«Υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που είναι ιδανικός για σένα!»

spy-ak

Τιμώμενο Μέλος

Η spy-ak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 4,376 μηνύματα.
The "Notting Hill" effect

Σύμφωνα με έρευνα που συντάχθηκε από ομάδα κοινωνικών ψυχολόγων του πανεπιστημίου Heriot-Watt του Εδιμβούργου, ρομαντικές κομεντί όπως το «Ημερολόγιο της Bridget Jones» και το «Notting Hill» μπορούν να αποβούν καταστροφικές για την ερωτική ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Ταινίες τέτοιας πλοκής, αντί για αθώες ή έστω ακίνδυνα ψυχαγωγικές όπως θέλουν να εμφανίζονται, μπορεί να ενθαρρύνουν μη ρεαλιστικές -και προοπτικά βλαβερές- προσδοκίες. Η Dr Holmes, που ηγήθηκε της έρευνας και οι συνεργάτες της, πήραν ως δείγμα 40 ρομαντικές κομεντί που έφτασαν στο box office από το 1995 μέχρι σήμερα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι ταινίες αυτές, περιστρέφονται από την εξής κεντρική ιδέα:

«Υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που είναι ιδανικός για σένα!»

Μέσω ερωτηματολογίων που υπέβαλαν σε εθελοντές που βλέπουν συστηματικά τέτοιες ταινίες κατέληξαν στο συγγενές συμπέρασμα ότι αυτοί οι θεατές πιστεύουν στην ιδέα του μοιραίου έρωτα -εκείνου που διακατέχεται δηλαδή από προκαθορισμένα χαρακτηριστικά «ευτυχίας»- πολύ περισσότερο από εκείνους που προτιμούν διαφορετικά είδη ταινιών. Τα ζευγάρια, στις περισσότερες ρομαντικές κομεντί, εμφανίζονται ναnottinghill

Έχουν, αυτόματα, τέτοια τηλεπαθητική σύνδεση, που φυσιολογικοί άνθρωποι θα έπρεπε να περάσουν δεκαετίες μαζί για να φτάσουν σε αντίστοιχα επίπεδα
Ξεπερνούν ταχύτατα τα οποιαδήποτε προβλήματα συμβαίνουν μέσα, γύρω ή έξω από την σχέση τους, επειδή, απλά, είναι και πρέπει να είναι, μαζί -αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία
Παραμένουν εξαιρετικά συνεπαρμένοι ο ένας με τον άλλον κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, στο διηνεκές του χρόνου.

Την ίδια στιγμή, στις ίδιες ταινίες, ζευγάρια που είναι παντρεμένα για χρόνια, είναι σύνηθες να εμφανίζονται βαριεστημένα και μίζερα. Η Bjarne Holmes επισημαίνει: «η έρευνα καταδεικνύει ότι αν κάποιος επιμείνει στην ιδέα του μοιραίου έρωτα, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες δυστυχίας στην προσωπική του σχέση. Σύμβουλοι γάμων πολύ συχνά έρχονται αντιμέτωποι με περιπτώσεις όπου τα ζευγάρια δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί ο σύντροφος τους δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλουν, και θεωρούν ότι δεν πρέπει εκείνοι να επικοινωνούν με κάποιο τρόπο τις επιθυμίες τους, αλλά ο σύντροφος τους να τις καταλαβαίνει αυτόματα και να συμπεριφέρεται αρμοδίως».

Σύμφωνα με την Anne Hollonds, σύμβουλο στο «Relationships Australia», αυτό έχει να κάνει κυρίως με μια αυξανόμενη ένταση αναζήτησης της τέλειας σχέσης. «Αν και η σημερινή "νέα γενιά" προέρχεται από την πιο διαζευγμένη γενιά που έχει εμφανιστεί ποτέ, αν και η κοινωνία μας σήμερα, ως ακραία ατομικιστική, υποστηρίζει ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουμε έναν σύντροφο, αν και διανοητικά μπορούμε να κατανοήσουμε ότι καμία σχέση δεν μπορεί να είναι ιδανική, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ιδέα της μοιραίας αγάπης. Πρόκειται για ένα νέο είδος ιδεαλισμού. Δεν χρειάζεται να ανεχόμαστε έναν προβληματικό γάμο ή δεσμό. Μπορούμε, απλά, να μείνουμε μόνοι και να περιμένουμε υπομονετικά να εμφανιστεί η αδελφή μας ψυχή».
Η ιδέα της σχέσης, ανεξάρτητα από τη φύση αυτής, ως μιας έτοιμης συνθήκης, μιας κατάστασης δηλαδή στην οποία τα μέλη που την απαρτίζουν δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε οποιαδήποτε μορφής δοκιμασία, συνεχίζει να απαντάται σε μια μεγάλη μερίδα ταινιών που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και όχι μόνο. Χωρίς συγκρούσεις, χωρίς τάσεις αμφισβήτησης, και το κυριότερο, χωρίς την παραμικρή διάθεση να αλλάξει κανείς τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό του, τέτοιες θεωρήσεις, είναι προφανές, ότι αλλοτριώνουν την συνείδηση του θεατή. Όταν μετά το τέλος της ταινίας εκείνος επιστρέφει στην πραγματική του ζωή -όσο και αν μπορεί να αναγνωρίσει ότι οι σχέσεις δεν μπορεί να είναι έτσι- υποσυνείδητα, αρχίζει να περιμένει να γίνουν έτσι. Και όταν τελικά δεν γίνονται -το πιο πιθανό σενάριο, δυστυχώς- δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι άλλοι που δεν τον καταλαβαίνουν.Προδρομος Π.

Αναδημοσίευση από το τεύχος 37 του Περιοδικού Πορεία
πηγή
----------------------------
ποια είναι η άποψή σας στο θέμα; :hmm:
 

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,754 μηνύματα.
«Υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που είναι ιδανικός για σένα!»
Και δεν χρειάζεται να τον περιμένεις...γιατί τα πάντα είναι επιλογές !
Στο χέρι σου είναι αυτός που θα θεωρήσεις ιδανικό να θες να μοιραστείς από την καθημερινότητα μέχρι τα μικρά θαύματα...
Αυτό γίνεται όταν ξέρεις καλά τον εαυτό σου, έχεις μάθει να ζεις με τα ελαττώματα σου και τα διαχειρίζεσαι σωστά ...οπ'οτε είσαι ανοιχτός να αγαπήσεις και τα ελαττώματα του άλλου μαζί με τα προτερήματα του...:)
 

italian

Active member

Ο italian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών . Έχει γράψει 140 μηνύματα.
Μετασχηματίζοντας στο κατάλληλο για μένα φύλο, η φράση γίνεται «Υπάρχει κάποια εκεί έξω, που είναι ιδανική για μένα!» Δεν χωρά αμφιβολία, όλη η δυσκολία στην λέξη ιδανική βρίσκεται. Σίγουρα όχι η δανεική (την θέλω δική μου - είμαι κτητικός, σαν τις αντωνυμίες ένα πράγμα και ας διατείνεται το γνωστό άΖμα ότι τα πάντα είναι δανεικά). Ας κάνω άλλη μια προσπάθεια. «Υπάρχει κάποια εκεί έξω, που είναι ινδιάνικη για μένα!». Που θα είναι διατεθειμένη να χορέψει μαζί μου τον χορό της φωτιάς, στις δυσκολίες της ζωής. Με την οποία το τσεκούρι του πολέμου θα το ξεθάβουμε μαζί εναντίον των κοινών εχθρών. Και που δεν θα πρέπει κατ' ανάγκη να επικοινωνούμε με σήματα καπνού, αλλά ως άνθρωποι με πολλές δυνατότητες επικοινωνίας θα πρέπει να γνωστοποιούμε ξεκάθαρα όσα σκεφτόμαστε. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση ένας άλλος άνθρωπος να καταλαβαίνει, και ενίοτε να μαντεύει, τις δικές μας ανάγκες όπως τις αισθανόμαστε, ούτε και τις εκάστοτε σκέψεις που διαπερνούν το μυαλό μας.

Αυτός ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να μην είναι ο άλλος εαυτός αλλά ο ιδανικός, ναι ιδανικός έγραψα, συνοδοιπόρος ! Με τον οποίο θα κάνουμε αμοιβαίες προσπάθειες για το καλό του "εμείς" και όχι του "εγώ". Που θα σκεφτόμαστε και θα επιλέγουμε τον κατάλληλο τρόπο να εκπληρώσουμε τα "θέλω" μας σε αρμονία με τα "θέλω" του. Με απλά λαϊκά λόγια, ο άνθρωπος ο οποίος, πέρα από την απαραίτητη ερωτική έλξη, θα ταιριάζουν και τα χνώτα μας.

Αν και όταν τον βρούμε, το συνειδητοποιήσουμε αμφότεροι και πράξουμε αντίστοιχα ώστε να παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε επιτύχει το The "Nothing is an unreachable Hill" effect.
 

L0uk0umas

New member

Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 215 μηνύματα.
Eγώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το "άλλο μας μισό" σ' αυτή τη ζωή πρέπει να είναι ένα και όχι πολλά εκεί έξω..Και ποιός μας λέει οτι ο άνθρωπος που τελικά επιλέγουμε να είμαστε μαζί πρέπει να είναι αυτό το "άλλο μας μισό"..Και αν δεν το συναντήσουμε ποτέ στη ζωή μας?

Τέλειος σύντροφος δεν είναι κανένας..Σημασία έχει ο άνθρωπος που επιλέγεις να είσαι μαζί να σε καλύπτει στο μέγιστο σε αυτά που εσύ θες..Το αν θα είναι ο τέλειος ή το άλλο μας μισό μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Γενικά δεν πιστεύω στο "τέλειο" και στο για "πάντα"! Τα θεωρώ πολύ δεσμευτικά με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία..
 

prinCess.

Well-known member

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,885 μηνύματα.
Παιδιά το άλλο μισό όντως υπάρχει, αλλά είμαστε πολύ μικροί ακόμα για να το' χουμε βρει! :pfff:


p.s: είμαι ιχθύς.
 

iJohnnyCash

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17,180 μηνύματα.
τα ζευγάρια δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί ο σύντροφος τους δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλουν, και θεωρούν ότι δεν πρέπει εκείνοι να επικοινωνούν με κάποιο τρόπο τις επιθυμίες τους, αλλά ο σύντροφος τους να τις καταλαβαίνει αυτόματα και να συμπεριφέρεται αρμοδίως
Πόσο προβληματική είναι αυτή η άποψη... μόνο προβλήματα δημιουργεί και ασχημαίνει την όποια σχέση και γνωριμία. Η τηλεπάθεια είναι κάτι το μεταφυσικό. Δεν είναι καθόλου κακό να πείτε στον σύντροφο σας θέλω να πάμε μια βόλτα. Η επικοινωνία δεν είναι κακό σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αντίθετα μια ουσιαστική επικοινωνία, θα δημιουργήσει και μια ουσιαστική σχέση.

Δεν χρειάζεται να ανεχόμαστε έναν προβληματικό γάμο ή δεσμό. Μπορούμε, απλά, να μείνουμε μόνοι και να περιμένουμε υπομονετικά να εμφανιστεί η αδελφή μας ψυχή
Με το παραπάνω συμφωνώ και διαφωνώ με το άρθρο ως προς αυτό.
Μια προβληματική σχέση ή έναν προβληματικό γάμο. Δεν το ανέχεσαι. Προσπαθείς να το κάνεις καλύτερο. Και αν δεν γίνεται, εγκαταλείπεις την μάχη.

Πολλές ρομαντικές ταινίες το παρακάνουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνηθίσουμε έναν προβληματικό δεσμό. Να μην προσμένουμε την τηλεπάθεια είναι κάτι το υγιές, το να ανεχόμαστε μια προβληματική σχέση είναι εξίσου ακραίο με το αναζητούμε τηλεπάθεια.
 

Nicole1987

New member

Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
Υπαρχει καποιος ή καποια που ειναι το ιδανικο ατομο για τον καθενα αρκει οταν το γνωρισει να το καταλαβει και να μην το αφησει να φυγει λογω εγωισμου ή για οποιοδηποτε αλλο λογο.
 

