Μανούλα μου!!! Photoshop με Ελληνικά. Έζησα να το δω κι αυτό!

(Σε πειράζω...

)
Κανένας μας εδώ δεν είναι επαγγελματίας. Ο διαγωνισμός αυτός μπορεί να βοηθήσει όλους μας να γίνουμε καλύτεροι.
Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο από πριν, ήθελα να σου πω, πως ο ζωγραφιστός ουρανός που είχες κάνει μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Τώρα αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα brushes, άκου τι θα κάνεις:
1. Κατεβάζεις τις βούρτσες που σε ενδιαφέρουν και τις ξεζιπάρεις αν είναι σε zip/rar. Τώρα θα έχεις ένα ή περισσότερα αρχεία .abr
2. Ανοίγεις το Photoshop.
3. Πατάς τη Βούρτσα στα εργαλεία, ή το γράμμα B στο πληκτρολόγιο, που είναι η συντόμευσή της.
4. Στο οριζόντιο μενού του εργαλείου, σου δείχνει κάπου το μέγεθος της επιλεγμένης βούρτσας. Το πατάς και ανοίγει ένα μενού. Εκεί στην άκρη δεξιά πάνω έχει ένα βελάκι μέσα σε κύκλο. Το πατάς και επιλέγεις Load Brushes (δεν ξέρω πώς είναι στα Ελληνικά

)
5. Επιλέγεις το αρχείο με τις βούρτσες που κατέβασες και πατάς ΟΚ. Αυτό ήταν. Οι νέες βούρτσες σου έχουν μπει τελευταίες στον κατάλογο με τις βούρτσες.
5. Επιλέγεις το κατάλληλο χρώμα (μάλλον λευκό) και είσαι έτοιμος.
Για πιο εύκολη χρήση της βούρτσας, πηγαίνεις στο Edit>Preferences>Cursors και επιλέγεις Normal Brush Tip. Αυτή η ρύθμιση ισχύει για όλες τις βούρτσες και λειτουργεί μόνο όταν δεν έχεις πατημένο το caps lock.
Edit:Ααα ξέχασα να σου πω... για να δεις τι φτιάχνει η βούρτσα-σύννεφο, άνοιξε ένα νέο αρχείο, γέμισέ το με μαύρο (ή καλύτερα μπλέ), πάρε μια βούρτσα σύννεφο και με λευκό χρώμα, πάτα μια φορά, χωρίς να σύρεις, στο κέντρο του.
Οι δημιουργίες σας είναι τέλειες παιδιά! Keep them coming!!