Ελληνικές βουλευτικές εκλογές - 7 Ιουλίου 2019

Τι θα ψηφίσετε στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2019;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 84)
  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 21 25.0%
  • Νέα Δημοκρατία

    Ψήφοι: 12 14.3%
  • Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ)

    Ψήφοι: 2 2.4%
  • Χρυσή Αυγή

    Ψήφοι: 3 3.6%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 4 4.8%
  • ΜέΡΑ 25

    Ψήφοι: 4 4.8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 1 1.2%
  • Ένωση Κεντρώων

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Ελληνική Λύση

    Ψήφοι: 2 2.4%
  • Λαϊκή Ενότητα

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Πλεύση Ελευθερίας

    Ψήφοι: 3 3.6%
  • Άλλο

    Ψήφοι: 11 13.1%
  • Δημιουργία, ξανά!

    Ψήφοι: 16 19.0%
  • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

    Ψήφοι: 3 3.6%
  • Λευκό/Άκυρο/Αποχή

    Ψήφοι: 2 2.4%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Οι συνταξιούχοι συνεχώς αυξάνονται εδώ και χρόνια, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Με την ανεργία στα ύψη και τους μισθούς καταρρακωμενους αυξήθηκε ραγδαία και η υπογεννητικοτητα που υπήρχε ήδη και αυτό ήταν το μόνο σίγουρο, ότι θα αυξηθούν οι συνταξιούχοι. Ποιο ζευγάρι στην εποχή μας κάνει πάνω από 2 παιδιά; Ελάχιστα.. Και αν κάνει, πώς θα τα ζήσει αξιοπρεπώς;


Ε άρα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα, τι λες; Αλλιώς οι συντάξεις θα συνεχίζονται να μειώνονται σταδιακά και σταθερά δίχως προοπτική ανάκαμψης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Οι συνταξιούχοι συνεχώς αυξάνονται εδώ και χρόνια, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Με την ανεργία στα ύψη και τους μισθούς καταρρακωμενους αυξήθηκε ραγδαία και η υπογεννητικοτητα που υπήρχε ήδη και αυτό ήταν το μόνο σίγουρο, ότι θα αυξηθούν οι συνταξιούχοι. Ποιο ζευγάρι στην εποχή μας κάνει πάνω από 2 παιδιά; Ελάχιστα.. Και αν κάνει, πώς θα τα ζήσει αξιοπρεπώς;
Παραμύθια.

Οι γεννήσεις έχουν μειωθεί στην Ελλάδα όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες γιατί το παιδί για να του δώσεις τα standard των πολιτισμένων χωρών απαιτούν έξοδα και δεν προσφέρουν έσοδα. Επιπλέον η πιθανότητα επιβίωσης ενός παιδιού έχει αυξηθεί.

Αντίθετα σε υποανάπτυκτες χώρες το παίδί σχολείο δεν το πανε και από μικρό συνεισφέρουν στο οικογενειακό εισόδημα. Για παράδειγμα στη χώρα μας βλέπεις τους Ρωμά να τα βάζουν να δουλεύουν από 3 ετών και αντί να το σταματήσει αυτό το κράτος τους επιδοτεί με περισσότερα λεφτά ανά επιπλέον τέκνο το κράτος μας.

Οι συντάξεις θα μειωθούν και δεν μπορεί να αναστραφεί. Αποδεκτείτε το.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Μετά από 5 ημέρας απουσίας μου λόγου αποκλεισμού έχω να πω ότι μάλλον έτσι θα το κάνω μια φορά την εβδομάδα θα απαντώ αλλά συστηματικά.
Τώρα
Καλή χρονιά!
Εννοείται , με τα δύο χέρια Αλέξη , άλλωστε το έχω γράψει κιόλας για εμένα νδουλα και μπατσοκ τελείωσαν.
Εσύ , δηλαδή , που μιλάς και υποστηρίζεις ανοιχτά Κούλη για ποιο λόγο αναφέρεσαι σε αυτά τα θέματα ; Θα πέσει κανένα ταβάνι
Προσωπικά θα ντρεπόμουν ως νέος άνθρωπος να στηρίξω δύο οικογενειακές παρατάξεις που ρήμαξαν την Ελλάδα , αλλά βέβαια δεν ξεχνάω το γεγονός ότι πονάει να μην είσαι 4 χρόνια κυβέρνηση ή να κυβερνάνε οι τεμπέληδες αριστεροί . Για αυτό αναφέρομαι συχνά στο ότι πιο πιθανό είναι να έχουμε Καισαριανές παρά Μελιγαλάδες. Και όπως βλέπω δεν το σχολίασες μιας και συμφωνείς με αυτός , όχι μόνο εσύ αλλά πολλοί άλλοι σαν εσένα. Σιγά σιγά βγαίνετε από τα λαγούμια σας .
Εξάλλου όλοι οι δεξιοί αλλάζουν φανελάκια από την κούραση .