Felid

Well-known member

Η Felid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,012 μηνύματα.
Υπαρχει καποιος ή καποια που ειναι το ιδανικο ατομο για τον καθενα αρκει οταν το γνωρισει να το καταλαβει και να μην το αφησει να φυγει λογω εγωισμου ή για οποιοδηποτε αλλο λογο.
Και πού ξέρεις ότι θα τον/την συναντήσει 100%; :P
 

hack3r

Well-known member

Ο Τολης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,127 μηνύματα.
Υπαρχει καποιος ή καποια που ειναι το ιδανικο ατομο για τον καθενα αρκει οταν το γνωρισει να το καταλαβει και να μην το αφησει να φυγει λογω εγωισμου ή για οποιοδηποτε αλλο λογο.
Τέτοιο άτομο λίγο δύσκολο να βρεις, οι ιδανικές σχέσεις χτίζονται σιγά σιγά και με συμβιβασμούς. Το να βρεις μια ιδανική σχέση απευθείας είναι σαν να προσπαθείς να κερδίσεις το τζόκερ.
 

prinCess.

Well-known member

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,885 μηνύματα.
Υπαρχει καποιος ή καποια που ειναι το ιδανικο ατομο για τον καθενα αρκει οταν το γνωρισει να το καταλαβει και να μην το αφησει να φυγει λογω εγωισμου ή για οποιοδηποτε αλλο λογο.
Επίσης λάθος γιατί ό,τι φεύγει, φεύγει για κάποιο λόγο και δεν έχει λόγο να ξαναγυρίσει, οπότε παύει αυτόματα να' ναι το ''ιδανικό". Το ιδανικό μένει.:P
 

Nicole1987

New member

Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
Καλα αποψεις ειναι. Καποιοι πιστευουν στο τι ειναι ´γραφτό´ να γινει και καποιοι οχι. Καποιοι μπορει να μιλουν εκ πειρας και καποιοι οχι. Οι αποψεις αλλαζουν αναλογα με την ηλικια και τις εμπειριες. Δεν σημαινει πως ειχα την ιδια αποψη και στα 20 μου

Και πού ξέρεις ότι θα τον/την συναντήσει 100%; :P
Θα τον/την συναντησειςιστευω εγω αν εχεις τα ματια σου ανοιχτα!
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Felid

Well-known member

Η Felid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,012 μηνύματα.
Κλασική ατάκα. Λες και τα πράγματα είναι τόσο απλά. :upside:
 

Nicole1987

New member

Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
Μπα τιποτα δεν ειναι απλο. Ολα συνθετα ειναι. Ειμαι απο τους ανθρωπους που πιστευουν οτι καποια πραγματα ερχονται απο μονα τους. Καποια οχι ολα να μαστε και λιγο ρεαλιστες.:P Επισης πιστευω πως το καθε τι στη ζωη μας καλο ή κακο γινεται για καποιο λογο τον οποιο ποτε δεν καταλαβαινουμε τη δεδομενη στιγμη. Δηλαδη και λαθος ατομα γνωριζουμε χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μαθαινουμε και κατι απο αυτα τα ατομα. Καποια στιγμη ομως ερχεται και το σωστο
 
Τελευταία επεξεργασία:

Felid

Well-known member

Η Felid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,012 μηνύματα.
Και εγώ πιστεύω ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Ετσι, το "ιδανικό" μπορεί να μείνει αλλά και να φύγει. :P Εξάλλου, μπορεί να είναι ο/η ιδανικός/ή για σένα, αλλά για την άλλη/ο μπορεί να μην είσαι εσύ ο/η ιδανικός/ή. :hmm: Γενικά, παίζονται διάφορα. :P
 

VeeM

New member

Η Βασιλικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Δεν ξερω αν υπαρχει ο ιδανικος για τον καθενα μας αλλα σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που ειτε τυχη, ειτε συμπτωση ειτε μοιρα το ονομασεις δειχνει την δυναμη της σε αυτο ορισμενες φορες. Για παραδειγμα οι γονεις μου πριν καν γνωριστουν ειχαν παρει και οι δυο σε ενα διαγωνισμο ανταλλαγης δωρων . Οταν συναντηθηκαν τυχαια μετα απο καιρο και στο τελος παντρευτηκαν ανακαλυψαν οτι ο ενας ειχε κερδισει το δωρου του αλλου. Συμπτωση το λεω εγω, καποιος αλλος μπορει να το πει μοιρα.
 

