Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 16:34 Η Ιππολύτη έγραψε: #21 19-04-17 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Είμαι χρήστης ναργιλέ και θέλω να το κόψω γιατί η όλη διαδικασία της προετοιμασίας με έχει κουράσει. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο (μέχρι 30€) που να βγάζει ατμό όσο περίπου ο ναργιλές;Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρονικά τσιγάρα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θες ντε και καλά με κάτι να απασχολείσαι; γιατί πολύ απλά δεν κάνεις τίποτα; το ηλεκτρονικό δεν έχει πίσσα αλλά σίγουρα δεν είναι και αβλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franciscus Νεοφερμένο μέλος Ο Franciscus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 16:53 Ο Franciscus: #22 19-04-17 16:53 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δηλαδή θες ντε και καλά με κάτι να απασχολείσαι; γιατί πολύ απλά δεν κάνεις τίποτα; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λές.Εντάξει δεν είμαι και εξαρτημένος ,1 φορά την μέρα κάνω και μόνο αν δεν είναι κανείς σπίτι (υποτίθεται το εχω πάρει για διακοσμιτικό ).Αλλά και πάλι είναι καλή φάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 17:09 Η Ιππολύτη έγραψε: #23 19-04-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λές.Εντάξει δεν είμαι και εξαρτημένος ,1 φορά την μέρα κάνω και μόνο αν δεν είναι κανείς σπίτι (υποτίθεται το εχω πάρει για διακοσμιτικό ).Αλλά και πάλι είναι καλή φάση.. Click για ανάπτυξη... Άμα δεν είσαι εξαρτημένος όπως λες ξεκίνα να αραιώνεις σταδιακά τις φορές που κάνεις. Πάντως εθισμό προκαλεί ο ναργιλες. Όπως επίσης και το ηλεκτρονικό. Και απ τα δύο παίρνεις νικοτίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 19:51 Ο Johnny15 έγραψε: #24 19-04-17 19:51 Κάνεις ναργιλέ κάθε μέρα; Παίρνεις έτοιμες γεύσεις; Αυτές είναι τέρμα χημικές, δεν είναι καλό να κάνεις κάθε μέρα. Πάρε δες τον ναργιλέ σου από μέσα, ο ίδιος ο καρκίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 22:15 Ο xristaras9: #25 19-04-17 22:15 https://www.youtube.com/watch?v=Hroe0ERZNRI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Είμαι χρήστης ναργιλέ και θέλω να το κόψω γιατί η όλη διαδικασία της προετοιμασίας με έχει κουράσει. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο (μέχρι 30€) που να βγάζει ατμό όσο περίπου ο ναργιλές;Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρονικά τσιγάρα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή θες ντε και καλά με κάτι να απασχολείσαι; γιατί πολύ απλά δεν κάνεις τίποτα; το ηλεκτρονικό δεν έχει πίσσα αλλά σίγουρα δεν είναι και αβλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franciscus Νεοφερμένο μέλος Ο Franciscus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 16:53 Ο Franciscus: #22 19-04-17 16:53 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δηλαδή θες ντε και καλά με κάτι να απασχολείσαι; γιατί πολύ απλά δεν κάνεις τίποτα; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λές.Εντάξει δεν είμαι και εξαρτημένος ,1 φορά την μέρα κάνω και μόνο αν δεν είναι κανείς σπίτι (υποτίθεται το εχω πάρει για διακοσμιτικό ).Αλλά και πάλι είναι καλή φάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 17:09 Η Ιππολύτη έγραψε: #23 19-04-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λές.Εντάξει δεν είμαι και εξαρτημένος ,1 φορά την μέρα κάνω και μόνο αν δεν είναι κανείς σπίτι (υποτίθεται το εχω πάρει για διακοσμιτικό ).Αλλά και πάλι είναι καλή φάση.. Click για ανάπτυξη... Άμα δεν είσαι εξαρτημένος όπως λες ξεκίνα να αραιώνεις σταδιακά τις φορές που κάνεις. Πάντως εθισμό προκαλεί ο ναργιλες. Όπως επίσης και το ηλεκτρονικό. Και απ τα δύο παίρνεις νικοτίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 19:51 Ο Johnny15 έγραψε: #24 19-04-17 19:51 Κάνεις ναργιλέ κάθε μέρα; Παίρνεις έτοιμες γεύσεις; Αυτές είναι τέρμα χημικές, δεν είναι καλό να κάνεις κάθε μέρα. Πάρε δες τον ναργιλέ σου από μέσα, ο ίδιος ο καρκίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 22:15 Ο xristaras9: #25 19-04-17 22:15 https://www.youtube.com/watch?v=Hroe0ERZNRI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δηλαδή θες ντε και καλά με κάτι να απασχολείσαι; γιατί πολύ απλά δεν κάνεις τίποτα; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λές.Εντάξει δεν είμαι και εξαρτημένος ,1 φορά την μέρα κάνω και μόνο αν δεν είναι κανείς σπίτι (υποτίθεται το εχω πάρει για διακοσμιτικό ).Αλλά και πάλι είναι καλή φάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 17:09 Η Ιππολύτη έγραψε: #23 19-04-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λές.Εντάξει δεν είμαι και εξαρτημένος ,1 φορά την μέρα κάνω και μόνο αν δεν είναι κανείς σπίτι (υποτίθεται το εχω πάρει για διακοσμιτικό ).Αλλά και πάλι είναι καλή φάση.. Click για ανάπτυξη... Άμα δεν είσαι εξαρτημένος όπως λες ξεκίνα να αραιώνεις σταδιακά τις φορές που κάνεις. Πάντως εθισμό προκαλεί ο ναργιλες. Όπως επίσης και το ηλεκτρονικό. Και απ τα δύο παίρνεις νικοτίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 19:51 Ο Johnny15 έγραψε: #24 19-04-17 19:51 Κάνεις ναργιλέ κάθε μέρα; Παίρνεις έτοιμες γεύσεις; Αυτές είναι τέρμα χημικές, δεν είναι καλό να κάνεις κάθε μέρα. Πάρε δες τον ναργιλέ σου από μέσα, ο ίδιος ο καρκίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 22:15 Ο xristaras9: #25 19-04-17 22:15 https://www.youtube.com/watch?v=Hroe0ERZNRI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λές.Εντάξει δεν είμαι και εξαρτημένος ,1 φορά την μέρα κάνω και μόνο αν δεν είναι κανείς σπίτι (υποτίθεται το εχω πάρει για διακοσμιτικό ).Αλλά και πάλι είναι καλή φάση.. Click για ανάπτυξη... Άμα δεν είσαι εξαρτημένος όπως λες ξεκίνα να αραιώνεις σταδιακά τις φορές που κάνεις. Πάντως εθισμό προκαλεί ο ναργιλες. Όπως επίσης και το ηλεκτρονικό. Και απ τα δύο παίρνεις νικοτίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 19:51 Ο Johnny15 έγραψε: #24 19-04-17 19:51 Κάνεις ναργιλέ κάθε μέρα; Παίρνεις έτοιμες γεύσεις; Αυτές είναι τέρμα χημικές, δεν είναι καλό να κάνεις κάθε μέρα. Πάρε δες τον ναργιλέ σου από μέσα, ο ίδιος ο καρκίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 22:15 Ο xristaras9: #25 19-04-17 22:15 https://www.youtube.com/watch?v=Hroe0ERZNRI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κάνεις ναργιλέ κάθε μέρα; Παίρνεις έτοιμες γεύσεις; Αυτές είναι τέρμα χημικές, δεν είναι καλό να κάνεις κάθε μέρα. Πάρε δες τον ναργιλέ σου από μέσα, ο ίδιος ο καρκίνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 22:15 Ο xristaras9: #25 19-04-17 22:15 https://www.youtube.com/watch?v=Hroe0ERZNRI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.youtube.com/watch?v=Hroe0ERZNRI Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.