Ακριβώς. Δεν φοράμε τα τακούνια για να ψηλώσουμε. Είναι ωραία παπούτσια, κολακεύουν το σώμα, δίνουν ωραιότερη στάση σώματος, και γενικά είμαιστε σε μια ηλικία οι περισσότερες που μας αρέσει να μαστε καρα-καλλόνες. Γι αυτό!
Ούτε εγώ. Σοβαρά τώρα, τί καθόμαστε και συζητάμε.. Και έχω γράψει κι εγώ αρκετά σ αυτό το θέμα, και μου φαίνεται τόσο χαζό.
Κοίτα συμφωνώ μαζί σου. Όταν κάποιος είναι πάνω από δύο μέτρα, κατά πάσα πιθανότητα είναι άχαρος. Αν και γενικά πιστεύω ότι το άχαρο έχει να κάνει με τον άνθρωπο. πχ έχω γνωρίσει κοπέλα 1,85 που ήταν πολύ άχαρη και άλλη που ήταν 1,87 και ήταν μια χαρά. Σε αυτό που διαφωνώ λιγάκι είναι που βάζεις το δικό μου ύψος στη ίδια κατηγορία με το δικό σου. Εγώ είμαι όντως ψηλή για κοπέλα στο 1.76, ενώ εσύ είσαι μέτριος για άντρας. Μην αρχίσουν όλοι να με βαράνε, ψηλό λέω κάποιον από 1,90 και πάνω. Το 1.80-1.82 (αλήθεια δεν ξέρεις αν είσαι 1.80 ή 1.82? Πως γίνεται να μην ξέρεις?), δεν το λες ψηλό με την καμία! Δηλαδή τί θα πεις, μπήκε μέσα ένας λεβέντης κοτζάμ 1,80?
Τώρα αν με ρωτάς τί θα προτιμούσα, έναν όμορφο ή ένα ψηλό, θα σου απαντούσα ότι θα προτιμούσα έναν καλό άνθρωπο.
Κοίτα, προφανώς αυτά τα λένε οι πιο κοντοί που έχουν ένα μικρό κόμπλεξ. Κοινώς, όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Πως λένε για τις ξανθές ότι είναι χαζές? Ναι οκ, προφανώς οι περισσότερες θα ήθελαν να είναι λαμπερές σαν τις ξανθές, δεν πάει σε όλες όμως, οπότε τις κράζουν. Παρ όλο που τα ανέκδοτα για τις ξανθές έχουν πλάκα, εγώ γελάω που είμαι ξανθιά! Σε όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ και επαυξάνω. Σιγά το σοβαρό θέμα το ύψος που καθόμαστε και το συζητάμε.