Δεν είναι κλάψιμο στα πλαίσια μιας συζήτησης να ζητάς από το συνομιλητή σου να εξηγήσει και να τεκμηριώσει την αρνητική του διότι απευθύνεσαι σ'αυτόν, ακόμα κι αν δεν ξέρεις ποιός είναι και το κάνεις με στόχο να κατανοήσεις τις θέσεις του και να βοηθηθεί ο διάλογος.
Το να πηγαίνεις όμως σε έναν ειδικό χώρο, να ενώσεις το παράπονό σου, μαζί με άλλα παράπονα για να εισπράξεις παρηγορίες και συμφωνίες εγώ προσωπικά το θεωρώ κλάψα.
Ετσι το βλεπεις εσυ. Δεν πας
με σκοπο να
"ενωσεις το παραπονο σου με αλλα παραπονα", ουτε να
"εισπραξεις παρηγοριες". Δεν καταλαβαινεις οτι υποτιμας τα μελη λεγοντας οτι θα γραφουν γιαυτο το λογο ; Απορω ειλικρινα...
Το ΙΔΙΟ πραγμα που θα εκανες σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τοπικ, θα το κανεις σε ΕΝΑ, ετσι αποφευγοντας να χαλαει η ροη του, οπως ειπε ο Exposed. Γιατι το εκλαμβανεις και συ και ο Χαος, τοσο αρνητικά ; Εδω η ιδια η ΟΔ εχει βαρεθει να λεει να μην σχολιαζονται μεσα στα τοπικ (οπου κι εκει μπορει να δεις κλαψες και παρηγοριες), και σας πειραξε να ειναι αλλου ;
Εμένα με βολεύει να το ανοίξετε το τόπικ. Έτσι δε θα χρειαστεί να ξαναδώσω καμία εξήγηση.

Πολύ απλά, δεν θα μπαίνω στο τόπικ και δεν θα ξέρω καν αν με αφορά ή όχι. Why not...?
Καλα, μη βαζεις και στοιχημα οτι δε θα μπαινεις

. Αλλα αν τυχον γινει οπως το λες, ακομα καλυτερα για σενα.
Για να μην αναρωτιέσαι, την αρνητική πιο πάνω σου την έβαλα εγώ διότι θεωρώ ότι έχεις χάσει το χιούμορ σου, πράγμα που θεωρώ το καλύτερο ατού σου.Over and Out.
Μην ανησυχεις, δεν αναρωτιεμαι και πολυ για μερικες και μερικους

Κι εγω θεωρω οτι καποια πραγματα δεν ειναι καν χιουμορ,... ενω άλλοτε, το χιουμορ ειναι σε τελειως λαθος στιγμη και με σκοπο οχι να ευθυμησουμε αλλά να κερδισουμε εντυπωσεις. Ομως δε νομιζω πως θα κατσω να βαλω αρνητική για τετοιο προσωπικο/υποκειμενικο λογο. Σε ενα φορουμ προσπαθω να σεβομαι την αποψη του αλλου σκεφτομενος ταυτοχρονα και λιγο το ποσο ενα ποστ προσφερει στο φορουμ. Οχι μονο τα προσωπικα μου.

(βασικα αν δε κανω λαθος, δεν εχω παρει αποφαση ακομα να βαζω αρνητικες, μονο θετικες βαζω μεχρι στιγμης. Αν το παρω αποφαση, θα υπαρξουν κι αυτες).
(οσο για το αν εχω χασει το χιουμορ μου, υπαρχουν πολυ σοβαρες ενδειξεις οτι αυτο το πιστευουν....χμμμ...2 ατομα -εντελως τυχαια- απο ολο το φορουμ

)
---------------
@insomniac : σε εισαγωγικα το "παρατας", ξεχασα να τα βαλω. Εννοω πως πριν καλα καλα συζητηθει η 1η προταση, με 1 κουβεντα μη απολυτως θετικη, προσπαθησες να βρεις μια αλλη

Η οποια δεν ειναι κακη ομως.
Το οτι δε θα τα βαψει κανεις μαυρα, ειναι γνωστο. Δεν ειναι big deal το θεμα. Αντιστοιχα ομως δεν ειναι και big deal να φαινονται οι αρνητικες τοτε...ποσο μαλλον μια λυση σαν αυτη που προτεινα εδω