paskmak
Διάσημο μέλος
Ο καφες κανει καλο διαβαζω, να πινετε , Προτιματε αυτους που εχουν θερμικη επεξεργασια.
Ελληνικο
Εspesso (με μετρο)
Φιλτρου
Fredo.
Oχι τους προεπεξεργασμενους , nescafe.
Για τους μη μυημένους συνιστω ελληνικο με λιγο γαλα.
Ο καφές ειναι ο,τι χειρότερο για το καρδιαγγειακό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο καφές ειναι ο,τι χειρότερο για το καρδιαγγειακό.
Χμ... ενδιαφερον.
Εγω διαβασα αυτο.
Δεν ξεχναμε ομως οτι ο καφες ειναι η μεγαλυτερη μπιζνα καταναλωτικου προιοντος, μεγαλυτερη απο τα φαρμακα , και λυμαίνεται απο ελαχιστες πολυεθνικες , οι οποιες αφηνουν τους παραγωγους ( βραζιλιανους-κολομβιανους κλπ ) κυριολεκτικα στην πεινα.
Τα οφέλη του καφέ και πότε μπορεί να γίνει επικίνδυνος [λίστα] - iefimerida.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paskmak
Διάσημο μέλος
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/212583/ta-ofeli-toy-kafe-kai-pote-mporei-na-ginei-epikindynos-lista
Σε κάποιες χώρες της Δύσης, κάθε τρίτος πάσχει από αρτηριακή υπέρταση. Η κατανάλωση καφε αυξάνει την αρτηριακή πίεση κατά μεσο όρο, όποτε αυξάνεται και η πιθανοτητα καρδιαγγειακών ή/και εγκεφαλικών επεισοδίων σε μεγαλη μερίδα ανθρώπων.
Υπάρχουν αρκετές έρευνες γενικα αντικρουόμενες μεταξύ τους. Γεγονός ειναι ομως ότι ο καφές έχει δειξει ότι μπορεί να έχει βλαπτική επίδραση, όποτε καλύτερα να καταφεύγουμε σε ουσίες και προϊόντα που αποδεδειγμένα ειναι μια υγιεινή λύση(πχ όσπρια , λαχανικά) χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο ντεκαφεϊνέ έχει επαρκή ποσότητα καφεΐνης ώστε να τονωθείς;
Guest 699855
Επισκέπτης
Skiyo
Διάσημο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Εγώ κάνω την εξής ανωμαλία: βάζω σε σέικερ 1.5 κουταλιά ζάχαρη και 3 γερές nes (τι nes, BONORA ανάθεμα τη φτώχεια μου) με φρέσκο γάλα χωρίς λακτόζη, κουνάω το σέικερ, βάζω καλαμάκι και το πίνω.

Αν πιω δεύτερο καφέ, βάζω αυτή τη φορά 1 κουταλιά καφέ και 1 ζάχαρη.
touvlo
Διάσημο μέλος
Εγώ πίνω έναν, κάθε πρωί με το πρωινό. Σπάνια μπορεί να πιω κάποιον 2ο, αν νοιώσω υπνηλία, ή αν φτιάξουμε ελληνικό για το happening.
Αλλά αυτόν τον πρωινό, τον έχω ανάγκη. Μια φορά ξέχασα και παραλίγο να αποκοιμηθώ στο τρενάκι για τη δουλειά. Ούτε το μυαλό μου λειτουργούσε

Λέτε να έχω εξάρτηση και να μην μπορώ δίχως αυτόν;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Drscientist
- Varus
- Scandal
- Paragontas7000
- Kate1914
- giannhs2001
- touvlo
- charmander
- Venios
- American Economist
- J.Cameron
- kalhkardia
- Wonderkid
- dionisos13
- orchidea
- Alma Libre
- harry akritas
- Βλα
- kauphy
- gwgw_5
- tslef8
- kogba
- jims
- Memetchi
- Idontknoww
- fmarulezkd
- jj!
- hirasawayui
- Αντικειμενικός
- Viedo
- fockos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool