×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,809 μέλη και 2,441,628 μηνύματα σε 76,731 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 105 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

"Ταυρωνιανή Λουκανομελέτα των Γενναίων" by Lyc

Valder

Επιφανές Μέλος

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6,596 μηνύματα.

O Valder Winners do not make excuses έγραψε: στις 19:48, 27-02-13:

#1
Το πιάτο που ακολουθεί αποτελεί πρακτικά την πρώτη μου ολοκληρωμένη προσπάθεια στην μαγειρική.

Προσοχή, απαιτεί γερά στομάχια!

"Ταυρωνιανή Λουκανομελέτα των Γενναίων" by Lyc



Υλικά:

3 αυγά μεγάλα
5 λουκάνικα γαλοπούλας
1 φιλέτο γαλοπούλας καπνιστής "Εν Ελλάδι"
Φέτα "Ήπειρος"
1 κρεμμύδι

Εκτέλεση:

1. Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδελάκια και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά
2. Προσέχοντας μην καούν τα λουκάνικα (διότι ως μάστερ εμένα μου ξέφυγε λίγο), ετοιμάζουμε το εξής:

Κόβουμε 2 φλίδες μεγάλες κρεμμυδιού και τις πετάμε στο μπλέντερ σε μικρά μικρά κομματάκια
Κόβουμε μια φέτα φιλέτο γαλοπούλας καπνιστής "Εν Ελλάδι" και τις ρίχνουμε και αυτές στο μπλέντερ
Ολοκληρώνουμε με 1,5 χοντρό κομμάτι (2 δάχτυλα) σε μικρά κομμάτια φέτα "Ήπειρος" την οποία ρίχνουμε και αυτή στο μπλέντερ.

Πατάμε τη σκανδάλη κοφτά αρκετές φορές μέχρι να γίνει σαν πουρές όλο αυτό και να μην ξεχωρίζει κανένα υλικό.

3. Χτυπάμε τα αυγά με ένα πηρούνι σ' ένα βαθύ πιάτο.

4. Περιχύνουμε το περιεχόμενο του μπλέντερ στο τηγάνι με τα ήδη καλοτηγανισμένα λουκάνικα και το αφήνουμε ένα λεπτό ανακατεύοντας ελαφρά.

5. Περιχύνουμε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε συνεχώς με το πηρούνι για να πάνε όλα παντού και να αποκτήσει η ομελέτα την "αμερικάνικη" μορφή (σα νιφαδίτσες).

6. Συνεχίζουμε για 5 περίπου λεπτά. Σημείωση: Ο χρόνος είναι ελαφρώς αυθαίρετος, κρατήστε την προσοχή σας στο τηγάνι και με το μάτι αποφασίστε το ικανοποιητικό επίπεδο τραγανίσματος της ομελέτας σας.

7. Σερβίρουμε.


ΥΓ: Τα δικαιώματα γι αυτή τη δημοσίευση-έκτρωμα ανήκουν στον υποφαινόμενο και δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή της χωρίς την έγγραφη άδεια αυτού.
4
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

dimitris001 (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7,137 μηνύματα.

O dimitris001 έγραψε: στις 20:15, 27-02-13:

#2
Χαχαχαχαχα....γεια σου ρε Λυκουργε σεφ..
Σήμερα και εγω έφαγα ομελέτα με λουκάνικα και τυρί φέτα....
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 20:29, 27-02-13:

#3
Σοῦ ἔδωσαν τουλάχιστον κανένα ψιλὸ οἱ δύο ἑταιρεῖες (Creta farm κ΄ Ἥπειρος) ἢ τοὺς κάνεις τσάμπα διαφήμιση;

Ὡραία ἡ συνταγὴ ἂν καὶ ἐγὼ θὰ τὴν προτιμοῦσα μὲ βαρελίσια φέτα (μὲ τὴν ἅλμη της) καὶ χωριάτικο λουκάνικο. Ἂν εἶναι δὲ καὶ τὰ αὐγὰ χωριάτικα ἡμέρας, τὸ πιάτο ἀπογειώνεται...
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Valder

Επιφανές Μέλος

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6,596 μηνύματα.

O Valder Winners do not make excuses έγραψε: στις 20:31, 27-02-13:

#4
Αρχική Δημοσίευση από dimitris001
Χαχαχαχαχα....γεια σου ρε Λυκουργε σεφ..
Σήμερα και εγω έφαγα ομελέτα με λουκάνικα και τυρί φέτα....
Ότι μπορεί κάνει ο καθένας Δημήτρη μου, στο τέλος η προσπάθεια εκτιμάται. Βέβαια ακόμα σβήνω τις φλόγες. Ήταν πεντανόστιμο αλλά πολύ καυτερό. Προσοχή, εγώ χρειάστηκα 3 λίτρα νερό για να συνέλθω.

Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς
Σοῦ ἔδωσαν τουλάχιστον κανένα ψιλὸ οἱ δύο ἑταιρεῖες (Creta farm κ΄ Ἥπειρος) ἢ τοὺς κάνεις τσάμπα διαφήμιση;

Ὡραία ἡ συνταγὴ ἂν καὶ ἐγὼ θὰ τὴν προτιμοῦσα μὲ βαρελίσια φέτα (μὲ τὴν ἅλμη της) καὶ χωριάτικο λουκάνικο. Ἂν εἶναι δὲ καὶ τὰ αὐγὰ χωριάτικα ἡμέρας, τὸ πιάτο ἀπογειώνεται...
Δε μου έδωσαν ψιλό αλλά υποσχέθηκαν να είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν το αποτέλεσμα για την προστασία του ευρέος κοινού!


