Demelene
Διάσημο μέλος

Όλοι έχουμε κάποιες καταστάσεις που μας αγχώνουν συστηματικά για λίγο και τελικά χωρίς λόγο. Γιαυτές τις καταστάσεις λέω να γράψουμε.
Εγώ για παράδειγμα βάζω πάντα το κλειδιά στο μικρό τσεπάκι του τζιν δεξιά πάνω κάτω από την ζώνη ακριβώς ή αν δεν φοράω τζιν σε μια συγκεκριμένη θέση στο τσαντάκι. Πάντα όμως.
Φτάνοντας λοιπόν στο σπίτι και έχοντας βγάλει το κλειδί από την τσέπη κατά την είσοδο στην πολυκατοικία, και κρατώντας το στο αριστερό χέρι μαζί πχ με ένα κινητό ή άλλα πράγματα φτάνω στην εξώπορτα και ψάχνω το κλειδί στο συγκεκριμένο μέρος.
Δεν το βρίσκω αγχώνομαι και σκέφτομαι ότι έφυγα χωρίς κλειδί μέχρι απλά να συνηδητοποιήσω ότι το κρατάω ήδη στο αριστερό χέρι πχ.
Ανησυχία χωρίς λόγω και άγχος χωρίς λόγω για καταστάσεις που μερικές φορές φτάνουν στο κωμικοτραγικό. Για τέτοιες καταστάσεις λεώ να γράψουμε.
Κάπως μέσα μου πιστεύω ότι αυτές οι καταστάσεις λένε και κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα μας αλλά είναι μια πεποίθηση μέσα αόριστη και φυσικά χωρίς συμπεράσματα. Τι άποψη έχεται και γιαυτό?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Εγώ έχω πάντα άγχος πριν από ταξίδι, τσεκάρω συνέχεια τα πράγματά μου και πάντα φεύγω πολύ ώρα νωρίτερα για να μην χάσω την πτήση, το λεωφορείο, το τραίνο. Ή και πριν βγω από το σπίτι τσεκάρω πολλάκις να έχω πάρει όλα όσα χρειάζομαι κι αν βγω με δικό μου άνθρωπο όλο λέω "πήρες αυτό; Θυμήθηκες το άλλο; Κλείδωσες"; Είμαι λίγο σπ@σ@ρχ***.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

crazyhelen
Διάσημο μέλος

(Ανοιχτό το βρίσκω τις φορές που είμαι 100% σίγουρη ότι κλείδωσα!)
Demelene
Διάσημο μέλος

Και εγώ έχω τέτοιο κόλημα αλλά λίγο διαφορετικό.Σπανίως σκέφτομαι αν κλείδωσα γιατί μετά τον καθρέπτη κλειδώνω πάντα (νομίζω δλδ). Απλά πολλές φορές το βρίσκω ξεκλείδωτο και μερικές φορές πραγματικά πιστεύω ότι το αμάξι έχει άποψη και ξεκλειδώνει μόνο του.Κατά 99% με το που φτάνω στην είσοδο του σπιτιού μου αρχίζω να αναρωτιέμαι και να αγχώνομαι για το αν κλείδωσα το αυτοκίνητο, οπότε σαν χαζή, ξαναπηγαίνω να τσεκάρω όπου φυσικά το βρίσκω πάντα κλειδωμένο!
(Ανοιχτό το βρίσκω τις φορές που είμαι 100% σίγουρη ότι κλείδωσα!)
Έχει λίγο άποψη γιατί αν το ξεκλειδώσεις και σε 30' δεν ανοίξει πόρτα ξανακλειδώνει μόνο του.
Αυτό με το να γυρίσω σπίτι συμβαίνει με τα μάτια της κουζίνας που δεν έχω βρει ποτέ ανοιχτά αλλά το τζογάρεις? Αν είναι θερμοσίφωνας ούτε που ασχολούμαι.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εχω καταφέρει κι έχω περιορίσει κατα πολύ το άγχος μου και αναφέρεται μόνο στα εξής τρία σημεία....
1) αγχος όταν ο καλός μου οδηγεί τη μηχανή, μέχρι να είμαι σίγουρη ότι έφτασε στον προορισμό του ασφαλής και γενικώς όταν κάποιος δικος μου άνθρωπος είναι στους δρόμους με μηχανή
2) άγχος αν τηλεφωνήσω επανηλημένα σε δικο μου άνθρωπο και δεν απαντήσει σε ευλογο χρονικο διάστημα, μήπως κάτι κακό έχει συμβεί
3) σε επαγγελματικό επίπεδο όταν έχω να προλάβω dead lines παρουσίασης εργασίας
τώρα... αν είναι με λόγο η χωρίς δεν το γνωρίζω....
αυτο είναι εντελώς υποκειμενικό....
κάποιος άλλος δεν θα αγχωνόταν ούτε με αυτά που αγχώνομαι εγώ
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο σπίτι όταν μένω μόνος μου τα καλοκαίρια, τύχαινε ενώ όσο κατέβαινα να σκέφτομαι αν κλείδωσα ή όχι, και όταν έφτανα στην είσοδο να παίρνω τότε την απόφαση να ξανανέβω πάνω να δω αν κλείδωσα (μένω στον 4ο όροφο χωρίς ασανσέρ

Το ίδιο και με το αμάξι. Ειδικά όταν είμαι με άλλους κάνω την κλασική ερώτηση, αφού έχουμε φύγει κάμποσα μέτρα, "κλείδωσα???". Τον τελευταίο καιρό είμαι σίγουρος πως πάντα κλειδώνω.

Demelene
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τι να πω....

Demelene
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.