ΥΓ : Τι είναι χειρότερο στην Ελλάδα : να είσαι αριστερός ( τα γνωστά παπαγαλάκια του ischool αυτό γράφουν , δείτε τα μηνύματά μερικών και θα καταλάβετε που οδηγούμαστε , αυτά ονειρεύονται μερικοί και θεωρούν ότι έτσι θα προχωρήσει η χώρα μπροστά....)
Καταρχάς οι Ανελ έχουν τελειώσει σε όλη την Ελλάδα.
Σε πολλούς νομούς δεν έχουν στελέχη και στην Μακεδονία σε πολλούς νομούς θα είναι κάτω από 1%
Ο Συριζα στην Μακεδονία θα έχει μονοψήφια ποσοστά (μόνο Δυτική Ελλάδα και Κρήτη θα τα πάει καλά)
Βόρειο Νότιο Αθήνα (μετά την διάσπαση της Β) θα έχει μεγάλη διαφορά η ΝΔ
Το Κινημα αλλαγής σε πολλούς νομούς θα τα πάει καλυτερα πιστεύω από τον Συριζα όπως στον νομό Ροδόπης που κατεβαίνει ο Ιχμέτ Αχλαν που έχει δυναμική στον 3ο μεγαλύτερο δήμο του Νομού (γνώμη μου) και με γεγονότα.
Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να ψηφίσει Τσίπρα επειδή συμφωνεί με κάποια λεγόμενα αριστερής ιδεολογίας πράγματα τα οποία προώθησε όπως σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, σημαία με κλήρωση, αλλαγή ταυτότητας φύλου, ΚΕΑ, ασφάλιση για όλους, μέρισμα κλπ;

Οκ βγήκε με ψέματα. Δε θα κάνω σαν την απατημένη γκόμενα να του το κρατάω για πάντα. Θέλω να του δώσω μια ακόμα τετραετία να δω τί θα κάνει βρε αδελφέ. Ειδικά αφού η εναλλακτική μου είναι ο Κούλης.:sick: Και τα παιδιά γελάνε μαζί του.
Πιστεύω είδαμε τι έκανε ο Τσίπρας, με τα μέτρα που λες όπως "σύμφωνο συμβίωσης, ταυτότητας φύλου, και αυτό για την υιοθέτηση παιδιών" εγώ είμαι υπερ και μπράβο στον Τσίπρα που το έφερε και μπράβο στο ΚΙΝΑΛ που ψήφισε ναι και στα 3 από αυτά. Τώρα οικονομικά δε τα έκανε καλά
Για μένα είναι κι αυτα πολύ σημαντικα. Στα υπόλοιπα που λες κανένα κόμμα δε θα έβρισκε λύσεις οπότε για μένα δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η νοοτροπία τόσων χρόνων που δεν έχει αλλάξει. Τουλάχιστον έκανε κάποια πράγματα αριστερής ιδεολογίας που η ΝΔ αν είχε βγει δεν θα τα έκανε. Αυτή είναι η μόνη διαφορά που βρίσκω.

Δεν είναι δηλαδή ότι υπήρχαν λεφτά και ο Τσίπρας τα σπατάλησε ή ότι υπήρχαν επενδύσεις και ανάπτυξη και ο Τσίπρας με λάθος χειρισμούς τα έδιωξε. Το καράβι πηγαινε προς το παγόβουνο, αυτό δεν θα το απέτρεπε κανένα κόμμα, ούτε ο Θεός ο ίδιος.
Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει, δυστυχώς πολλοί από αυτούς της νοοτροπίας παραμένουν στην πολιτική:


  • Σπίρτζης

  • Κορουμπλής

  • Παπακώστα

  • Αντώναρος


και λοιπά μην ακούτε καινούργιο και τρέχεται
Αρχική Δημοσίευση από akikos;4448076ΣΥΡΙΖΑ::
Πασοκ:
Ίσως το κόμμα με την ποιοτικότερη σύνθεση. Βενιζέλος, Παπανδρέου, Σημίτης κ.λπ. Θα μπει στη Βουλή αλλά πάνω από 7% δεν παίρνει.

Χρυσή Αυγή:
Το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Θα τσιμπήσει πόντους για το Μακεδονικό. Δεν θα είναι κάτω από 10%.
Γνώμη επειδή η Β Αθηνών διασπάστηκε τι μέλη να έχει τώρα η Χ.Α. στα Βόρεια Προάστια και στα Νότια τα ποσοστά Κιναλ - Χ.Α. θα είναι ανάποδα.
Το μονο λαθος που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι παλικαρισμοί το 2015 για εξοδους από τα μνημόνια και το ευρώ .

Αλλιώς σ ολα Τ αλλά, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ, τα ιδια θα κανανε. Τσιρίζει ο κουλης πχ για το μακεδονικό, ενώ ο πατέρας του πριν 25 χρονια τα ιδια πήγε να συμφωνήσει .
Κοίτα ο Συριζα το ήξερε ότι αυτά που έλεγε δεν γίνονταν είναι καρεκλοκένταυροι για μένα

εΔΩ ΥΠΆΡΧΟΥΝ άνθρωποι που πιστευουν ακομα στο Σωρα :loltooth:

Θεε μου ! Σε ευχαριστώ που δεν με έκανες ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑ. Τελικά ειμαστε αχάριστοι ωρες ωρες.
Ξέρω έναν βασικά ήξερα

Περιμένω μια απάντηση βασικά. Και όχι δε μισώ το ΠΑΣΟΚ γενικά, το ΠΑΣΟΚ της Φώφης και του Βενιζέλου μισώ που έχει καταντήσει ουρά της Νδ( εξ' ου και τα like που σου κάνει ο ανώνυμος αλκοολικός)
Δε ξέρεις τι είναι ο Σπίρτζης τότε που υποστηρίζεις βέβαια δικαίωμά σου
Μια επέκταση του από πάνω ερωτήματος:

Θεωρείς οτι ο φορέας του πολιτισμού είναι η ΝΔ;
Πιστεύεις οτι ο φορέας του πολιτισμού είναι ο Κούλης, ο Βορίδης, ο Άδωνις και τα λοιπά ακροδεξιά καμάρια;
Πόσο δαπίτης είσαι;
Η Νδ έχει πολλά καλά στελέχη:


  • Μπακογιάννη Ντόρα

  • Κεφαλογιάννη Ολγα

  • Βρούτσης Ιωάννης



και λοιπά και ο Άδωνις καλός είναι
Άκουγα χτες την εκπομπή στο ραδιόφωνο του Σκάι για προβλέψεις του 2019 και όσοι δημοσιογράφοι μίλησαν είχαν ως δεδομένο οτι θα βγει ο Μητσοτάκης (μάλιστα ρώτησαν την Κοσιώνη αν το ρεπορτάζ της θα είναι διαφορετικό λόγω αυτού και είπε όχι). Μόνο ένας είπε οτι μάλλον θα είναι ΝΔ και πασόκ μαζί συγκυβέρνηση. Θέλω να τους κάνει ο Τσίπρας κάνα χουνέρι και να ξαναβγεί, μόνο για να λυσσάξει ο Πορτοσάλτε κι ο Χατζής. Πολύ το θέλω.

Η ΝΔ ωραία τα λέει και ωραία σχέδια έχει, μόνο που η χώρα δε βρίσκεται σε μια φυσιολογική κατάσταση ώστε να κάνουμε σχέδια μεγαλεπίβολα. Η χώρα και οι άνθρωποι είναι σε survival mode, ο σώσων εαυτόν σωθείτω. Καθόλου δε νοιάζει τον απλό κοσμάκη που ψωνίζει τα απομεινάρια στη λαϊκή και δεν έχει θέρμανση αν ο Μητσοτάκης ονειρεύεται να δημιουργήσει ανάπτυξη στις επιχειρήσεις και να βρει δουλειά μακροπρόθεσμα για τους νέους. Το εδώ και το τώρα τον νοιάζει, το σήμερα και αυτό με μακροπρόθεσμα σχέδια δε γίνεται. Αν δεν ήταν η συμφωνία των Πρεσπών, θα είχα σίγουρο οτι θα ξαναβγεί ο Τσίπρας, τώρα κρατάω μια επιφύλαξη.
Μην κοροϊδευόμαστε η ΝΔ θα κερδίσει πρώτα έρχονται περιφερειακές εκλογές
Η ΝΔ μπορεί να πάρει και τις 13 το κιναλ από 0 - 3
Ο Συριζα δε βλέπω να παίρνει καμιά.
Βέβαια ο Συριζα σε 4 περιφέρειες:


