×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,792 μέλη και 2,440,614 μηνύματα σε 76,683 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 273 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Κοτόπουλο με μπαλσάμικο και μέλι

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12,565 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 15:14, 05-11-07:

#1
From my mama with love:

Κόβουμε στήθος φιλέτο σε μερίδες ή κομματάκια. Το βάζουμε σε ένα μπολ με ελάχιστο λάδι και πολλύ μπαλσάμικο να μαριναριστεί για αρκετή ώρα στο ψυγείο (ακόμα και όλη τη νύχτα) Μπορουμε να προσθέσουμε στο μαρινάρισμα και θυμάρι ή άλλο ανάλογο αρωματικό και πιπέρι ή να χρησιμοποιήσουμε αργότερα κύβο με μπαχαρικά. Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ σκεύος λίγο λάδι ή μαργαρίνη. Όταν κάψει καλά, βάζουμε μέσα τα κομμάτια αφήνοντας το ζουμί στο μπολ, και τα ροδίζουμε καλά κι από τις δύο μεριές. Εν τω μεταξεί έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη κούπα βραστό νερό όπου έχουμε προσθέσει ζωμό (δύο κύβους) με αρωματικά ή σκέτο ζωμό από κοτόπουλο, αν τα αρωματικά τα βάλουμε χωριστά. Όταν τα φιλετάκια έχουν ροδίσει, χύνουμε το περιεχόμενο της κούπας και το ζουμί που έχει μείνει από το μαρινάρισμα, χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ξανά νερό. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε μπαλσάμικο και μέλι (ξεκινώντας από μια μεγάλη κουταλιά της σούπας) σε αναλογία που μας αρέσει. Αυτά τα δύο υλικά αλληλοεξουδετερώνουν το ένα τη δυνατή γεύση του άλλου, οπότε το ρυθμίζουμε πώς μας αρέσει. Όταν το κοτόπουλο είναι σχεδόν έτοιμο, διαλύουμε σε ελάχιστο ΚΡΥΟ νερό μια μεγάλη κουταλιά κορν φλάουερ και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στο σκεύος ανακατεύοντας τη σάτσα ώστε να πήξει λίγο.

Το ίδιο γίνεται και με ψαρονέφι ή άλλο κρέας. Πάει με πουρέ, ρύζι ή πατάτες. Καλή όρεξη!
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

soydelsur

Δραστήριο Μέλος

H soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 242 μηνύματα.

H soydelsur έγραψε: στις 22:50, 05-11-07:

#2
Αχχχ γιδάκι τέλειο ακούγεται!!!Θα το φτιάξω!
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Isiliel : 21-06-10 στις 21:22. Αιτία: split προς μεταφορά
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια