Γενικά είμαι κατά των κλειστών επαγγελμάτων.
Αυτό πες το στον πατέρα μου που έχει ταξί σε νησί,κι αν ανοίξουν τώρα το επαγγελμα θα μπορεί να πάρει ο καθένας.Το πρώτο πράγμα που θα γίνει είναι να πεινάσουν όλοι,στο υπογράφω.Το δεύτερο πράγμα είναι ολοι οσοι εχουν ταξι να σφαχτουν μεταξύ τους.
1)Μην κοιτας που στην Αθηνα είναι χαοτικα τα πραγματα και μπορειτε να στηριξετε ενδεχομενως μερικα ατομα ακομα.
2)Στα ταξι ειδικα δεν υπαρχει το κριτηριο,"ας επιβιωσει ο καλυτερος".Απο τη στιγμη που οι πιατσες,ο τροπος πληρωμης,και λοιπα και λοιπα,είναι ενιαία.
3)Μη βλέπεις συνεχως το καναλι που οι περισσοτεροι βάλαν στον αριθμο 4 στη λιστα με τα καναλια σε αλλο τοπικ,το οποιο προσκειται απο κτισεως Ρωμης τρελα στην τωρινη κυβέρνηση. (Χωρις αυτο να υπονοεί κομματική προτίμηση δική μου)
Ειδικά εκείνος ο κυριος γκριζομάλλης-ονομα δε θυμαμαι-που καθεται διπλα στην... (ονομα δημοσιογραφου),με εξοργισε παρα πολυ οταν στριμωξε τον προεδρο των οδηγων βυριοφορων,επειδη η οξυδέρκεια του του εδειξε πως ο συνομιλητης του ηταν αμόρφωτος,κι ευκολα θα αφηνόταν έρμαιο στις ελεεινά κατευθυνόμενες ερωτήσεις του.
Επισης μην εχεις την ψευδαίσθηση πως τα κλειστα επαγγέλματα είναι παράδεισος.Δεν ξέρεις πόσο εχει μειωθεί ο τζιρος τα τελευταία χρόνια σε μερικά από αυτά.Για καποιο λόγο ηταν κλειστά
Και προς Θεου,μην τα παρομοιάσεις με το δημόσιο,δεν εμπνεουν την ιδια αισθηση σιγουριάς ούτε για πλάκα.