orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποια ποινικη διωξη επικαλεστηκα; O_o Εγω δε θεωρω οτι πρεπει να διωκεται ποινικα η αιμομιξια αν προκειται για συναινετικη πραξη και δε ξερω καν αν γινεται οντως κατι τετοιο.
Weird behavior για κάτι που θεωρητικά, δεν έκανες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Weird behavior για κάτι που θεωρητικά, δεν έκανες.![]()
αφου νομιζα ελεγε σε μενα που δεν ειχα πει τπτ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

αφου νομιζα ελεγε σε μενα που δεν ειχα πει τπτ...
Για την αιμομιξία λέω εγώ.

Για την αιμομιξία λέω εγώ.
ααα
δεν μου φαινεται κ τοσο περιεργο, απλα πιστευω γενικα πως ο καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει στο κρεβατι του αρκει να ειναι συναινετικο και δε βρισκω λογο να μη συμπεριλαμβανεται η αιμομιξια. Μου φαινεται διαστροφικο γιατι εχω μαθει τη σχεση μεταξυ παιδιων και γονεων οπως ειναι η δικη μου με τους γονεις μου, αλλα δε πιστευω οτι εχω δικαιωμα να απαγορευσω σε καποιον αλλο να το κανει γιατι δε ξερω πως ειναι η δικη του σχεση με τους γονεις του...καταλαβαινεις ελπιζω γιατι κουραστηκα

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

ααα
δεν μου φαινεται κ τοσο περιεργο, απλα πιστευω γενικα πως ο καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει στο κρεβατι του αρκει να ειναι συναινετικο και δε βρισκω λογο να μη συμπεριλαμβανεται η αιμομιξια. Μου φαινεται διαστροφικο γιατι εχω μαθει τη σχεση μεταξυ παιδιων και γονεων οπως ειναι η δικη μου με τους γονεις μου, αλλα δε πιστευω οτι εχω δικαιωμα να απαγορευσω σε καποιον αλλο να το κανει γιατι δε ξερω πως ειναι η δικη του σχεση με τους γονεις του...καταλαβαινεις ελπιζω γιατι κουραστηκα![]()
Ααα.. ήταν humour attempt και μου το κατέστρεψες.

Ότι και καλά όταν η άλλη είπε "η αιμομιξία διώκεται ποινικά" χωρίς να αναφέρεται σε σένα και εσύ είχες την αντίδραση "τι? ποιος? εγώ?" και γιαυτό είπα weird behavior.

Ααα.. ήταν humour attempt και μου το κατέστρεψες.
Ότι και καλά όταν η άλλη είπε "η αιμομιξία διώκεται ποινικά" χωρίς να αναφέρεται σε σένα και εσύ είχες την αντίδραση "τι? ποιος? εγώ?" και γιαυτό είπα weird behavior.
pfff

dk13
Δραστήριο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

m1k3y
Νεοφερμένο μέλος

fifika!
Νεοφερμένο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Κι εμάς τι μας κόφτει;Η Φιλιπς ισχυρίζεται ότι είχε επί 10 χρόνια σεξουαλικές σχέσεις με τον πατέρα της.
Eίναι αφύσικο, αποκρουστικό, αηδιαστικό για όλους σας-μας, αλλά απ' την άλλη η σεξουαλική ζωή του καθενός ανήκει σ' αυτόν και μόνο.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Να ρωτήσω, αιμομιξεια δεν γίνετε όταν κάνουν παιδί?Σίχαμα. Αιμομιξεία σε όλο της το μεγαλείο.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι η αιμομιξια αναφερεται στην συνουσιαΝα ρωτήσω, αιμομιξεια δεν γίνετε όταν κάνουν παιδί?
Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο που το δήλωσε, αλλά κατά τ' αλλά, αυτά συνέβαιναν, συμβαίνουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να συμβαίνουν.
Απλά αηδιαστικό.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.