Την ισότητα δεν την ζητάμε όπου μας βολεύει μόνο. Έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα και με γεγονός ότι οι άνδρες πετούν 1.5 χρόνο από την ζωή τους στα σκουπίδια με ότι επακόλουθω έχει αυτό οικονομικά, αυτή την στιγμή οι γυναίκες ίσως να είναι και σε καλύτερη οικονομική κατάσταση. Συνεπώς γιατί κέρασμα???
Αν περιμένω μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού να με κρίνει από αυτό?? Σωθήκαμε. Αν είναι να εξαγοράσω την συμπάθεια της? να το βράσω.
Εγώ με την κοπελα θέλω να βγω και να περάσω καλά.Το τι κάνει η τσέπη μου μόνο εγώ το ξέρω και στην τελική δεν της πέφτει και λόγος. Αν το κριτήριο είναι αυτό τότε συγνώμη αλλά κάπου μάλλον στον δρόμο δεν θα τα βρούμε γιατί μάλλον θα θεωρεί και άλλες βλακείες ως προαπαιτούμενες. Το να κεράσω είναι εξίσου εύκολο με οποιαδήποτε κολακεία. Εύκολα λέγεται και δύσκολα εννοείται.
Αλλά έτσι είστε οι περισσότερες κοπέλες! Προτιμάτε την κολακεία από την ουσία που μετρά και περισσότερο. Άνθρωπος που βασίζεται στην κολακεία σίγουρα θα σου βγεί μάπας μετά, και θα ακολουθήσουν το τι μ******ς είναι. Άλλά η επιιλογή ήταν οφθαλμοφανής!
Τώρα που οικονομικά μου επιτρέπεται το κάνω και εγώ καμιά φορά αλλά μόνο για κάτι παραπάνω τέτοιες αντιλήψεις. Φυσικά έχω πλήρη επίγνωση όμως της κατάστασης βλέπε άποψη
tsitsilega. Το ποιος είναι περισσότερο
μ@@@@@ας δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται!
Και δεν καταλαβαίνω! Το πρόβλημα είναι αν θα κάνει την κίνηση ο άλλος και μετά να αρχίσεις να κάνεις την δύσκολη/ο? Αν ο άλλος σε έχει ψυχολογήσει τότε απλά σε έπιασε κορόιδο.
Το κέρασμα είχε νόημα την εποχή που κακώς οι γυναίκες δεν είχαν τις ελευθερίες του σήμερα και δεν είχαν την οικονομική ανεξαρτησία!
Για να μην παρεξηγηθώ.Σε όλα τα παραπάνω το πρώτο πρόσωπο είναι υποθετικό και αόριστο. Επίσης το κέρασμα είναι μια χαρά και ας το κάνει όποιος θέλει από την πρώτη ως την τελευταία φορα! Το πρόβλημα προκύπτει όταν αποτελεί κριτήριο για τον χαρακτήρα του άλλου και το πόσο καλός γκόμενος material είναι!
Προσωπικά πιστεύω ότι όταν η τσέπη κάποιου/ας είναι πιο βαθιά αυτός/η πρέπει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις αυτόβουλα.