη φορά, είναι πιθανό να ξεπεραστεί το όριο των 1,5 °C πάνω από τον προ-βιομηχανικό μέσο όρο για την περίοδο 1850–1900 για μια περίοδο τριών ημερολογιακών ετών.
climate.copernicus.eu
1) Τα τελευταία 10 χρόνια (2015-2024) ήταν τα 10 θερμότερα που έχουν καταγραφεί ποτέ.
2) Ανάλογα με τη θερμοκρασία που θα επικρατήσει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, το 2025 θα είναι είτε το δεύτερο είτε το τρίτο θερμότερο έτος που έχει καταγραφεί ποτέ.
3) Για πρώτη φορά, είναι πιθανό να ξεπεραστεί το όριο των 1,5 °C πάνω από τον προ-βιομηχανικό μέσο όρο για την περίοδο 1850–1900 για μια περίοδο τριών ημερολογιακών ετών.
COP30 press resources | Copernicus
Ten years since the momentous Paris Agreement was signed at COP21, the world stands at a pivotal crossroads – and global climate and atmospheric data tell the story.
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.528 μηνύματα.
11-11-25
20:14
Το γνωρίζατε ότι η χΑΙ του Elon Musk έχει φτιάξει στο Memphis, Data Center και καπάκι ένα δικό του εντελώς παράνομο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας με τουρμπίνες που καίνε μεθάνιο;
Επίσης πως οι νοσηλείες στο Memphis για άσθμα και άλλες ασθένειες έχουν εκτιναχθεί;
Κατ' άλλα μας φταίνε οι αγελάδες που πέρδονται..
time.com
Επίσης πως οι νοσηλείες στο Memphis για άσθμα και άλλες ασθένειες έχουν εκτιναχθεί;
Κατ' άλλα μας φταίνε οι αγελάδες που πέρδονται..
Inside the Memphis Community Battling Elon Musk’s xAI
A TIME investigation reveals data tying Musk’s AI data center to pollution surges in a historically Black Memphis area.
Unicex
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα.
12-11-25
08:56
Πιστεύω πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι ανησυχούν για κάποιο λόγο. Οταν έχει φτάσει το πράγμα να συναντιούνται και να συμπράττουν ο Barack Obama με το Leonadro Di Caprio καταλαβαίνεις οτι κάτι συμβαίνει.
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος
Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
12-11-25
12:52
Πράγματι, συναντήθηκαν τα δυο τους στο νησί του Epstein
Εκεί να δεις κλιματική αλλαγή που έλαβε χώρα
Εκεί να δεις κλιματική αλλαγή που έλαβε χώρα
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.292 μηνύματα.
13-11-25
07:16
Η Ισλανδία σε κατάσταση συναγερμού για πιθανή κατάρρευση του Ατλαντικού Ρεύματος
Το Atlantic Meridional Overturning Circulation (AMOC), είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό σύστημα ρευμάτων που μεταφέρει θερμό νερό από τον Ισημερινό προς τους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 173 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- F1L1PAS
- Scandal
- fourkaki
- Unicex
- chester20080
- touvlo
- еще один пророк р...
- American Economist
- ROM32
- Libertus
- taketrance
- AggelikiGr
- panosT436
- Debugging_Demon
- charmander
- Eleni123-
- giorgos5002
- Paragontas7000
- johnsala
- Memetchi
- Wonderkid
- A350
- giannhs2001
- Drscientist
- thenutritionist
- grtt
- bibliofagos
- rafaela11
- Varus
- Μήτσος10
- gmoutzour
- Dr. Gl. Luminous
- axristoskomikos
- teacher_40
- badis555
- Αντικειμενικός
- fmarulezkd
- back2967
- Fernando_A
- jellojina
- Hased Babis
- Kate1914
- phleidhs
- Gianfranko
- Joji
- JohnnyW
- epote
- Δροσουλίτης
- exotic xo
- Antonia Alexandra
- Shadowban
- Helen06
- Jim175
- Εχέμυθη
- ggl
- desp1naa
- User2350
- Citylights
- Giii
- Meow
- Μαυρίκιος
- camil
- gademis
- l0garithm
- physicscrazy
- snowy
- Viedo
- Ace of Spades
- Unseen skygge
- An_uknown_world
- Τodoroki
- annii
- harry akritas
- tsiobieman
- Johnny15
- Selenium
- SlimShady
- Luke.
- Cupid
- Πέτρος Χουχούλης
- παιδι για κλαματα
- WhaleOilBeefHooked
- Crkκkkkk
- ΘανάσοςG4
- Metalhead_4_life
- ag97
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool
