~Melania~
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ!! Εμένα μου θυμίζει κάτι απο J.Blunt

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέχασες Καζαντζίδη. Έλεος ρε που θα συγκρίνεις τους παραπάνω με φωνές μέτριου επιπέδου σαν και τον Ρέμο. Λολ δηλαδή.παει ψηλα και χαηλα ηφωνη του?
καντε συγκριση με τους λαικους παλια,,
κοκκοτα πουλοπουλο..διονυσιου..
δεν υπαρχουν πια τετοιες φωνες..μονο μετριοτητες..
ολο επιπεδη ειναι,,μονο η χροια τουεχει μεινει.
απλα εχει μαθει να ρθμιζει την μονοκομματη φωνη του..
πολλα παιδια εχουν πολυ καλυτερες φωνες..
εμενα προσωπικα με αφηνειαδιαφορο και η φωνη τουκαι τα τραγουδια του,,υπερβολικα μεσαια και αδιαφορα..
βαρεταα...
Είχε δίκιο ο Σφακιανάκης σε αυτό που είπε :
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο ρεμος πηρε την ανηψια της βισση που δουλευει μαζι της..
ενω ο μιχαλης δεν γυρισε στην πρωην δικια του
μιλαμε για διαφορα χαρακτηρα.ο ρεμος μονο ψωναρα εχει..,,σκετος καραβλαχος ειναι,,ουτε να μιλησει δεν ξερει..
τη χειροερη ενυπωση μου κανει απο όλους..βρωμαει πιστα αποχλμ..
νομιζει οτι ειναι καποιος και μου τη δινει..
ενω αν τραγουδησει ζωντανα ουτε φωη δεν εχει..ολο επιπεδο..
μονο ονομα πια..
Ε ναι γιατι καλύτερες φωνές που υπήρχαν έμειναν εξω αλλα η ανιψιά της Βισση έβαλε τα μεγάλα μεσα. Και ενταξει ρε παιδι μου δεν ειναι άσχημη η φωνή της αλλα δεν ειναι και καμια φωναρα. Και μετα έβγαινε και ελεγε οτι δεν θελει να γινει γνωστή επειδη ειναι ανιψιά της Βισση αλλα επειδη εχει ταλέντο.

Το πλεον εκνευριστικο για μενα ειναι που σχεδον για ολους λενε δεν πάτησα το κουμπί αλλα μετάνιωσα και επρεπε να το πατουσα..πεστε ρε σεις μια φορα δεν το πάτησα γιατι δεν ηταν καλη η φωνή σου. Έλεος δηλαδη. Ξαφνικα θελουν ολοι να γίνουν τραγουδιστές και ειναι και ολοι επαγγελματιες

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλα στο συγκεκριμενο σοου περνανε οι διαγωνιζομενοι πρωτα απο audition και επιλεγονται ολοι οσοι εχουν καλη φωνη. Στα Blind Auditions δεν υπαρχει κανενας που να εχει χαλια φωνη, αλλοι εχουν καλυτερη αλλοι λιγοτερο καλη. Γι' αυτο κιολας δε μπορουν να πουν, δε τραγουδας καλα.Ε ναι γιατι καλύτερες φωνές που υπήρχαν έμειναν εξω αλλα η ανιψιά της Βισση έβαλε τα μεγάλα μεσα. Και ενταξει ρε παιδι μου δεν ειναι άσχημη η φωνή της αλλα δεν ειναι και καμια φωναρα. Και μετα έβγαινε και ελεγε οτι δεν θελει να γινει γνωστή επειδη ειναι ανιψιά της Βισση αλλα επειδη εχει ταλέντο.![]()
Το πλεον εκνευριστικο για μενα ειναι που σχεδον για ολους λενε δεν πάτησα το κουμπί αλλα μετάνιωσα και επρεπε να το πατουσα..πεστε ρε σεις μια φορα δεν το πάτησα γιατι δεν ηταν καλη η φωνή σου. Έλεος δηλαδη. Ξαφνικα θελουν ολοι να γίνουν τραγουδιστές και ειναι και ολοι επαγγελματιες![]()
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλα στο συγκεκριμενο σοου περνανε οι διαγωνιζομενοι πρωτα απο audition και επιλεγονται ολοι οσοι εχουν καλη φωνη. Στα Blind Auditions δεν υπαρχει κανενας που να εχει χαλια φωνη, αλλοι εχουν καλυτερη αλλοι λιγοτερο καλη. Γι' αυτο κιολας δε μπορουν να πουν, δε τραγουδας καλα.
E ναι οκ. Αλλα δεν ειναι αναγκη να λενε ηθελα να το πατησω αλλα... τι δικαιολογουνται δηλαδη. και αντι να εχουν το θαρρος της γνωμης τους λενε σε ολους θα το πατουσα η μετανιωσα. δεν ηθελες δεν το πατησες τελος.
miro2
Δραστήριο μέλος

Ξέχασες Καζαντζίδη. Έλεος ρε που θα συγκρίνεις τους παραπάνω με φωνές μέτριου επιπέδου σαν και τον Ρέμο. Λολ δηλαδή.
Είχε δίκιο ο Σφακιανάκης σε αυτό που είπε :
μέτριου επιπέδου ο Ρέμος και η Ασλανίδου δεν είναι...μη λέμε ό,τι θέλουμε...
seriously, Σφακιανάκη?δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά, λυπάμαι...
Κατά τα άλλα οι κριτές σαν τραγουδιστές είναι οκ, σαν κριτές δεν κάνουν κανένας τους...το show δε φτάνει τα αντίστοιχα σε UK, Αμερική ακόμα και Νορβηγία αλλά παρ όλα αυτά βλέπεται ευχάριστα...
Guest 781029
Επισκέπτης

Άγγελος
Επιφανές μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Λες και είναι το μόνο στημένο σόου στην tv.Πιο στημένο πεθαίνεις![]()

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

miro2
Δραστήριο μέλος

Εσείς που γκρινιάζετε για τους κριτές θέλετε να μας πείτε ποιους θα προτιμούσατε;![]()
Θα έβαζα Κωστή Μαραβέγια και Μιχάλη Χατζηγιάννη σίγουρα...Θα ήθελα επίσης το Μανώλη Μητσιά...από γυναίκες Ανδριάνα Μπάμπαλη...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αφωνος και αυτος.. σαν δημιουργος οκ βεβαια..Μιχάλη Χατζηγιάννη
αν τολμουσαν ας εβαζαν καμια μαρινελλα ..
αλλα που οι παλιοι βλεπουν την καταντια των σημερινων και θα τους ξεφευγε τιποτα απρεπο..
καμιαμαριζα κωχ..
απο φωνες..
λεεεμεε τωρα...
Gate4
Επιφανές μέλος

Ότι o χατζηγιάννης είναι φωνάρα ξέρω γω.Θα έβαζα Κωστή Μαραβέγια και Μιχάλη Χατζηγιάννη σίγουρα...Θα ήθελα επίσης το Μανώλη Μητσιά...από γυναίκες Ανδριάνα Μπάμπαλη...

Τους άλλους δεν τους ξέρω, δεν έχω άποψη.
miro2
Δραστήριο μέλος

Ότι o χατζηγιάννης είναι φωνάρα ξέρω γω.Για κανένα λόγο.
Τους άλλους δεν τους ξέρω, δεν έχω άποψη.
Προσωπικά δε μ αρέσει...Αλλά είναι πολύ καλός τραγουδιστής και κυρίως μουσικός, γι αυτό θα τον έβαζα για κριτή...
Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ πιστεύω πως είναι από τα χειρότερα ονόματα στην ελληνική μουσική. O ρέμος που τον έχουν στην επιτροπή είναι μακράν καλύτερος!!Προσωπικά δε μ αρέσει...Αλλά είναι πολύ καλός τραγουδιστής και κυρίως μουσικός, γι αυτό θα τον έβαζα για κριτή...

miro2
Δραστήριο μέλος

Εγώ πιστεύω πως είναι από τα χειρότερα ονόματα στην ελληνική μουσική. O ρέμος που τον έχουν στην επιτροπή είναι μακράν καλύτερος!!
Σα φωνή ναι ο Ρέμος είναι και για μένα καλύτερος (πιο ιδιαίτερος μάλλον)...Αλλά το γεγονός ότι τραγουδάει καλά δεν συνεπάγεται ότι μπορεί να κρίνει (υδραυλικός ήταν ο άνθρωπος)...
Εγώ μονο μια απορία έχω. Ο λιαγκας τι ρόλο βαράει στο σοου; Ρε άνθρωπε του θεού, δεν κολλας πουθενα για πουθενα. Κατάλαβε το!
Πέρα για πέρα άκυρος και εκνευριστικός...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.