Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να προσπαθήσω να δώσω μια ευκαιρία σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μια αντίθετη γνώμη από εμένα στο θέμα. Να προσπαθήσω να τους καταλάβω, να τους ακούσω με σύνεση, μήπως κάπου εκεί μέσα στις λέξεις τους, κρύβεται και το δικό τους δίκιο.
Και το κάνω!
Ξέρετε τι κατάλαβα; Δεν υπάρχει τόσο δίκιο, όσο ένα στάτους, που κάποιοι παλεύουν να το διατηρήσουν και κάποιοι παλεύουν να το αλλάξουν. Είναι σα μικρογραφία της κοινωνίας μας. Δεν αδικώ κανέναν, είπαμε είναι κοινωνικοί νόμοι αυτά.
But, here comes the tricky part!
Παρατήρησε κανείς ότι οι ρεφορμιστές (Βάλντερ, Νεράιδα, Λόριεν κλπ) είναι και αυτοί που δεν ζορίζονται και πολύ να μην κρατηθούν και να στα πουν ευθέως σε ένα πόστ γιατί διαφωνούν, ε;
Παρατήρησε κανείς ότι η αντίθετη ομάδα των συντηριτικών (ΟΔίτες, πρώην ΟΔίτες) έχουν αρχίσει να κοκκαλώνουν πίσω από τα λόγια του Admin "θα" ή "φοβάμαι πως" (ακόμα σ' αγαπάω, ποτέ δε σε ξεπέρασα

) προσπαθώντας να μας δείξουν, τον εύλογο
εως ενός σημείου δισταγμό τους επειδή άρχισαν να φαίνονται τα κακά σημάδια στον ουρανό; Ή για να το κάνω πιό ενδιαφέρον, ότι πολλοί από αυτούς έχουν μια.... έφεση στα -1; Αλλά αν σκεφτόμουν κι εγώ έτσι, ούτε εγώ θα άνοιγα τέτοιο θέμα. Εδώ είναι το ωραίο, δε σκέφτομαι έτσι!
Επίσης γιατί τόσος ντόρος (μπακογιάννη

) να πάει το θέμα στο Chat n' fun.... (Τον admin εκείνου του φόρουμ τον ρωτήσατε αν θα θέλει να δεχτεί αυτό το θέμα; Αχα καλό εεεε!

)
Οκ σοβαρά τώρα... Πρέπει δηλαδή να γίνει αστείο το θέμα για να γίνει αποδεκτό; Τι μας ενοχλεί αν είναι και λίγο πιό σοβαρό; Δεν γίναμε και ξαφνικά όλοι ανώριμοι. Εκτός κι αν.... τίθεται θέμα φόβου αμφισβήτησης/λυντσαρίσματος του συστήματος, άρα και των δημιουργών, κάτι δηλαδή ανεπιθύμητο. Μη φοβάστε, εγώ προσωπικά μπήκα για να βρω μια λύση σε κάτι που με ενοχλεί, το ίδιο πιστεύω και για τους υπόλοιπους ρεφορμιστές. Δεν γκρεμίζουμε τίποτα, το βελτιώνουμε! Αν είστε κι οι συντηρητικοί σύμφωνοι με το να βελτιώνονται πράγματα, δε νομίζω να φέρετε αντίρρηση στην πρότασή μας να μείνει εδώ το θέμα στο Σχολιασμό, σωστά;