iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:40 Ο iJohnnyCash: #1 09-09-07 00:40 Προσέχετε τους τίτλους των posts; Αν ναι σας βοηθάνε στην ροή της; Αν ναι σε ποίες περιπτώσεις; ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν εννοώ τον τίτλο του thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #2 09-09-07 00:43 Διευκρίνηση: Για όσους έχουν απορία, ο "Τίτλος Ποστ" είναι σε κύκλο στην εικόνα που επισυνάπτεται στο παρόν ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Αυγούστου 2012 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Ο ]ifrit[ έγραψε: #3 09-09-07 00:45 Την δεύτερη επιλογή έβαλα, λίγες φορές παρατηρώ τον τίτλο του ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:54 Η Γίδι έγραψε: #4 09-09-07 01:54 το δεύτερο, πρόσφατα ανακάλυψα μάλιστα ότι μπορεί κανείς να τους επεξεργαστεί, και πολύ χάρηκα! μακάρι να είχαν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 04:07 Ο Lorien έγραψε: #5 09-09-07 04:07 Σπανια, γιατι δε πεφτει αμεσα το ματι εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #6 09-09-07 13:31 Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η io-io έγραψε: #7 09-09-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσέχετε τους τίτλους των posts; Αν ναι σας βοηθάνε στην ροή της; Αν ναι σε ποίες περιπτώσεις; ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν εννοώ τον τίτλο του thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Ο Γιώργος έγραψε: #2 09-09-07 00:43 Διευκρίνηση: Για όσους έχουν απορία, ο "Τίτλος Ποστ" είναι σε κύκλο στην εικόνα που επισυνάπτεται στο παρόν ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Αυγούστου 2012 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Ο ]ifrit[ έγραψε: #3 09-09-07 00:45 Την δεύτερη επιλογή έβαλα, λίγες φορές παρατηρώ τον τίτλο του ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:54 Η Γίδι έγραψε: #4 09-09-07 01:54 το δεύτερο, πρόσφατα ανακάλυψα μάλιστα ότι μπορεί κανείς να τους επεξεργαστεί, και πολύ χάρηκα! μακάρι να είχαν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 04:07 Ο Lorien έγραψε: #5 09-09-07 04:07 Σπανια, γιατι δε πεφτει αμεσα το ματι εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #6 09-09-07 13:31 Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η io-io έγραψε: #7 09-09-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διευκρίνηση: Για όσους έχουν απορία, ο "Τίτλος Ποστ" είναι σε κύκλο στην εικόνα που επισυνάπτεται στο παρόν ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Ο ]ifrit[ έγραψε: #3 09-09-07 00:45 Την δεύτερη επιλογή έβαλα, λίγες φορές παρατηρώ τον τίτλο του ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2007 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:54 Η Γίδι έγραψε: #4 09-09-07 01:54 το δεύτερο, πρόσφατα ανακάλυψα μάλιστα ότι μπορεί κανείς να τους επεξεργαστεί, και πολύ χάρηκα! μακάρι να είχαν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 04:07 Ο Lorien έγραψε: #5 09-09-07 04:07 Σπανια, γιατι δε πεφτει αμεσα το ματι εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #6 09-09-07 13:31 Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η io-io έγραψε: #7 09-09-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την δεύτερη επιλογή έβαλα, λίγες φορές παρατηρώ τον τίτλο του ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:54 Η Γίδι έγραψε: #4 09-09-07 01:54 το δεύτερο, πρόσφατα ανακάλυψα μάλιστα ότι μπορεί κανείς να τους επεξεργαστεί, και πολύ χάρηκα! μακάρι να είχαν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 04:07 Ο Lorien έγραψε: #5 09-09-07 04:07 Σπανια, γιατι δε πεφτει αμεσα το ματι εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #6 09-09-07 13:31 Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η io-io έγραψε: #7 09-09-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το δεύτερο, πρόσφατα ανακάλυψα μάλιστα ότι μπορεί κανείς να τους επεξεργαστεί, και πολύ χάρηκα! μακάρι να είχαν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 04:07 Ο Lorien έγραψε: #5 09-09-07 04:07 Σπανια, γιατι