  • Θεσσαλία

  • Βόρειο Αιγαίο

  • Κρήτη

  • Δυτική Ελλάδα



εκεί δεν έχει υποψήφιο και στη Μακεδονία τα ποσοστά του περιφερειάρχη του Συριζα θα είναι τραγικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
Σημείωση συντονιστή: Το θέμα ξεκλειδώνει. Κάποια ποστ μεταφέρθηκαν στις Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα. Εδώ ας συζητήσουμε ειδικότερα για τις επικείμενες εκλογές.

Σας παρακαλώ να παραμείνουμε σε μια κόσμια και εποικοδομητική συζήτηση όσο γίνεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
Himela για ποιο λόγο είσαι αριστερή?

Μού άρεσε αυτή η ερμηνεία του τί σημαίνει αριστερός στη βικιπαίδεια:

Ο όρος Αριστερά στην πολιτική, σήμερα, αναφέρεται κυρίως σε αντιλήψεις και θέσεις που: α) Αντιμάχονται την αδικία, τις βαθιές ανισότητες και τις διακρίσεις που απορρέουν από την ταξική δομή της καπιταλιστικής κοινωνίας, β) Προωθούν την κοινωνική ισότητα, την φιλία και την συνεργασία ανάμεσα στα έθνη και τους λαούς, με σεβασμό στην κουλτούρα κάθε λαού, γ) Αγωνίζονται για ουσιαστική παιδεία και μόρφωση που να αφορά όλα τα μέλη της κοινωνίας, εναντίον του σκοταδισμού είτε εθνικιστικού, είτε θρησκευτικού.
Όλα τα παραπάνω με εκφράζουν οπότε γι' αυτό είμαι αριστερή. Περισσότερο το βλέπω ως τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και συμπεριφοράς παρά ως πολιτικοποιημένη άποψη. Γενικά στη ζωή μου έχω ως μότο "ζήσε κι άσε και τους άλλους να ζήσουν". Ξέρω οτι ακούγομαι υπερβολικά ρομαντική και ιδεολόγος για κάποιους αλλά αυτές είναι οι σκέψεις μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,271 μηνύματα.
Εγώ χαρακτηρίζομαι σαν κεντροδεξιός.Οι λόγοι είναι οι εξής:
Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας,ιδιωτικός τομέας,όχι κρατικοδίαιτα κράτη,ποιο αυστηρές μεταναστευτικές πολιτικές,νέες επενδύσεις και γενικά δεν υπάρχει αυτή η υπερβολική προοδευτικότητα σε όλα και δεν υπάρχει αναρχία πχ άσυλο στα πανεπιστήμια.Σιγουρα είμαι κατα των ακροδεξιών κομμάτων γιατί είναι λίγο επικίνδυνα.Αρα η κεντροδεξιά-χριστιανοδημοκρατια (CDU) με εκφράζουν πλήρως.
Γενικά υποστηρίζω τα εξής κόμματα,χωρίς Βεβαια να σημαίνει ότι έχουν και αρνητικά και ούτε φανατίζωμαι.
Ελλάδα:ΝΔ
Γερμανια:CDU/CSU
Βρετανία:conservatives
Ισπανία People party
Αυστρία:λαϊκό κόμμα (Κουρτς)
Γαλλία:ρεπουμπλικάνοι
Η.Π.Α:ρεπουμπλικάνοι

Για εμενα το καλύτερο κόμμα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη είναι το CDU/CSU.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Όλα τα παραπάνω με εκφράζουν οπότε γι' αυτό είμαι αριστερή. Περισσότερο το βλέπω ως τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και συμπεριφοράς παρά ως πολιτικοποιημένη άποψη. Γενικά στη ζωή μου έχω ως μότο "ζήσε κι άσε και τους άλλους να ζήσουν". Ξέρω οτι ακούγομαι υπερβολικά ρομαντική και ιδεολόγος για κάποιους αλλά αυτές είναι οι σκέψεις μου.