Akis_Megara

Well-known member

Ο possit felix esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 1,292 μηνύματα.
Δεν πιστεύω στο “έτερον ήμισυ“ όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δε θα βρεις κανέναν να είναι ίδιος με εσένα, απλά κάποιον που έχει τα χαρακτηριστικά που θαυμάζεις γιατί συνήθως δεν τα έχεις σε τόσο μεγάλο βαθμό.
 

prinCess.

Well-known member

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,885 μηνύματα.
Δεν ξερω αν υπαρχει ο ιδανικος για τον καθενα μας αλλα σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που ειτε τυχη, ειτε συμπτωση ειτε μοιρα το ονομασεις δειχνει την δυναμη της σε αυτο ορισμενες φορες. Για παραδειγμα οι γονεις μου πριν καν γνωριστουν ειχαν παρει και οι δυο σε ενα διαγωνισμο ανταλλαγης δωρων . Οταν συναντηθηκαν τυχαια μετα απο καιρο και στο τελος παντρευτηκαν ανακαλυψαν οτι ο ενας ειχε κερδισει το δωρου του αλλου. Συμπτωση το λεω εγω, καποιος αλλος μπορει να το πει μοιρα.
Aaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww τι γλυκόόόό!!!! :redface:
 

Nicole1987

New member

Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
Δεν πιστεύω στο “έτερον ήμισυ“ όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δε θα βρεις κανέναν να είναι ίδιος με εσένα, απλά κάποιον που έχει τα χαρακτηριστικά που θαυμάζεις γιατί συνήθως δεν τα έχεις σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Και ποιος ειπε οτι το ετερον ημισυ ειναι ενα ατομο το ιδιο με σενα; Ειναι ενα ατομο που σε συμπληρωνει οχι που ειναι ιδιο
 

Mάιρα

New member

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,673 μηνύματα.
Και αν υπαρχει αυτο το ατομο που ειναι ιδανικο για μενα που στο καλο ειναι; Ας κανει μια εμφανιση να σιγουρευτω και εγω πως οντως υπαρχει και δεν ειναι καποιο αστειακι. Δεν χρειαζεται να ειναι ο ιδανικος, ο τελειος, ολοι εχουμε μερικα ελατωματα αλλα μπορει στον αλλο, στο αλλο μας μισο (αν υπαρχει τετοιο πραγμα) να του αρεσουν και να μας επελεξετε για αυτα τα μικρα πραγματα που κανουμε και θεωρουμε πως δεν ειναι σωστα, μπορει στον αλλον να αρεσουν.

(τα ειπα λιγο μπερδεμενα νομιζω,οποιος καταλαβε τι να πω του βγαζω το καπελο:redface:)
 

mindcircus

New member

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,622 μηνύματα.
Εγω παντως καταλαβα τι θες να πεις, κι εγω με την σειρα μου θα σου πω πως η ζωη ειναι ενα παιχνιδι της τυχης και της μοιρας και πως αν ειναι να εμφανιστει ο ανδρας που θα αισθανθεις πως εγω κατασταλαζω εδω γιατι μου αρεσει, ειναι αυτο που ηθελα, θα ερθει και θα το καταλαβεις οταν ερθει η ωρα. Προς ωρας, φτιαχνεις τον εαυτο σου, ελπιζεις, δοκιμαζεις και αφηνεις την ζωη να κανει την δουλεια της. Εκεινη σε οδηγει αλλωστε... κι αν ειναι γραφτο σας να βρεθειτε, θα βρεθειτε κοριτσακι! :)
Μπαινω απο κιν ελπιζω να χει βγει ακρη με το μην μου γιατι μου χουν σπασει τα νευρα

Συμφωνω απολυτα με Veeem!

Εγω παιδια βρηκα το ετερον ημισυ!!...
Ευχομαι και στα δικα σας:D

Και ποιος ειπε οτι το ετερον ημισυ ειναι ενα ατομο το ιδιο με σενα; Ειναι ενα ατομο που σε συμπληρωνει οχι που ειναι ιδιο

Συμφωνω, αλλωστε πιστευω ενα ατομο ιδιο με εσενα, θα ηταν και βαρετο...:worry:
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top