fandago
Διακεκριμένο μέλος

Γιαυτό ακριβώς χρειάζεται να τους δώσουμε άλλο χαρακτήραΕαν εγω τωρα πεταχτω σαν και μην πω σαν τι, και σας πω οτι δεν εχω καταλαβει για τι βελακια και μολυβακια μιλατε....σημαινει κατι και θα πρεπε να ανησυχω?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flamelab
Νεοφερμένο μέλος

Ωχ ωχ γίναμε ρεζίλιΝομίζω ότι όταν έχουμε quote με code tags μέσα, δεν εμφανίζεται σωστά, όπως σε αυτό το μήνυμα. δεν κάνει resize και βάζει μπάρα.![]()

Μπορεί να γίνει κατι με τα smileys στο button tag ? Μαλλον είναι δύσκολο να ενσωματωθεί smiley tag μεσα στο αλλο module ...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Bug....or something.....: στα pm οταν γινεται quote μεσα σε quote , μετα απο λιγο ολο το κειμενο πηγαινει πιο δεξια, και δεν εμφανιζεται μπαρα για να πας πιο κει, οποτε κοβεται.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Να προτείνω επίσης, όταν κάνουμε αναζήτηση για posts (πχ τα posts κάποιου μέλους) κάτω από την ημερομηνία και ώρα των posts να φαίνεται και η βαθμολογία τους. Έτσι θα μπορούμε να βρούμε τα πιο αξιόλογα posts της αναζήτησης μας.

Subject to change
e-steki.gr Founder

fandago αυτό που λες για την αναζήτηση το έχω στο πρόγραμμα

Lorien αυτό δεν είναι bug. Πως αλλιώς να γινόταν δηλαδή; Αφού ο χώρος είναι περιορισμένος. Να μην κάνετε τόσα nested quotes

Ιδέα: Αντίστοιχο ribbon, σε μπλε χρώμα, θα μπορούσε να μπει και για τις δημοσκοπήσεις!

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Για τα stickies, πως θα σας φαινόταν κάτι τέτοιο;![]()
εμένα μ'αρέσει

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μ' αρέσει αυτό για τις δημοσκοπήσεις... πουχου να γράφει "Ψηφίστε"!Το ξέρω ότι λέγονται sticky, αλλά μέχρι να γίνουν επίσημα τα αγγλικά παγκόσμια γλώσσα, όσο κι αν τα συμπαθώ, δεν θέλω να χρησιμοποιούνται και τόσο στο site (δεν εννοώ σε αυτά που γράφουν οι χρήστες του, αλλά σε αυτά που "γράφει" το ίδιο το site). Το να έγραφε "υπόμνημα" είναι ακατανόητο σε έναν αρχάριο χρήστη.
fandago αυτό που λες για την αναζήτηση το έχω στο πρόγραμμα
Lorien αυτό δεν είναι bug. Πως αλλιώς να γινόταν δηλαδή; Αφού ο χώρος είναι περιορισμένος. Να μην κάνετε τόσα nested quotes
Ιδέα: Αντίστοιχο ribbon, σε μπλε χρώμα, θα μπορούσε να μπει και για τις δημοσκοπήσεις!

Για τα stickies θα προτιμούσα να έγραφε "Υπόμνημα" πάντως.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

και μετά πλύντε μας και τα πιάτα ένα πράγμα

η κορδελίτσα μια χαρά (Αν και αρχικά μου θύμησε τις κορδέλες πένθους που βάζουν στις φωτογραφίες σε ένα σπιτι όταν κάποιος πεθαίνει

Τες πα, μήπως η λέξη "προτεινόμενο" θα ήταν καλύτερα?
άλλες πιθανές λέξεις
ενδιαφέρον, καρφιτσωμένο, επισημασμένο
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μπα σε καλό σου πρωινιάτικα!η κορδελίτσα μια χαρά (Αν και αρχικά μου θύμησε τις κορδέλες πένθους που βάζουν στις φωτογραφίες σε ένα σπιτι όταν κάποιος πεθαίνει)

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το "ενδιαφέρον" είναι μια καλή εναλλακτική, αλλά και πάλι φοβάμαι ότι ένας άσχετος δεν θα το καταλάβει...

MonaXoS
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

βάλτε "ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ" και θα είστε μια χαρά

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προτεινόμενα είναι τα από πάνω, με την περιγραφή.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ωστόσο, επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί πολύ χρόνο, μην το περιμένετε πολύ σύντομα.
Αν και δεν μπορώ να δώσω κάποια ημερομηνία, σίγουρα δεν θα είναι συντομότερα από ένα μήνα από τώρα. Ήδη τον τελευταίο 1,5 μήνα προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ένα κατάλληλο σχέδιο, και πολύ πρόσφατα καταλήξαμε κάπου, οπότε ξεκίνησε να υλοποιείται μόλις πριν μερικές μέρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.