iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης, όταν είμαι ανενεργή κάνει μόνο του ανανεώσεις ανά 10 λεπτά.
Έχει κάτι προσωπικό μαζί μου;

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι τέτοιο μου φάνηκε ότι έγινε...

Όχι, εξαρτάται πότε θα κάνει την παράθεση, πριν ή μετά την αλλαγή. Εκτός βέβαια αν είναιθ κεφαλαία ή greeklish και το επεξεργαστεί κάποιος mod.όταν ένας χρήστης επεξεργάζεται ένα μήνυμά του, το οποίο νωρίτερα έχει απαντηθεί με "παράθεση", υπάρχει περίπτωση οι αλλαγές που κάνει να περαστούν αυτόματα και στο μήνυμα όπου είναι η απάντηση, εντός των quote tags???
Κάτι τέτοιο μου φάνηκε ότι έγινε...![]()
Εμένα θα μου απαντήσει κανείς;

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Το site, όπως ξέρουμε έχει ένα πρόβλημα με την ταχύτητα, συνεπώς όταν (υπερ)φορτώνεται ο server, "πετάει" μερικους (δεν μπορώ να σκεφτώ πιο λογική λύση στο πρόβλημα σου)
Για το δεύτερο σκέλος, αυτό το παρατηρείς μόνο στην αρχική σελίδα ή στα θέματα; Αν είναι το πρώτο, λογικά το site θα "θέλει" να διατηρεί τα θέματα "φρέσκα" (τζαμπα το σύνθημα "fresh ideas";

Αυτές είναι οι απαντήσεις μου, με βάση τη λογική. Παρακαλώ, κάποιος διαχειριστής, να με διαψεύσει ή να με επιβεβαιώσει

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το site, όπως ξέρουμε έχει ένα πρόβλημα με την ταχύτητα, συνεπώς όταν (υπερ)φορτώνεται ο server, "πετάει" μερικους (δεν μπορώ να σκεφτώ πιο λογική λύση στο πρόβλημα σου)
Δεν ισχύει αυτό.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Συγγνώμη γι' αυτό, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλοΔεν ισχύει αυτό.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πιθανόν να είναι κάποιο θέμα της διαδρομής που ακολουθεί η σύνδεση σου (γι'αυτό να μην συμβαίνει σε άλλα sites). Πάντως τελευταίως όποτε έχω κοιτάξει το φόρτο του σέρβερ (η αύξηση του οποίου πήγαινε πακέτο με παλιότερες καθυστερήσεις), συνήθως κινείται σε αρκετά νορμαλ επίπεδα, άρα δεν πρέπει να είναι on our end το πρόβλημα.Συγγνώμη γι' αυτό, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλοκαι πάλι συγγνώμη, πάντως η αλήθεια είναι ότι τελευταία, αργει πολύ
![]()
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό μπορεί να παίξει ως εξής: πατάς το "γρήγορη απάντηση"όταν ένας χρήστης επεξεργάζεται ένα μήνυμά του, το οποίο νωρίτερα έχει απαντηθεί με "παράθεση", υπάρχει περίπτωση οι αλλαγές που κάνει να περαστούν αυτόματα και στο μήνυμα όπου είναι η απάντηση, εντός των quote tags???
Κάτι τέτοιο μου φάνηκε ότι έγινε...![]()

Αν όμως πατήσεις την "παράθεση"

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν πρέπει να είναι η σύνδεσή μου, γιατί σε άλλα φόρουμ με περισσότερους επισκέπτες (δεν το λέω υποτιμητικάΠιθανόν να είναι κάποιο θέμα της διαδρομής που ακολουθεί η σύνδεση σου (γι'αυτό να μην συμβαίνει σε άλλα sites). Πάντως τελευταίως όποτε έχω κοιτάξει το φόρτο του σέρβερ (η αύξηση του οποίου πήγαινε πακέτο με παλιότερες καθυστερήσεις), συνήθως κινείται σε αρκετά νορμαλ επίπεδα, άρα δεν πρέπει να είναι on our end το πρόβλημα.

Και σε άλλα μέλη συμβαίνει αυτό

Subject to change
e-steki.gr Founder

Διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψα, δεν είπα αυτό που κατάλαβες.Δεν πρέπει να είναι η σύνδεσή μου, γιατί σε άλλα φόρουμ με περισσότερους επισκέπτες (δεν το λέω υποτιμητικά), δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα
Και σε άλλα μέλη συμβαίνει αυτό![]()
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ, ναιΔιάβασε καλύτερα αυτό που έγραψα, δεν είπα αυτό που κατάλαβες.

Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Όμως, με απασχολεί αυτό το θέμα, γιατί παλαιότερα το e-steki ήταν αρκετά γρήγορο σε θέμα ταχύτητας (καθώς και τα άλλα forums)

Παλιά όταν έβαζα ένα url εντός του κώδικα εμφάνιζε το βιντεάκι, τώρα παραμένει μόνο το url.

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα στο θεμα track of the day δεν εμφανιζεται το βιντεο.. μαλλον το εχουν κανει ετσι για να μην πιανει πολυ χωρο στο θεμα εκεινο..
test
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.