Για αυτογνωσία άσε να μιλήσει κάποιος που ως ένα σημείο έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον όρο plz...
Επίσης το να υποστηρίζεις ότι όντως έχω αυτογνωσία σημαίνει ότι με γνωρίζεις προσωπικά...
Αλλά να υπάρχει ένα πολύ μικρό κολληματάκι...απλά δεν με ξέρεις
Ω.. αγαπητή μου.. μόνη σου περιγράφεις τον εαυτό σου.. και τον αποδέχεσαι ως έχει.. άρα.. υποθέτω πως έχεις αυτογνωσία..στο συγκεκριμένο ζήτημα.. αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει.. τότε.. απλά.. δεν έχεις αυτογνωσία.. στο συγκεκριμένο ζήτημα πάντοτε..
(oops ξέχασα...είμαι Ελληνίδα

)
οοps..ναι.. είναι κι'αυτό δυστυχώς στοιχείο της "αυτογνωσίας" σου..
Eρασιτεχνική στατιστική;
Από πότε η στατιστική είναι ερασιτεχνική;
Μήπως θες όντως να μπω στα χωράφια της " ερασιτεχνική" σου στατιστικής και να σου θυμίζω το πως γίνεται μία σωστή στατιστική; 'Η μήπως να σου υπενθυμίσω ότι πάντα εμφανίζεται ένα ποσοστό "λάθους";
..το λάθος στην προκειμένη περίπτωση είναι η έλλειψη ικανότητας από την πλευρά σου ν'αντιληφθείς το προφανές.. το οποίο και περιέγραψες με πολύ γλαφυρό τρόπο στην αποδοχή της φύσης των πραγμάτων που ως "Ελληνίδα" έχεις την τύχη να βιώνεις.. καθημερινά.. επανειλλημένα.. και δυστυχώς.. ή ευτυχώς για όλους εμάς.. αποτυχημένα..
Και δεν θυμάμαι καμία έρευνα να είναι περιττή όταν η πραγματικότητα είναι παρούσα... Υπάρχει μία υπόθεση (εδώ πραγματικότητα) η οποία πρέπει να επαναληφθεί με επιστημονικές μεθόδους και να τεκμηριωθεί...
Αν μιλούσαμε για κβαντομηχανική.. θα συμφωνούσα μαζί σου.. εδώ το σχήμα λόγου που χρησιμοποιείς απλά επιβεβαιώνει τις υποψίες μου.. η πραγματικότητά σου είναι νευρωτική.. και η αυτογνωσία σου.. απραγματοποίητη.. στο συγκεκριμένο ζήτημα πάντοτε..
Και ακόμα μία φορά...
Πως ξέρεις τι έχω κάνει και τι δεν έχω κάνει στην ζωή μου....
Και προδιαγράφεις το τι πιστεύω, πως ζω και πως αντιλαμβάνομαι τα πάντα γύρω μου...
Με τέτοια προκατάληψη πάντως δεν απορώ γιατί δεν είσαι με Ελληνίδα... (τελικά θα αρχίζουν να μου αρέσουν οι ερασιτεχνικές στατιστικές και τα αυθαίρετα συμπεράσματα

)