Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatashaLP
Νεοφερμένο μέλος

είμαι που είμαι κ εγώ ψηλή (1.76)
το ιδανικό΄θα ήταν ο σύντροφος να με περνάει κανά κεφάλι
αλλά εντάξει,συμβιβάζομαι με ισουψείς

κοντύτερους όμως,ποτέ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270
Επισκέπτης

Μολονότι σου απανταω πολύ αργα από τοτε που εγραψες αυτό το ποστ δε με ενδιαφερει καθολου αν καποτε θα το διαβασεις.Εγω ειμαι 1.74γενικα χωρις παρεξηγηση κοριτσια αλλα το πολυ κοντο δεν μαρεσει καθολου. Δεν ειναι λογικο να πεφτω πανω σε ανθρωπο επειδη δεν τον ειδα και να ψαχνω να βρω τι χτυπησα
..και δεν εννοω οτι ειμαι το πρωτο μποι αλλα ειναι μερικοι που ειναι νανοι.. οσο για τα αγορια οταν εισαι ενα 1.70 και εισαι αγορι ναι φιλε εισαι κοντος.. Απο 1.83 και πανω ο αντρας ειναι οτι πρεπει για μενα.

Αντε γιατι γεμισε ο τοπος με μερικες του 1.75+ και το παιζουν και θεογκομενες μη χεσω.

Αυτά από εμένα, 1.68.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πάντως εμένα μ'αρέσει να υπάρχει σχετικά μικρή διαφορά ύψους με τον άλλον.Δηλαδή να σε περνάει μισό ή ένα κεφάλι.Κάπου εκεί...Το νιώθεις κάπως "πιο κοντά" σου.![]()
Ειδικά όταν τον αγκαλιάζεις/σε αγκαλιάζει και βρίσκεις πάνω στο στήθος του όταν υπάρχει αυτή η διαφορά ύψους..

Σκάω, σκάω.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Ειδικά όταν τον αγκαλιάζεις/σε αγκαλιάζει και βρίσκεις πάνω στο στήθος του όταν υπάρχει αυτή η διαφορά ύψους..
Σκάω, σκάω.![]()
Ωραία πράγματα!

Simos_Moss
Νεοφερμένο μέλος

nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος

Έχουμε λοιπόν το αρχαίο πρότυπο - στερεότυπο του ψηλού άντρα που θέλουν οι γυναίκες. Να τις περνάει δυο κεφάλια και αυτές να χαίρονται που οι φίλες τους τις ζηλεύουν. Μου φαίνεται πιο ωραίο να έχουν και οι δύο τα χείλη τους στο ίδιο ύψος, ώστε να μη χρειάζεται σκύψιμο ή τέντωμα. Επίσης έχουμε και το πρόσφατο στερεότυπο της ψηλής γυναίκας. Αυτό μάλλον μας το δημιούργησαν τα μέσα ενημέρωσης με τις πανύψηλες "μοντέλες" που μας λανσάρουν. Για κάποιους ίσως είναι μεγάλη υπόθεση να ακούσουν για την πάρτη τους "Κοίτα ρε ο Μήτσος, κυκλοφορεί με δίμετρη γκόμενα".
Υ.Γ. Είμαι ένας κοντούλης με ύψος h = 1,76m (ξυπόλυτος).

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως μου φαινεται περιεργο που το 1.75 για τις γυναικες θεωρειται καλο υψος(ψηλες δηλαδη),ενω για τους αντρες θεωρειται οτι ειναι κοντοι οπως εγραψε και ο Διας.
roccohooshie
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι δε θα μου άρεσε να είμαι 1,50, αλλά ούτε και 1,90, ένα μέσο ύψος είναι το πιο ιδανικό από πρακτικής άποψης νομίζω, γιατί το αισθητικό μέρος δεν έχει να κάνει με το ύψος αλλά με τις αναλογίες του σώματος γενικά! Όμως είναι φοβερό το πόσο είμαστε επηρεασμένοι από τα στερεότυπα και σ΄αυτό το ζήτημα...

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Μια φορά είχα δει ένα ζευγάρι στο οποίο η κοπέλα περνούσε τον τύπο ενάμισι κεφάλι και φορούσε και τακούνια.Είχαν πλάκα σαν όψη, αλλά φαινόταν πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ. Είμαι ένας κοντούλης με ύψος h = 1,76m (ξυπόλυτος).
Έλα

Anyway! Εγώ (388) και ο γεροντάκος μου (49)

Dias
Επιφανές μέλος

Anyway! Εγώ (388) και ο γεροντάκος μου (49)(my boyfriend
) κατά σύμπτωση έχουμε λογική διαφορά ύψους (1.73 VS 1.81)

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Αν βάλει ψηλοτάκουνο όμως οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά!Xaxaxaxa!!! Με τη girlfriend μου τα έχω δει όλα τα των υψομετρικών διαφορών. Ξεκινήσαμε από την εφηβική μας ηλικία και στην αρχή με περνούσε κάπου 3cm. Όμως, αυτή έμεινε εκεί, ενώ εγώ ψήλωσα κι άλλο, οπότε τώρα την περνάω εγώ κατά 3cm.
![]()

Όπως είπαν κι άλλοι το ύψος είναι ενα κριτήριο αλλά όχι και το βασικότερο !!

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά το βρισκω χαζο να τίθεται θεμα ύψους. Θελω να πιστεύω οτι ειναι απλα ενας αριθμός λολ αλλιως εμεις οι κοντουλες δεν εχουμε καμια ελπίδαΤωρα αν ο άλλος/η κολλαει επειδη δεν θελουν να τον βλέπουν με ψηλότερο/κοντοτερο/ομορφοτερο άτομο επειδη θα νιώθει ασχημα και οι αλλοι θα σχολιάζουν,τι να πω. Κόμπλεξ μου φαινεται.
Έχεις δίκιο σε μια σχέση πάνω απ' όλα μετράει η ψυχική προσέγγιση κι όχι η σωματική διάπλαση. Κι 1.50 να ήταν ο φίλος μου δεν θα με πείραζε καθόλου.
Dias
Επιφανές μέλος

Δεν φοράει (ούτε έχει) ψηλοτάκουνα παπούτσια. Λέει ότι δεν της αρέσουν, αλλά δεν αποκλείω να το κάνει για μένα. Αν βάλει ψηλοτάκουνο, δεν νομίζω ότι θα με στεναχωρήσει και δεν θα προσπαθήσω να ψηλώσω κι άλλο.Αν βάλει ψηλοτάκουνο όμως οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά!

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν φοράει (ούτε έχει) ψηλοτάκουνα παπούτσια. Λέει ότι δεν της αρέσουν, αλλά δεν αποκλείω να το κάνει για μένα. Αν βάλει ψηλοτάκουνο, δεν νομίζω ότι θα με στεναχωρήσει και δεν θα προσπαθήσω να ψηλώσω κι άλλο.
Εσύ είσαι συγκροτημένο, ώριμο και προσγειωμένο άτομο. Υπάρχουν όμως και άντρες, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε να είναι εκείνοι ψηλότεροι από τις συντρόφους τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gaidouri
- Andante
- GeorgePap2003
- Thinkguy
- globglogabgalab
- afantos
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Human being
- Joji
- Nikoleta05
- camil
- jj!
- charmander
- touvlo
- giannhs2001
- Memetchi
- taketrance
- Libertus
- American Economist
- kalhkardia
- thenutritionist
- tsiobieman
- fourkaki
- Satan Claus
- Ξξξξξξ
- MarcoReus
- NatashaLP
- Μικέ
- Meryborkmas
- johnnyantony
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.