Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βραδύ δε λειτουργώ, υπολειτουργώ θα το έλεγα καλύτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Nothing coffee can't fixΝωρίς, πάρα πολύ νωρίς το πρωί.
Το βραδύ δε λειτουργώ, υπολειτουργώ θα το έλεγα καλύτερα.![]()

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Πχ σας αρέσει το πολύ πρωί με την αυγούλα, το μεσημέρι, το σούρουπο...αργά το βράδυ;
Και γιατί.

Ησυχια
Σχεδων νεκρικη θα ελεγα
Λιγοι εως μηδαμινοι ανθρωποι
Nycterine Nymphet
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Βραδυ
Ησυχια
Σχεδων νεκρικη θα ελεγα
Λιγοι εως μηδαμινοι ανθρωποι
Nycterine Nymphet
χε,χε
κι εγώ
αλλά δε σε πιάνει καμιά φορά μελαγχολία που όλοι κοιμούνται κι εσύ ξενυχτάς;
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

μετα συνηθως πέφτω και λειτουργικά και ψυχολογικά

Θα με κάνεις να γράψω ολόκληρο κείμενο τώρα, με ξεσήκωσες.

Λοιπόν λατρεύω να ξυπνάω πάρα πολύ νωρίς, 4-5 το πρωί και αυτό γιατί θέλω να ετοιμαστώ,να φάω, να χέσω, να χουζουρέψω με την ησυχία μου.
Κατά τις 6 πέρνω τελείως μπρος και είμαι σαν να έχω πυραυλάκατο στο κώλο, μπορώ να διαβάσω με τεράστια ευκολία, να πάω ευχάριστα στη δουλειά ή βγω για εξωτερικές δουλειές.
Γενικά μου αρέσει να σηκώνομαι πολύ νωρίς αλλιώς νιώθω ότι "έχασα" τη μέρα μου.
Μισώ αφάνταστα το μεσημέρι, εκεί μου βγαίνει όλη η κούραση και αρνούμαι να κοιμηθώ γιατί αν κοιμηθώ θα σηκωθώ 8-9 το βράδυ και θα βρικολακιάσω. Ιδιαίτερα τα μεσημέρια της Κυριακή τα σιχαίνομαι, με κουράζουν, με κάνουν να βαριέμαι και με πιάνει μια εκνευριστική σπαρίλα.
Το απογευματάκι μου αρέσει, γιατί συνήθως είναι ώρα που ασχολούμαι καθαρά μόνο με εμένα. Θα κάνω το μπάνιο μου, θα σημαζευτώ, θα ετοιμαστώ για να βγω, θα ασχοληθώ με το χόμπυ μου, θα δω καμιά ταινία κτλ. Κοινώς είναι η ώρα που περνάω ευχάριστα με οποιοδήποτε μέσω.
Το βράδυ πάλι αν δε μπορέσω να κοιμηθώ νωρίς (δεν είμαι και πολύ για ξενύχτια) με πιάνει κατάθλιψη, μπορεί να είμαι μια χαρά και μόλις ξαπλώσω στο κρεβάτι να πατήσω τα κλάμματα για μαλακίες, με πιάνει ψυχοπλάκωμα μισώ τους πάντες και τα πάντα και πιο πολύ εμένα. Τέλος πάντων κάνω θάρρεις και ζω τη πιο σκατά ζωή από όλους, με μισώ και με συχαίνομαι. Το πρωί βέβαια ξυπνάω και είμαι οκ, και κάθομαι και γελάω με τις μαλακίες που έλεγα το βράδυ που πέρασε.
Είμαι για τα άσπρα ρουχάκια με τα χέρια πίσω, το ξέρω.

Αι πες και τα δικά σου τώρα.

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Εγώ είπα. Είμαι νυχτερινός τύπος πιο πολύ.Αι πες και τα δικά σου τώρα.![]()

Θέλω να το αναλύσεις και να το αιτιολογήσεις.Εγώ είπα. Είμαι νυχτερινός τύπος πιο πολύ.

Guest 781029
Επισκέπτης

catlin
Δραστήριο μέλος

βασικά
τη νύχτα οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί
είναι πιο ελεύθεροι

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Οκ.Θέλω να το αναλύσεις και να το αιτιολογήσεις.![]()
Εμένα μου αρέσει το βράδυ πιο πολύ ,καταρχήν για το λόγο που είπε η Διοτίμα.
Δεύτερον το πρωί έχω ένα θέμα με το ξύπνημα. Αργώ πολύ να πάρω μπρος.
Τρίτον το βράδυ που η μέρα έχει φτάσει στο τέλος της και είναι όλα κλειστά (αν έχω εξωτερικές δουλειές πχ), επαναπαύομαι καθώς και να θέλω να κάνω κάτι δεν μπορώ. Οπότε ευκαιρία για ξεκούραση.
Τέταρτον το σπίτι φαίνεται πιο καθαρό το βράδυ, σε αντίθεση με το πρωί.
Πέμπτον, το πρωί με αγχώνει...γιατί σηματοδοτεί έναν αγώνα δρόμου. Ξύπνα, σήκω, ντύσου,δουλειά κτλ.
Αυτά νομίζω.
firefly13
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν λατρεύω να ξυπνάω πάρα πολύ νωρίς, 4-5 το πρωί

Βρε μηπως μας κρυβεις καμια 50αρια χρονια?

Όχι.
Βρε μηπως μας κρυβεις καμια 50αρια χρονια?![]()

Αλλά σε αυτό το θέμα (και σε άλλα βασικά) λειτουργώ σαν γεροντοκόρη.
Δε μπορώ ρε, όταν ξυπνάω αργά νιώθω ότι έχασα όλη μου τη μέρα και στεναχωριέμαι, θαρρείς και δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα. :/
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Ρε Ζωή σε φούρνο δουλεύεις;Λοιπόν λατρεύω να ξυπνάω πάρα πολύ νωρίς, 4-5 το πρωί ...
Τι μαζοχισμός.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

το πρωι δεν καταλαβαινω χριστο,δεν μπορω ουτε καν να σκεφτω,δεν ξερω τι με γινεται, πιο απροσαρμοστο πεθανες-και ο καφες δεν με πιανει γαμω!
το βραδι παλι ειμαι μες την υπερενταση συνηθως

Loreley
Περιβόητο μέλος

Ηρεμία. Έχεις απαλλαγεί έστω και λίγο από τις υποχρεώσεις που όλη μέρα σε κυνηγούν.
Άδειοι οι δρόμοι, κάνεις ότι γουστάρεις, νιώθεις ελευθερία.
Το καλοκαίρι κάθομαι μέχρι πολύ αργά στο μπαλκόνι, και δεν ακούγεται τίποτα παρά μόνο ήχοι της φύσης (δεν μένω και σε πόλη), άντε και κανένα μηχανάκι να σπάσει την σιγή.
Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να διαβάσω το βράδυ. Αγχώνομαι όταν έχω διάβασμα και έξω είναι σκοτάδι.

Όχι σε εργοστάσιο, πιάνεται;Ρε Ζωή σε φούρνο δουλεύεις;
Τι μαζοχισμός.

Guest 209912
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.