ΥΓ: Και φυσικά τη φέτα ΜΕ την άλμη, αυτό ξέχασα να το πω.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Valder : 27-02-13 στις 20:50.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

DreamsRevenge

Επιφανές Μέλος

H DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,241 μηνύματα.

H DreamsRevenge sans toit, ni loi έγραψε: στις 21:00, 27-02-13:

#5
...το πιάτο δεν το κρίνω συνολικά, καθότι χορτοφάγος.
(η φετούλα στην ομελέτα βέβαια δίνει πολύ καλά αποτελέσματα, όπως και το κρεμμύδι το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με λιαστή τομάτα και τον απαραίτητο άνιθο-μαϊντανό για μια πιο καλοκαιρινή έκδοση) (σιγά μη και δε μίλαγα)

Την προσπάθεια εννοείται την χειροκροτώ καθότι πλέον έχουμε πιστοποιημένα σε πανευρωπαϊκή πρώτη τον δικο μας

3
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Ερινύς (Rin)

Τιμώμενο Μέλος

H Rin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Παιδίατρος και μας γράφει απο Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 12,219 μηνύματα.

H Ερινύς Ab aeterno. έγραψε: στις 21:13, 27-02-13:

#6
Γιατί κάθε φορά που αποφασίζω να ξεκινήσω δίαιτα δημοσιεύει κάποιος από σας εδώ πέρα μια καινούρια συνταγή?

Άντε τώρα να την βγάλω με γιαούρτι το βράδυ.
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

DreamsRevenge

Επιφανές Μέλος

H DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,241 μηνύματα.

H DreamsRevenge sans toit, ni loi έγραψε: στις 21:39, 27-02-13:

#7
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς
Γιατί κάθε φορά που αποφασίζω να ξεκινήσω δίαιτα δημοσιεύει κάποιος από σας εδώ πέρα μια καινούρια συνταγή?

Άντε τώρα να την βγάλω με γιαούρτι το βράδυ.
Μη δίνεις σημασία εσύ στο ύψος σου!

Έλα να μοιραστούμε ένα υπέροχο και υγιεινο δείπνο

1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Sal Paradise

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Πιλότος . Έχει γράψει 454 μηνύματα.

O Sal Paradise - έγραψε: στις 21:46, 27-02-13:

#8
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς
Γιατί κάθε φορά που αποφασίζω να ξεκινήσω δίαιτα δημοσιεύει κάποιος από σας εδώ πέρα μια καινούρια συνταγή?

Άντε τώρα να την βγάλω με γιαούρτι το βράδυ.
Ακολουθει σοκολατουχα εικονα!Προσοχη σαυτους που ενδιδουν ευκολα!!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Valder

Επιφανές Μέλος

Ο Valder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 35 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6,596 μηνύματα.

O Valder Winners do not make excuses έγραψε: στις 21:55, 27-02-13:

#9
Ντροπή σας ρε! Αρνείστε τη χαρά της χοληστερίνης, τη γιορτή του λίπους, ένα γεύμα σκέτη μυσταγωγία, για έναν κουβά με πηγμένο γάλα λουσμένο με τα υγρά μιας μέλισσας και δυο σπόρους ενός φυτού;

Σας λυπάμαι!

Τρώγοντας το πιάτο μου σας εγγυώμαι ότι δε θα χρειαστεί να ξαναφάτε για 3 πλήρεις ημέρες. Είναι τόσο βαρύ που είναι ιδανικό για δίαιτα. Δοκιμάστε το, με 3 λίτρα παγωμένο νερό δίπλα και θα με θυμηθείτε!
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Ερινύς (Rin)

Τιμώμενο Μέλος

H Rin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Παιδίατρος και μας γράφει απο Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 12,219 μηνύματα.

H Ερινύς Ab aeterno. έγραψε: στις 21:55, 27-02-13:

#10
Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge
Μη δίνεις σημασία εσύ στο ύψος σου!

Έλα να μοιραστούμε ένα υπέροχο και υγιεινο δείπνο



^choice number 1

Αρχική Δημοσίευση από ReDeM
Ακολουθει σοκολατουχα εικονα!Προσοχη σαυτους που ενδιδουν ευκολα!!
^and choice number 2.
And the winner is.......

ReDem έχεις πεθάνει, το ξέρεις έτσι?

Αρχική Δημοσίευση από Valder
Ντροπή σας ρε! Αρνείστε τη χαρά της χοληστερίνης, τη γιορτή του λίπους, ένα γεύμα σκέτη μυσταγωγία, για έναν κουβά με πηγμένο γάλα λουσμένο με τα υγρά μιας μέλισσας και δυο σπόρους ενός φυτού;

Σας λυπάμαι!

Τρώγοντας το πιάτο μου σας εγγυώμαι ότι δε θα χρειαστεί να ξαναφάτε για 3 πλήρεις ημέρες. Είναι τόσο βαρύ που είναι ιδανικό για δίαιτα. Δοκιμάστε το, με 3 λίτρα παγωμένο νερό δίπλα και θα με θυμηθείτε!
Mother of gods, λες και είστε βαλτοί να μην με αφήσετε να φάω υγιεινά το βράδυ. -.-
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια