Άνεργα νέα

περα απο την οικονομική εκμετάλλευση ΑμεΑ , στον χαγιατε υπήρχαν και περαστικά βίας, βρίσιμο/μπουλινγκ , διαφορα σεξουαλικα περιστατικά έως παρενόχλησεις κ.α
Απλα ο χαγιατε δεν ειχε ενα καναλι πισω να τον στηριζει μικρο. Τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο χαγιατε τουλάχιστον ήταν το dark side of YouTube τότε, απομονωμένος . Τώρα οι μισοί τουλάχιστον YouTubers ασχολούνται και ανακυκλώνουν τα ίδια τρας θέματα, δεν το γλιτώνεις
Βγαζουν ακοπα λεφτα. Εχει βρεθει ο τροπος.

Εμενα μου αρεσει πολυ ο γιαννελης πλεον.

περα απο την οικονομική εκμετάλλευση ΑμεΑ , στον χαγιατε υπήρχαν και περαστικά βίας, βρίσιμο/μπουλινγκ , διαφορα σεξουαλικα περιστατικά έως παρενόχλησεις κ.α
Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά

πολυ ο γιαννελης πλεον
Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει.

Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά

Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει.
Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε.

Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε.
Όντως;; Δεν το ήξερα. Αλλά εντάξει αν ήταν καμιά 13 χρόνια πριν που και σε σχολεία έμπαιναν, λογικό να άλλαξε.

ο its only ανεβασε βίντεο επικό με fitness youtubers και εχει μεσα και τον christasmr απολαύστε το

Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες.

ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου.
Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση.

Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά.

Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της.

Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει.

βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση.
Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν.

Back