Ή, αν άλλο είναι το "καύσιμό" σας, μαρτυρήστε το!! Energy Drinks και Cola μέσα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ συνήθως πίνω έναν με δύο, αν και από Οκτώβρη ελπίζω να το κάνω έναν το πολύ.
Παλιά που έπινα ακόμα έναν ήταν φίλτρου ή άντε espresso/cappucino.
Τώρα espresso ή κάτι στιγμιαίοι cappucino...
Τώρα που έχω πολλή δουλειά και ξενύχτι πίνω 3-4, και/ή Red Bull... Αλλά βρήκα κάτι Links για το δεύτερο που καθόλου δε μ'αρέσουν!!
https://www.cbc.ca/consumers/market/files/health/redbull/index.html

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο;![]()
Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου.
Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα.
Γιατρέ θα ζήσω;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από dooo:φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα![]()
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά

Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti?
Giovanna
Επιφανές μέλος

επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο.
γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια..
το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι!
αρα γενικα δε πινω πολυ

α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?)
dooo
Διακεκριμένο μέλος

το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνωΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά
Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία...Αρχική Δημοσίευση από dooo:το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες?![]()
κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν

Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό

Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο

Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πρόσθεσα δημοσκόποιση
Οκ, έριξα τη ψήφο μου.

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.