Αλλά για να είναι ok σε εσάς το pc μου θα φταίει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μερικές φορές παρατήρησα ότι δεν το παίρνει με την πρώτη με τον Google Chrome, ενώ το παίρνει πιο εύκολα με τον Mozila.
Ίσως να μην φταίει το pc σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Στο steki ούτε εμένα μου βγάζει το βιντεάκι, μόνο το λινκ. Και έχω opera.Και δεν καταφέρνω να το βγάλω ποτέ με βιντεάκι.
Θεοδώρα παλιά θυμάσαι στο ischool που έβγαζες το https:// και έμπαινε το βιντεάκι...όχι όπως το λέει ο δημήτρης.:S
Έτσι το δοκίμασες; Aν και δεν νομίζω να πιάνει έτσι, το έχω δοκιμάσει...
Αλλά πρέπει να υπάρχει λόγος για να γίνεται...σπάνια έχω δει στο στέκι (ως και ποτέ;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Στο chat n fun + iSchool με τον ίδιο τρόπο μπορώ και βάζω βίντεο.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Bασικα δεν βαζεις ολο το url αλλα τον κωδικο μετα το "=" πχ απο αυτο https://www.youtube.com/watch?v=fHvXZIMclos παιρνεις το κομματι μετα το "=" και το βαζεις στονκωδικα youtube και βουαλα!(στο i-school τουλαχιστον ετσι γινετε)
αλλα στο θεμα track of the day δεν εμφανιζεται το βιντεο.. μαλλον το εχουν κανει ετσι για να μην πιανει πολυ χωρο στο θεμα εκεινο..
test
δεν έχει σχέση με το αν πιάνει χώρο αλλά με τα "πνευματικά δικαιώματα"........είχαν δοθεί οι κατάλληλες απαντήσεις από τους υπεύθυνους του e-steki σε κάποιο άλλο θέμα γιατι δεν θα εμφανίζοντται πλέον τα videos απο τραγούδια στο youtube..... o Exposed_Bone αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί αναλυτικά σε αυτό το θέμα.......
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό ισχύει μόνο για την κατηγορία "Μουσική"δεν έχει σχέση με το αν πιάνει χώρο αλλά με τα "πνευματικά δικαιώματα"........είχαν δοθεί οι κατάλληλες απαντήσεις από τους υπεύθυνους του e-steki σε κάποιο άλλο θέμα γιατι δεν θα εμφανίζοντται πλέον τα videos απο τραγούδια στο youtube..... o Exposed_Bone αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί αναλυτικά σε αυτό το θέμα.......

Μέχρι πρόσφατα νομίζω έμπαιναν σε βιντεάκι και απλά σε έστελνε στο youtube με διπλό κλικ.
Mπορεί ωστόσο να κάνω και λάθος.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό ισχύει μόνο για την κατηγορία "Μουσική"
τα ίδια λέμε ....... για τα τραγουδάκια έγραφα κι εγώ

........δεν θα εμφανίζοντται πλέον τα videos απο τραγούδια στο youtube..... o Exposed_Bone αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί αναλυτικά σε αυτό το θέμα.......
Noμίζω μιλάς για αυτό.
Μέχρι πρόσφατα νομίζω έμπαιναν σε βιντεάκι και απλά σε έστελνε στο youtube με διπλό κλικ.
Mπορεί ωστόσο να κάνω και λάθος.![]()
ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν σε "κερδίζει στο μάτι" να βλέπεις μια url, ήταν καλύτερα όταν φαινόταν η "παγωμένη εικόνα" απο το video του youtube.....
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για τη ταχύτητα, η alexa γράφει ότι το site είναι αργό και 66% των υπόλοιπων sites είναι γρηγορότερα

Average Load Time for E-steki.gr
Slow (2.173 Seconds), 66% of sites are faster.
Note: Slow sites may be penalized by search engines.
Για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάτα το εικονίδιο με το συνδετήρα και έπειτα επέλεξε το αρχείο που θες να εισάγεις στην τρέχουσα θέση.Πώς γίνεται να ενσωματώσω τα συνημμένα αρχεία μου (κυρίως φωτογραφίες) στο κείμενο, χωρίς να γράφει στο κάτω μέρος του post "συνημμένα thumbnails";![]()
Όσο για τη ταχύτητα, η alexa γράφει ότι το site είναι αργό και 66% των υπόλοιπων sites είναι γρηγορότερα
Average Load Time for E-steki.gr
Slow (2.173 Seconds), 66% of sites are faster.
Note: Slow sites may be penalized by search engines.
Για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ![]()
Παρομοίως και το twitter καθώς και αρκετά πολύ μεγαλύτερα από το e-steki sites.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Στο συνδετήρα πατάω, αλλά τις φωτογραφίες που αναρτώ τις "βάζει" στο τέλος του post, γράφοντας "συνημμένα thumbnails". Εγώ θέλω να τις ενσωματώσω στο κείμενο, π.χ. να ανεβάσω μια φωτογραφία και να γράψω από κάτω σχόλια, σχετικά με αυτήΠάτα το εικονίδιο με το συνδετήρα και έπειτα επέλεξε το αρχείο που θες να εισάγεις στην τρέχουσα θέση.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Άγγελος
Επιφανές μέλος

στην επεξεργασια των μηνυμάτων,δεν μου ανοιγει το κουμπι με τα χαμογελα..το παταω και δεν κανει τιποτα..
και σε chrome,firefox,in. explorer 8

εχω ενα προβλημα..
στην επεξεργασια των μηνυμάτων,δεν μου ανοιγει το κουμπι με τα χαμογελα..το παταω και δεν κανει τιποτα..
και σε chrome,firefox,in. explorer 8
Same here.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Edit: ακυρο... ουτε σε μενα κανει κατι!!!! :O

Μάλιστα πλέον όταν κάνω ελαχιστοποίηση τα emoticons μπορώ να τα επαναφέρω ενώ πριν δεν μπορούσα.
Μπαίνω με firefox.

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Όσο για τη ταχύτητα, η alexa γράφει ότι το site είναι αργό και 66% των υπόλοιπων sites είναι γρηγορότερα![]()
Επειδή έχεις διαβάσει ό,τι ενδιαφέρουσα πληροφορία έχουνε , 66% γρηγορότερα από το γεμάτο θησαυρούς στέκι

επίσης , hellowwwww ??? πόσο αξιόπιστη παίζει να είναι με τέτοιο όνομα ; alexa ;;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

οχι,,μιλαω για το απλο κουμπι για χαμογελα,,απο πανω..Περισσότερα κάτω από τα emoticons.
Μάλιστα πλέον όταν κάνω ελαχιστοποίηση τα emoticons μπορώ να τα επαναφέρω ενώ πριν δεν μπορούσα.
Μπαίνω με firefox.
και γραφω απο δευτερο υπολογιστη τωρα,,και μου κανει το ιδιο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.