Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 19:35 Η Γίδι έγραψε: #1 05-08-06 19:35 Για πείτε... Και τι καφέ; Νες, φραπέ, starbucks, ελληνικό... πώς τον κάνετε; Ή, αν άλλο είναι το "καύσιμό" σας, μαρτυρήστε το!! Energy Drinks και Cola μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #2 05-08-06 20:42 Mocha Coconut Frappuccino (Starbucks... λατρεία!!) αλλά δεν με παίρνει να πίνω κάθε μέρα, οπότε εναλλακτικά Φραπές (μπλιάχ) και Red Bull. 1-2 τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:48 Ο maxnikos έγραψε: #3 05-08-06 20:48 πειτε με μαζοχα αλλα χειμωνα-καλοκαιρι πινω νες-καφε(σπιτι μου) 3-4 την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:59 Η Γίδι έγραψε: #4 05-08-06 20:59 Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Εγώ συνήθως πίνω έναν με δύο, αν και από Οκτώβρη ελπίζω να το κάνω έναν το πολύ. Παλιά που έπινα ακόμα έναν ήταν φίλτρου ή άντε espresso/cappucino. Τώρα espresso ή κάτι στιγμιαίοι cappucino... Τώρα που έχω πολλή δουλειά και ξενύχτι πίνω 3-4, και/ή Red Bull... Αλλά βρήκα κάτι Links για το δεύτερο που καθόλου δε μ'αρέσουν!! https://www.cbc.ca/consumers/market/files/health/redbull/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Ο QsLv έγραψε: #5 05-08-06 21:00 Καφέ δεν πίνω ποτέ, η γεύση οποιουδήποτε καφέ μου φαίνεται απαίσια (μόνο να τον μυρίζω μ'αρέσει λωλ), αλλά ανελλιπώς (όσο πιο συχνά μπορώ μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα λωλ) πίνω Άπφελζαφτ! (χυμό μήλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Η Γίδι έγραψε: #6 05-08-06 21:00 Α, επίσης, είμαι η μόνη που το νες (και ειδικά ο nes-tle, όχι απαραίτητα όλοι οι στιγμιαίοι) της κάνει το στομάχι τσίχλα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:03 Ο maxnikos έγραψε: #7 05-08-06 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για πείτε... Και τι καφέ; Νες, φραπέ, starbucks, ελληνικό... πώς τον κάνετε; Ή, αν άλλο είναι το "καύσιμό" σας, μαρτυρήστε το!! Energy Drinks και Cola μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #2 05-08-06 20:42 Mocha Coconut Frappuccino (Starbucks... λατρεία!!) αλλά δεν με παίρνει να πίνω κάθε μέρα, οπότε εναλλακτικά Φραπές (μπλιάχ) και Red Bull. 1-2 τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:48 Ο maxnikos έγραψε: #3 05-08-06 20:48 πειτε με μαζοχα αλλα χειμωνα-καλοκαιρι πινω νες-καφε(σπιτι μου) 3-4 την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:59 Η Γίδι έγραψε: #4 05-08-06 20:59 Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Εγώ συνήθως πίνω έναν με δύο, αν και από Οκτώβρη ελπίζω να το κάνω έναν το πολύ. Παλιά που έπινα ακόμα έναν ήταν φίλτρου ή άντε espresso/cappucino. Τώρα espresso ή κάτι στιγμιαίοι cappucino... Τώρα που έχω πολλή δουλειά και ξενύχτι πίνω 3-4, και/ή Red Bull... Αλλά βρήκα κάτι Links για το δεύτερο που καθόλου δε μ'αρέσουν!! https://www.cbc.ca/consumers/market/files/health/redbull/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Ο QsLv έγραψε: #5 05-08-06 21:00 Καφέ δεν πίνω ποτέ, η γεύση οποιουδήποτε καφέ μου φαίνεται απαίσια (μόνο να τον μυρίζω μ'αρέσει λωλ), αλλά ανελλιπώς (όσο πιο συχνά μπορώ μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα λωλ) πίνω Άπφελζαφτ! (χυμό μήλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Η Γίδι έγραψε: #6 05-08-06 21:00 Α, επίσης, είμαι η μόνη που το νες (και ειδικά ο nes-tle, όχι απαραίτητα όλοι οι στιγμιαίοι) της κάνει το στομάχι τσίχλα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:03 Ο maxnikos έγραψε: #7 05-08-06 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mocha Coconut Frappuccino (Starbucks... λατρεία!!) αλλά δεν με παίρνει να πίνω κάθε μέρα, οπότε εναλλακτικά Φραπές (μπλιάχ) και Red Bull. 1-2 τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:48 Ο maxnikos έγραψε: #3 05-08-06 20:48 πειτε με μαζοχα αλλα χειμωνα-καλοκαιρι πινω νες-καφε(σπιτι μου) 3-4 την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:59 Η Γίδι έγραψε: #4 05-08-06 20:59 Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Εγώ συνήθως πίνω έναν με δύο, αν και από Οκτώβρη ελπίζω να το κάνω έναν το πολύ. Παλιά που έπινα ακόμα έναν ήταν φίλτρου ή άντε espresso/cappucino. Τώρα espresso ή κάτι στιγμιαίοι cappucino... Τώρα που έχω πολλή δουλειά και ξενύχτι πίνω 3-4, και/ή Red Bull... Αλλά βρήκα κάτι Links για το δεύτερο που καθόλου δε μ'αρέσουν!! https://www.cbc.ca/consumers/market/files/health/redbull/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Ο QsLv έγραψε: #5 05-08-06 21:00 Καφέ δεν πίνω ποτέ, η γεύση οποιουδήποτε καφέ μου φαίνεται απαίσια (μόνο να τον μυρίζω μ'αρέσει λωλ), αλλά ανελλιπώς (όσο πιο συχνά μπορώ μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα λωλ) πίνω Άπφελζαφτ! (χυμό μήλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Η Γίδι έγραψε: #6 05-08-06 21:00 Α, επίσης, είμαι η μόνη που το νες (και ειδικά ο nes-tle, όχι απαραίτητα όλοι οι στιγμιαίοι) της κάνει το στομάχι τσίχλα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:03 Ο maxnikos έγραψε: #7 05-08-06 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πειτε με μαζοχα αλλα χειμωνα-καλοκαιρι πινω νες-καφε(σπιτι μου) 3-4 την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 20:59 Η Γίδι έγραψε: #4 05-08-06 20:59 Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Εγώ συνήθως πίνω έναν με δύο, αν και από Οκτώβρη ελπίζω να το κάνω έναν το πολύ. Παλιά που έπινα ακόμα έναν ήταν φίλτρου ή άντε espresso/cappucino. Τώρα espresso ή κάτι στιγμιαίοι cappucino... Τώρα που έχω πολλή δουλειά και ξενύχτι πίνω 3-4, και/ή Red Bull... Αλλά βρήκα κάτι Links για το δεύτερο που καθόλου δε μ'αρέσουν!! https://www.cbc.ca/consumers/market/files/health/redbull/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Ο QsLv έγραψε: #5 05-08-06 21:00 Καφέ δεν πίνω ποτέ, η γεύση οποιουδήποτε καφέ μου φαίνεται απαίσια (μόνο να τον μυρίζω μ'αρέσει λωλ), αλλά ανελλιπώς (όσο πιο συχνά μπορώ μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα λωλ) πίνω Άπφελζαφτ! (χυμό μήλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Η Γίδι έγραψε: #6 05-08-06 21:00 Α, επίσης, είμαι η μόνη που το νες (και ειδικά ο nes-tle, όχι απαραίτητα όλοι οι στιγμιαίοι) της κάνει το στομάχι τσίχλα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:03 Ο maxnikos έγραψε: #7 05-08-06 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Εγώ συνήθως πίνω έναν με δύο, αν και από Οκτώβρη ελπίζω να το κάνω έναν το πολύ. Παλιά που έπινα ακόμα έναν ήταν φίλτρου ή άντε espresso/cappucino. Τώρα espresso ή κάτι στιγμιαίοι cappucino... Τώρα που έχω πολλή δουλειά και ξενύχτι πίνω 3-4, και/ή Red Bull... Αλλά βρήκα κάτι Links για το δεύτερο που καθόλου δε μ'αρέσουν!! https://www.cbc.ca/consumers/market/files/health/redbull/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Ο QsLv έγραψε: #5 05-08-06 21:00 Καφέ δεν πίνω ποτέ, η γεύση οποιουδήποτε καφέ μου φαίνεται απαίσια (μόνο να τον μυρίζω μ'αρέσει λωλ), αλλά ανελλιπώς (όσο πιο συχνά μπορώ μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα λωλ) πίνω Άπφελζαφτ! (χυμό μήλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Η Γίδι έγραψε: #6 05-08-06 21:00 Α, επίσης, είμαι η μόνη που το νες (και ειδικά ο nes-tle, όχι απαραίτητα όλοι οι στιγμιαίοι) της κάνει το στομάχι τσίχλα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:03 Ο maxnikos έγραψε: #7 05-08-06 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καφέ δεν πίνω ποτέ, η γεύση οποιουδήποτε καφέ μου φαίνεται απαίσια (μόνο να τον μυρίζω μ'αρέσει λωλ), αλλά ανελλιπώς (όσο πιο συχνά μπορώ μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα λωλ) πίνω Άπφελζαφτ! (χυμό μήλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:00 Η Γίδι έγραψε: #6 05-08-06 21:00 Α, επίσης, είμαι η μόνη που το νες (και ειδικά ο nes-tle, όχι απαραίτητα όλοι οι στιγμιαίοι) της κάνει το στομάχι τσίχλα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:03 Ο maxnikos έγραψε: #7 05-08-06 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, επίσης, είμαι η μόνη που το νες (και ειδικά ο nes-tle, όχι απαραίτητα όλοι οι στιγμιαίοι) της κάνει το στομάχι τσίχλα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxnikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο maxnikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:03 Ο maxnikos έγραψε: #7 05-08-06 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ουάου, σ' αρέσει όντως ο νες ή... έχεις άλλο λόγο; Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος...απλα μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:09 Η Κακή Επιρροή: #8 05-08-06 21:09 μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μέχρι πριν ένα μήνα έπινα 2-3 νες καφέ την ημέρα με 2 κουταλάκια καφέ έκαστος... είτε σε μορφη φραπέ είτε σε μορφή ζεστου .... Δεδομενων όμως κάποιων αλλαγών... κομμένος ο νες και το γυρίσαμε στον Ελληνικό που δεν ειν καθόλου κακός τελικα! Πίνω 2 τη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:20 Η dooo έγραψε: #9 05-08-06 21:20 καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? μουά, καφέ, νο. Μόνο αν μου φτιάξουν, εγώ βαριέμαι και το κουμπί να πατήσω στη καφετιέρα για τον γαλλικό. Προτιμώ χυμούς, ιδίως Life βύσσινο (ΡΟΥΛΖ λέμε) και χυμό μήλου. Τώρα αν ο δρόμος με βγάλει στα σταρμπακς (να φανταστείτε στο λονδον, κάθε μέρα από κει περνούσα), φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:29 Η ^^Vampire^^: #10 05-08-06 21:29 Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίνω το λιγότερο 4 το περισσότερο 6. Ο πρώτος πρώτος πριν φύγω για δουλειά είναι ελληνικός. Μετά έναν φραπέ, μετά ένα φρέντο, μετά κι άλλο φραπέ. Ε αν πάω για καφέ στο ενδιάμεσο πίνω κι άλλο φρέντο. Και συνήθως και έναν γαλλικό στο σπίτι αργά το απόγευμα. Γιατρέ θα ζήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2006 στις 21:37 Η Subject to change: #11 05-08-06 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: φραπουτσίνο κάραμελ ΓΚΡΑΝΤΕ και τα μυαλά στα κάγκελα Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #12 06-08-06 00:56 μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια γλυκια φραπεδιά το πρωι με το ξυπνημα, κι αυτο αν εχω χρονο. επισης αν εχω χρονο, αλλη μια μετα το μεσημεριανο. γενικα ειμαι νες φαν, αλλα τωρα ζεσταινομαι πολυ οποτε πινω φραπε με βαρια καρδια.. το χειμωνα νες, απαραιτητα ενα το μεσημερι! αρα γενικα δε πινω πολυ α, και καμια κοκα... και κανα χυμο λαιφ βιαμινες a+c επισης..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 03:25 Η Corpse Bride: #13 06-08-06 03:25 ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενα με δυο φραπεδακια τη μερα. Αν περασω απο starbucks εναν frapuccino caramel και για μενα παρακαλω!(ποσες θερμιδες να χουν αυτα αραγε, χμ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:18 Η dooo έγραψε: #14 06-08-06 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός αλλά γούστα είναι αυτά Πάντως, το grande το μεσαίο μέγεθος είναι ουσιαστικά. Δεδομένου του πως το έγραψες μήπως εννοείς Venti? Click για ανάπτυξη... το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 09:31 Η Subject to change: #15 06-08-06 09:31 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: το venti τώρα το βγάλανε (κόψανε το μικρό μικρό, για να κερδίζουν περισσότερα). εγώ με γκράντε μεγάλωσα, με γκράντε θα πεθάνω Click για ανάπτυξη... Για πότε λες; Αν θυμάμαι καλά και στην Αμερική Venti ήταν το μεγαλύτερο, πριν καμιά τετραετία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:11 Η Κακή Επιρροή: #16 06-08-06 10:11 Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: καλέκουέ, που σε βοηθάει ο ελληνικός καλύτερα από τον νες? Click για ανάπτυξη... κοίτα.... o nes είναι ως επί το πλήστον χημικό προϊόν και έχει πολύ περισσότερη καφεΐνη.... ένας νες αντιστοιχεί σε 4 ελληνικούς!!! οπότε εγώ με δύο ελληνικούς είναι σαν να πίνω μισό νες. Επίσης.... ο νες, δεν βράζε όπως ο ελληνικός ούτε φιλτραρεται όπως ο γαλλικός ή ο espresso.... πάει απευθείας η ένωση του με το νερό... πράγμα ψιλοκαταστροφικό Για την δική μου περίπτωση anyways, έπρεπε να μειώσω δραστικά την καφεΐνη και να μην πίνω τπτ άβραστο ή αφιλτρατριστο Πρέπει να πω ότι ο νες με μπολικο γάλα, ειδικά το χειμώνα, αντικαθιστα γευματα μου.... οπότε τώρα το έχω ρίξει στο φαΐ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:27 Ο Troll έγραψε: #17 06-08-06 10:27 Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. (πρωί - απόγευμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:48 Ο iJohnnyCash: #18 06-08-06 10:48 Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρόσθεσα δημοσκόποιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 10:50 Ο Troll έγραψε: #19 06-08-06 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πρόσθεσα δημοσκόποιση Click για ανάπτυξη... Οκ, έριξα τη ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2006 στις 15:51 Η bunny217 έγραψε: #20 06-08-06 15:51 εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ πίνω σπάνια καφέ αλλά μπορεί να πιω και 2 την ημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.