Δηλαδη δεν βλεπεις καποια αντιφαση στην λογικη "ζήσε κι άσε και τους άλλους να ζήσουν" και τον κρατισμο του σοιαλισμου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
https://www.iefimerida.gr/news/4612...eris-velopoylos-kranidiotis-mazi-stis-ekloges

Μ' όλα αυτά τα σαπάκια και το πολιτικό απολίθωμα τον Καρατζαφέρη τι έγινε τελικά;
Το πήραν απόφαση ότι ο καθένας μόνος του δεν πιάνει ούτε 0,5% κι είπαν να συγχωνευτούν κι αυτοί να κάνουν ένα συμπούρδελο τύπου ΔΗ.ΣΥ. μπας και μπουν Βουλή και κονομήσουν κι αυτοί;:rolleyes:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,058 μηνύματα.
Δηλαδη δεν βλεπεις καποια αντιφαση στην λογικη "ζήσε κι άσε και τους άλλους να ζήσουν" και τον κρατισμο του σοιαλισμου?
Ιδεολογικά μιλούσα, όχι κομματικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Ιδεολογικά μιλούσα, όχι κομματικά.
Λογω ιδεολογιας ομως αυτα δεν μπορουν να διαχωριστουν. Ας παρουμε τα πραγματα με μια σειρα. Λες οτι εισαι κατα της πεινας, φτωχειας, πολεμου μπλα μπλα. Καταρχας οι ανθρωποι δεν κατεβαινουν στις πλατειας απαιτωντας αυτα τα πραγματα, οποτε δεν εχει και πολυ impact και ουσια. Το θεμα ομως ειναι πως θα τα κανεις ολα αυτα, μεσω εθελοντικων ιδιωτικων πρωτοβουλιων οπως ειναι τα φιλανθρωπικα ιδρυματα ή μεσω του κρατισμου? Οι αριστεροι χρησιμοποιουν το δευτερο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Όπως φαίνεται σε λίγο οι ΑΝΕΛ θα φύγουν από την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αυτή τη στιγμή για το Μακεδονικό και αρκετά στελέχη των ΑΝΕΛ πάνε ΣΥΡΙΖΑ. O Καμμένος το καλύτερο που έχει να κάνει επίσημα να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών διαφορετικά το πολιτικό του τέλος φτάνει.

Η ΝΔ το παίζει πολύ έξυπνα αυτή τη στιγμή κάνοντας τους Μακεδενομάχους, τσιμπώντας ψήφους από το πατριωτικό χώρο. Το Ποτάμι έχει πάρει εντολή να ψηφίσει τη συμφωνία για να μην πάρει τη καυτή πατάτα η επόμενη κυβέρνηση. Για την ημερομηνία των εκλογών θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνουν πριν τις δημοτικές/περιφερειακές γιατί η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ θα διώξουν αρκετούς ψηφοφόρους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις και αυτό φαίνεται από τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφια για τις δημοτικές/περιφερειακές. Λες και κανένα "όνομα" δεν θέλει να βάλει υποψηφιότητα για να μην πάρει το βάρος της ήττας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,271 μηνύματα.
Ο Συριζα εδειξε για ακομα μια φορα οτι η Αριστερα οχι μονο δεν εχει να προσφερει τιποτα το καινουριο αλλα καταστρεφει τα παντα.πραγματικα εχω την ερωτηση τι περιμενουν ακομα οι ψηφοφοροι του Συριζα?Τι πιστευουν οτι μπορει να κανει μια τελειωμενη ιδεολογια?Και επειδη κατα καιρους ολοι κραζουμε την ακροδεξια (και καλα κανουμε) μηπως να πουμε και για τα ασχημα της Αριστερας-ακροαριστερας?Θυμαστε τι εκανε η ακραια αριστερα στην ΕΣΣΔ?Αληθεια εκεινοι που ψηφιζουν Συριζα πηγαν τα 4 αυτα χρονια σε καμια συγκεντρωση στο Συνταγμα,οπως εκαναν συνεχεια με ΝΔ-Πασοκ?Μαλλον οχι.Τελος εσεις που σας αρεσει η Αριστερα,ο Συριζα που ψηφισε μνημονιο,μειωσε συνταξεις και αυξησε τους ειδη πολυ υψηλους φορους τι εχετε να πειτε?Ειναι αριστερη ιδεολογια ολα αυτα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Ο πρωθυπουργός την Παρασκευή έχει συνάντηση με το Καμμένο και πιθανόν την επόμενη εβδομάδα έχουμε ψήφο εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση. Ελπίζω να σταθεί στο ύψος του και πριν φύγει θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών. Διαφορετικά θα δώσει την καυτή πατάτα στην επόμενη κυβέρνηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Ο πρωθυπουργός την Παρασκευή έχει συνάντηση με το Καμμένο και πιθανόν την επόμενη εβδομάδα έχουμε ψήφο εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση. Ελπίζω να σταθεί στο ύψος του και πριν φύγει θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών. Διαφορετικά θα δώσει την καυτή πατάτα στην επόμενη κυβέρνηση.


