Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:00 Ο Paragontas7000: #121 02-04-26 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Micro: περα απο την οικονομική εκμετάλλευση ΑμεΑ , στον χαγιατε υπήρχαν και περαστικά βίας, βρίσιμο/μπουλινγκ , διαφορα σεξουαλικα περιστατικά έως παρενόχλησεις κ.α Click για ανάπτυξη... Απλα ο χαγιατε δεν ειχε ενα καναλι πισω να τον στηριζει μικρο. Τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ο χαγιατε τουλάχιστον ήταν το dark side of YouTube τότε, απομονωμένος . Τώρα οι μισοί τουλάχιστον YouTubers ασχολούνται και ανακυκλώνουν τα ίδια τρας θέματα, δεν το γλιτώνεις Click για ανάπτυξη... Βγαζουν ακοπα λεφτα. Εχει βρεθει ο τροπος. Εμενα μου αρεσει πολυ ο γιαννελης πλεον. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:23 Η nimbus έγραψε: #122 02-04-26 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: περα απο την οικονομική εκμετάλλευση ΑμεΑ , στον χαγιατε υπήρχαν και περαστικά βίας, βρίσιμο/μπουλινγκ , διαφορα σεξουαλικα περιστατικά έως παρενόχλησεις κ.α Click για ανάπτυξη... Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: πολυ ο γιαννελης πλεον Click για ανάπτυξη... Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:24 Ο Paragontas7000: #123 02-04-26 12:24 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:23 Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει. Click για ανάπτυξη... Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:35 Η nimbus έγραψε: #124 02-04-26 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... Όντως;; Δεν το ήξερα. Αλλά εντάξει αν ήταν καμιά 13 χρόνια πριν που και σε σχολεία έμπαιναν, λογικό να άλλαξε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. Σάββατο στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #125 Σάββατο στις 19:08 ο its only ανεβασε βίντεο επικό με fitness youtubers και εχει μεσα και τον christasmr απολαύστε το Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 12:56 Ο Paragontas7000: #126 Σήμερα στις 12:56 Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Σήμερα στις 13:02 Η nimbus έγραψε: #127 Σήμερα στις 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: περα απο την οικονομική εκμετάλλευση ΑμεΑ , στον χαγιατε υπήρχαν και περαστικά βίας, βρίσιμο/μπουλινγκ , διαφορα σεξουαλικα περιστατικά έως παρενόχλησεις κ.α Click για ανάπτυξη... Απλα ο χαγιατε δεν ειχε ενα καναλι πισω να τον στηριζει μικρο. Τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ο χαγιατε τουλάχιστον ήταν το dark side of YouTube τότε, απομονωμένος . Τώρα οι μισοί τουλάχιστον YouTubers ασχολούνται και ανακυκλώνουν τα ίδια τρας θέματα, δεν το γλιτώνεις Click για ανάπτυξη... Βγαζουν ακοπα λεφτα. Εχει βρεθει ο τροπος. Εμενα μου αρεσει πολυ ο γιαννελης πλεον.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:23 Η nimbus έγραψε: #122 02-04-26 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: περα απο την οικονομική εκμετάλλευση ΑμεΑ , στον χαγιατε υπήρχαν και περαστικά βίας, βρίσιμο/μπουλινγκ , διαφορα σεξουαλικα περιστατικά έως παρενόχλησεις κ.α Click για ανάπτυξη... Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: πολυ ο γιαννελης πλεον Click για ανάπτυξη... Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:24 Ο Paragontas7000: #123 02-04-26 12:24 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:23 Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει. Click για ανάπτυξη... Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:35 Η nimbus έγραψε: #124 02-04-26 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... Όντως;; Δεν το ήξερα. Αλλά εντάξει αν ήταν καμιά 13 χρόνια πριν που και σε σχολεία έμπαιναν, λογικό να άλλαξε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. Σάββατο στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #125 Σάββατο στις 19:08 ο its only ανεβασε βίντεο επικό με fitness youtubers και εχει μεσα και τον christasmr απολαύστε το Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 12:56 Ο Paragontas7000: #126 Σήμερα στις 12:56 Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Σήμερα στις 13:02 Η nimbus έγραψε: #127 Σήμερα στις 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: περα απο την οικονομική εκμετάλλευση ΑμεΑ , στον χαγιατε υπήρχαν και περαστικά βίας, βρίσιμο/μπουλινγκ , διαφορα σεξουαλικα περιστατικά έως παρενόχλησεις κ.α Click για ανάπτυξη... Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: πολυ ο γιαννελης πλεον Click για ανάπτυξη... Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:24 Ο Paragontas7000: #123 02-04-26 12:24 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:23 Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει. Click για ανάπτυξη... Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:35 Η nimbus έγραψε: #124 02-04-26 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... Όντως;; Δεν το ήξερα. Αλλά εντάξει αν ήταν καμιά 13 χρόνια πριν που και σε σχολεία έμπαιναν, λογικό να άλλαξε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. Σάββατο στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #125 Σάββατο στις 19:08 ο its only ανεβασε βίντεο επικό με fitness youtubers και εχει μεσα και τον christasmr απολαύστε το Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 12:56 Ο Paragontas7000: #126 Σήμερα στις 12:56 Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Σήμερα στις 13:02 Η nimbus έγραψε: #127 Σήμερα στις 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλά το θυμάμαι, δεν έβλεπα τα λάιβ αλλά τα κλιπς ήταν παντού 2021-2022. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πέμπτη στις 12:23 Και μένα, γενικά ελπίζω να μη βγει τίποτα για αυτόν με τόσα που έχουμε ζήσει. Click για ανάπτυξη... Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Πέμπτη στις 12:35 Η nimbus έγραψε: #124 02-04-26 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... Όντως;; Δεν το ήξερα. Αλλά εντάξει αν ήταν καμιά 13 χρόνια πριν που και σε σχολεία έμπαιναν, λογικό να άλλαξε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. Σάββατο στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #125 Σάββατο στις 19:08 ο its only ανεβασε βίντεο επικό με fitness youtubers και εχει μεσα και τον christasmr απολαύστε το Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 12:56 Ο Paragontas7000: #126 Σήμερα στις 12:56 Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Σήμερα στις 13:02 Η nimbus έγραψε: #127 Σήμερα στις 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... Όντως;; Δεν το ήξερα. Αλλά εντάξει αν ήταν καμιά 13 χρόνια πριν που και σε σχολεία έμπαιναν, λογικό να άλλαξε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. Σάββατο στις 19:08 Ο fockos έγραψε: #125 Σάββατο στις 19:08 ο its only ανεβασε βίντεο επικό με fitness youtubers και εχει μεσα και τον christasmr απολαύστε το Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 12:56 Ο Paragontas7000: #126 Σήμερα στις 12:56 Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Σήμερα στις 13:02 Η nimbus έγραψε: #127 Σήμερα στις 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 12:56 Ο Paragontas7000: #126 Σήμερα στις 12:56 Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Σήμερα στις 13:02 Η nimbus έγραψε: #127 Σήμερα στις 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 523 μηνύματα. Σήμερα στις 13:02 Η nimbus έγραψε: #127 Σήμερα στις 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τα παρατραγουδα της ανιτας γυρνανε ριαλιτι αναμεσα μας. Τι ζουμε ρε μαλακες. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο giannhs2001: #128 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: ο πρασινομαλλιας σχολιάζει τον jeremy μου φαινεται πολυ ψευτικος και ευτυχως τα σχόλια συμφωνουν μαζί μου. Click για ανάπτυξη... Hacky, booyah, tsach, panez. Πως κατέληξαν όλοι αυτοί έτσι ρε μλκ από τότε που ξεκίνησαν το κωλοπρότζεκτ Οι Άλλοι και έμεναν στη βίλα; Βαψομαλλιάδες σαν ρακούν, βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Δεν ξέρω καν πως μπορείτε και βλέπετε ενεργά youtubers τώρα. Ακόμα και το τότε κραξίδι με ΛΙΝΑΡΑ στην πρώτη γραμμή είχε άλλη εσάνς, μακράν πιο αστείο και ωραίο από τη σημερινή τηλεκατινιά. Linaras ARMY αιώνια πιστοί. Άπιστοι θα προσκυνάτε. Αυτός ήταν η εφηβεία μας.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 717 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο Zukov_v2 έγραψε: #129 Σήμερα στις 13:30 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Searching fourkaki stephanil Entropy24 giannhs2001 charmander Wonderkid Paragontas7000 camil Angelikaaa johnsala Scandal Cocobolo thenutritionist Vkey GeorgePap2003 Kate1914 Jack of Spades taketrance Sotiris 12 Debugging_Daemon Natsuko vas 78 Unboxholics rafaela11 userguest abyssiniancat iew louminis Memetchi chester20080 Libertus gmoutzour ROM32 fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Έχω πάει Καβάλα, έχω πάει Παραλία...τον Κρις ποτέ δεν τον έχω πετύχει. Κρίμα κρίμα. Click για ανάπτυξη... Θα σε ετρωγε ζωντανη.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο giannhs2001: #130 Σήμερα στις 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ηταν ΧΑ παλια , υπαρχει και φωτο του. Αλλα λεει εχει αλλαξει και χουν περασει πολλα χρονια απο τοτε. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιαννέλης, πυρηνάρχης της ΧΑ στην Ξάνθη στα ένδοξα χρόνια. Είχε δείρει και κάτι αναρχικούς τότε όταν η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Πως κατέληξε από εκεί στο να τον γδύνουν Πακιστανοί κουρείς στην Ομόνοια (του δάγκωσαν 20αρι για ένα ό,τι να΄ναι κούρεμα σε ένα βίντεο) ένας Θεός ξέρει.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.778 μηνύματα. Σήμερα στις 15:35 Ο Paragontas7000: #131 Σήμερα στις 15:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν.
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: βαψονύχιδες, κατίνες, άθλιο κόντεντ. Θεέ μου πόσο όμορφα ήταν τα mid 2010s και τότε κράζαμε το ελληνικό youtube ως σαπίλα. Που να βλέπαμε το τώρα που έγινε εκπομπή Πάνια η φάση. Click για ανάπτυξη... Το εχουμε πολλακις. Βγαζουν ετσι ακοπα φραγκα. Οτι εχει ζητηση κανουν.