Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 27 Απριλίου 2015 στις 17:40 Η Gate4 έγραψε: #121 27-04-15 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Το ίδιο πρόβλημα! Έχω πάει σε 2 γιατρούς για αυτό, έχω κάνει 3 εξετάσεις, αλλά κανένα συμπέρασμα. Αν και κοιμάμαι περισσότερο από 5-6 ώρες (8-9). Click για ανάπτυξη... Στην περιπτωση μου δεν είναι πρόβλημα επιλογή το λες. Ξέρω πχ ότι θα ξυπνήσω 8 η ώρα αλλά σπάνια να με πάρει ο ύπνος πριν πάει 2-3. Επίσης μισώ να κοιμάμαι μεσημέρι οπότε πηγαίνει η μέρα με όσες ώρες κοιμήθηκα. Αλλά ντάξυ μπορείς να αναπληρώσεις ύπνο το σ/κ υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Απριλίου 2015 στις 14:10 Ο Guest 749981: #122 28-04-15 14:10 Αλλά τις καθημερινές δεν μπορώ να διαβάσω/παίξω/κάτσω/λειτουργήσω χωρίς να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 10 Μαΐου 2015 στις 07:28 Η mindcircus: #123 10-05-15 07:28 Τωρα πλεον πρωινή!'Καποτε νυχτερινή! Αλλαζουνε οι συνηθειες των ανθρωπων! Λειτουργω πλεον πολυ καλυτερα τα πρωινα! Ευχαριστιεμαι την μερα που την εχω ολη μπροστα μου, εχω την περισσότερη ενεργεια κλπκλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Το ίδιο πρόβλημα! Έχω πάει σε 2 γιατρούς για αυτό, έχω κάνει 3 εξετάσεις, αλλά κανένα συμπέρασμα. Αν και κοιμάμαι περισσότερο από 5-6 ώρες (8-9). Click για ανάπτυξη... Στην περιπτωση μου δεν είναι πρόβλημα επιλογή το λες. Ξέρω πχ ότι θα ξυπνήσω 8 η ώρα αλλά σπάνια να με πάρει ο ύπνος πριν πάει 2-3. Επίσης μισώ να κοιμάμαι μεσημέρι οπότε πηγαίνει η μέρα με όσες ώρες κοιμήθηκα. Αλλά ντάξυ μπορείς να αναπληρώσεις ύπνο το σ/κ υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Απριλίου 2015 στις 14:10 Ο Guest 749981: #122 28-04-15 14:10 Αλλά τις καθημερινές δεν μπορώ να διαβάσω/παίξω/κάτσω/λειτουργήσω χωρίς να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 10 Μαΐου 2015 στις 07:28 Η mindcircus: #123 10-05-15 07:28 Τωρα πλεον πρωινή!'Καποτε νυχτερινή! Αλλαζουνε οι συνηθειες των ανθρωπων! Λειτουργω πλεον πολυ καλυτερα τα πρωινα! Ευχαριστιεμαι την μερα που την εχω ολη μπροστα μου, εχω την περισσότερη ενεργεια κλπκλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αλλά τις καθημερινές δεν μπορώ να διαβάσω/παίξω/κάτσω/λειτουργήσω χωρίς να νυστάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 10 Μαΐου 2015 στις 07:28 Η mindcircus: #123 10-05-15 07:28 Τωρα πλεον πρωινή!'Καποτε νυχτερινή! Αλλαζουνε οι συνηθειες των ανθρωπων! Λειτουργω πλεον πολυ καλυτερα τα πρωινα! Ευχαριστιεμαι την μερα που την εχω ολη μπροστα μου, εχω την περισσότερη ενεργεια κλπκλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τωρα πλεον πρωινή!'Καποτε νυχτερινή! Αλλαζουνε οι συνηθειες των ανθρωπων! Λειτουργω πλεον πολυ καλυτερα τα πρωινα! Ευχαριστιεμαι την μερα που την εχω ολη μπροστα μου, εχω την περισσότερη ενεργεια κλπκλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.