δε πεφτει αμεσα το ματι εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #6 09-09-07 13:31 Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η io-io έγραψε: #7 09-09-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπανια, γιατι δε πεφτει αμεσα το ματι εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #6 09-09-07 13:31 Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η io-io έγραψε: #7 09-09-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:37 Η io-io έγραψε: #7 09-09-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:48 Η Corpse Bride: #8 09-09-07 13:48 Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:01 Ο DrStrangelove: #9 09-09-07 14:01 'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
'Oχι. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Δεν υπάρχει τίτλος που να έγραψα και να μην τον αλλάξατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Γίδι έγραψε: #10 09-09-07 14:05 Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, την πατήσατε... Για τίτλο post λέμε, όχι thread... Πχ, στο δικό μου τώρα... notice anything??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:10 Ο DrStrangelove: #11 09-09-07 14:10 Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ναι ! σωστά, τώρα το είδα. 'Οχι ποτέ δεν τα προσέχω λεπτομέρειες κι ας λένε. Να μια απόδειξη, αυτό ούτε που το κοιτάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Η Kakerlak έγραψε: #12 09-09-07 15:10 Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Smilies μπορει να δω αλλα κ αυτο αν πεσει το ματι πανω... κ κανει δηλ.ποιο πολυ γιατι εχει αλλο χρωμα... για τιτλο μονο αν τυχει... πολλες φορες το παρατηρω οταν εχετε κανει συχονευσει θεματων... για αυτο βαζω δευτερη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:42 Ο Bill έγραψε: #13 09-09-07 18:42 Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω τη δευτερη επιλογη.Μπορει να τον δω σε περιπτωση που νιώσω ασυναισθητα οτι ειναι διαφορετικος απο τα γύρω ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Resident Evil: #14 10-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... αυτό... ή όταν πχ 2 συνεχομενα ποστ δεν φαίνονται να κολλάνε (και 9 στις 10 είναι συνένωση ακριβώς σε εκείνο το σημείο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:09 Η bunny217 έγραψε: #15 10-09-07 23:09 εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω σχεδόν ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:16 Η underwater: #16 10-09-07 23:16 Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σπάνια, αδιάφορο βασικά μου είναι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:23 Η Chimera έγραψε: #17 24-09-07 05:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν με εκφραζει απολυτα καμια απο της επιλογες αλλα εβαλα την δευτερη. Βασικα δεν προσεχω τον τιτλο λογο του οτι σχεδων πατα ειναι "Απαντιση:"τιτλος thread"" αλλα οταν καμια φορα καπιος βαζει καπιο smilie το παρατηρω, αλλιως πολυ σπανια τυχενει να καταλαβω οτι εχει καπιον αλλον τιτλο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ακριβως το ιδιο. Click για ανάπτυξη... Μι του ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:35 Ο Bill έγραψε: #18 19-01-08 16:35 Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η Κακή Επιρροή: #19 19-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:42 Η Giovanna έγραψε: #20 19-01-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Άρχισαν να μου λείπουν παντως. Επειδη συνήθως ανοίγω πολλα threads ταυτοχρονα,δεν θυμαμαι τί ειναι το καθενα και ανεβαζω τη σελιδα μεχρι την κορυφη για να δω τον τιτλο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: πέραν του ότι συμφωνώ, απλά θα συμπληρώσω ότι όταν υπήρχαν και ήταν δεδομένοι ΝΟΜΙΖΑ ότι δεν τους χρησιμοποιώ... τώρα που δεν τους έχω και μου χρειάζονται, βλέπω ότι τους χρησιμοποιούσα ανυναίσθητα και τώρα μου λείπουν Click για ανάπτυξη... ακριβως. ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και κακως που εχουν καταργηθει, το ξαναλεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.