NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Το ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα τάλεντ σόους, καθώς επικεντρώνεται υποτίθεται κυρίως στη φωνή?
Το παρακολουθείτε με ευχαρίστηση? Θα συμβουλεύατε ή θα αποτρέπε να πάει κάποιος δικός σας στο "The Voice"?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Ενώ δεν το ήξερα παρά μόνο ακουστά μου άρεσε πολύ ως όλη ιδέα.
Πολλά βράδια βλέπω και αυτό με τη jessie j.
Αγαπάμε Μιχάλη, πολύ. Σκίζω τα βρακιά μου για τον Πάνο Βιντζηλαιο.
Ναι θα έστελνα κάποιον δικό μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το ελληνικο αν καιμιλανε καπως στημενα ειναι καλο..
δεν εχουν λυθει ακομα οι κριτες,,ισως γιατιαυτο που βλεπουμε..
γυριστηκε σεμια μερα σε 10 ωρες..γιαυτο και φορανε τα ιδια ρουχα..
ο ρεμος ειναι ο χειροτερος..ντιβας ψυχρος..
ο βανδη πολυ ανοιχτη για τη φημη της
η ασλανιδου..καλη,,αλλα ακολουθει τους αλλους..
ο καραφλας ο καλυτερος παιρνει καλες φωνες,,οχιντιβες..
μπραβο του..
το βλεπω φανατικα..
και ερχεται και το just the 2of us στο μεγκα,,
πολυ τραγουδι θα πεσει..
ωραια,,βαρεθηκατο χορο

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

γυριστηκε σεμια μερα σε 10 ωρες..γιαυτο και φορανε τα ιδια ρουχα..
Δεν γυρίστηκε σε μία μέρα

Άγγελος
Επιφανές μέλος

πιο βολικο ειναι να το γυρισαν ολο μαζι..
αλλωστε βιντεο ειναι.
μετα θα ειναι τα ζωντανα..
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

NαιΣίγουρα όλοι σας θα έχετα ακούσει για το συγκεκριμένο τάλεντ σόου.
Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Το ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα τάλεντ σόους, καθώς επικεντρώνεται υποτίθεται κυρίως στη φωνή?
Το παρακολουθείτε με ευχαρίστηση? Θα συμβουλεύατε ή θα αποτρέπε να πάει κάποιος δικός σας στο "The Voice"?
blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

σιγουρα?
πιο βολικο ειναι να το γυρισαν ολο μαζι..
αλλωστε βιντεο ειναι.
μετα θα ειναι τα ζωντανα..
(σε σοβαρό θέμα εστιάσαμε

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Προσωπική άποψη είναι αυτό, έτσι? Μην σας θίξω την Βανδή και τον Ρέμο.

Η ατάκα του show!

Καλό είναι για τα ελληνικά δεδομένα!Υπάρχουν μερικές πολύ ωραίες φωνές [βασικά κάποιες τις ξέρουμε από τα παλιά πχ Μπέκε] και το βλέπω κάθε Παρασκευή απο την σελίδα του καναλιού πολύ μετά απο την τηλεοπτική προβολή του.
Θα έστελνα κάποιον στο show γιατί όχι; όποιος έχει ταλέντο θα φανεί νομίζω!
Tα ''παρασκήνια'' με τον Θέμη πάντως δεν τα έχω δει ποτέ μου!

υγ Κάτι άσχετο-σχετικό: Γιατί είχα την εντύπωση ότι η Γερμανού θα παρουσίαζε ή κάτι τέτοιο το παιχνίδι; Υπάρχει περίπτωση να την δούμε στα live;
Είχα κι εγώ την απορία με τα ρούχα, thanks Blonde_angel απόψε θα έχω μια λιγότερη ανησυχία !

Gate4
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

θικτους θικτους!Προσωπική άποψη είναι αυτό, έτσι? Μην σας θίξω την Βανδή και τον Ρέμο.

αφωνοι ειναι..
αλλλα ειναι πρωτες μουρες οποτε τι να κανουμε?
το θεμα ειναι να βγουν μερικεςκαλες νεες φωνες..οχι μονο ωραιες φατσες..
βλεπω ηδη εχει καλυτερες απο τα προηγουμενα ταλεντ σοου..λογω τυφλοτητας υππθετω..

GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Το ελληνικό the voice βλέπεται γενικά αλλά εμένα με ενοχλεί ο Λιάγκας που δε μαρέσει καθόλου και η Βανδή που μου φαίνεται πολύ ψεύτικη

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ενω ο μιχαλης δεν γυρισε στην πρωην δικια του
μιλαμε για διαφορα χαρακτηρα.ο ρεμος μονο ψωναρα εχει..,,σκετος καραβλαχος ειναι,,ουτε να μιλησει δεν ξερει..
τη χειροερη ενυπωση μου κανει απο όλους..βρωμαει πιστα αποχλμ..
νομιζει οτι ειναι καποιος και μου τη δινει..
ενω αν τραγουδησει ζωντανα ουτε φωη δεν εχει..ολο επιπεδο..
μονο ονομα πια..
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά ρε συ δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει φωνή.. μπορεί να μη σ' αρέσει σα χαρακτήρας.. κι εγώ δεν τρελαίνομαι..
αλλά φωνητικά που τον έχω δει ζωντανά 2 φορές, ήταν άψογος.
υγ. η πρώην τραγουδίστρια των Stavento μου άρεσε πάρα πολύ!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλά φωνητικά που τον έχω δει ζωντανά 2 φορές, ήταν άψογος.
παει ψηλα και χαηλα ηφωνη του?
καντε συγκριση με τους λαικους παλια,,
κοκκοτα πουλοπουλο..διονυσιου..
δεν υπαρχουν πια τετοιες φωνες..μονο μετριοτητες..
ολο επιπεδη ειναι,,μονο η χροια τουεχει μεινει.
απλα εχει μαθει να ρθμιζει την μονοκομματη φωνη του..
πολλα παιδια εχουν πολυ καλυτερες φωνες..
εμενα προσωπικα με αφηνειαδιαφορο και η φωνη τουκαι τα τραγουδια του,,υπερβολικα μεσαια και αδιαφορα..
βαρεταα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.