Ο Κυριακός Μητσοτάκης λογικά θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών
Πιστεύω θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΚΙΝΑΛ η οποία θα καταψηφίσουν την συμφωνία και δε θα περάσει.
Μετά θα έχουμε πολύ δουλειά για τους ζαίους
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Ο Κυριακός Μητσοτάκης λογικά θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών
Πιστεύω θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΚΙΝΑΛ η οποία θα καταψηφίσουν την συμφωνία και δε θα περάσει.
Μετά θα έχουμε πολύ δουλειά για τους ζαίους

Μάλλον ο πρωθυπουργός πριν μας αποχαιρετήσει, θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών μαζί με άλλα κοινωνικά μέτρα. Αυτό κατάλαβα από τη συνέντευξη του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ο Κυριακός Μητσοτάκης λογικά θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών
Πιστεύω θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΚΙΝΑΛ η οποία θα καταψηφίσουν την συμφωνία και δε θα περάσει.
Μετά θα έχουμε πολύ δουλειά για τους ζαίους

Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν είναι τόσο γελοίοι όπως ο Συριζα. Αν χρειαστεί να ψηφίσουν τη συμφωνία θα το κάνουν. Δεν πρόκειται να παίξουν με την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό. Από την στιγμή που πέρυσι το καλοκαίρι η συμφωνία έφυγε από τη βουλή η Ελλάδα έχει πλέον συμφωνήσει σε αυτήν, ασχέτως ότι παραμένει ακόμα μια υπογραφή. Αν καταψηφιστεί θα γίνουμε ρεζίλι σε όλο τον πλανήτη, δεν γίνεται πέρυσι να περνάει η συμφωνία από τη βουλή και μισό χρόνο μετά να καταψηφίζεται ακόμη και αν αλλάξει η κυβέρνηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν είναι τόσο γελοίοι όπως ο Συριζα. Αν χρειαστεί να ψηφίσουν τη συμφωνία θα το κάνουν. Δεν πρόκειται να παίξουν με την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό. Από την στιγμή που πέρυσι το καλοκαίρι η συμφωνία έφυγε από τη βουλή η Ελλάδα έχει πλέον συμφωνήσει σε αυτήν, ασχέτως ότι παραμένει ακόμα μια υπογραφή. Αν καταψηφιστεί θα γίνουμε ρεζίλι σε όλο τον πλανήτη, δεν γίνεται πέρυσι να περνάει η συμφωνία από τη βουλή και μισό χρόνο μετά να καταψηφίζεται ακόμη και αν αλλάξει η κυβέρνηση.


Κοίτα το ΚΙΝΑΛ είναι υπερ της λύσης αλλά όχι οποιαδήποτε λύσης.
Αυτή ήταν οποιαδήποτε λύση
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Πλέον έχει ψηφιστεί, ο Συριζα έχει υπογράψει την συμφωνία, γιατί έγινε όλο εκείνο το τσίρκο στις Πρέσπες; Το βλέπω το παιχνίδι του Τσίπρα, είναι ικανός να πουλήσει μέχρι και όλη την Ελλάδα για να τη φέρει στον Μητσοτάκη. Πραγματικά επικίνδυνος άνθρωπος που φοράει την μάσκα του γλυκού/χαζού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top